8 bästa Google Maps-plugins (jämfört och granskat)

Google Maps-plugins


Letar du efter ett snabbt sätt att visa din företagsplats på din WordPress-webbplats? Utan tvekan är att använda en Google Maps-plugin det enklaste sättet att visa din företagsplats på din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att prata om några av de bästa Google Maps-insticksprogrammen på marknaden. Men innan det, låt oss se hur du kan dra nytta av ett Google Maps-plugin på din webbplats.

1. Maps Maker

Maps Marker Pro, google maps plugin

Maps Marker är en fantastisk Google Maps-plugin för WordPress som erbjuder det enklaste sättet att lägga till din företagsplats på din webbplats. Dess lysande geo-innehållshantering för WordPress låter dig lägga till en eller flera kartor tillsammans beroende på ditt behov. Med sina smarta nyckelfria geokodtjänstleverantörer som Algolia Places behöver du inte ens använda en API-nyckel för din kartläggning.

För att göra det enkelt att hitta din plats för dina besökare kan du använda GPX-spårningsfunktionen. Genom att göra det kan du visa dina rutter med valfria metadata som avstånd från användarens nuvarande plats, varaktighet som krävs för att nå destinationen, takten eller höjden på din plats, etc..

2. WP Google Maps Pro

WP Google Maps Pro är en annan användarvänlig och omfattande WordPress Google Maps-plugin som kan vara en bra kartlösning för ditt företag. Med detta plugin kan du skapa obegränsade kartor för din webbplats utan att koda en enda rad. Du behöver helt enkelt lägga till kortkoden som den genererar och du är klar.

Alla kartor skapade med WP Google Maps är supersvariga, vilket betyder att de ser bra ut på alla enheter. Du kan också lägga till animationer på dina kartor om du vill göra dem mer engagerande. Plugin stöder flera språk så det är lätt att lokalisera dina kartor också. Denna plugin är också kompatibel med många andra avancerade plugins och tjänster som Cloudflare.

3. Hjältekartor

google maps plugin

Hero Maps är en annan fantastisk Google Maps-plugin för WordPress som låter dig generera din karta på nolltid. Detta plugin erbjuder fantastiska anpassningsalternativ så att du enkelt kan se det precis som du vill. Dess drag-and-drop-byggare gör designen av din karta superenklad. Du kan också växla din backend till en skärm i full bredd för enkel användning.

Det erbjuder ett antal olika markörer och färger att välja mellan. Du kan till och med ha flikfiltrering på utmatningskartan. Detta gör det möjligt för dig att visa flera kartor samtidigt. Det erbjuder också flera hudfärger och du kan välja den du gillar mest.

4. Framstegskarta

google maps plugin

Progress Map gör det lättare för dig att lista ditt företag i Google Maps med några klick vid installation av plugin. Oavsett vilket företag du driver, med Progress Map, kan du enkelt lista din karta på din WordPress-webbplats. Det erbjuder mer än 70 olika färdiga kartstilar. Du kan också lägga till din egen anpassade kartstil om du har en bättre design.

Du kan aktivera dina webbplatsbesökare att automatiskt bestämma geolokalisering av ditt företag. För att göra det användarvänligt har du kraften att kontrollera och anpassa alla Google Maps UI-element som zoomkontroll, karttypskontroll, etc..

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map är ett gratis WordPress-plugin som låter dig skapa olika Google Maps-kortkoder. Med dessa kortkoder kan du visa responsiva Google Maps på dina webbplatssidor, widgetar och anpassade mallar. Med detta plugin kan du också visa anpassade markörer på dina kartor och lägga till länkar till dem som visar ett meddelande när du klickar.

Du kan också bestämma mittlängd och longitud för var och en av dina kartor separat och redigera eller radera kartfunktionaliteterna med några klick. För att göra det mer bekvämt för dina användare kan du aktivera alternativet för att visa trafikförhållanden i realtid och överlägg med lager.

6. Kartonwidget för Google Map

google maps plugin

Kartorwidget för Google Maps är en supersnabb och lyhörd WordPress-plugin som erbjuder fantastiska alternativ för att visa din karta. Det kan vara en vägkarta, en satellitkarta, en terrängkarta, en hybridkarta eller till och med välja en anpassad karttyp. För att det ska se mer fantastiskt ut, har du flera livliga färgalternativ också.

Plugin är superflexibel när det gäller anpassning, så att du kan ha full kontroll över hur det ser ut. Du kan välja bildformat, kartnålikon, placering av dina texter osv. Och få det att se ut precis som du vill. Med flera andra avancerade funktioner är detta plugin fantastiskt när det gäller att använda ett Google Maps-plugin på din webbplats.

7. WP Google Maps

WP Google Maps-plugin

Om du vill lägga till anpassade google maps till din webbplats kan ingenting vara bättre än WP Google Maps. Det är ett superflexibelt och helt anpassningsbart plugin som automatiskt identifierar din plats på Google Maps. Du kan också lägga till olika zoomnivåer som är betygsatta 1 till 5 så att användare enkelt kan hitta din plats.

Plugin är kompatibel med flera andra avancerade plugins och ser fantastiskt ut över enheter av olika skärmstorlekar. Det låter dig också lägga till kortkoden för att lägga till kartorna var du vill. Det kan vara på dina sidor, en enda sida, enstaka inlägg, sidofält, sidfot, etc..

8. Google Maps CP

Google Maps CP

Med Google Maps CP, kan du infoga dina Google Maps var du vill på din webbplats. Det kan vara inom inlägget, eller i en WordPress-mall som visar flera inlägg.

Google Maps som infogas i en mall med flera inlägg kan innehålla flera markörer från olika inlägg med tillhörande geolokaliseringsinformation. Om du håller musen över dessa markörer kommer den automatiskt att markera inlägget som den tillhör. Du kan också använda det stora utbudet av inställningsalternativ för att göra det mer mångsidigt och anpassningsbart. Det här plugin är noggrant responsivt och är helt anpassningsbart, så du kommer att ha en fantastisk tid att använda den för att lägga till dina kartor.

Så det är det. Detta är några av de fantastiska Google Maps-plugins som du kan välja för att lista din företagsplats på din webbplats. Du kanske också vill kolla in vår fullständiga recension av Google Maps Builder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map