8 bästa WordPress-omdirigeringsprogram jämförs (2020)

Bästa WordPress-omdirigeringsprogram för att hantera dina omdirigeringar


Letar du efter de bästa WordPress-omdirigeringsprogrammen?

Med WordPress-omdirigeringsplugins är det enkelt att skapa omdirigeringar från din WordPress-instrumentpanel utan att behöva ha kodningskunskap eller FTP-åtkomst.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress-omdirigeringsprogrammen för att hantera dina webbplatsomdirigeringar.

Att välja det bästa WordPress-omdirigeringspluginet

WordPress-arkivet erbjuder flera plugins för att hantera omdirigeringar på din webbplats. Var och en av dessa plugins tillhandahåller olika funktionsuppsättningar och inställningar beroende på vilken omdirigeringstyp du vill implementera på din webbplats.

Här är en lista över några vanliga funktioner som du ser i ett WordPress-omdirigeringsplugin:

 • Enkla 301 omdirigeringar
 • Håll koll på 404-fel
 • Ange en anpassad destinationsadress

För fler plugin-rekommendationer, kolla in de bästa WordPress-plugins som du måste använda på din webbplats.

Låt oss titta på vårt expertval av de bästa WordPress-omdirigeringsprogram för att hantera dina webbplatsomdirigeringar.

1. Redirect Manager

Yoast Redirect Manager

Redirect Manager är en populär WordPress-omdirigeringsplugin av Yoast SEO Premium. Det låter dig enkelt omdirigera sidor på din WordPress-webbplats. När du har aktiverat detta plugin kommer plugin att uppmana dig att omdirigera till en annan URL när du tar bort en sida eller ett inlägg från din webbplats.

Den är helt integrerad med Google Search Console, som gör att du snabbt och enkelt kan åtgärda genomsökningsfel. Redirect Manager erbjuder flera typer av omdirigeringsmoduler, inklusive 301 permanenta, 302 hittade, 307 tillfälliga, 410 innehåll raderade och 451 innehåll inte tillgängligt av juridiska skäl.

Deras omfattande dokumentation hjälper dig att förstå vilken omdirigeringstyp du behöver välja när du tar bort en sida.

Pris: Det kommer som ett tillägg till Yoast SEO Premium WordPress-plugin. Startkostnaden är $ 89 per webbplats med 1 års support och uppdateringar.

2. Omdirigering

Omdirigering

Omdirigering är ett populärt plugin för WordPress-omdirigeringshanterare. Det hjälper dig att minska fel på din webbplats med enkla att hantera omdirigeringsalternativ. Det tillåter villkorade omdirigeringar med dussintals möjligheter som omdirigering av inloggningsstatus, omdirigering av rollfunktioner, omdirigering av IP-adress, omdirigering av server, omdirigering av sidtyp och mer.

Den håller reda på alla 404-fel och låter dig uppdatera omdirigeringar efter ditt behov. Du kan hantera felen i en grupp och omdirigera dem i bulk. Omdirigeringspluginet har ett kraftfullt loggningsalternativ som låter dig övervaka alla dina omdirigeringar, fel och användarinformation. Dessa loggar kan exporteras för en extern utredning.

Pris: GRATIS (Ingen premiumversion)

3. Enkla 301 omdirigeringar

Enkla 301 omdirigeringar

Enkla 301 omdirigeringar är ett kraftfullt omdirigeringsplugin för WordPress 301. Det låter dig lägga till permanent omdirigeringar från dina raderade sidor till befintlig URL.

Du kan enkelt konfigurera 301 omdirigeringar från dina gamla sidor till nya sidor, vilket är praktiskt under en migreringsprocess på webbplatsen. Även om den gamla URL-strukturen inte stämmer överens med de nya permalänkarna, ser pluginet till att dina länkar passerar sömlöst.

Pris: FRI

4. 404 till 301

404 till 301

404 till 301 är ett enkelt WordPress-omdirigeringsplugin. Det låter dig omdirigera dina 404-felsidor till valfri webbplats eller anpassad länk. Du kan välja mellan flera omdirigeringstyper (301, 302, 307) som du vill använda på din webbplats.

Det ger dig möjlighet att övervaka och logga alla fel. Du kan också aktivera e-postmeddelanden för alla 404-fel.

Pris: FRI

5. 301 omdirigeringar

301 omdirigeringar

301 omdirigeringar är ett gratis WordPress-omdirigeringsplugin. Det låter dig skapa 301 och 302 omdirigeringar på din webbplats. Plugin-programmet är användbart när du uppdaterar ditt innehåll och löper ut de föråldrade sidorna. 301 omdirigeringar hjälper dig att omdirigera användare till sidor, inlägg, anpassade inläggstyper, arkiv och andra sidor.

Annars kan du också ställa in en anpassad destinationsadress för att omdirigera användare från 404-felsidor. Med funktionen för omdirigeringstatistik kan du ta reda på hur mycket en omdirigering används.

Pris: FRI

6. Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager är ett WordPress HTTP-omdirigering manager plugin. Det ger dig enkla omdirigeringsinställningar i din WordPress-instrumentpanel. Du kan skapa anpassade omdirigeringsregler och välja en omdirigeringstyp själv. Plugin-enheten är enkel att installera och stödja WordPress multisite-nätverk.

Pris: FRI

7. SEO-omdirigeringsplugin

SEO Redirection Plugin

SEO-omdirigering är ett kraftfullt WordPress-omdirigeringsplugin. Det gör att du enkelt kan lägga till och hantera 301 omdirigeringar på din WordPress-webbplats. Plugin hjälper dig att hitta och fixa 404 och mjuka 404-fel genom att integrera i Google Search Console.

SEO-omdirigeringspluginet lägger automatiskt till en 301-omdirigering till ett inlägg när du ändrar URL: n. Den har en avancerad kontrollpanel för att omdirigera mappar, visa loggar, lägga till reguljära uttryck, välja omdirigeringsmetoder och mer.

Pris: FRI

8. Omdirigering av bilagor

Bifogade sidor omdirigera

Bifogade sidor omdirigera är ett scenariobaserat WordPress-omdirigeringsplugin. Den har ingen inställningssida och fungerar perfekt med tre förhållanden.

När dina användare besöker bilagan och,

 • en överordnad sida är tillgänglig, pluginet lägger till en 301 omdirigering för att automatiskt ta användarna till överordnad sida.
 • överordnade inlägg raderas från papperskorgen, då kommer plugin att omdirigera användare till hemsidan med en 302 omdirigering.
 • överordnad sida finns i papperskorgen, så pluginet returnerar en 404-felkod för att förhindra en ändlös omdirigeringsslinga.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-omdirigeringsplugins för att hantera dina webbplatsomdirigeringar. Du kanske också vill kolla in de bästa pluginprogram för meddelandefält för WordPress för att öka engagemanget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map