7 beste WordPress-kalendertillegg (Google Calendar Sync)

beste wordpress kalender plugins


Leter du etter de beste WordPress-kalenderpluginene? Enten du ønsker å vise frem kommende arrangementer, planlegge bestillinger eller bare holde deg organisert, kan riktig kalenderplugin utgjøre hele forskjellen på nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de 7 beste WordPress-kalenderprogramtilleggene. Følgende liste har både premium og gratis kalender-plugins du kan prøve. Velg en og kom i gang i dag!

På et øyeblikk: 7 beste WordPress-kalendertillegg

PluginPriceActive Installs
WPFormsfra $ 39,5 / år1+ millioner
StartBookingfra $ 6.99 / månedIkke tilgjengelig
Birchpressfra 99 dollarIkke tilgjengelig
WooCommerce bestillinger og avtalerfra 99 dollarIkke tilgjengelig
ArrangementskalenderenGratis700000+
Min kalenderGratis30000+
Google Kalender-hendelserGratis90000+

1. WPForms

WPForms

Den første pluginen med et kalenderverktøy vi skal se på er de allsidige WPForms. Selv om denne plugin-en har en hel vaskeri med funksjoner, er en av de mest populære funksjonene hendelseskalenderverktøyet.

Når den er installert, kan du få tilgang til denne delen av WPForms-plugin ved å gå til Addons og velge Post Submissions. Nå, alt du trenger å gjøre er å begynne å lage en ny form fra plugin-modulen! Sjekk ut hele opplæringen på sende skjemaoppføringer til Google Kalender for mer informasjon.

Du har nå muligheten til å opprette arrangementer for kalenderen din. Det er mange måter å finpusse hver dag eller begivenhet på. Du kan opprette en tilpasset starttid og dato, gi arrangementet en tittel og til og med laste opp et kampanjebilde slik at alle kan se en visuell representasjon av anledningen.

Hvis du ikke er helt sikker på om du oppretter din egen form fra grunnen av, ikke bekymre deg. Det er enkle formmaler du kan plugge inn i WPForms for å lage tilpassede, iøynefallende kalenderhendelser på få sekunder.

Kom i gang med WPForms i dag!

2. StartBooking

StartBooking

StartBooking er et utmerket kalenderverktøy designet for både soloentreprenører og bedrifter med et fullt team. Hvis du er en bedriftseier som alltid er på farten, er dette verktøyet ekstremt gunstig.

Du kan enkelt lage en kalender fra grunnen av og planlegge møter, arrangementer, klasser, firmaferie og mer. Når kundene dine begynner å bestille avtaler, vil det være tydelig at de er mer enn bare tall.

StartBooking lar deg bygge unike kundeprofiler slik at du kan bygge den optimale opplevelsen på stedet for kundene dine, og enkelt spore kommende arrangementer med et øyeblikk.

Når du vurderer muligheten til å legge til notater til hendelser, sette påminnelser på smarttelefonenheten din og muligheten til å integrere Google Kalender i bare et par klikk, er det ikke rart at flere bedrifter bruker StartBooking til planleggingsbehov.

Kom i gang med StartBooking i dag!

3. BirchPress

birchpress

Hvis du leter etter en kalender som tilbyr full frihet når det gjelder tilpasning, må du ikke se lengre enn BIrchPress. Dette utviklervennlige verktøyet blir raskt en favoritt i e-handelsmarkedet.

Trenger du en kalender raskt? Ikke noe problem. Den enkle dra og slipp-byggherren lar deg bygge din egen tilpassede kalender på få minutter. Ser du etter noe mer personlig? Mulighetene er uendelige når du tar i betraktning at de tilbyr tusenvis av små justeringer du kan lage for å gjøre planleggingsplattformen din til en av et slag.

BirchPress lar deg legge til et betalingsskjema hvis du vil la kundene betale for avtalen på forhånd. For øyeblikket er PayPal integrert med appen; Du kan imidlertid legge til andre betalingsmetoder gjennom Woocommerce-integrasjon.

Det har ikke noe å si om du jobber for en høyskole, en helsestasjon, et call center eller et treningsstudio, BirchPress vil gjøre planlegging til en lek.

Kom i gang med BirchPress i dag!

4. Bestillinger og avtaler med WooCommerce

woocommerce bookinger og avtaler

WooCommerce Booking og avtaler av Plugin Hive er go-to-kalenderen for deg som vil bestille tjenester og lage avtaler mens du fortsatt selger fysiske produkter på en butikk. Dette verktøyet lar deg få tilgang til det beste fra begge verdener uten å ofre kvalitet.

Du kan tilpasse dette kalenderverktøyet slik at det passer perfekt i din forretningsmodell. Vil du for eksempel angi en buffertid mellom avtaler slik at du kan få tid til å forberede deg til neste møte? De gjør det enkelt med et automatisk verktøy som forhindrer folk i å opprette avtaler for nær hverandre.

På samme merknad, hvis du har flere ansatte, kan du sette opp flere avtaler som overlapper hverandre samtidig. Mange personlige trenere og spa elsker denne funksjonen fordi den lar dem maksimere fortjenesten på den korte tiden de er åpne.

Til slutt integreres WooCommerce-bestilling og avtaler sømløst med Google Kalendere og smarttelefonen din for umiddelbar planlegging som kontinuerlig er oppdatert.

Kom i gang med WooCommerce bestillinger og avtaler i dag!

5. Arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen

Trenger du en kalender som takler litt alvorlig trafikk? Arrangementet Kalender-plugin er rett opp i bakgaten. Denne glatte pluggen som er lett å bruke kommer ut av boksen som er klar til bruk. Det er mulig å sette den opp og ha den i drift på omtrent 5 minutter!

Hvis du er en hardcore-utvikler og liker tilpassede alternativer, kan du hvile lett. Du kan grave i utviklerverktøyene som kommer med utallige måter å gjøre arrangementskalenderen til en slags. Det kommer med et skjelett-regneark, slik at du kan bygge planleggeren fra grunnen av. Men de stoppet ikke der.

Arrangementskalenderen har også muligheten til å legge til / redigere kroker og filtre, endre malkoder eller velge fra en funksjonsrik samling av utvidelser for å gjøre kalenderen din til den ultimate begivenhetsplanleggeren.

De skryter stolt av at plugin-en deres lett håndterer godt i nettverk som får svimlende 25 millioner unike visninger i måneden. Nå er det solid!

Kom i gang med hendelseskalenderen i dag!

6. Min kalender

Min kalender

Min kalender er et utmerket plugin for team som ønsker å jobbe med samme planlegger med letthet. Som med de fleste kalendere, kan du filtrere den etter måned, uke og dag. Det som gjør denne plugin-en annen, er måten du kan filtrere gjennom hendelsene som er oppført på planleggeren.

Hvis du har flere ansatte og vil se hva en bestemt ansatt gjør i løpet av en uke, kan du filtrere planleggeren på sekunder etter forfatternavnet for å se hva de har planlagt. Små bedrifter elsker enkel tilgang og ansatte elsker muligheten til å lage sin egen timeplan.

Du kan enkelt gå inn og legge til notater for dine ansatte, eller de kan legge igjen notater og forespørsler for bestemte dager eller uker. Det har aldri vært enklere å administrere teamet ditt med Min kalender.

Hvis bedriften din jobber med offentlige arrangementer, kan du til og med planlegge nye hendelser som dukker opp på Twitter-siden din når du er planlagt. Det er virkelig et “alt i ett” verktøy for den smarte, tidsbevisste bedriftseieren.

Kom i gang med kalenderen min i dag!

7. Google Kalenderhendelser

Enkel kalender

Google Kalenderhendelser er en plugin for deg som liker livet enkelt. Det kreves ingen hard koding. Denne intuitive lille pluginen er klar til å gå ut av esken og sett til å matche ditt tema og fargevalg.

Når du har installert den, kan du lage noen få justeringer slik at den smelter sammen med resten av nettstedet ditt. Mange mennesker elsker å bruke dette verktøyet fordi når det først er konfigurert, trenger du ikke å oppdatere WordPress for å oppdatere kalenderen. Det er riktig; Hvis du oppdaterer Google Kalender tilknyttet kontoen, oppdateres den automatisk på nettstedet ditt.

Den leveres med enkle koder slik at ansatte enkelt kan finne det de leter etter uten å sile gjennom en ukes verdi av notater og avtaler. Når du ser på denne kalenderen, er den fullt tilgjengelig og klar til å oppdatere fra mobilenheten din.

Hvis du bruker denne plugin-en for kundene dine, kan du til og med gjøre om de kommende begivenhetene i kalenderen til et lettforståelig nyhetsbrev med hendelsen Kalender Nyhetsbrev-plugin. Planleggingen har aldri vært enklere.

Kom i gang med Google Kalender-hendelser i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress-kalenderpluginene.

Hvis du likte dette innlegget, vil du kanskje også like vår liste over de 12 beste sosiale medie-pluginene for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map