8 Bästa WordPress FAQ Plugins Jämfört & Granskat (2020)

bästa wordpress faq plugins


Har du fått e-postmeddelanden från dina besökare som ställer dig samma fråga om dina produkter som du redan har svarat tidigare? Tja, det är kul att svara på din klients frågor och rensa deras tvivel. Men det kan vara skrämmande när du får samma frågor upprepade gånger.

En smart lösning för att hantera detta problem är att ha ett FAQ-avsnitt på din webbplats. På så sätt kan du lista de vanligaste frågorna, svara på dem alla tillsammans och visa dem på din webbplats för dina besökare.

Dina besökare kan hänvisa till FAQ-avsnittet om de någonsin har tvivel. Dessutom behöver du inte längre svara på samma frågor om och om igen.

Och vad kan vara bättre än att använda en FAQ-plugin för det? I den här artikeln kommer vi att berätta om dig 8 Bästa FAQ-plugins som låter dig skapa ett FAQ-avsnitt för ditt företag.

1. Heroic WordPress FAQs Plugin

HeroTemas, FAQ-plugins

Heroic WordPress FAQs Plugin är en av de mest användarvänliga plugins med en vacker design och en underbar baksida. Du kan använda detta plugin för att skapa dina vanliga frågor precis som du vill ha det. Det kräver ingen kodning alls.

Med detta plugin är det enkelt att anpassa dina vanliga frågor tack vare drag-and-drop-byggaren. Det bästa är att det också stöder bilder, videor och animationer. Visualerna kan göra saker tydligare för dina besökare. Plugin innehåller 5 fördefinierade FAQ-stilar, olika ikonval och en visuell redigerare som erbjuder en trevlig redigeringsupplevelse.

FAQ-konfiguratören öppnar möjligheten att lägga till dina vanliga frågor var du än vill på webbplatsen. För att matcha utseendet på din webbplats kan du använda dess fantastiska anpassningsalternativ.

2. Fancy FAQ – WordPress FAQ Plugin

Fancy FAQs, FAQ plugins

Fancy FAQ är ett lysande plugin som förenklar processen att lägga till ett FAQ-avsnitt till din WordPress-webbplats. Plugin är en komplett lösning för att svara dina besökare på alla troliga frågor de kan ha om dina produkter och tjänster.

Den anpassade inläggstypen med kategoritaxonomi gör det lättare för dig att enkelt integrera vanliga frågor. När du har lagt till dina vanliga frågor kan du visa dem var du än vill på din webbplats. Det kan vara på en specifik sida, ett inlägg eller en widget för den delen. Detta kan göras med den kortkod som tillhandahålls av plugin-programmet.

Denna plugin stöder också ett antal populära plugins, inklusive WooCommerce. Så om din webbplats är en e-handel, kommer du fortfarande att kunna fortsätta att erbjuda dina produkter och tjänster utan krångel.

3. Tribulant WordPress FAQ Plugin

FAQ plugins, Tribulant FAQs plugin

Tribulant WordPress FAQ är en robust WordPress-lösning som är byggd med en fullständig administrativ instrumentpanel där du kan hantera dina vanliga frågor. Det är superflexibelt när det gäller att låta dig justera plugin-inställningarna och justera det efter ditt behov.

Dina användare kan ha en ren frontend där de enkelt kan bläddra igenom frågorna. Sökformuläret integrerat med plugin-programmet låter dina användare göra en mer specifik sökning utan att slösa bort sin tid.

För att göra dina vanliga frågor mer användbara för användarna kan du acceptera frågor via ett webbformulär. De kan göra detta antingen genom att registrera och logga in på webbplatsen eller direkt från själva frontend. Du har behörighet att välja alternativet för hur du vill att dina besökare ska skicka frågan.

4. WooCommerce Product FAQ Manager

WooCommerce FAQ Manager, FAQ-plugins

WooCommerce Product FAQ Manager är en komplett lösning för att lägga till vanliga frågor till din eCommerce-webbplats. Med detta plugin kan du lägga till vanliga frågor till varje produkt på din webbplats separat. Det bästa är att det inte finns någon gräns för antalet vanliga frågor du kan lägga till.

Du kan också sortera dina vanliga frågor i önskad ordning med dra och släpp. Du kan också använda sju vackra förbyggda teman med ett anpassat temabyggare-avsnitt för varje. Så om du inte gillar en viss färg eller typsnitt etc, gå bara vidare och ändra den.

5. Vanliga frågor WD av Web-Dorado

Web-Dorado, FAQ-plugins

FAQ WD av Web-Dorado är ännu ett fantastiskt FAQ-plugin som du kanske vill kolla in. Det är ett funktionsrikt och SEO-vänligt FAQ-plugin som gör att du enkelt kan lägga till vanliga frågor till din webbplats. Du kan till och med kategorisera dina frågor så att det är lättare för dina besökare att hitta dem snabbt.

När dina besökare skriver in en fråga presenteras svaren i en snygg dragspelvy och användare kan klicka på dem för att läsa svaren. Plugin stöder ett obegränsat antal kategorier. Med hjälp av avsnittet Order kan du också ändra ordningen på dina frågor. Beställningsavsnittet kommer med dra-och-släpp-funktionalitet så att beställa och ombeställa dem verkar superlätt.

Du kan också lägga till sociala delningsknappar i dina vanliga frågor, låta folk lägga till en kommentar och göra mycket mer. Plugin erbjuder också bra stöd. De vackra teman som kommer med plugin kan verkligen få dina vanliga frågor att se bra ut.

6. Accordion FAQ WordPress Plugin

Vanliga frågor om dragspel, FAQ-plugins

Accordion FAQ WordPress Plugin är den perfekta lösningen för att lägga till vanliga frågor till din webbplats med stil. Oavsett om du vill ha dem i dragspel, lista eller blockera stil, har detta plugin alla alternativ för dig. Allt du behöver göra är att installera, aktivera och helt enkelt börja använda plugin på din webbplats.

Det är superflexibelt, så att du kan lägga till en anpassad stil i dina vanliga frågor. Från att ändra färg, teckensnitt, ikoner, gränstradius och mer har du många alternativ för att det ska se annorlunda ut. Du kan också aktivera översättningsalternativet.

Plugin-programmet erbjuder fullt stöd under vardagarna och täcker installation och installation, produktfunktioner och korrigering av buggar.

7. Arconix FAQ från Tyche Softwares

plugin

Arconix FAQ är ett gratis FAQ-plugin som låter dig lägga till ett snyggt FAQ-avsnitt på din webbplats. Du kan använda kortkoden för att visa dem var som helst på webbplatsen. Du kan också dölja eller visa dem med hjälp av en animerad, JQuery-växel- eller dragspelruta.

Det låter dig också visa dina frågor och svar i grupper genom att tagga dem vid skapandet av dem. Du kan också aktivera kryssrutan som låter dig lägga till dina vanliga frågor till toppen med en länk inkluderad.

Plugin är enkel att använda och anpassa och den har redan mer än 10 000 aktiva nedladdningar. Så kolla in detta plugin nu och lägg till ett vackert FAQ-avsnitt på din webbplats.

8. Ultimate FAQ

Ultimate FAQs

De Ultimate FAQ-plugin är ett fantastiskt WordPress-plugin som förenklar processen att lägga till vanliga frågor till din webbplats. Från att lägga till obegränsade kategorier till att skapa obegränsade taggar, det här insticksprogrammet låter dig skapa ett stort FAQ-avsnitt för din webbplats.

För att göra det lättare för dina användare kan du använda sökformuläret för vanliga frågor om AJAX och aktivera en mer specifik sökning på din webbplats. Dragspellayouten som följer med detta plugin låter dig presentera dina frågor och svar med stil. Du kan också skapa en användarmanual och till och med låta folk ladda ner dina frågor och svar i ett PDF-format.

Plugin låter dig också utforma dina vanliga frågor. Du kan använda CSS för att din sektion ska bli snyggare och tilltalande.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa WordPress FAQ-plugins. Om du vill kan du kolla in den här guiden på Så lägger du till vanliga frågor – avsnitt om vanliga frågor i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map