7 beste WordPress-bestillingsprogramtillegg sammenlignet (2020)

beste WordPress-bookingprogramtillegg sammenlignet


Ser du etter de beste pluginene for bestilling og planlegging av WordPress? Ønsker du å tillate besøkende på nettet å bestille en avtale eller reservasjon på nettstedet ditt? En dårlig bestillingsprosess kan sabotere din virksomhet og omdømme. Med riktig WordPress-reservasjonsplugin kan du enkelt forvandle ditt eksisterende WordPress-nettsted til et fullt funksjonelt online avtale- og reservasjonsbookingssystem.

Med valg kommer forvirring, så i denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de beste WordPress-bestillingsprogramtilleggene som hjelper deg med å administrere online avtale og reservasjonsbestilling. Mot slutten vil du være klar til å ta en velinformert beslutning, forvirring og problemfri.

Velge et WordPress-reservasjonsplugin

Hver WordPress-bestillingsplugin har mange funksjoner for å oppfylle reservasjonsbehov. Som bruker gjør dette det vanskelig å velge riktig plugin som perfekt tilpasser seg din personlige arbeidsflyt og passer dine behov.

Før vi tar en titt på sammenligningen vår, er det verdt å ta et øyeblikk å undersøke hvilke funksjonaliteter du trenger å se etter i forskjellige bestillingsprogramtillegg.

Hensikt:

Ikke alle bookingtillegg opprettes like. Noen er bygget spesielt for å håndtere avtaler om bestilling av tjenester, mens andre er bygd for å håndtere reservasjonsbestillinger (for eksempel hotellbestillinger).

Du kan også finne flerbruksbestillingsprogramtillegg som tilbyr både avtaler og reservasjonsbestillinger, hvis du trenger flere alternativer.

Funksjoner:

Noen plugins er bare bygget for å vise en reservasjonskalender på nettstedet ditt, noe som betyr at de ikke støtter online-betalinger. Dette kan være et flott alternativ for tjenesteleverandører som ønsker å markedsføre sine tjenester rett fra nettstedet sitt, men foretrekker offline-betalinger.

Å forstå hvilke alternativer du trenger fra bestillingsprogrammet for WordPress, kan spare deg for kostbar tid og penger. Sørg for å ha klare mål i tankene, og gjennomgå funksjonene i mulige bestillingsløsninger før du investerer tid og penger for å teste dem ut..

Brukererfaring:

Å tilby en god brukeropplevelse er det viktigste aspektet når det kommer til din online virksomhet.

Før du velger et WordPress-bestillingsplugin, må du stille deg noen spørsmål:

Tilbyr din foretrukne plugin sømløs mobilintegrasjon som gjør at kundene dine kan bestille mens du er på farten? Etter bestillingen, lar det deg sende tilpassede utløste e-postmeldinger til kundene dine?

Disse spørsmålene hjelper deg med å finne den rette bestillingsprogrammet for dine unike behov.

Når det er sagt, la oss se på de beste WordPress-bestillingsprogramtilleggene på markedet.

1. Begynn å bestille

startbooking

Start Booking er den beste online bestillings- og planleggingsplugin som gjør at kundene dine kan bestille en avtale med deg på nettstedet ditt døgnet rundt. Hvis du allerede bruker Google Kalender, kan du integrere reservasjonssystemet ditt med det.

Start Booking gir kundene dine en sømløs bestillingsopplevelse. Slik fungerer det.

På et øyeblikk kan kundene dine se og velge en bestillbar tjeneste på reservasjonssiden. Etter å ha valgt en tjeneste, blir de bedt om å velge dato og klokkeslett som fungerer. Så vil kassestrømmen fange opp all viktig informasjon fra kunden din og lagre den sikkert i Start Booking-systemet.

Kom i gang med Start Booking i dag.

2. BirchPress

birchpress

BirchPress er en av de beste plugin-programmene for bestillingsplanlegging som gjør det mulig for servicebedrifter å planlegge bestilling og godta betalinger online.

Med BirchPress kan bestillingsskjemaer enkelt bygges ved hjelp av den innebygde skjemaredigereren og deretter integreres på sidene dine via kortkoder.

Den synkroniseres med dine online kalendere som Google Kalender og iCal, slik at du raskt kan se avtaler og tilgjengelighet.

BirchPress lar deg også sende svært tilpassede e-postmeldinger til kundene dine når en avtale bestilles, planlegges eller kanselleres. Du kan også minne kundene dine om en kommende avtale uten å måtte bruke en annen e-postmarkedsføringsprogramvare.

Denne planleggingsprogrammet for WordPress leveres sammen med PayPal-betalinger. For flere betalingsalternativer, kan du integrere nettstedet ditt med WooCommerce.

BirchPress-pluginen leveres også med tusenvis av funksjoner og kroker, noe som gjør den til en av de mest utviklervennlige avtale-plugins som finnes.

Kom i gang med BirchPress i dag.

3. Bookingkalender

booking kalender

Booking Calendar plugin er et av de mest populære booking plugins i WordPress plugin repository, med over 40 000 aktive installasjoner. Det er en flerbruksplugin som lar deg administrere både avtaler og reservasjonsbestillinger fra WordPress-nettstedet ditt.

Denne avtalsplugin er ekstremt enkel å bruke med mange funksjoner, skreddersydd for et bredt spekter av virksomheter.

Premium-versjonen av plugin-enheten har alle funksjonene du noensinne vil trenge for din WordPress-online bestillingsside. Siden alle bestillinger og innstillinger er lagret i WordPress-databasen din, trenger du ikke å ha en tredjepartskonto for å administrere bestillinger. Imidlertid, hvis du vil importere feeds fra tredjepartskilder som Airbnb, Booking.com, HomeAway, TripAdvisor og så videre, kan du enkelt gjøre det også.

Reservasjonsskjemaene og kalenderstøtten din er responsive, noe som betyr at de vil se bra ut på alle enheter som stasjonær, mobil eller nettbrett.

Det beste av alt er at et bredt utvalg av online betalingsportaler støttes, inkludert PayPal, Stripe, Authorize.net og mer.

Kom i gang med Booking Kalender i dag.

4. Bookly

Bookly

Bookly er et komplett WordPress-bestillingsplugin som automatiserer bestillingen og online planleggingen av tjenestene dine. Bookly egner seg best for bestillingstjenester som salongavtaler, helse- og velværekontroller, utdanning / veiledningsmøter og andre profesjonelle tjenester.

Det tilbyr sømløs mobilintegrasjon, noe som gjør det enkelt å bestille avtaler mens du er på farten for kundene dine.

Det er en av de enkleste å bruke WordPress-plugins for avtalebestilling. Hele bestillingsprosessen kan settes fra 2 til 6 enkle trinn.

Bookly er kompatibel med WPML-plugin, slik at du kan opprette et flerspråklig online bestillingsnettsted uten problemer. Det lar deg også administrere kundebasen uten problemer ved å tilby en ubegrenset, sorterbar og søkbar kundeliste.

Sjekk også: Hvordan lage et flerspråklig nettsted.

Du kan også forbedre kjernefunksjonene i plugins med mange forskjellige tillegg, for eksempel kuponger, tilpassede felt, gruppebestillinger, kjedeavtaler, tilbakevendende betalinger og mye mer.

Kom i gang med Bookly i dag.

5. WP Simple Booking Calendar

WP enkel reservasjonskalender

WP Simple Booking Kalender kan være den rette bookingkalenderløsningen for deg hvis du bare har en enkel WordPress-programtillegg viser kundene tilgjengeligheten av ditt feriehus. Husk at denne pluginen ikke tillater deg å godta online betalinger.

Med gratisversjonen av denne planleggingsplugin, får du alle de grunnleggende funksjonene du kan forvente av en bookingkalenderplugin. Du kan for eksempel vise en bestillingskalendervidget som viser tilgjengelighet og også godta bestillinger via et brukervennlig grensesnitt med flerspråklig støtte. Du må imidlertid godta betaling offline.

Med premiumversjonen kan du enkelt synkronisere reservasjonskalendere med tredjeparts ferieleieprogrammer, for eksempel Airbnb, Booking.com og Flipkey. På grunn av dette vil eventuelle endringer som gjøres i reservasjonskalenderen for nettstedet automatisk gjenspeiles på tredjepartskontoer.

Kom i gang med WP Simple Booking Calendar i dag.

6. WPForms

wpforms

WPForms er den beste formbyggere-plugin for WordPress og gjør det enkelt for deg å opprette online bestillingsskjema direkte i WordPress-dashbordet. Med WPForms kan du enkelt integrere bestillingsskjemaene dine med tredjepartsapper via Zapier-integrasjon.

Med sin smarte betingede logikk kan du vise eller skjule skjemafelt basert på brukernes valg. Det lar deg også sømløst integrere webformene dine med store e-postmarkedsføringstjenester, inkludert MailChimp, AWeber, GetResponse og mer.

Den støtter også PayPal og Stripe betalingsportaler.

Hvis du leter etter et komplett WordPress-skjemabygger-plugin som lar deg opprette webformer, for eksempel kontaktskjemaer, bestillingsskjemaer, undersøkelsesskjemaer, påmeldingsskjemaer osv., Er WPForms den beste løsningen for dine behov.

Kom i gang med WPForms i dag.

Vil du starte med gratisversjonen i stedet? Prøve WPForms Lite.

7. WP Booking Calendar av Wachipi

wp booking kalender

WP Booking Calendar er et premium WordPress-plugin som forvandler WordPress-nettstedet ditt til et kraftig reservasjonssystem. Du kan markedsføre mange tjenester på nettstedet ditt og godta online bestillinger med letthet. Kunder kan se på din online reservasjonskalender før de planlegger en avtale.

Både du og kunden din vil bli varslet etter at en reservasjon er plassert.

WP Booking Calendar-pluginen er også kompatibel med WPML, slik at du kan bygge et flerspråklig reservasjonssystem.

Direkte fra WordPress-oversikten kan du administrere din reservasjonskalender, reservasjoner, skjemaer og e-postmeldinger.

Selv om den ikke er så funksjonsrik som Bookly, er den god nok til å løse grunnleggende behov for administrasjonshåndtering.

Kom i gang med WP Booking Calendar av Wachipi i dag.

Hvilken WordPress-reservasjonsplugin skal du bruke?

Etter vår sammenligning fant vi ut at BirchPress er den beste online bestillingsboksen-plugin for WordPress fordi den har alle funksjonene som er viktige for å administrere din avtalebestilling for tjenestene dine. Uansett hvilke tjenester du tilbyr, er plugin-en fullpakket med et robust sett med funksjonaliteter for å administrere avtaler online og utvide virksomheten din.

For en grunnleggende bookingtillegg, kan du bruke WPForms som også er den topprangerte WordPress-skjemabyggeren på markedet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-bestillingsprogrammet for dine behov.

Ønsker du også å oversette reservasjonssiden din? Så sjekk vår sammenligning av de beste WordPress-oversettelsespluginene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map