7 beste dra og slipp WordPress-sidebyggere sammenlignet (2020)

beste wordpress sidebygger sammenlignet


Ser du etter den beste WordPress-sidebyggeren? Vil du bygge et nettsted uten å ansette en utvikler? En dra og slipp WordPress-nettstedbygger gjør det enkelt for deg å lage og tilpasse vakre nettsteder helt alene.

I denne artikkelen sammenligner vi de mest populære dra-og-slipp-WordPress-sidebyggerne, slik at du kan velge det beste for dine behov og begynne å opprette nettstedet ditt.

Merk: I stedet for en WordPress-sidebygger, hvis du leter etter en komplett CMS / nettstedbyggerplattform, kan du sjekke ut samlingen vår av de beste nettstedbyggere.

Ved hjelp av en WordPress Page Builder

Selv om det er enkelt å finne et WordPress-tema som tilpasser seg arbeidsflyten, er tilpasningsalternativene for de fleste temaer begrenset. Med mindre du er en utvikler, kan du ikke gjøre vesentlige endringer i tematikken.

Det er her en WordPress-sidebygger kommer inn. Dra og slipp WordPress-sidebygger-plugin lar deg lage tilpassede oppsett for nettstedet ditt slik du vil. I utgangspunktet: Hvis du kan forestille deg det, kan du nå opprette det (selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik!).

I slekt: WordPress gjennomgang: MÅ lese før du starter et nettsted.

La oss ta en titt på hva du bør huske på når du sammenligner de beste WordPress-sidebyggerne, slik at du kan velge den rette for dine behov.

kompatibilitet:

Hvis du ikke er interessert i å endre ditt eksisterende WordPress-tema for en sidebygger-plugin, er det første du trenger å sjekke om byggherren du vil bruke er kompatibel med WordPress-temaet.

Hvis du finner problemer med kompatibilitet, kan det være lurt å bruke et byggekompatibelt tema for nettstedet ditt. De fleste utbyggere i denne artikkelen er kompatible med alle temaer.

Funksjoner:

Du må forstå den unike kvaliteten til hver byggherre når du sammenligner funksjonene. Noen byggere leveres for eksempel med mange innebygde oppsett, mens andre har dusinvis av animasjonseffekter.

respons:

Du må sørge for at sidebyggeren du velger lar deg lage responsive, mobilvennlige layouter utenfor boksen. For enkelhets skyld kan hver sideutvikler som vi har oppført i denne artikkelen, opprette mobilvennlige oppsett.

Sjekk også: Topp responsive WordPress-temaer

SEO:

Du må sørge for at sidebyggeren lager SEO-vennlige oppsett. Heldigvis er alle sidebyggerne som er oppført i denne artikkelen 100% SEO-vennlige når de kombineres med Yoast SEO-plugin.

La oss nå se på de beste pluginene for dra og slipp av byggherre for WordPress.

Topp 7 WordPress sidebygger

 1. Beaver Builder: Den enkleste WordPress-sidebyggeren
 2. Divi Builder: Komplett nettstedsbygger med 100+ demoer
 3. Elementor: WordPress-temautvikler med mange integrasjoner
 4. Themify Builder: Beste redigeringsmodus for frontend
 5. Trives arkitekt: Beste destinasjonssidebygger for WordPress
 6. SiteOrigin: Beste gratis WordPress nettstedbygger
 7. WP Bakery Page Builder: Mest populære WordPress-nettstedbygger

1. Beaver Builder: Den enkleste WordPress-sidebyggeren

bever byggherre

Beaver Builder er en av de beste dra og slipp WordPress nettstedbyggere. Det gir deg muligheten til å lage et nettsted slik du vil uten å kjenne til noen kodingsevner. Du kan dra og slippe for å lage vakre sider med letthet.

Beaver Builder kommer med dusinvis av nydelige sidemaler, slik at du enkelt kan starte ditt design uten å starte helt fra bunnen av. Du kan velge en mal, erstatte bilder og tekst med din egen og deretter trykke på publiser.

Beaver Builder jobber med de fleste WordPress-temaene og gir deg full kontroll over innholdet. Det beste er, selv om du slutter å bruke plugin-modulen, blir innholdet ditt portert til WordPress-redaktøren, som også er kjent som WYSIWYG-editor. Med proplanen og over, vil du få vakre Beaver Builder-kompatible temaer som lar deg endre stilene dine med den opprinnelige WordPress Customizer.

Priser: Begynner $ 99 for ubegrensede nettsteder. Sjekk ut våre Beaver Builder-tilbud!

Kom i gang med Beaver Builder i dag.

2. Divi Builder: komplett nettstedsbygger med 100+ demonstrasjoner

divibygger

Divi Builder er en kraftig WordPress-sidebygger som lar deg bygge alle typer design på nettstedet ditt med dra og slipp. Divi Builder er laget av Elegant Themes, et kjent WordPress-tema og plugins-selskap.

Divi-byggherren jobber på nesten ethvert WordPress-nettsted. Det gir deg uendelige muligheter for å lage de mest avanserte layoutene uten å måtte berøre en eneste kodelinje.

Plugin-en er samlet med 46 byggemoduler, 20 radtyper og 3 seksjonstyper, som alle kan kombineres og ordnes for å lage omtrent alle typer nettsteder. Med sine avanserte designinnstillinger kan du tilpasse hvert element i stor grad.

Ta også en titt på disse Divi-barnetemaene.

Når det er sagt, hvis du vil gjøre endringer i sanntid på designen, kan det være lurt å bruke Divi-temaet. Med temaet kan du bygge siden din med frontend-editoren, slik at sidene dine kan oppdateres rett fra fronten uten å måtte bytte frem og tilbake fra dashbordet til nettstedet ditt.

Priser: Begynner $ 89 (inkluderer 100+ nettpakker)

Kom i gang med Divi Builder i dag.

3. Elementor: WordPress Theme Builder With Tons of Integrations

elementor

Elementor er den første gratis og open source avanserte sidebyggeren for WordPress. Med den hurtige dra-og-slipp-byggherren kan du gjøre øyeblikkelig sideendringer fra fronten av nettstedet. Elementor er kjent for sin høyhastighetsytelse, noe som gjør det morsomt og enkelt å bygge med.

Med det omfattende malbiblioteket får du hundrevis av flotte WordPress-maler av deres topp designere, som kan eksporteres til forskjellige nettsteder gjennom sidebyggeren.

Elementor støtter responsiv, mobilvennlig design, slik at du kan bygge websider som fungerer bra på alle enheter.

Noen andre kule funksjoner i Elementor er:

 • Lerret: Du kan bygge en helt ny destinasjonsside uten topptekst eller bunntekst, optimalisert for høye konverteringer.
 • Vedlikeholdsmodus: For vedlikehold kan du få nettstedet ditt offline med den innebygde vedlikeholdsmodusen.
 • Zapier integrasjon: Å integrere nettstedet ditt med en tredjeparts nettapplikasjon er en lek ved å bruke sin Zapier-integrasjon.

Priser: Begynner $ 49 for et enkelt nettsted lisens

Kom i gang med Elementor i dag.

4. Themify Builder: Best Frontend Edit Mode

Themify Builder

Themify Builder kommer med et dra og slipp-grensesnitt som hjelper deg med å lage en hvilken som helst layout du enkelt kan forestille deg. Byggherren har over 60 forhåndsbygde oppsett og animasjonseffekter du kan velge mellom. Dette betyr at du raskt kan bygge vakre sider uten å måtte starte helt fra bunnen av. Alt du trenger å gjøre er å importere layoutene du vil bruke, erstatte bilder og tekst, så er du ferdig.

Byggherren kommer som en standardfunksjon for alle Themify-temaer. Du kan også bruke deres plugin-plugin med hvilket som helst tredjeparts WordPress-tema.

Sjekk også: Topp WordPress-plugins

Fra det kompakte backend-grensesnittet kan du bruke dra og slipp-funksjonen til å bygge moduler raskt og enkelt. I frontend kan du forhåndsvise designet og gjøre live-redigeringer av modulene dine.

For å forbedre funksjonene til Themify Builder, kan du finne mange forskjellige tillegg som kan kjøpes separat eller som en bunt.

Priser: Kjerneplugin er gratis. 39 dollar for addon-pakken

Kom i gang med Themify Builder i dag.

5. Trives arkitekt: Beste destinasjonssidebygger for WordPress

trives arkitekt

Thrive Architect er en sidebygger som er bygget for konverteringsfokuserte nettsteder. Thrive Architect er utviklet av de samme menneskene bak Thrive Themes, et selskap som selger konverteringsorienterte WordPress-temaer og plugins.

Thrive Architect leveres med et redigeringsverktøy for dra og slipp og 271 forhåndsbygde destinasjonssider. Med Thrive Architect kan du raskt opprette en fantastisk hjemmeside, salgsside, blogginnlegg og alt du kan be om.

Priser: Begynner $ 67 for et enkelt nettsted lisens eller $ 19 per måned for Thrive medlemskap

Kom i gang med Thrive Architect i dag

6. SiteOrigin: Beste gratis WordPress Page Builder

siteorigin sidebygger

SiteOrigin er en av de mest populære WordPress-sidebyggerne i WordPress-depotet, med over en million aktive installasjoner. Med SiteOrigin er det en lek å bygge et responsivt, kolonnebasert innhold. Innholdet ditt vil tilpasse seg alle enheter, uavhengig av skjermoppløsningen.

SiteOrigin-byggherren fungerer sømløst med dine eksisterende WordPress-widgeter, slik at du kan legge favorittwidgets til nettstedene du bygger. Byggherren fungerer perfekt med alle WordPress-temaer. Det beste med SiteOrigin er at du kan finne mange fine kompatible WordPress-temaer bygget av de samme menneskene bak SiteOrigin-pluginen.

Fleksibiliteten er en av hovedfordelene med plugin-modulen. Ved å bruke den avanserte radbyggeren kan du velge nøyaktig antall rader for hver kolonne du legger til.

Priser: Gratis

Kom i gang med SiteOrigin i dag.

7. WPBakery Page Builder for WordPress (tidligere Visual Composer)

wp bakeri side byggherre

WPBakery Page Builder for WordPress, tidligere kjent som Visual Composer, er en av de mest populære sidebyggerne på CodeCanyon-markedet, et ledende knutepunkt for premium WordPress-plugins.

Hvis du trenger en premium WordPress-sidebygger som tilbyr levetidsoppdateringer, må du ikke se lenger enn WPBakery Page Builder. Den leveres med både frontend- og backend-redaktører, noe som gjør innholdsredigering raskt og enkelt.

WPBakery Page Builder fungerer sømløst med populære WordPress-plugins, inkludert
Yoast SEO og WooCommerce. Det er også kompatibelt med kraftige oversettelsesplugins som Polylang og WPML, slik at du enkelt kan lage flerspråklige nettsteder drevet av byggherren.

Priser: 46 dollar for en enkelt lisens

Kom i gang med WPBakery Page Builder i dag.

Vanlige spørsmål: Velge den beste sidebyggeren for WordPress

Etter å ha hjulpet hundrevis av brukere med å sette opp et nettsted, kjenner vi inn og utkjørsler for en WordPress-sidebygger. Her er noen ofte stilte spørsmål som alle nybegynnere kan ha når det gjelder å velge en sidebygger.

Hvordan aktivere Page Builder i WordPress

Å aktivere en sidebygger i WordPress er ganske rett frem. Til å begynne med, når du legger til en ny side, vil du bare kunne se Visual and Text-redigeringsprogrammet, som også er kjent som WordPress WYSIWYG-redaktører (Det du ser er det du får). Hvis du vil aktivere en sidebygger i stedet for standard byggherre, kan du gå videre og installere en av de ovennevnte WordPress-sidebyggerne på nettstedet ditt.

Når du er ferdig, vil du kunne se sidebyggeren mens du legger til en ny side eller et innlegg sammen med Visual og Text Editor.

Hvordan lager jeg en tilpasset HTML-side i WordPress?

Når du har muligheten til å lage tilpasset HTML-side i WordPress, kan en nettstedseier effektivt lage forskjellige oppsett i henhold til forretningsmål. Du kan opprette en tilpasset side i WordPress ved å følge disse trinnene WPBeginner.

Hvilken WordPress-sidebygger er det beste valget?

Nesten hver plugin-plugin der ute kommer med en dra og slipp-bygger på backend og en live editor på frontend. Det er viktig å forstå hva som gjør hver WordPress-sidebygger unik.

Etter vår sammenligning har vi funnet ut at Beaver Builder er den desidert beste dra-og-slipp WordPress-sidebyggeren. Den kommer med alle funksjonene du trenger for å lage fantastiske nettstedoppsett. Du kan bruke den omfattende samlingen av forhåndsbygde oppsett for å raskt lage en side fra grunnen av. Når du har valgt riktig oppsett for nettstedet ditt, kan du tilpasse siden slik du ønsker.

Bonus: Ta en titt på vår beste plugin for WordPress-gaver.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-sidebyggeren for dine behov.

Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også elske å lese hvordan du lager et WordPress-nettsted fra grunnen av og setter opp bloggen din for å gjøre ekstra inntekter..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map