7 beste plugins for WordPress for automatisk blogging for å autopilote bloggen din

Beste WordPress Autoblogging-plugins


Leter du etter de beste WordPress-automatisk-blogg-plugins? Å starte en blogg er enkelt, men mange sliter med å produsere innhold regelmessig for bloggen sin.

WordPress plugins for automatisk blogging lar deg sammenstille innhold fra andre kilder og vise det på bloggen din. Du kan også omformulere og legge ut nye artikler.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-autoblogging-pluginene for å autopilote bloggen din.

Hvorfor WordPress Autoblogging-plugins?

Å drive en blogg og legge til nytt innhold hver dag er ikke en lett jobb. Med en WordPress-autoblogging-plugin kan du autopilot bloggen din og legge ut nytt innhold med jevne mellomrom.

Et WordPress-plugin for automatisk blogging importerer innhold fra forskjellige RSS-feeder til ditt WordPress-nettsted. Noen plugins omformulerer til og med WordPress-innholdet ditt og sikrer at du ikke har duplikatinnhold.

Det er hundrevis av gratis og premium WordPress-plugins for autoblogging. Før du dykker inn og velger en plugin for bloggen din, må du huske at autoblogging ikke er for alle. Mens en automatisk bloggplugin gjør det enkelt å legge ut vanlige artikler på bloggen din, i stedet for bare å kopiere artikler, er det i din beste interesse å endre det kuraterte innholdet ditt på noen måte for å sikre at nettstedet ditt ikke blir straffet for duplikatinnhold.

Her er noen anbefalte fremgangsmåter du kan følge hvis du bruker en automatisk blogg-plugin.

 • Har bare utdrag i stedet for en hel artikkel.
 • Legg til dobbelt så mye originalt innhold enn hentet innhold.
 • Legg til kommentarer mellom det innsamlede innholdet.

1. Feedzy RSS

Feedzy RSS

Feedzy RSS er et populært plugin-program for automatisk blogging. Det lar deg vise innhold fra ubegrensede RSS-feeder på nettstedet ditt. Feedzy RSS integreres med WordAI og SpinnerCheif for å omformulere artiklene du importerte, slik at du alltid kan legge til ferskt innhold til bloggen din automatisk.

Den støtter komplekse medier, inkludert lydavspilling og YouTube-videoer. Du kan også svarteliste nøkkelord for å fullstendig kontrollere hva du vil vise på WordPress-bloggen din.

2. WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator er et gratis og populært plugin-program for automatisk blogging. Det gir deg muligheten til å importere, slå sammen og vise RSS-feeds fra flere ressurser. Den importerer også Atom-feeds og viser dem på WordPress-bloggen din. WP RSS Aggregator har tilpassede maler med stylingsalternativer for innmatingene.

Den støtter kortkoder og blokker for å vise feeds på innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Det lar deg importere innhold fra ubegrensede nettsteder og til og med administrere alle kilder fra WordPress-dashbordet ditt …

3. RSS Feed Fetcher

RSS Feed Catcher

RSS Feed Catcher er en brukervennlig plugin for automatisk blogging for WordPress. Det kommer med et brukervennlig grensesnitt som lar deg administrere innhold som du importerer fra andre nettsteder. Du kan sammenstille innhold i kategorier og planlegge det basert på det foretrukne intervallet.

Den importerer også bilder med RSS-feeds ved hjelp av WordPress-funksjoner.

4. CyberSEO

CyberSEO

CyberSEO er et avansert plugin-program for automatisk blogging for WordPress. Den importerer RSS- og Atom-feeds for å vise artikler på bloggen din. Den oversetter innhold fra over 100 språk ved å bruke Google Translate og Yandex Translate for å publisere på språket ditt.

Med tredjepartsspinnere lar den deg omformulere hentet innhold for å sikre at innholdet ikke blir plagiert. Det innebærer også medieinnhold, inkludert bilder og videoer.

Les mer: Topp WordPress Translator Plugin.

5. WP Robot

WP Robot

WP Robot er et førsteklasses WordPress-autoblogging-plugin. Den samler RSS-feeds fra relevante ressurser og publiserer vanlig innhold på bloggen din. Det lar deg tilpasse hentede artikler og fungerer godt med alle topp WordPress-temaer.

Den støtter 30 innholdskilder, inkludert Amazon, eBay, YouTube, Vimeo, Flickr, etc. for å importere innholdet. Du kan også samle e-handelsprodukter og selge dem i nettbutikken din. Den har verktøy for oversettelser, omformulering av innhold og mer. WP Robot drypper innholdet på bloggen din, og lar deg til og med publisere bulkartikler med 1-klikk manuelt.

6. WP-rør

WP-rør

WP-rør er et kraftig og gratis WordPress autoblogging-plugin. Det er perfekt for å importere nyheter fra flere ressurser og RSS-feeds, og til og med importere WooCommerce-produkter.

WP Pipes lar deg bygge en pipeline med innhold du kan legge ut på bloggen. Den publiserer artikler og WooCommerce-produkter til sosiale sider som Facebook, Twitter, Pinterest og mer automatisk.

7. RSSImport

RSSImport

RSSImport er en enkel WordPress-automatisk bloggplugin som importerer RSS-feeds og viser innhold på bloggen din. Den støtter widgeter og snarveier for å legge ut artikler.

Du kan også bruke malkoder for å legge til artikler på sidene dine.

Det er alt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-pluggen for automatisk blogging for å autopilote din WordPress-blogg. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår om de beste WordPress-plugins for brukergenerert innhold.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map