8 bästa WordPress-auktions plugins för att bygga nästa eBay

bästa wordpress auktion plugins


Letar du efter de bästa WordPress-auktions-plugins? Du har kommit till rätt ställe. Med rätt plugin kan du förvandla din ödmjuka webbplats till en pengar att göra pengar. Oavsett om du vill skapa en liten auktionssajt eller om du vill ge eBay någon monsterkonkurrens kan den perfekta plugin hjälpa dig att göra det.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de 9 bästa auktionsplugin för WordPress på marknaden.

Så här startar du en auktionssajt

Innan du kan ladda ner och installera de bästa WordPress-auktionsprogrammen behöver du en WordPress-webbplats.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser: WordPress.com, en värdplattform; och WordPress.org, en egen värdplattform. För dina behov behöver du det senare. Känn dig dock gärna igenom vår artikel om alla skillnader mellan WordPress.com och WordPress.org om du fortfarande har frågor.

För att kunna köra en riktig auktionssajt behöver du ett domännamn, webbhotell och ett SSL-certifikat.

Ett domännamn är din webbplats adress på webben, som Google.com eller IsItWP.com; även känd som din URL. Webbhotell är hur dina filer lagras online. I grund och botten, om ditt domännamn är ditt hus, är webbhotell ditt hus.

Och ett SSL-certifikat är det som gör ditt domännamn säkert och gör att du med säkerhet kan acceptera betalningar online.

När du installerar ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) på din webbplats kommer din webbplats-URL att förinställas med https istället för http. Dessutom visas en liten grön hänglåsikon framför https som låter dina besökare veta att de har en säker anslutning. Detta ger dem det förtroende de behöver för att bjuda på dina auktioner och skicka in betalningar.

Tror att kostnaden för ett domännamn, webbhotell och ett SSL-certifikat kommer att kosta dig ett ganska öre? Tänk om! Vi har träffat en affär med Bluehost som får IsItWP-läsare ett GRATIS domännamn, GRATIS SSL-certifikat och en MASSIV rabatt på webbhotell!

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

När du har fått allt du behöver kan du läsa vår steg-för-steg-guide om hur du bygger en auktionssajt på WordPress.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-plugins som du inte kan missa att lägga till på din webbplats.

Redo? Då är det dags att kolla in de 9 bästa auktionsplugins för WordPress!

1. YITH WooCommerce-auktioner

Yith

När du tänker på auktioner är det troligt att du tänker på den mest kända webbauktionswebbplats någonsin: eBay. Skulle det inte vara trevligt att föra kraften från eBay-auktioner till din personliga webbplats? Nu kan du göra det!

YITH WooCommerce Auctions är ett plugin som du sömlöst kan lägga till på din webbplats. Detta verktyg har en mängd fantastiska funktioner som ger eBay en körning för sina pengar. Inte bara kan du ställa in dina egna auktioner med din produktkatalog, utan leverantörer som är anslutna till din webbplats kan lägga till produkter till ditt online auktionshus.

Som ett resultat kommer du att skära ner pengarna som dina leverantörer får när en produkt säljer. Det är också möjligt att lägga till en “Köp nu” -knapp till vilken produkt som helst. Ställ bara in priset, låt auktionen äga rum, och om någon vill ha produkten kan de köpa den direkt.

För WooCommerce-webbplatser, kolla in vårt expertutbud av de bästa WooCommerce-värdföretagen.

Kom igång med YITH WooCommerce-auktioner idag!

2. WP-auktioner

WP-auktioner

WP Auctions är ett fullt stött auktionsprogram som du enkelt kan lägga till på alla WordPress-webbplatser. Skaparna skryter av att denna enkla zip-fil kan läggas till på din sida på två minuter eller mindre. När du har lagt till plugin-programmet kan du finjustera det efter din smak och börja lägga till produkter.

Om du letar efter vinster, leta inte längre. Du behöver inte ge en nedskärning av din framgångsrika försäljning till en tredje part. Du får hålla 100% av dina vinster!

Det finns väldigt få gränser för vilka typer av produkter du kan auktionera på WP Auctions. Du kan lägga bilar eller motorcyklar till salu, sälja mark eller fastigheter, låta folk bjuda på antikviteter eller sällsynta samlarföremål. Endast fantasin sätter gränser!

Kom igång med WP-auktioner idag!

3. Ultimate WordPress-auktion

Ultimate Auction

Ultimate WordPress Auction-plugin är ett köp- och säljvänligt verktyg tillgängligt för dig som vill inrätta ett auktionshus, men inte vet mycket om kodning.

Nedladdning och installation av detta plugin tar bara några minuter. När den är klar och klar att gå, kan du börja lägga upp artiklar som folk kan bjuda på. Du kan ladda upp flera produkter, lägga till en detaljerad beskrivning, upp till fyra bilder med gratisversionen och låta folk börja bjuda.

Köparen är lätt att navigera och förstå. Kunder kan bjuda med sitt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto. När de bjuder på produkter kan de aktivera e-postmeddelanden så att de vet om deras bud fortfarande är på topp. Meddelandena gör det enkelt att starta en rolig, konkurrenskraftig miljö där människor kommer att ha kul att bjuda på dina produkter.

Kom igång med den ultimata WordPress-auktionen idag!

4. WooCommerce enkla auktioner

woocommerce enkla auktioner

Letar du efter en auktionsplugin som är en bris att ställa in och helt anpassningsbar? WooCommerce Simple Auctions kan hjälpa dig att lägga till ett unikt, lättanvänt auktionshus på din webbplats, oavsett vilken typ av produkter du har till salu.

Företaget skryter stolt över att denna plugin kan läggas till, anpassas och redo att gå på ungefär en halvtimme. Den har en mängd funktioner som gör det till en riktig konkurrent med eBay. När du har installerat kan du gå in i mallarna och skapa ett anpassat tema som passar bra med din webbplats.

Du har också möjlighet att ställa in prisökningar per bud, starttider, sluttider och till och med köpa det nu-knappar. När kunderna kommer till dina auktioner kan de registrera sig genom att ange sin betalningsinformation och de är inställda. Om de vinner auktionen behandlas deras betalning och du skickar ut produkten. Det är så enkelt.

Kom igång med WooCommerce enkla auktioner idag!

5. WordPress automatisk plugin

Wordpress automatisk plugin

Vi har tittat på en hel del plugins som låter dig skapa auktioner från grunden. Du undrar kanske om det finns ett sätt att lägga auktioner du redan har skapat på eBay på din webbplats. Svaret är ja! Allt du behöver är WordPress automatisk plugin.

Denna plugin kan installeras på några sekunder. Det låter dig importera en hel del saker från andra webbplatser som YouTube, sociala medier, din blogg och (viktigast av allt) eBay. När du har installerat plugin-programmet på din webbplats loggar du in med din eBay-kontoinformation.

Du kan sedan länka dina aktiva eBay-auktioner till din önskade sida på din webbplats. När du har länktat till din webbplats är du bra att gå! Denna plugin kommer att uppdateras i realtid. Om du lägger till en ny auktion till din eBay-profil visas den automatiskt på din webbplats.

Kom igång med WordPress automatisk plugin idag!

6. Auktion Nudge

Auktion Nudge

Vill du lägga till mer än dina eBay-artiklar på din webbplats? I så fall är Auction Nudge det perfekta plugin-programmet för dig.
Detta användarvänliga plugin gör att du snabbt kan lägga till hela eBay-profilen på din personliga webbplats. Du kan hitta detta plugin användbart om du redan har ett välrenommerat eBay-konto med bra feedbackpoäng.

Om en besökare kommer till din webbplats kommer de att kunna se de produkter du för närvarande säljer, ditt konto på eBay och dina recensioner som säljare. Det här är en bra resurs om du vill vara ansedd när du byter ditt online auktionshus till ett separat plugin, men vill att folk ska veta att du inte är en ny säljare.

Kom igång med Auction Nudge idag!

7. WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin

wordpress woocommerce marknadsplats auktion plugin

WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin är ett funktionsrikt verktyg som kan användas med på praktiskt taget alla webbplatser som vill skapa en virtuell marknad. Administratörer kan lägga till personer i listan över individer som lägger till produkter på marknaden.

Missa inte den här artikeln på de bästa e-handelsplattformarna för multivendor-marknadsplatser.

Detta plugin låter dig skapa 4 olika typer av auktioner inklusive; standard, inkrementell, automatisk och reserv. Varje auktionstyp låter användaren anpassa och justera uppladdningen för att passa deras behov.

I slutet av köparen finns det massor av fantastiska funktioner som hjälper till att hålla köparna på din sida i slingan. De kan ställa in det så att de automatiskt lägger ett bud om någon överträffar dem. De kan också begära automatiska e-postmeddelanden när någon överbjuder dem eller en auktion de följer har avslutats.

Kom igång med WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin idag!

8. WordPress Auctions Plugin

wordpress auktioner plugin

WordPress Auctions Plugin är designat för personer som vill lägga ut varor eller tjänster till salu. Det är ett av de bästa valen för dem som vill erbjuda sina kunder ett unikt utbud av alternativ när man shoppar.

Du kan skapa en anpassad ekonomi genom att låta människor “köpa in” och handla sina kontanter för “krediter” som de kan använda för att bjuda på auktioner. Om du inte vill använda krediter, oroa dig inte. De låter dig också använda PayPal och traditionella kreditkort för att göra inköp direkt.

Utvecklaren skryter av att detta verktyg har testats på olika WordPress-plattformar med många olika teman. Du kommer att kunna designa din auktionssida så att den smidigt smälter samman med resten av din webbplats. Du kan också installera WordPress Auctions och få den igång på bara några minuter. De extra inställningarna låter dig gå in och anpassa dina auktioner för att ge dina kunder en unik upplevelse.

Kom igång med WordPress Auctions Plugin idag!

Bonus: Missa inte att kolla in vårt WordPress-giveaway-plugin.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-auktions-plugins.

Om du gillade det här inlägget kanske du också gillar vår lista över de 7 bästa dra-och-släpp-sidbyggarna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map