8 bästa Oberlo-alternativ för dropshipping i WooCommerce jämfört

oberlo-alternativ för woocommerce


Behöver du en dropshipping-app för WooCommerce liknande Oberlo for Shopify?

Oroa dig inte, vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen som är lika bra som Oberlo. I den här artikeln visar vi dig några av de bästa Oberlo-alternativen för WooCommerce.

Att välja de bästa Oberlo-alternativen för WooCommerce

Alla plugins som nämns nedan kan sömlöst integreras med din WooCommerce-plattform. Oavsett bransch hjälper dessa plugins dig att effektivisera din dropshipping-verksamhet. Här är några av de viktigaste funktionerna som du vanligtvis hittar i dessa lösningar.

 1. Importera enkelt utvalda produkter
 2. Hantera din import direkt från din WordPress-instrumentpanel
 3. Stor kompatibilitet med alla teman och plugins
 4. Enkel integration med WooCommerce och WordPress

Så låt oss komma igång och ta reda på vad dessa insticksprogram är.

1. Dropship.Me

DropshipMe, oberlo-alternativ för WooCommerce

Dropship.Me är ett av de mest populära Oberlo-alternativen för dropshipping-företagare som kan integreras sömlöst med WordPress och WooCommerce. Det erbjuder mer än 50 000 produkter från AliExpress, en känd kinesisk e-handel butik, som kan importeras till din WordPress-webbplats utan problem. Du kan använda detta plugin på din webbplats och börja sälja listade produkter direkt.

Det är en av de mest pålitliga lösningarna och du behöver ingen forskning innan du börjar sälja sina produkter till dina besökare. Alla produkter som listas här är handplockade av experter och läggs till i listan med professionella titlar och bilder. Du kan söka efter den produkt du vill ha med sökalternativet och importera dem till din webbplats med bara ett enda klick.

2. WooDropship

WooDropship är ett annat fantastiskt plugin som låter dig enkelt sälja alla AliExpress-produkter på din WordPress-webbplats. Allt du behöver göra är att integrera detta plugin med WooCommerce och sedan ge tillstånd till WooDropship för att komma åt din butik. Du kan sedan börja sälja sina produkter direkt från din befintliga butik.

Denna plugin fungerar med alla moderna teman och avancerade plugins. Du kan antingen integrera den med din befintliga butik eller din helt nya butik, vilket som helst som är bekvämt för dig. Du kan använda Chrome-förlängningen för att importera sina produkter till din butik. Detta gör saker enklare och snabbare för dig och sparar mycket av din tid. Den låter dig också redigera produktinformationen så att den matchar dina märkeskrav.

3. Ficka

Spocket är en av de bästa lösningarna för att skapa en pålitlig och framgångsrik dropshipping-verksamhet. Detta plugin låter dig testa sina listade produkter innan du faktiskt börjar sälja dem till dina besökare. Du kan välja dina produkter från mer än 1000 olika leverantörer av dropshipping från hela världen. Om du vill veta hur du lägger till ett nytt land i din landslista med WooCommerce är här en guide.

Att testa produkten själv hjälper dig att förstå vad du säljer och du kan också välja bort de produkter som du tycker inte är tillräckligt bra. Om ditt företag är baserat i USA, är den goda nyheten att dina leveranser kan vara riktiga snabba. Det beror på att 60% av produkterna är baserade i USA. Och du kan också registrera dig gratis utan att lägga till kreditkort.

4. Droppad

oberlo-alternativ för WooCommerce

Dropified är ännu ett fantastiskt Oberlo-alternativ som kan integreras med WooCommerce. Denna plugin är en super kraftfull och den kommer med några av de mest avancerade funktionerna för att göra din dropshipping-verksamhet till en framgång. Här behöver du inte ens leta efter produkter separat. Det kommer att varna dig varje gång en ny produkt läggs till. Du får också besked om prisändringar.

Lägga till produkter till din WordPress-webbplats är bara ett klick bort. För att se till att du inte säljer produkter som är slut i lager uppdateras det automatiskt dina lager. Det låter dig även spåra din leverans, så att du vet var den är och om den har nått din kund i tid.

5. Beeketing

Beeketing, dropshipping-plugin

Beeketing är ett WooCommerce-tillägg som enkelt ökar försäljningen av din butik. Med detta plugin kan du använda olika funktioner för att öka dina intäkter. Det kommer med ett Facebook-chattalternativ, nedräkningskorg, till och med lägga till kupongkoder för rabatter för att uppmuntra dina köpare att köpa dina produkter.

Detta plugin integreras med ditt WooCommerce-plugin på mindre än 30 sekunder. Du kan också spåra realtidsrapporter och optimera dina resultat för bättre resultat.

6. Ezusy

Ezusy är det bästa alternativet för dig om du vill importera AliExpress-produkter till din WordPress-drivna WooCommerce-butik. Med Ezusy är det enkelt att anpassa dina produkter innan du lägger till dem i din butik. Du behöver inte heller placera några beställningar på AliExpress manuellt. Det gör det automatiskt åt dig.

Det meddelar dig även om produktuppdateringar och prisändringar. Du kan börja sälja dina produkter i bara tre enkla steg. Anslut först din butik till Ezusy. Du kan sedan importera de produkter du vill sälja och slutligen skjuta produkterna till din butik.

7. WooCommerce Dropshipping

WooCommerce Dropshipping är ett fantastiskt butikshanteringsverktyg som förenklar allt relaterat till dropshipping. Du kan använda det här verktyget för att hantera din butik, meddela leverantörer om ett köp genom din butik, importera lager och mycket mer. Det låter dig också gruppera dina produkter under olika kategorier baserat på leverantörerna.

Om en produkt köps kommer din leverantör automatiskt att meddelas via e-post. Du kan också skapa en PDF-fil för förpackningsslipp för dina köpare. Den här filen kan bifogas meddelandepost när köpet görs.

8. WooCommerce Dropshippers

WooCommerce Dropshippers är en helt funktionell och funktionsrik lösning för dropshipping-företagare som fungerar perfekt med din WooCommerce-aktiverade WordPress-webbplats. Detta plugin låter dig enkelt hantera ditt företag direkt från din WordPress instrumentpanel. Det låter drop-avsändarna skicka information om leverans till butikens administratör.

Plugin stöder också PayPal, så administratören kan enkelt göra betalningar till sina drop shippers. Du kan också övervaka din försäljning från din adminpanel. Det låter dig även spåra leveransen av en produkt och ser till att dropparen har levererat den i tid.

Så det här är några av de bästa Oberlo-alternativen som du kan prova på din webbutik. Om du behöver hjälp med att ställa in din eCommerce-butik är här en guide som kan hjälpa dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map