7 beste avstemningsprogrammer for WordPress for å øke engasjementet på stedet

Beste WordPress polling plugins


Ønsker du at den beste meningsmålingsplugin skal legge til avstemninger på nettet i WordPress? Avstemninger og undersøkelser tiltrekker flere brukere og engasjerer dem lenger på nettstedet ditt. Dette brukerengasjementet er også bra for nettstedets rangeringer av søkemotorer.

I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress-polling-pluginene for deg.

Slik finner du det beste WordPress polling plugin

WordPress har mange gratis og betalte poll-plugins du kan bruke til å lage online avstemninger og undersøkelser på nettstedet ditt. Når du ser etter en WordPress-polling-plugin, bør du sørge for at den kan være enkel å installere og bruke. Annet enn det, bør det være fleksibelt med visningsalternativene, slik at du kan legge til avstemningen i WordPress-sider, innlegg og widget-områder.

Her er noen raske funksjoner som du bør undersøke en WordPress-polling-plugin før du velger den på nettstedet ditt:

  • Den skal ha design- og stylingfunksjoner for å lage interaktive avstemninger.
  • Forsikre deg om at avstemningene skal lastes raskt og ikke skal ha noen innvirkning på resultatene til nettstedet ditt.
  • Det bør tilby flere alternativer for å vise avstemningen og undersøkelsesresultatene som grafer, diagrammer osv.
  • Meningsmålingsprogrammet skal tillate deg å vise resultater på flere sider eller hvor som helst.

Når det er sagt, la oss se på side om side-sammenligning av de beste polling-pluginsene for WordPress.

1. WPForms

WPForms

WPForms er den beste WordPress-kontaktskjema-plugin i verden. Det tilbyr maler for førsteklasses skjemaer for å lage kontaktskjemaer, online registreringsskjemaer, undersøkelser og avstemninger i WordPress. WPForms har et premiumtillegg for avstemninger og undersøkelser. Avstemningene deres på nettet er svært tilpassbare og fleksible, noe som betyr at du enkelt kan lage en avstemning du ønsker.

WPForms har en fantastisk skjermbygger som lar deg raskt lage dine online avstemninger med dra og slipp funksjonalitet. Du kan også legge til bilder som avstemningsalternativ for brukere.

Du kan vise meningsmålingene på WordPress-sidene, innleggene, sidefeltet og andre widget-klare områder. Avstemningene deres skal ikke påvirke hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt.

Det lar deg vise avstemningsresultatene vakkert i grafer og diagrammer. WPForms gir deg tilgang til innebygde avstemmingsresultater hvor som helst på WordPress-nettstedet ditt. Du kan også eksportere avstemmingsresultatene og bruke dem i PowerPoint-presentasjoner, Excel-ark og mer. For mer informasjon, bør du sjekke ut denne guiden for hvordan du oppretter en interaktiv avstemning ved hjelp av WPForms.

I slekt: Hvordan lage en typeform-stilform i WordPress (trinnvis opplæring)

2. PollDaddy avstemninger og rangeringer

PollDaddy avstemninger og rangeringer

PollDaddy er en av de mest populære WordPress-polling-plugins i markedet. Den har fleksible alternativer for å legge til og administrere avstemninger i WordPress. PollDaddy er enkel å installere og tilby premiumfunksjoner for avstemninger online.

De mest kjente funksjonene inkluderer flervalgsundersøkelse, interaktive avstemningsdesign, alternativ for lukkdato for avstemninger, vis / skjul resultater og mye mer. Som alle andre kraftige online avstemningsprogrammer, kan du vise avstemmingsresultatene hvor som helst på nettstedet ditt og også på andre
WordPress-nettsteder.

PollDaddy er en gratis WordPress-plugin og støtter grunnleggende IP-filtre for å forhindre brukere i å fylle flere svar.

3. Responsiv avstemning

Responsiv avstemning

Responsive poll er en online poll-plugin som kan brukes til å legge til enkle og vakre avstemninger i WordPress. Det lar deg lage flere avstemninger og vise dem på samme side.

Du kan også legge til meningsmålinger, bildevalg med tekst, vise resultater vakkert, legge til avstemnings start / sluttdato og tilpasse avstemningsdesignene dine.

De tilbyr en gratis og betalt versjon. Den gratis responsive Poll-pluginen har begrensede funksjoner, og du må oppgradere til premium-planen deres for å låse opp alle alternativene.

4. WP-avstemninger

WP-avstemninger

WP-Polls er et gratis WordPress-polling-plugin som er egnet til å legge til avstemninger på nettet på nettstedets sider, innlegg, sidefelt og andre widget-områder. Det er enkelt å sette opp og bruke på WordPress-oversikten.

Det lar deg legge til flere valgmålinger og vise resultater raskt på samme side. Du kan legge til tilpasset CSS-stil for å endre tema og design på dine WordPress-avstemninger.

5. Demokrati-avstemning

Valg av demokrati

Som navnet antyder, er Democracy Poll en enkel og moderne avstemningsprogram for WordPress som lar brukerne dine legge til egne valg i avstemningen. Du kan opprette enkelt- og flervalgsmålinger, angi en sluttdato for avstemningen din, velge mellom flere avstemningsdesignmaler og mye mer.

Det er en veldig tilpassbar avstemningsplugin og lar deg begrense avstemningen til registrerte brukere. Democracy Poll lar deg lage tilfeldige avstemninger og vise dem for brukere på flere sider.

Det fungerer bra med alle de populære cache-pluginene som W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache og mer for å utføre raskere på nettstedet ditt.

6. YOP-avstemning

Yop poll

YOP-avstemning er en annen gratis WordPress-polling-plugin som kan brukes til å enkelt lage online avstemninger og undersøkelser. Det er superfleksibelt og enkelt å sette opp i WordPress.

Det lar deg legge til flere valgmålinger, planlegge avstemninger, vise online avstemninger på forskjellige sider, vise resultater i prosent, tilbakestille avstemningen når som helst og legge til en grense for å vise avstemninger bare for de registrerte brukerne. Du kan også blokkere spam-brukerne med IP-er og brukernavn.

De tilbyr forskjellige alternativer for å vise avstemningsresultater. Hvis du vil vise tidligere avstemningsresultater for brukere, er YOP-avstemning det perfekte valget for deg.

7. OpinionStage Poll, Survey, Quiz

OpinionStage Poll Survey Quiz

OpinionStage Poll er en interaktiv poll-plugin. Det er gratis å laste ned og installere på WordPress-nettstedet ditt. Du kan enkelt lage online avstemninger, undersøkelser, spørrekonkurranser, skjemaer og mer med de innebygde malene.

Den kommer med sosiale knapper langs meningsmålingene for å dele dem på sosiale medier-plattformene. Du kan legge til avstemningen i WordPress-sidene, innleggene, sidefeltet, bunnteksten og andre widget-klare områder.

Hvis du vil lage en visuelt interaktiv avstemning i WordPress, er OpinionStage Poll det perfekte valget for deg. De tilbyr flere farge- og designalternativer for å forskjønne utseendet til din online avstemning.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-polling-plugins. Du bør også sjekke guiden vår om de beste WordPress-undersøkelsestilleggene for å samle tilbakemeldinger fra brukerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me