7 beste plugins for sosiale bevis for WordPress (sammenlignet)

Beste sosiale bevis plugins for WordPress


Leter du etter de beste sosiale bevis plugins for WordPress?

Når en potensiell kunde lander på nettstedet ditt, vet de ikke om produktet ditt er verdt pengene og tiden deres. For å overbevise dem om å prøve produktet ditt, må du bygge sosialt bevis rundt virksomheten din.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste sosiale bevis plugins for WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse er den beste sosiale bevisvarslingsappen på markedet. For å øke engasjementet på nettstedet ditt viser det live bekreftet kundeaktivitet på nettstedet ditt umiddelbart. Tanken er at det er lett å overbevise noen om å gjøre noe hvis de ser at andre mennesker gjør det samme. Appen sporer brukeraktiviteter i sanntid og viser den med deres beliggenhet på skjermen for å fremme tillit.

TrustPulse-appen sporer og fremhever reelle kjøp, påmeldinger, brukeraktivitet og mer. Med avanserte regler og tidskontroll kan du vise varsler om sosiale bevis for riktig publikum til rett tid.

Det lar deg øke konverteringene og hjelper deg med å vokse virksomheten din. Du kan enten bruke den innebygde malen for sosial bevisboks eller tilpasse boksen helt. TrustPulse fungerer utmerket med alle populære plattformer som WordPress, Shopify, BigCommerce osv.

Få TrustPulse i dag!

2. Trives Ovasjon

Trives Ovation

Thrive Ovation er en populær WordPress-testimonial-plugin for å legge til sosialt bevis. Det lar deg konvertere kommentarer til attester med ett klikk. Plugin samler nyttig informasjon som navn og foto fra kommentarene for å lage vakre attester og vise dem på nettstedet ditt.

Du kan også integrere Thrive Ovation med Facebook og Twitter for å samle flere attester fra sosiale sider. Du kan til og med opprette en destinasjonsside for å samle attester, sende varsler til klienter og mer.

Det tilbyr et kraftig dashbord for å administrere alle attester fra kommentarer, sosiale kanaler og nettsider. Du kan også manuelt godta eller avvise attester i WordPress.

Få Thrive Ovation i dag!

3. WPForms

WPForms

WPForms er den mest nybegynnere WordPress-kontaktskjema-plugin. Det lar deg opprette alle typer skjemaer inkludert et uttalelsesskjema, skjema for innsending av brukeren, brukerregistrering, kontakt oss, undersøkelse og avstemning, etc. WPForms kommer med en dra og slipp skjemabygger for å sette opp skjemaer raskt.

Hvis du vil godta attester og gjennomgå dem før du publiserer, kan du opprette et skjema for innsending av frontend. På den måten kan du gå gjennom de innsendte anmeldelsene i WordPress-dashbordet. Du kan til og med bygg en tilpasset innleggstype for anmeldelser og skille det fra de eksisterende blogginnleggene dine.

Få WPForms i dag!

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den beste ledergenerering og konverteringsoptimaliseringsplugin. Det kommer med en kraftig Exit-Intent®-teknologi som lar deg konvertere de forlatte besøkende til abonnenter og kunder. Ved å legge til sosialt bevis på kampanjene dine, konverterer du enda mer!

Ta en titt på et popup-eksempel av Syed Balkhi som utnytter sosialt bevis for å oppmuntre til skjemainnleveringer.

sosialt bevis popup

Få OptinMonster i dag!

5. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en populær e-postmarkedsføringstjeneste på markedet. Når du oppretter et optin-skjema med Constant Contact, kan du vise antall personer som allerede har abonnert på nyhetsbrevet for å oppmuntre til flere påmeldinger.

Du kan integrere Constant Contact med favorittmarkedsføringsverktøyene dine, for eksempel OptinMonster for å skyrockete konverteringene dine.

Få konstant kontakt i dag!

6. Delt teller

Delt teller

Delt teller er en gratis sosial delingsplugin for WordPress. Den kommer med flere sosiale knapper som Facebook, Pinterest, Twitter, E-post osv. Med denne plugin-en kan du vise delingstal for å bygge tillit hos publikummet ditt.

Den har flere stylingsalternativer for sosiale knapper. Du kan velge en stil og tilpasse den i henhold til nettstedets tema. Plugin-enheten lar deg også vise sosiale delingsknapper under og over innlegget.

Det er en lett plugin og påvirker ikke nettstedets hastighet. Delt teller tilbyr tillegg, inkludert Pinterest Image og Cache Status.

Få delte tellinger i dag!

7. VarselX

Notificationx

NotificationX er et gratis WordPress-sosialt bevis og FOMO-plugin. Programtillegget gjør det enkelt for nybegynnere å sette opp varslingsvarsler på nettstedet ditt og bygge tillit. Det øker konverteringene dine ved å vise forskjellige varslinger som nedtellingstall, kommentarer, salg, anmeldelser og mer.

Den har en varslingslinje som du kan bruke til å vise spesielle rabattilbud og sosiale bevisvarsler. Plugin-enheten lar deg også legge til en nedtellingstimer for å skape en følelse av press.

NotificationX integreres med WooCommerce, Easy Digital Downloads, Zapier, MailChimp, LearnDash og andre populære plugins.

Få varselX i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste sosiale bevis plugins for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste plugin-programmene for WordPress-varslingslinjer for å øke engasjementet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map