7 beste WordPress-plugins for landingssider som konverterer (2020)

beste wordpress-plugins


Vil du lage en destinasjonsside med høy konvertering? Å bruke et WordPress-landing page plugin er det beste valget tilgjengelig fordi det er enkelt og vel, perfekt. Uansett hvilket nivå av tekniske ferdigheter du har, kan du øyeblikkelig lære hvordan du bruker en destinasjonssideplugin og bygger en side slik du vil.

I denne artikkelen skal vi sammenligne noen av de beste pluginene for WordPress-destinasjonssider for å hjelpe deg med å identifisere hvilken som passer perfekt for dine behov.

Viktigheten av et WordPress Landing Page Plugin

Først av alt, la oss diskutere hva en destinasjonsside er. Enkelt sagt er det en webside (vanligvis en enkelt side) der du vil at målgruppen skal lande, se innholdet ditt og iverksette en viss handling som å kjøpe et produkt, abonnere på listen din, osv..

Landingssider hjelper deg med å vise frem og fremheve ett spesifikt produkt eller tjeneste på en attraktiv måte. Godt utformede destinasjonssider tiltrekker brukernes oppmerksomhet raskt og ber dem om å gjøre en handling du vil at de skal gjøre. I de fleste tilfeller fungerer landingssider som konverteringsmaskiner.

Så hvordan lager du en destinasjonsside?

Det er når du trenger en WordPress-landing page plugin. Med en plugin for destinasjonssider kan du enkelt lage destinasjonssider med høy konvertering, selv om du ikke er teknisk erfaren. De fleste landing page plugins tilbyr dra og slipp grensesnitt for å lage en side sammen med mange forhåndsdesignede maler å velge mellom.

Sjekk også: Topp WordPress sidebygger

Videre har de fleste av disse programtilleggene landingssideelementer og innholdsblokker som CTA-knapper, skjemaer, overskrifter, kjente bilder, videoer, lenker osv., Slik at du kan lage destinasjonssider med høy konvertering på kort tid.

Trenger du virkelig et landingssideplugin?

optinmoster-bly-generasjon

Det kommer an på.

Å bygge en destinasjonsside lar deg begrense de besøkende fokuset til kampanjen du promoterer, for å øke konverteringer som å registrere deg på nyhetsbrevet, kjøpe det nye produktet osv..

En destinasjonsside kan være et godt valg for deg hvis du skaffer deg potensielle kunder fra eksterne kilder for eksempel en betalt kampanje, nyhetsbrevkampanje, henvisningskilder osv.

Men hvis du vil konvertere dine eksisterende besøkende som tilfeldigvis er på nettstedet ditt av en eller annen grunn, for eksempel å lese et blogginnlegg, kan det være lurt å bruke en 2-trinns optin i stedet for en destinasjonsside.

En 2-trinns optin er en kampanje som lar deg gjøre et hvilket som helst bilde eller en kobling til en popup. Når en besøkende klikker på en lenke, er det en popup som ber dem om å abonnere eller kjøpe.

Siden popup-en vises på samme side, eliminerer den det naturlige frafallet som vanligvis skjer når besøkende blir ledet til en annen destinasjonsside for å fullføre en handling.

OptinMonster er det beste blygenereringsverktøyet, da det lar deg lage dusinvis av kampanjer, inkludert en 2-trinns optin, raskt og enkelt. Du kan lage visuelt tiltalende optin-skjemaer med dra og slipp-byggherren.

Det beste er at du kan bruke OptinMonster ved siden av en plugin for landingssiden for å øke konverteringene ytterligere.

Les vår komplette OptinMonster-gjennomgang.

Kom i gang med OptinMonster i dag!

1. Beaver Builder

bever-builder-wp-plugin

Beaver Builder er sannsynligvis den beste plugin-modulen for WordPress-siden for å lage WordPress-landingssider enkelt uten koding. Det gir et enkelt dra og slipp-grensesnitt der du kan bygge en webside ved å blande og matche innholdsblokker, widgeter og avanserte elementer.

Den kommer med dusinvis av fantastiske destinasjonssider, slik at du ikke alltid trenger å starte helt fra bunnen av. Du kan velge fra en oppmerksomhetssnakkende destinasjonssiden mal, legge til innhold og publisere en helt ny side. Easy-peasy!

Dessuten kan du lagre dine egne design som maler og bruke dem på hele nettstedet ditt eller eksportere dem til bruk på et annet nettsted.

Det er veldig enkelt å bruke Beaver Builder-plugin-en da den kommer med en front-inline editor. Redaktøren lar deg finpusse alle elementene med live forhåndsvisninger i sanntid ved å klikke direkte på elementet. Hvis du vil endre overskriften på destinasjonssiden, kan du klikke på den og direkte skrive inn den.

Beaver Builder-temaer er kompatible med WordPress. Det er tilgjengelig både som WordPress-tema og som en plugin.

Les vår komplette gjennomgang av Beaver Builder.

Kom i gang med Beaver Builder i dag!

2. Elementor

elementor-wordpress-side-builder-plugin

Elementor er nok en populær WordPress-sidebygger for å lage alle typer nettsider, inkludert destinasjonssider. Den er tilgjengelig i både gratis- og premiumversjoner, slik at du kan prøve gratisversjonen fullt ut før du kjøper premiumversjonen.

Den har et raskt og nybegynnervennlig grensesnitt for live redigering for byggesider. Du kan bruke Elementors dra og slipp-elementer så vel som standard WordPress-widgeter.

I tillegg har den over 300 vakkert designet maler som er egnet for destinasjonssider i enhver nisje. Du kan velge en mal, raskt erstatte innholdet med originalt innhold og publisere den. Videre kan du lagre designene dine som maler og bruke dem på nettstedet ditt så vel som på andre nettsteder.

Elementor har responsive designkontroller for å opprette landingssidene for stasjonære PCer, nettbrett og mobile enheter hver for seg. Med denne funksjonen kan du velge hva og hvordan en side skal vises på forskjellige enheter.

Kom i gang med Elementor i dag!

3. Divi Builder

divibygger

Divi Builder er en kraftig WordPress-sidebygger av Elegant Themes. Byggherren leveres med hoveddelen av de mest populære WordPress-temaene. Det er også kompatibelt med andre temaer og plugins.

Plugin tilbyr uendelige designmuligheter og kommer med et av de beste brukervennlige redigeringsgrensesnittene. Det lar deg bygge enhver type design du kan avbilde ved hjelp av det enkle redigeringsgrensesnittet for dra og slipp.

Divi Builder kommer med over 20 vakre destinasjonssider, designet av de profesjonelle designere av elegante temaer. Du kan bruke en av disse malene til å bygge destinasjonssiden din øyeblikkelig, da den bare krever å bytte ut demoinnholdet med ditt eget.

Programtillegget inneholder 46 fint utformede innholdsmoduler som er byggesteinene på nettstedet. Du kan dra og slippe disse modulene, ordne dem etter dine behov, og også tilpasse dem helt. Du kan fullstendig kontrollere den generelle sidedesignen uten å berøre en eneste kodelinje.

Kom i gang med Divi i dag.

4. Forsider

leadpages-landing-page-verktøy

Leadpages er en fantastisk WordPress-plugin som lar deg lage destinasjonssider med høy konvertering på kort tid uten kode. Det har et enkelt, brukervennlig dra og slipp-grensesnitt for å bygge og tilpasse destinasjonssider.

Plugin-enheten inneholder 150+ ekspertdesignede destinasjonssider som er målrettet mot forskjellige bransjer. Med en så omfattende pakke med maler, er det sjelden du ikke finner en mal som samsvarer med det du har sett for deg.

Leadpages er mer en leadgenerasjonsprogramvare enn en enkel destinasjonssidebygger. Det er maler designet for forskjellige kampanjer, for eksempel en eBok, lead capture, optin, promotion, produkt destinasjonsside osv. Velg en mal for kampanjen du vil kjøre og begynne å tilpasse malen..

Videre inneholder Leadpages øyeblikkelig Facebook-annonsebygger, A / B-testing, integrering av markedsføringsverktøy og mer for å hjelpe deg med å vokse frimodig og jevnt og trutt.

Kom i gang med Leadpages i dag.

5. OptimaliserPress

optimizepress

OptimizePress er en annen kraftig løsning for å lage optimaliserte WordPress-landingssider. Det er tilgjengelig både som tema og plugin. Du kan bygge og redigere sidene dine i sanntid med LiveEditor-systemet og utvide virksomheten raskere.

Den er fullt responsiv og mobilklar, så alle destinasjonssidene dine synkroniseres automatisk med alle enheter. Den har over 30 ferdiglagde maler som gir deg et øyeblikkelig forsprang. Bare rediger teksten og andre innholdselementer, legg til ekstra elementer fra Element-nettleseren, og utform din vakre destinasjonsside. Lett som det.

OptimizePress har over 40 tilpassede elementer for å legge til forskjellige funksjonaliteter på siden din. Du kan utforske tilpasningsalternativene for hvert element til det fulle, da de er svært fleksible.

Den har kraftig integrasjon med de fleste av dine favorittmarkedsføringstjenester for e-post for raske og enkle markedsføringskampanjer.

I tillegg lar OptimizePress deg også bygge medlemskapssider uten å kreve ekstra plugins. Du kan beskytte innholdet ditt, opprette og selge medlemskap og enkelt akseptere betaling.

Kom i gang med OptimizePress i dag.

6. Coming Soon Pro av SeedProd

kommer-snart-pro-by-seedprod

Coming Soon Pro av SeedProd er en flott løsning for å lage kommende sider og destinasjonssider for vedlikeholdsmodus. Den har kraftige alternativer for å bygge en oppmerksomhetssikker tak under konstruksjonssiden og fanger potensielle kunder før det ferdigutviklede nettstedet ditt blir startet.

Den har en nedtellingstimer, vakre abonnementsformer, sosial deling, henvisningsporing, etc. Dessuten har den dyp integrasjon med alle de store leverandørene av e-postmarkedsføring, slik at det er enkelt å lage en e-postliste.

Det gir en sanntidsbygger for å lage og redigere sider. Imidlertid er det ikke en front-end builder som plugins nevnt over.

Plugin-programmet tilbyr noen nyttige tillegg som tilleggslandingssider, Unsplash.com-tillegg, flerspråklig tillegg osv. Du kan bygge vakre destinasjonssider ved å bruke addonene og de tilgjengelige temaene..

Ta også en titt på denne fantastiske listen over de beste pluginene for WordPress som snart kommer.

Kom i gang med Coming Soon Pro i dag.

7. WordPress Landing Pages (gratis plugin)

wordpress-landingssider

WordPress Landing Pages er en gratis løsning for å lage destinasjonssider for å gjøre besøkende på nettstedet til abonnenter og kunder. Plugin er designet med inngående markedsføringspraksis i tankene, og gir deg muligheter for å konvertere flere potensielle kunder fra trafikken du tiltrekker deg.

Plugin-en har en live-sidebygger slik at du kan se endringer umiddelbart når du gjør dem. Kjerneplugin leveres med bare noen få maler. Du kan ganske enkelt velge en mal og deretter tilpasse den.

pluginen lar deg også overvåke og spore konverteringsfrekvenser. I tillegg kan du opprette destinasjonssider, klone dem og kjøre A / B-delte tester.

Hvis du vil legge til flere funksjoner og funksjonaliteter, er det premiumtillegg tilgjengelig.
Kom i gang med WordPress Landing Pages i dag.

Å velge den beste WordPress-plugins for destinasjonsside

Alle 7 av disse programtilleggene er gode med sine spesifikke sett med funksjoner. Imidlertid, hvis du trenger å utpeke en som den beste, er Beaver Builder den å gå etter.

Beaver Builder gir deg dusinvis av vakkert utformede destinasjonssider og et brukervennlig grensesnitt for å tilpasse dem. Det fungerer også med alle temaer og plugins, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å utforme hele nettstedet ditt bare for å få det til å fungere.

Sjekk også: Enkleste nettstedbygger

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut de beste leadgenerering-pluginene for WordPress og de beste VOIP-telefontjenestene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map