7 beste WordPress YouTube Video Gallery plugins for å øke visningene

videogalleri plugins


Leter du etter en god YouTube-videogalleri-plugin til nettstedet ditt? Som standard er det like enkelt å legge til en YouTube-video i blogginnlegget ditt som å kopiere nettadressen til videoen.

Men når du vil legge til flere videoer på en enkelt side eller et innlegg, kan det være lurt å organisere dem i form av et galleri. Det er her en WordPress-videogalleri-plugin kommer inn i bildet. Disse pluginene hjelper deg med å vise videoene dine pent i form av et galleri uten å skrive en eneste kodelinje og kompromittere med lastehastigheten.

I denne artikkelen har vi listet opp noen av de beste WordPress YouTube Gallery-pluginene som lar deg legge til vakre videogallerier på nettstedet ditt i løpet av få minutter. Alle pluginene nedenfor er superenkle å håndtere og tilbyr gode funksjoner. Men før vi tar en titt på disse programtilleggene, la oss forstå hvordan en videogalleri-plugin kan være nyttig for nettstedet ditt.

1. Envira Gallery

Miljøalliansen-galleriet

Envira Gallery er et av de mest populære bildene og videogalleri-pluginene som lar deg vise YouTube-videoene dine i et galleriform. Den kommer med en robust dra & slipp-byggherre, som gjør det enkelt for deg å bygge et WordPress-galleri. Med sine forhåndsbygde maler kan du raskt tilpasse galleriene dine og gi dem det perfekte utseendet det fortjener.

For å gjøre galleriene dine mer engasjerende, kan du legge til lysbildefremvisningsalternativet eller aktivere en lysskjermmodus på fullskjerm. Med Envira er innebygging av videoer fra YouTube, Vimeo, Wistia, osv. Superenkelt. Du kan også legge til en delingsknapp slik at brukerne dine kan dele videoene dine med familie og venner på sosiale medier. Med mange andre fantastiske funksjoner er Envira et av de beste alternativene du kan gå for.

2. uTubeVideo Gallery

uTube plugin for videogalleri

uTubeVideo Gallery er en annen flott WordPress YouTube-plugin som lar deg legge til YouTube-videoene dine i form av et galleri rett på ditt WordPress-nettsted.

Plugin-enheten har flere alternativer for deg å tilpasse videoene dine. Du kan for eksempel legge til en fremdriftslinje for brukerne dine å vite når videoene er i ferd med å avslutte, legge til startoppløsningen på videoene dine, angi størrelsen på videospilleren osv. Plugin-enheten tilbyr innebygd støtte for YouTube og Vimeo. Så det er lett å få videoer innebygd fra disse to plattformene.

3. Din kanal

dinkanal

dinkanal er et annet strålende WordPress YouTube gallery-plugin som lar brukerne se YouTube-videoene dine rett fra nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å oppgi ditt YouTube-brukernavn og kanal-ID, og ​​det vil øyeblikkelig sette opp et videogalleri for deg på nettstedet ditt. Du kan spille av videoene dine enten i innlegget ditt eller i form av en lysboks.

For å gjøre videoene dine mer tiltalende, bruk en av de 7 vakre miniatyrbildene som den tilbyr. Du kan også legge til et smidig overgangsalternativ hvis du vil. Plugin-en er oversettelsesklar og støtter også RTL. Cache-systemet hjelper videoene dine til å laste raskere, slik at du ikke trenger å gå på akkord med ytelsen til nettstedet ditt.

4. Youtube Gallery

YouTube-galleriet

YouTube-galleriet er et annet fantastisk YouTube-galleriplugin som lar deg vise alle YouTube-videoene dine i form av et rutenett eller et galleri rett på nettstedet ditt. Du trenger ikke å gjøre noe for å sette inn disse videoene. Bare skriv inn YouTube-video-IDen din, så videosiden opprettes automatisk for deg. Du kan også jobbe med videominiatyrdimensjonene også. I stedet for standardforholdet 16: 9 kan du for eksempel angi et 4: 3-forhold hvis du vil.

Hvis du viser videoene dine i rutenettform, kan du legge til opptil 4 forskjellige kolonner. På hver side vises 8 videoer, men du kan også justere antall videoer som vises. Plugin-enheten er responsiv, noe som betyr at nettstedet ditt fungerer bra på stasjonære, nettbrett og mobile enheter. Hvis galleriet ditt blir vist på en telefon, erstattes miniatyrnavigasjonen med to store størrelser prev og neste ikoner.

5. Fotogalleri av 10Web

Photo Gallery av 10Web

Med Fotogalleri, trenger du ikke bruke timer på å jobbe på bildegalleriene dine. Du kan ha et vakkert og mobil responsivt galleri med bilder og videoer i løpet av få minutter. Disse galleriene ser fantastiske ut på tvers av enheter, slik at du aldri trenger å bekymre deg for utseendet.

Photo Gallery er integrert med eCommerce-plugins og betalingsportaler som PayPal og Stripe. Dette gjør det lettere for deg å selge produktene eller tjenestene dine hvis du vil, rett fra videoene dine. Du har også full fleksibilitet i forhold til utformingen av galleriene dine. Du kan style den nøyaktig slik du vil med alle dens tilpasningsalternativer.

6. Videogalleri – YouTube-galleriet

Videogalleri - YouTube-galleriet

Videogalleri er et annet fantastisk WordPress YouTube-videogalleri-plugin som gjør det enkelt for deg å lage et videogalleri uten å skrive en eneste kodelinje. Hvis du vil vise videoene dine på en pen og oversiktlig måte, er Videogalleri den plugin du trenger. Det tilbyr en brukervennlig redaktør som gjør det raskt og enkelt å lage dine gallerier. Du har også muligheten til å velge mellom 9 forskjellige gallerioppsett, legge til sveveeffekter, legge til zoomfunksjonen og mer.

Plugin-enheten har innebygd støtte for Vimeo, YouTube, Wistia og MP4. Avhengig av dine behov, kan du enkelt legge til videoene dine fra hvilken som helst av disse plattformene. Du kan også ta kontroll over tekstens farge, størrelse og justering.

7. WP YouTube Gallery

youtube videogalleri plugins

Med WP YouTube, kan du lage noen av de mest tiltalende videogalleriene i løpet av få minutter. Du kan deretter tilpasse den som du vil. Den lar deg legge til en tittel og definere innholdsgrensen også. Du har til og med muligheten til å skjule tittelen din, deaktivere relaterte videoer og mer.

Så det er det. Dette er noen av de beste WordPress YouTube videogalleri plugins som du absolutt bør prøve. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Det kan også være lurt å vite hvordan du oppretter et bildegalleri i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me