7 beste plugin-verktøy og verktøy for delt test for WordPress A / B (2020)

Beste WordPress A / B-delte plugin-verktøy og verktøy


Leter du etter de beste WordPress A / B delte testing av plugins?

A / B / testing lar deg sammenligne to eller flere versjoner av en webside, e-post osv. Med bare ett varierende element for å finne ut den beste variasjonen når det gjelder konverteringer.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste WordPress A / B-delte testing av plugins og verktøy.

Velge det beste WordPress A / B-delt testprogrammet

A / B-delt testing lar deg vise flere versjoner av markedsføringsmateriellet til brukeren din, slik at du kan overvåke hvilken besøkende de liker mest.

Siden det finnes dusinvis av WordPress A / B delte testing av plugins og verktøy på markedet, kan det være forvirrende å velge den beste plugin.

Dette er hva du trenger å se etter i en WordPress delt testing plugin:

 • Møt dine behov: Ikke alle A / B-tester-plugin er opprettet like, så pass på at plugin-en du får, hjelper deg å dekke dine behov. Hvis du for eksempel vil teste et optin-skjema, må du forsikre deg om at plugin-en du skal kjøpe tilbyr optin-formtesting.
 • Enkel oppsett: Unngå plugins for enhver pris som krever at du hopper mange hinder bare for å sette opp en A / B-test
 • Testresultater: Forsikre deg om at plugin-en erklærer vinneren i stedet for bare å vise statistikken.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den beste WordPress-ledegenerasjonsplugin som kommer med en kraftig A / B-delt testfunksjon for å forstå hva som fungerer for brukerne dine.

Med OptinMonster kan du ikke bare lage fantastiske optinformer og andre markedsføringskampanjer, men det gir deg også detaljerte konverteringsanalyser og A / B-testresultater.

Hvis du er en utgiver, lar OptinMonster deg finne ut hvordan markedsføringskampanjene dine presterer for forskjellige målgruppesegmenter, for eksempel mobil kontra desktop og forskjellige geografiske steder.

For eCommerce-selgere kan OptinMonster brukes til å dele testkampanjer rettet mot:

 • Oppnå mer salg
 • Tiltrekker seg abonnenter for et lojalitetsprogram
 • Få svar på undersøkelser fra kunder

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste WordPress Google Analytics-plugin som gir sømløs integrasjon med Google Optimize slik at du kan optimalisere gjennomførings A / B-delte tester uten å redigere noen kode.

Med MonsterInsights er det enkelt å konfigurere Google Optimize på nettstedet ditt og kjøre A / B-testene. Delte testresultater vises i WordPress-oversikten, og du kan gjøre tiltak for å forbedre nettstedet ditt med en gang.

3. Nelio programvare

Nelio A / B-testing

Nelio A / B Testing Software er en utmerket WordPress A / B delt testing løsning på markedet. Det leveres med ultimate verktøy for delt testing i WordPress-dashbordet.

Programvaren har et automatisert system for å oppdatere nettstedet ditt og vise vinnervariasjonen. Dette er hva du kan teste med Nelio A / B-testprogramvare:

 • sider
 • innlegg
 • Produkter
 • Egendefinerte innleggstyper
 • overskrifter
 • widgets
 • Navigasjonsmenyer
 • Heatmaps
 • Og mer.

Det tilbyr også en naturlig konvertering optimaliseringstjeneste for avanserte WordPress-brukere. Nelio Software fungerer utmerket med alle populære WordPress hosting selskaper.

4. VWO Experience Platform

VWO Experience Platform

VWO Experience Platform er en fantastisk WordPress A / B delt testingstjeneste. Den lar deg vise to versjoner av nettstedet ditt til forskjellige brukere samtidig, og det overvåker hvilken variant som konverterer flere besøkende til kunder.

Dette er hva du kan A / B-test på nettstedet ditt med VWO Experience Platform:

 • overskrifter
 • teksting
 • Design og layout
 • Navigasjonsmenyer
 • skjemaer
 • Oppfordring til handlinger
 • Sosialt bevis

VWO viser delte testresultater i flere formater, inkludert prosentvis økning, konfidensnivå, direkte og indirekte påvirkning, etc. Du kan finne en vinner av de to variantene dine og deretter implementere endringene for å forbedre nettstedets ytelse.

5. Enkel sidetester

Enkel sidetester

Enkel sidetester er en gratis WordPress A / B delt testing plugin. Den lar deg sette opp en delt test på nettstedet ditt i tre enkle trinn: Rediger en side, sette opp en delt test og erklære vinnervarianten.

Det er kompatibelt med Google Analytics-mål å spore unike besøkende av hver variant, slik at du kan identifisere hvilken versjon av nettstedet ditt som engasjerer flere brukere. Det er også en premiumversjon av plugin-en med flere funksjoner som konverteringssporing og fullstendig statistisk analyse.

6. A / B-testing for WordPress

A / B-testing for WordPress

A / B-testing for WordPress er et annet gratis delt test-plugin for nettstedet ditt. Den lar deg sette opp A / B delt test ved å bruke den klassiske tekstredigereren i WordPress.

Den støtter kortkoder for enkelt å legge til delte tester på sider, innlegg og tilpassede innleggstyper. Plugin-en viser komplette statistiske resultater, slik at du kan bestemme en vinnervariant og deretter fjerne A / B-testkoden med bare et klikk.

7. Hotjar

Hotjar

Hotjar er et førsteklasses A / B-delt testverktøy for å eksperimentere med flere varianter av nettstedet ditt og vise hva som gir best lyd hos publikum. Det er best for deg å identifisere om en bestemt farge- eller layoutstil fungerer for besøkende på nettstedet ditt eller ikke.

Den kommer med mange andre funksjoner for å samle data og forbedre kundeopplevelsen på nettstedet ditt. Du kan også be besøkende om å gi tilbakemelding på de forskjellige nettstedversjonene.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne ut de beste WordPress A / B-delte testing av plugins og verktøy. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår om hvordan A / B deles ut WordPress-skjemaene dine for å øke konverteringene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map