7 beste pluginprogrammer for rik utdrag for å eksplodere organisk trafikk

De beste plugin-kodene for rikt utdrag


Leter du etter de beste innholdsrommene for plugger? Fyldige tekstutdrag hjelper deg med å forbedre klikkfrekvensene og få mer organisk trafikk. I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste innholdsrike plugin-kodene som automatisk implementerer strukturerte data, slik at Google kan vise innholdsrike kodebiter i søkeresultatene.

Hva er rike utdrag?

Rike utdrag inneholder tilleggsinformasjon til de typiske søkeresultatene på Google. La oss se på hvor rike kodebiter som skiller seg ut fra de typiske søkeresultatene.

Siden det er iøynefallende enn vanlige søkeresultater, hjelper det å forbedre klikkfrekvensene og få mer trafikk til nettstedet ditt.

Et typisk utdrag inneholder en tittelkode, metabeskrivelse og URL. Slik ser et typisk utdrag ut:

typisk søkeutdrag

Et rikt utdrag ser slik ut:

rik utdrag

Med fyldige utdrag legges ekstra informasjon som stjerneklassifisering, bilde osv. Til de typiske søkeresultatene for å forbedre søkeopplevelsen. Siden rike utdrag skiller seg ut fra resten av siden, vil du sannsynligvis få høyere klikkfrekvens og til slutt mer organisk trafikk.

Hvorfor velge et WordPress Rich Snippet Plugin?

For å vise rikt utdrag i Googles søkeresultater, må du implementere skjemamerking på nettstedet ditt. Skjemaoppmerking er en kode som du legger på nettstedet ditt for å forbedre måten søkemotorer viser siden din i søkeresultater. Med riktig WordPress-Rich Snippet-plugin, kan du enkelt implementere skjemamerking på nettstedet ditt og legge til rikt utdrag i søkeresultatene uten å måtte berøre en eneste kodelinje.

La oss ta en titt på noen av de beste plugin-programmene for WordPress-innhold som er tilgjengelige.

1. Schema Pro

Schema Pro

Schema Pro er et WordPress-skjema-plugin som lar deg legge til skjemamerking på nettstedet ditt automatisk uten å skrive kode. Det hjelper deg med å øke nettstedets klikkfrekvens og fungerer med alle innleggstyper.

Den inkluderer tilpassede feltstøtte for å gi mer informasjon om hver side.

Pris: Det starter på $ 79 årlig.

2. WP-produktanmeldelse

WP-produktanmeldelse

WP Product Review er en allsidig WordPress-plugin som gir alle funksjonene du trenger å ha på nettstedet ditt for produktanmeldelse. Det kommer med smarte rangeringer og vurderingssystem for innlegg, tilknyttede lenker, brukeranmeldelser og rike utdrag. Ikke bare hjelper det deg å legge til rikt utdrag, men det gir også mer inntekter ved å gjennomgå produkter. Denne pluginen er også høyt rangert i vårt utstillingsvindu med de beste WordPress review plugins.

Med denne pluginen kan du importere Amazon produktinformasjon og tjene en provisjon på tilknyttet salg på din WordPress Amazon-butikk.

Pris: Kostnadene starter fra $ 59 og tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti.

3. WP gjennomgang

WP Review Pro

WP Review er en førsteklasses WordPress-gjennomgang og rik plugin-pakke. Den leveres med 14 typer innholdsrike utdrag og lar deg velge riktig utdrag for innlegget ditt. Denne plugin-en har flere vurderings- og vurderingssystemer, inkludert stjerne, poeng, prosentandel, sirkel osv.

Den lar deg vise frem brukervurderinger og anmeldelser profesjonelt. WP Review er kompatibel med alle populære WordPress-temaer.

Pris: Det koster $ 107 med 30 dager pengene tilbake-policy.

4. Alt i ett skjema Rich utdrag

Alt i ett skjema-rik utdrag

All In One Schema Rich Snippets er en gratis skjemamarkeringsplugin for WordPress nettsteder. Det gir kort og presis informasjon om sidene dine til søkemotorer. Det leveres med interaktive rike utdragsalternativer som bilder, stjernevurderinger, pris, forfatter osv.

Denne plugin hjelper deg med å forbedre søkerangeringene dine og skape en betydelig forskjell i klikkfrekvensen. Det fungerer også bra for dine WooCommerce-produkter og tilpassede innleggstyper.

Pris: Gratis

5. Skjema

skjema

Schema er en lett og gratis WordPress-plugin som lar deg legge til skjemamerkingskode på nettstedet ditt. Det hjelper deg å forbedre søkeresultatene dine og legger strukturerte data nøyaktig til innholdet ditt.

Den er fullt kompatibel med andre populære WordPress-plugins for å legge til flere funksjoner i WordPress. Schema-plugin har minimale innstillinger og enkel å bruke.

Pris: Gratis

6. kk stjernevurderinger

KK-stjernevurderinger

kk Star Ratings er et utmerket WordPress-klassifiseringsplugin med støtte for Googles rike utdrag. Den kommer med en visuell knapp for å vise rangeringer på sidene eller blogginnleggene dine. De rike utdragene sørger for at rangeringene dine vises i søkemotorene.

Du kan velge posisjon for å vise rangeringene. Den har alternativer for 5 stjerner og mer som du vil. Alle innstillinger er veldig enkle og nybegynnervennlige.

Pris: Gratis

7. skjema & Strukturerte data for WP & AMP

Skjema og strukturerte data for WP

Skjema og strukturerte data for WP og AMP er en gratis WordPress-plugin for å legge til Google-rik tekstutdrag på nettstedet ditt på riktig måte. Den leveres med åtte skjematyper, betingede visningsfelt, full AMP-kompatibilitet, enkel å bruke og støtter oversikt over brødsmuler.

Denne plugin hjelper deg med å kontrollere innholdsrike utdragsdata i Google-søkekonsollen ved å bruke ubegrensede tilpassede innleggstyper. Det tilbyr utmerket teknisk support og dokumentasjon.

Pris: Gratis

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste innholdsrike plugin-kodene. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om populær vedlikeholdsmodus og kommer snart sideplugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map