8 Bästa anpassade WordPress 404 Error Plugins (2020)

Bästa anpassade WordPress 404 Error Plugin


Vill du skapa en anpassad felsida för WordPress 404?

En 404-felsida uppstår när du försöker besöka en webbsida, som inte är tillgänglig.

En standardsida för felsökning 404 ser tråkig ut, så du är bättre på att anpassa den här sidan för att förbättra användarupplevelsen. Bortsett från det måste du också se till att du ställer in korrekt sidomdirigering för alla raderade sidor, bara så att du kan minska antalet 404-fel på din webbplats.

Bästa anpassade WordPress 404 Error Plugins

Oavsett om du vill skapa en anpassad 404-sida eller ställa in en korrekt omdirigering kommer du att behöva ett anpassat 404-felsideplugin. Låt oss ta en titt på några av de bästa 404-felsidans plugins för WordPress

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder är det mest populära plug-in-plug-in för WordPress-drag och släpp. Det kommer med en inbyggd 404-sidmall som du kan anpassa med hjälp av sidbyggaren.

Som standard innehåller 404-sidmallen huvudrubrik, underrubrik, text och uppmaningsknapp. Du kan anpassa informationen på sidan som du vill.

Beaver Builder 404-fel

Beaver Builder gör det enkelt att anpassa felsidamallen från frontend. Du kan använda dess pek- och klickverktyg för att lägga till användbara detaljer på din felsida.

2. Divi

Divi Theme

Divi Builder har en helt anpassningsbar 404-sidmall som du kan använda för att engagera användare och minska din avvisningsfrekvens.

Det är en plugin som fungerar sömlöst med alla teman.

Divi 404 sidmall

Du kan använda Divi-sidbyggaren för att göra ändringar i 404-sidmallen. Du kan enkelt anpassa sidans teckensnitt, färg, bakgrund, avstånd, gränser och mer.

Du kan enkelt anpassa innehållet på din 404-felsida och till och med lägga till ett prenumerationsformulär för nyhetsbrev och uppmaningsknappar.

3. Astra

Astra 404 sida

Astra är ett snabbt och lätt WordPress mångsidigt tema. Det erbjuder en premiumsida-mall för 404-felsidor som automatiskt kommer att ersätta innehållet i 404-felsidans innehåll.

Du måste installera och aktivera Astra Pro Addon-plugin-programmet på din WordPress-webbplats för att använda 404-sidmallen. Inställningarna för den här mallen kommer att finnas tillgängliga i ditt WordPress adminområde under anpassade layouter.

Astra 404 Error Page

Astra fungerar sömlöst med alla WordPress-sidbyggare. Det låter dig inaktivera primär sidhuvud och sidfot för att visa användbart innehåll för användare.

4. Redirection Manager

Yoast Redirect Manager

Redirection Manager är ett användbart WordPress-plugin som låter dig enkelt lägga till sidomdirigeringar till din webbplats. Det släpps av samma människor bakom den populära WordPress SEO-plugin, Yoast.

När du tar bort en webbsida uppmanar plugin-programmet dig att ställa in en omdirigering.

Plugin fungerar bra med Google Search Console och låter dig fixa webbplatsfel snabbt.

5. Omdirigering

Omdirigering

Omdirigering är ett gratis WordPress-plugin för att hantera och fixa fel på din webbplats. Den håller reda på dina 404-fel och uppmanar dig att ställa in korrekt omdirigering.

Du kan se felloggen för att övervaka alla omdirigeringar i WordPress. Du exporterar felloggar och rapporter för ytterligare analys.

6. 404 till 301

404 till 301

404 till 301 är ett smart WordPress 404-feloptimeringsprogram. Det låter dig omdirigera dina användare från 404-felsidan till andra webbplatssidor och anpassade länkar.

Det bästa är att du med detta plugin kan ställa in e-postvarningar när dina användare hamnar på en 404-felsida. På detta sätt kan du vidta åtgärder i rätt tid för att fixa felsidan.

7. 301 omdirigeringar

301 omdirigeringar

301 omdirigeringar är ett WordPress-omdirigeringsplugin för att lägga till 301 och 302 omdirigeringar på dina 404-felsidor. Du kan omdirigera användare till sidor, inlägg, anpassade länkar och arkivsidor.

Plugin visar full insikt om omdirigeringarna och låter dig övervaka felsidor snabbt. Med detta plugin kan du engagera användare även om de landar på en tråkig 404-felsida.

8. SEO-omdirigeringsplugin

SEO Redirection Plugin

SEO Redirection Plugin hjälper till att fixa 404-felsidor från Google Search Console enkelt. Det låter dig lägga till 301 omdirigeringar på de sidor som inte är tillgängliga så att dina användare kan se annat innehåll på din webbplats.

Dessutom fixar det genomsökningsfel (404 & soft 404) i Google Search Console, så du kan vara säker på att du inte blir straffad för raderade sidor.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa WordPress 404-felsidorna. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du åtgärdar felet för att skapa en databasanslutning i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map