7 beste WordPress-medlemskapsprogrammer sammenlignet (2020)

De beste pluginene for WordPress-medlemskap


Vil du forvandle WordPress-nettstedet ditt til et fullt funksjonelt medlemskapsside? Da trenger du en WordPress-medlemskapsplugin. Med et plugin for medlemskapsside kan du opprette et førsteklasses innholdsbibliotek og gjøre det bare tilgjengelig for dine registrerte medlemmer.

Å velge riktig medlemskapsplugin er avgjørende for bedriften din, fordi det er vanskelig å slå ut hvis avgjørelsen viser seg å være feil.

Enten du er interessert i å generere gjentagende inntekter, selge nettkurs eller bare bygge en liste over lojale registrerte medlemmer, vil følgende guide hjelpe deg med å velge det beste WordPress-medlemskapsprogrammet for dine behov.

Bygge et medlemskapsside med et WordPress-medlemskaps-plugin

Hvis du oppretter et medlemskapsside, kan du bare begrense tilgangen til nedlastinger, online innhold, fora og støtte til registrerte brukere.

Noen få grunner til å opprette et medlemsnettsted er:

 • Lag en veldig engasjerende e-postliste: Du kan opprette et innholdsbibliotek og gjøre det bare tilgjengelig for registrerte brukere. Du kan også legge til disse brukerne i e-postlisten din. På denne måten kan du samle e-postadressene til hyperaktive brukere. For mer informasjon, sjekk guiden vår for hvordan du raskt kan utvide e-postlisten din.
 • Vis din autoritet: Å opprette et medlemskapsside og gi godt innhold bak lønningsmuren din hjelper deg å etablere deg som en autoritet i din nisje. Det hjelper deg også å fremme et godt forhold til medlemmene dine og til og med legge et grunnlag for en lojal kundebase.
 • Tjen gjentagende inntekt: Overtal brukerne til å betale for abonnementet og generere gjentatte inntekter.

Les mer: Hvordan lage et WordPress-medlemskapsside.

Hvordan velge et WordPress-medlemskaps-plugin for nettstedet ditt

Å velge riktig WordPress-medlemskapsplugin kan være en skremmende oppgave. Før du dykker inn, er noen få ting du må huske på når du velger et WordPress-medlemskapsplugin for nettstedet ditt.

Brukervennlighet:

Hvis du ikke ønsker å ansette en utvikler for å sette opp medlemskapssiden, trenger du en plugin som er enkel å bruke. Noen plugins har et komplett sett med funksjoner utenfor boksen. Selv om dette kanskje høres bra ut med det første, er ulempen at brukergrensesnittet blir oppblåst med for mange alternativer som du aldri trenger.

Imidlertid er det mange lette plugins der ute som ikke oppblater grensesnittet ditt ved å tilby bare de viktige funksjonene ut av esken. Og hvis du vil ha flere funksjoner, kan du enkelt installere de respektive tilleggene.

kompatibilitet:

Før du installerer medlemskapsprogrammet på produksjonsstedet ditt, må du forsikre deg om at plugin-modulen er kompatibel med ditt eksisterende WordPress-medlemskapstema og plugins ved å teste det på en lokal WordPress-installasjon. Hvis alt går greit, kan du installere plugin-modulen på produksjonsstedet.

Design og funksjoner:

Medlemskapsprogrammer kommer ofte med mange prissidemaler og andre funksjoner for å gjøre nettstedet ditt unikt. Noter deg de viktige funksjonene du trenger på nettstedet ditt, og finn ut om medlemskapsprogrammet du vurderer kan oppfylle dine behov.

La oss sammenligne noen av de beste pluginene for WordPress-medlemskap, slik at du kan bestemme hvilken som er det riktige valget for nettstedet ditt.

1. MemberPress:: Alt-i-ett-medlemskap-plugin

memberpress

MemberPress er den mest komplette plugin-en for WordPress-medlemskap, og har alle funksjonene du trenger for å lage et kraftig medlemskapsside med letthet. I motsetning til andre plugins lar MemberPress deg forvandle det eksisterende nettstedet ditt til et fullstendig medlemskapsside uten problemer.

Alt du trenger å gjøre er å installere MemberPress-plugin på det eksisterende nettstedet ditt, oppgi betalingsgatewaydetaljene dine, konfigurere produktene dine og begynne å invitere de besøkende til å bli medlem på ditt nettsted.

Med MemberPress kan du begrense tilgangen til bestemte sider, innlegg, tilpassede innleggstyper eller eventuelle eksisterende filer fra dine vanlige besøkende. Plugin-en integreres sømløst med populære e-postmarkedsføringstjenester, som AWeber, MailChimp, GetResponse osv.

MemberPress tilbyr innebygd støtte for betalingsportaler som PayPal, Stripe og Authorize.net. Du kan også lage dynamiske priser sider raskt og enkelt. Denne populære WordPress-pluginen kommer også med flere prissidemaler for å skape et unikt utseende.

Prisene starter på $ 129 per år for en enkelt lisens.

Kom i gang med MemberPress i dag.

2. LearnDash: Online Course Membership Plugin

learndash

LearnDash ble bygget for å lage og selge online-kurs på WordPress-nettstedene dine.

Det gjør det mulig for deg å tilby en robust læringsopplevelse til medlemmene dine og støtter den nyeste gamification, sosiale læring og mikroinnholdstrender.

Å selge kurs har aldri vært enklere takket være LearnDash. Noen få måter å selge nettkursene dine på er:

 • medlemskap: Gi tradisjonell tilgang til alle nettkursene dine
 • Engangspris: Implementere en handlekurv der besøkende kan kjøpe individuelle kurs.
 • Abonnement: Tjen tilbakevendende betalinger gjennom abonnementsbasert salg.

LearnDash lar elevene låse opp nye kurs basert på poengene de tjener når de fullfører sine kurs. Dette lar deg øke oppbevaringen og gjøre brukerne mer engasjert i nettkursene dine. Du kan tildele høyt tilpassede sertifikater og merker basert på en elevs ytelse. Du kan også tilby front-end brukerprofiler der medlemmene kan spore aktiviteten sin.

Prisene starter på $ 199 per år for en enkelt lisens.

Kom i gang med LearnDash i dag.

3. Betalte medlemsabonnementer: nr. 1 Abonnement-plugin

betalte medlemsabonnementer

Betalte medlemsabonnementer er en av de beste programtilleggene for å begrense produktvisning, kjøp og tilby spesielle produktpriser til visse medlemmer. Tenk på denne pluginen som å tilby Amazon-Prime stil e-handelsopplevelse til brukerne dine.

Med denne pluginen vil du kunne administrere medlemsabonnement, gi og tilbakekalle tilgang til innlegg, sider, kategorier samt tilpassede innleggstyper basert på brukernes abonnementsplan.

Det beste er at betalte medlemsabonnementer ikke tvinger deg til en forhåndsdefinert struktur fordi plugin-en integreres sømløst på ditt WordPress-nettsted og innhold.

Det er så enkelt å sette opp plugin-en. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere PayPal-adressen din for å godta betaling, sette opp abonnementsplaner og beskytte innholdet ditt via en metaboks som vises i hvert enkelt innlegg, side eller tilpasset innleggstype.

Prisene starter på $ 69 for en enkelt lisens.

Kom i gang med betalte medlemsabonnementer i dag.

4. Lærbart: frittstående online kursverktøy

lærevillig

Teachable er en alt-i-ett-plattform for å lage og publisere vakre online-kurs. Det er en frittstående plattform, slik at du kan integrere nettkursene dine på det eksisterende nettstedet ditt, eller være vertskap for dem på undervisningsdomenet.

Teachable kommer med en kraftig redaktør som lar deg lage og lansere fantastisk salgsside for å konvertere besøkende til betalende brukere.

Nedenfor er noen funksjoner som skiller Teachable ut fra konkurrentene.

 • Læreverktøy: Lag enkelt spørrekonkurranser og diskusjonsfora på det lærbare nettstedet ditt. Du kan også utstede ferdigattest for å belønne studentene dine.
 • integrasjoner: Importer innholdet ditt fra Google Drive, Dropbox eller One Drive. Du kan koble nettstedet ditt med alle elektroniske verktøy som støtter Zapier.
 • Markedsføringsverktøy: For å forbedre salget kan du opprette kupongkoder, tilknyttet program, avanserte prisalternativer og mer.

5. Begrens Content Pro: Plugin for medlemskap i Freemium Club

begrense innholdet pro

Restrict Content Pro er en lett WordPress-medlemskapsplugin som lar deg enkelt opprette et fullstendig medlemskapsside. Uten oppblåsthet samler den settet med funksjoner du trenger for medlemskapssiden din som tillegg.

Det er bygget av det samme teamet bak den populære Easy Digital Downloads-plugin.

Plugin-enheten tilbyr mange innebygde betalingsintegrasjoner som Stripe, Braintree, 2Checkout, Authorize.net og PayPal. Dette medlemskapsprogrammet har en gratis versjon i WordPress-plugin-repository som kommer med begrensede funksjoner.

Noen få måter å bruke Restrict Content Pro på er:

 • Klubbmedlemskap: Opprett et førsteklasses innholdsbibliotek og gi tilgang bare til medlemmer.
 • Magasinabonnement: Generer tilbakevendende betalinger ved å selge online magasinabonnement til premiumabonnenter.
 • Private fora: Lag private fora og begrens tilgangen til private samfunn.
 • Medlemsblogging: I et nettsted med flere nettsteder kan du la betalte abonnenter opprette sine egne blogger.
 • Og mye mer …

Plugin-en tilbyr en lite versjon, som kan lastes ned fra det offisielle WordPress-plugins-depotet. Det kommer med muligheten til å lage tilpassede brukerregistrerings- og påloggingsskjemaer, og begrense tilgangen til innhold med en kortkode.

Prisfastsettelsen starter på $ 99 per år for en enkelt lisens.

Kom i gang med Restrict Content Pro i dag.

6. WooCommerce-medlemskap: Beste WooCommerce-medlemskap-plugin

woocommerce-medlemskap

WooCommerce-medlemskap er et tillegg for WooCommerce som lar deg begrense innholdet bare til de registrerte medlemmene på nettstedet ditt. Hvis du allerede selger digitale produkter på nettstedet ditt og ønsker å selge medlemskap, bør du prøve WooCommerce-medlemskap.

Husk at det ikke er en eneste plugin-løsning for å opprette et medlemskapsside. Du må bruke gratis WooCommerce-plugin; men for å akseptere tilbakevendende betalinger, må du også installere plugin-modulen WooCommerce-abonnementer.

Den største fordelen med plugin-en er at du kan begrense WooCommerce-produkter slik at de bare kan kjøpes av medlemmer. Du kan også tilby spesielle nettstedsrabatter for premiummedlemmer.

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, tilbyr de en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Prisene starter på $ 149 per år for en enkelt lisens.

Kom i gang med WooCommerce-medlemskap i dag.

7. aMember Pro: Nok et medlemskaps-plugin

amember pro logo

aMember er et annet omfattende plugin-medlemskap som har eksistert i over et tiår. Før du hopper inn, må du huske at aMember Pro ikke er en innfødt WordPress-plugin. Det er et medlemskapssideprogramvare bygget med PHP som også lar deg integrere det med WordPress.

Siden denne pluginen ikke ble opprettet spesielt for WordPress-nettsteder, kan du finne problemer med kompatibilitet med andre WordPress-plugins.

Ut av esken kommer aMember med alle funksjonene du forventer av et medlemskapsplugin. Det leveres med ubegrensede medlemsnivåer, fullfunksjonsmedlemskapsledelse og 200+ betalingssystemer (inkludert PayPal, Stripe og Authorize.net).

Kostnaden for plugin er $ 149,36. Etter å ha kjøpt plugin-modulen, kan du installere den på et ubegrenset antall nettsteder.

Kom i gang med et medlem i dag.

Hvilket WordPress-medlemskaps-plugin er best for dine behov?

Gjennom vår sammenligning har vi funnet ut at MemberPress er det beste WordPress-medlemskapsprogrammet du kan ha på ditt WordPress-nettsted. Det er den mest omfattende medlemskaps-pluginen for WordPress.

Hvis du vil ha en plugin som fokuserer på å beholde medlemmer ved å tilby en robust læringsopplevelse, quizer og sertifisering, kan LearnDash være det riktige valget for deg.

Hvis du trenger å tilby spesielle priser for utvalgte medlemmer av WooCommerce-butikken din (som Amazon Prime, for eksempel) og vise bestemte sider og produkter utelukkende for dem, er betalte medlemsabonnementer det beste valget. Ikke gå glipp av å sjekke disse beste WooCommerce hosting-løsningene.

Bonus: Sjekk ut vår WordPress gaver plugin for å lage vellykkede gaver.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-medlemskapsplugin for dine behov.

Hvis du ønsker å lage et styringssystem for læring, kan du sjekke ut
beste WordPress LMS-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map