7 beste popup-plugin-moduler for WordPress Spinning Wheel for å øke konverteringene

Beste WordPress Spinning Wheel Popup-plugins


Leter du etter de beste popup-programtilleggene for WordPress-spinnhjul?

En spinnhjulsplugin får brukere glade for å snurre hjulet for å vinne noe. Det er en fin måte å øke konverteringer på nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste “spin to win” WordPress-plugins for å øke engasjementet på stedet.

Velge det beste WordPress Spinning Wheel Plugin

Du kan finne flere gratis og betalte WordPress-spinnehjul-plugins på markedet som lar brukere snurre hjulet for å vinne premier.

Her er noen viktige funksjoner som du ofte vil se i et popup-plugin-program for spinnhjul for WordPress:

 • Mulighet for å legge til premier til hver skive
 • Tilpasning av farger, størrelse og skiver
 • Integrasjon med markedsføringstjenester via e-post
 • GDPR-samsvar for datainnsamling
 • Automatisk kuponggenerasjonssystem
 • Få innsikt i hvordan brukere bruker spinnehjulet

La oss se på noen av de beste WordPress-spinnhjuls-pluginene som hjelper deg med å øke konverteringer.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den kraftigste programvaren for leadgenerering og konverteringsoptimalisering i verden. Det lar deg konvertere de forlatte besøkende til abonnenter og kunder. Den lar deg lage et gamified kuponghjul-optin-skjema for å lokke brukere til å abonnere på e-postlisten din.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din

Med spinnhjulets popup kan du tilby gode premier til brukerne dine. Det engasjerer publikum ved å få dem til å spille det spinnende hjulspillet for å tjene premier. Du kan tilby premier som optin bestikkelse (for eksempel ebøker), rabatter, kupongkoder osv.

OptinMonster kommer med 3 innebygde spinnhjulmaler. Du kan bruke dra og slipp-byggherren til å tilpasse popup-vinduer for optin-hjulet. Det lar deg redigere hjulet og legge premier til hver seksjon enkelt.

OptinMonster spinnhjuleksempel

Med popup-kampanjen til spin-hjulet kan du integrere en e-postmarkedsføringstjeneste og utvide abonnentene dine eksepsjonelt. Det beste er at OptinMonster leverer integrasjon med populære e-postmarkedsføringstjenester, som Constant Contact, MailChimp, AWeber og mer.

Sjekk ut vår komplette OptinMonster-anmeldelse for mer informasjon. Du kan også bruke vår OptinMonster-kupongkode for å få en enorm rabatt.

2. Rabatt-Win-Wheel for WooCommerce

Rabatt Win-Wheel for WooCommerce

Discount Win-Wheel for WooCommerce er et utmerket WordPress spinnehjul-plugin. Den leveres med flere utløsere for å laste spinnhjulet inkludert belastning på siden, klikke på et ikon for å laste og på avkjøringsbelastning.

Den genererer kupongkoder og e-post dem til brukerne dine automatisk. Du kan overvåke aktivitets- og kupongstatusen i ditt WordPress admin-dashbord. Plugin-en er oversettelsesklar og støtter WPML.

3. Wheel of Popups

Wheel of Popups

Wheel of Popups er en e-handelsvennlig popup-plugin for spinnhjul. Det fungerer sømløst med alle plattformer, inkludert WooCommerce, Shopify, Magento, etc. Du kan også bruke denne plugin på WordPress-nettstedet ditt for å øke trafikken og brukerengasjementet..

Plugin-en tilbyr en popup-mal for rabatt der du kan tilpasse farger, skrifter, tekst og premier. Den har flere markedsføringsverktøy for å markedsføre kampanjene dine.

4. WP Optin Wheel

WP Optin Wheel

WP Optin Wheel er et gratis popup-plugin-program for spinnhjul for WordPress. Det lar deg lage flere hjul med 12 skiver, og du kan legge til lenker til forskjellige belønninger i hver skivedel. Plugin-enheten lar deg integrere med MailChimp for å utvide e-postlisten din.

Det er enkelt å konfigurere plugin-modulen, og du kan kontrollere helt når du vil vise hjulopprøret til brukerne dine. Den er GDPR-kompatibel og støtter flere språk.

5. Lucky Wheel for WooCommerce

Lucky Wheel for WooCommerce

Lucky Wheel for WooCommerce er en annen gratis WordPress-spinnhjul popup-plugin for e-handelsnettstedene. Det oppfordrer påmeldinger via e-post til å snurre hjulet og vinne belønninger.

Den lar deg legge til opptil 6 skiver i et hjul og opprette flere rabatter for brukere. Plugin-enheten lar deg sende rabattkoden til e-posten som brukeren din skrev inn for å snurre hjulet. Det lar deg også begrense spinningtiden.

6. Wheel av CrazyRocket

Wheel av CrazyRocket

Wheel av CrazyRocket er en enkel popup-plugin for spinnhjul for WordPress. Den har vakre hjulstemaer som fanger brukernes oppmerksomhet og lokker dem til å snurre hjulet. Den genererer en unik kuponkode for hvert spinn og bruker den automatisk på handlekurven.

Plugin-enheten tilbyr tre typer spill, inkludert spinnhjul, spilleautomat og “n” vinnekort. Du kan bruke smarte utløsere til å vise popups til rett tid, for eksempel ved avgang, tidsbruk på en side, sidevisninger eller bla..

7. Wheely Salg

Wheely Salg

Wheely Salg er et WordPress spinnhjul popup-plugin for små bedrifter nettsteder og nettbutikker. Det utløser popup når brukerne dine skal til å lukke nettleserfanen. Brukerne må oppgi e-postadressen sin for å snurre hjulet og få rabattkuponger.

Plugin-enheten lar deg tilpasse tekst, farger, skrifter og logo. Det gir deg detaljert innsikt i hvordan brukerne dine reagerer på spinnehjulet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste “spin to win” WordPress popup-plugin. Det kan også være lurt å sjekke ut guidene våre om den beste plugin-modulen for WordPress og lage en vellykket gave på ditt WordPress-nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map