7 beste plugins for nedlastingsbehandling sammenlignet (raskt og sikkert)

Beste wordpress Download Manager-plugins


Leter du etter de beste programtilleggene for nedlastingsbehandling for WordPress? God idé! Mens WordPress-nettsteder lar deg laste opp filer og plassere nedlastingslenker i innleggene og sidene dine, er det ingen standard måte å skalere dem på. Mens du med en nedlastingsadministrator-plugin, kan du spore, administrere og kontrollere tillatelser for filnedlastningene. Du kan til og med bruke dem til å selge nedlastinger av filer, hvis du ønsker det!

Det er grunnen til at vi i denne artikkelen har valgt ut de syv beste plugin-programmene for nedlastingsbehandling for WordPress! Sjekk dem ut, velg din perfekte kamp, ​​og gjør deg klar til å elske resultatene.

Velge den beste plugin-modulen for nedlastingsbehandling for WordPress

Det er forskjellige typer nedlastingsbehandler-plugins. Mens noen plugins lar deg spore nedlastinger av filer på WordPress-nettstedet ditt, gir andre sikker tilgang til filer.

Bare fordi du tilbyr nedlastinger av filer på nettstedet ditt, betyr ikke det at du trenger alle slags programtillegg for nedlastingsbehandling. Før du dykker inn og velger en nedlastingsbehandling for nettstedet ditt, er det viktig at du undersøker formålet, slik at du ikke kaster bort pengene dine på feil plugin.

Still deg noen spørsmål.

 • Må du spore WordPress nedlastinger?
 • Ønsker du å gi en sikker tilgang til filen?
 • Vil du synkronisere filene dine til Dropbox eller Google Drive?

Nå som du har en grunnleggende idé, la oss gå foran og se de 7 beste programtilleggene for nedlastingsbehandling for WordPress.

På et øyeblikk: 7 beste plugins for nedlastingsbehandling

PluginPriceActive Installs
MonsterInsightsFra $ 79,60 / årOver 2 millioner
WordPress File Download Manager$ 171400+
Multiverso$ 301100+
Enkel digital nedlastningGratis60000+
WordPress Download ManagerGratis100000+
Last ned vedleggGratis10000+
Herlige nedlastingerGratis10000+

1. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-wordpress

MonsterInsights er nummer 1 på denne listen med god grunn. Ikke bare er det det beste Google Analytics-verktøyet på markedet, det er også det beste nedlastingsadministrasjonsprogrammet for WordPress.

Med bare noen få klikk kan du sette opp Google Analytics på WordPress-nettstedet ditt og få tilgang til ting som sanntidsstatistikk, e-handelssporing, annonsesporing, henvisningsporing, sporing av populære innlegg, sporing av skjemaer og mer! Det er GDPR-kompatibelt, vil ikke bremse nettstedet ditt, og alle rapportene du trenger kan nås fra WordPress-oversikten.

Nå, med tillegget File Downloads Tracking, kan du også bruke MonsterInsights som en plugin for nedlastingsadministrator! Trenger du hjelp til å komme i gang? Ta en titt på veiledningen vår om hvordan du konfigurerer nedlastingssporing i Google Analytics ved å bruke Monster Insights.

Kom i gang med MonsterInsights i dag!

2. WordPress File Download Manager

WordPress File Download Manager

Trenger du å gi kundene dine tilgang til fortrolige filer på en sikker måte? Da er WordPress File Download Manager plugin for deg.

WordPress-nettstedbrukerne dine kan logge på og laste ned filene du har tildelt dem spesielt. Selv om filnedlastingen er en URL, vil dette høyt sikrede plugin sikre at bare den tildelte brukeren kan laste ned filen.

Kom i gang med WordPress File Download Manager i dag!

3. Multiverso Advanced File Sharing

Multiverso

Multiverso er et avansert fildelingsplugin med utviklervennlige funksjoner, og lar deg opprette en fildelingsdel på WordPress-nettstedet ditt som er tilgjengelig for brukerrollene du tillater, fra administratorer til abonnenter.

Angi sikkerhetskontroller, størrelse på filopplasting, kategorier og mer. Det er også mange snarveier og sexy jQuery-alternativer.

Kom i gang med Multiverso Advanced File Sharing i dag!

4. Enkel digital nedlastning

Enkel digital nedlastning

Hvis du har et e-handelsnettsted og du selger digitale nedlastinger, er Easy Digital Downloads den perfekte plugin for deg. Du kan spore alt fra e-bøker, til bilder, til dokumenter, til sanger med dette komplette salgssystemet.

Tilgjengelig på over 24 språk, EDD gjør det enkelt å hoppe over å selge og administrere nedlastningene dine, uansett hvor du er i verden.

Denne gratis plugin integreres med PayPal, Amazon Payments, Stripe, Authorize.net, BitPay og mer. Trenger du enda flere alternativer? Premieutvidelsene deres gir deg tilgang til enda flere betalingsportaler, integrasjon av e-posttjenester og alternativer for filhåndtering.

Kom i gang med enkle digitale nedlastinger i dag!

5. WordPress Download Manager

WordPress Download Manager

Behandle, spore og ta fullstendig kontroll over filnedlastningene dine med WordPress Download Manager plugin. Hold filene dine sikre ved å tilordne dem til brukerroller, eller ved å stille inn passord.

For eCommerce-nettsteder er det alternativer for å sette opp lisenser, priser, nedlastingsgrenser og mer. Den integreres også med DropBox, OneDrive, Google Drive og mer.

Denne gratis plugin-en er sikker og oversettelsesklar, og er enkel å sette opp og bruke med flere nyttige funksjoner.

Kom i gang med Download Manager Today!

6. Last ned vedlegg

Last ned vedlegg

Last ned vedlegg er en av de beste plugin-programmene for nedlasting, fordi den bruker AJAX og et enkelt dra og slipp-grensesnitt. Vi elsker enkelhet.

Hvis du imidlertid er en utvikler og ønsker å utvide nedlastingsvedlegg-funksjonene, vil du elske flere filterkroker og funksjoner.

Kom i gang med nedlastingsvedlegg i dag!

7. Herlige nedlastinger

Herlige nedlastinger

Denne utvikler-vennlige plugin er gratis å laste ned og bruke, og lar deg enkelt legge til nedlastningsknapper og lenker til sider, innlegg og wigetized områder.

Det beste av alt er at nedlastningsstatistikk og rapporter finner du direkte inne i WordPress-dashbordet.

Kom i gang med herlige nedlastinger i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste programtilleggene for nedlastingsbehandling for WordPress.

Hvis du likte dette innlegget, vil du kanskje også like vår liste over de 6 beste WordPress-sikkerhetspluginene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map