8 bästa WordPress-säkerhetsplugins jämfört (2020)

Bästa WordPress-säkerhetsplugins


Vill du hålla din WordPress-webbplats säker? Bra ide! Eftersom WordPress är den mest populära webbplatsplattformen riktas den ofta av skadliga hackare och spammare.

Tyvärr faller många webbplatsägare i fällan att tänka hackare endast riktar sig till stora företag eller populära bloggar, så de undervärderar vikten av att hålla sin webbplats säker. Men i själva verket attackerar hackare webbplatser inte bara för att stjäla personuppgifter och bygga bakåtlänkar, utan också bara för skojs skull.

Med andra ord, att ha en liten webbplats garanterar inte att din webbplats är säker mot skadliga attacker. Om du inte vidtar säkerhetsåtgärder för att förhindra attacker, tillåter du dåliga killar att förstöra dina sökrankningar och onlineaffärer.

Det bästa sättet att hålla din webbplats säker är att installera ett WordPress-säkerhetsplugin på din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att jämföra de mest populära WordPress-säkerhetsplugins för att hjälpa dig hitta de bästa WordPress-säkerhetsplugins för din webbplats.

Varför använda ett WordPress-säkerhetsplugin?

Att säkerställa säkerheten för din WordPress-webbplats kan vara svårt, särskilt om du inte är en WordPress-expert. Men med rätt WordPress-säkerhetsplugin behöver du inte lära dig teknik för att hålla din webbplats säker.

En bra WordPress-säkerhetsplugin bör ha följande funktioner:

 • brandvägg: Brandväggar övervakar all trafik på din webbplats och filtrerar bort sårbara bots innan de når din webbplatsserver.
 • Skanna: Att skanna din webbplats regelbundet rekommenderas för att hitta skadlig programvara eller andra potentiella hot.
 • fixar: En bra säkerhetsplugin bör garantera borttagning av skadlig programvara och korrigeringar på webbplatsen om du blir attackerad.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri är en komplett säkerhetslösning på webbplatsen och en av de bästa WordPress-plugins. Det skyddar din webbplats från skadlig programvara, attacker av brute force och andra potentiella sårbarheter.

När du aktiverar Sucuri går all din webbplatstrafik via deras CloudProxy-servrar och varje begäran skannas för att filtrera bort skadliga förfrågningar. På grund av detta kan Sucuri minska serverbelastningen och förbättra webbplatsens prestanda genom att inte låta skadlig trafik nå din server.

Det skyddar din webbplats mot SQL-injektioner, XSS och alla kända attacker. Utöver detta rapporterar de proaktivt potentiella säkerhetshot till WordPress kärngrupp och till tredjeparts plugins.

Förutom att blockera alla attacker är några andra sätt Sucuri skyddar din webbplats:

 • Dess antiviruspaket övervakar din webbplats var fjärde timme för att säkerställa att din webbplats är fri från potentiella sårbarheter och skadlig programvara.
 • Den håller reda på allt som händer på din webbplats, inklusive filändringar, senaste inloggning, misslyckade inloggningsförsök och mer …
 • Det låter dig utföra skanning på serversidan för att skydda din webbplats från infekterade och infektioner på servernivå.

Kom igång med Sucuri idag.

Obs! Vi använder Sucuri för vår egen webbplats och rekommenderar det starkt.

2. StackPath

stackpath-säkerhet

StackPath är känt främst som ett CDN (innehållsleveransnätverk) som låter dig leverera din webbplats från hela världen i blixtnedslag. Men StackPath erbjuder också full säkerhet för din webbplats, det är faktiskt världens första säkra kantplattform.

StackPath erbjuder plattformsbrett DDoS-skydd. Deras avancerade arkitektur identifierar och omdirigerar DDoS-attacker till strategiska sjunkande hål, alla StackPath-erbjudanden har lager 3 och 4 DDoS-skydd, och skyddet är geografiskt fördelat.

StackPaths nätverk är också utformat för att försvara nya hot när de dyker upp genom att tillhandahålla kryptering på nätverksnivå, nätverksskanning samt försvar mot skadlig programvara. Men säkerhet är inte en andra tänkt tillägg till StackPath, det är en första ordningsprioritet.

StackPath-pluginet kommer inte bara att hålla din webbplats säker och säker från attacker, utan den kommer också att snabbt påskynda din webbplats.

Kom igång med StackPath idag.

3. SiteLock

Sitelock

SiteLock är en annan populär säkerhetslösning för webbplatser som erbjuder DDoS-skydd, skanningar med skadlig kod och mer. Det kommer med alla nödvändiga funktioner du behöver för att säkra din webbplats.

Det är en av de snabbaste skanningslösningarna på webbplatsen som automatiskt hittar, fixar och förhindrar sårbarheter, vilket ger dig den trygghet du förtjänar.

Dagligen skannar SiteLock dina WordPress-teman, plugins och filer för potentiella sårbarheter som kan orsaka svartlistning på webbplatsen eller en dålig besökareupplevelse.

Om skadlig kod hittas på din webbplats fixar SiteLock den automatiskt och meddelar dig om den. Baserat på den detaljerade skanningsrapporten kan du omedelbart vidta åtgärder för att säkra din webbplats.

Med deras webbapplikationsbrandvägg kan du skilja människotrafik från bottrafik och säkra din webbplats från bots och attacker genom att blockera dem innan de når din webbplats.

Kom igång med SiteLock idag.

4. Jetpack Security

jet-pack-säkerhet

Jetpack är en populär allt-i-ett-plugin för säkerhet, prestanda och webbplatshantering med över 5 miljoner aktiva installationer. Detta välkända plugin från Automattic innehåller också funktioner för webbplatsdesign samt automatiserade marknadsföringsverktyg.

Men med fokus på säkerhet övervakar Jetpack din WordPress-webbplats och varnar dig i det ögonblick den upptäcker att din webbplats är nere och skyddar din webbplats mot inloggningsattacker, skräppost och skadliga injektioner av skadlig programvara.

Andra säkerhetsfunktioner inkluderar:

 • Säker autentisering: Ger säker autentisering via WordPress-konton.
 • Uppdaterade plugins: Håller alla dina plugins automatiskt uppdaterade och tillåter bulkhantering.
 • Webbplatsaktivitet: Se enkelt hela webbplatsens aktivitet i en organiserad, kronologisk lista över händelser.

Med premiumversionen av plugin får du också säkerhetskopior av webbplatser, återställning av 1 klick, skanning av skadlig programvara, automatisk filtrering av kommentarer och skräppost för pingback med mera.

Men eftersom Jetpack är så uppblåst med funktioner från säkerhet till marknadsföring, tycker många att plugin faktiskt kan bromsa din webbplats.

Kom igång med Jetpack idag.

5. Wordfence Security

wordfence

Wordfence är en av de mest omfattande WordPress-säkerhetsplugins som finns tillgängliga. En gratis lite-version av plugin finns i det officiella WordPress-plugins-lagret. Den kostnadsfria plugin-enheten har viktiga funktioner som webbapplikationsbrandvägg, skadlig skanner och skydd mot bruteattacker. Med 2+ miljoner aktiva installationer är det den mest populära säkerhetsplugin för WordPress.

Wordfence övervakar brute force attacker och låser ut alla försök efter för många inloggningsförsök. Du kan låsa ut alla som använder ett ogiltigt användarnamn och till och med aktivera tvåfaktorautentisering för bättre säkerhet.

Med dess landsblockeringsfunktion kan du stoppa attacker och stöld av innehåll som kommer från ett specifikt geografiskt område. Baserat på mönstermatchning och IP-intervall kan du blockera hela skadliga nätverk och mänsklig aktivitet som ser misstänkt ut.

Det låter dig kontrollera ditt IP-adress rykte så att du kan se till att dina kundmeddelanden inte är markerade som skräppost.

Nackdelen med Wordfence är att den körs på din egen server istället för att vara en molnbaserad leverantör.

Du kanske också vill kolla in iThemes Security vs. Wordfence.

Kom igång med Wordfence idag.

6. BulletProof Security

Skottfri säkerhet

BulletProof Security är en annan populär WordPress-säkerhetsplugin som låter dig skanna din webbplats efter skadlig programvara, ställa in brandväggar, säkerhetskopiera din databas och mer.

Den levereras med en 1-klicks automatisk installationsguide som gör det enkelt att köra plugin utan tråkig manuell installation eller konfiguration. Efter installationen upptäcker och fixar plugin automatiskt säkerhetshot i realtid.

Med det sagt, rekommenderas det att skanna din webbplats efter eventuella befintliga hackerfiler eller kod efter installationen. Eventuella plugins eller teman som installeras vid en framtida tid kommer att kontrolleras i realtid.

Med sin IP-baserade brandvägg kan du skydda alla dina plugins från att komma åt och utnyttjas offentligt.

BulletProof Security kan vara det bästa valet för dig om du har en begränsad budget. För en engångsavgift på $ 69,95 kan du installera plugin på obegränsade webbplatser. Efter köpet får du gratis uppgraderingar och support för produktens livstid.

Kom igång med BulletProof Security Pro idag.

7. iThemes Security

iThemes säkerhet

iThemes Security, tidigare känd som Better WP Security, ger dig flera sätt att säkra din WordPress-webbplats.

Det skyddar din webbplats från brute force attacker genom att begränsa antalet misslyckade inloggningsförsök. Du kan få e-postvarningar för att bli meddelade om några senaste filuppdateringar så att du vet om din webbplats har hackats.

Baserat på de gränser du ställer in låser iThemes Security all misstänkt IP som söker efter sårbarheter på din webbplats. Du kan till och med ställa in ett bortläge för din webbplats för att göra din WordPress-instrumentpanel otillgänglig baserad på dina inställningar.

Dessutom kan du schemalägga säkerhetskopiering av databaser till dina önskade lagringsplatser utanför webbplatsen.

Några andra funktioner som du tycker är användbara är:

 • 2-faktor autentisering som ger ett extra lagerskydd på din webbplats.
 • Användarsäkerhetskontroll för att granska enskild användaraktivitet.
 • Meddela dig om det finns föråldrade teman eller plugins och om det finns några kritiska problem som måste åtgärdas.

Kom igång med iThemes Security idag.

8. All In One WP-säkerhet & brandvägg

allt i en wp-säkerhet och brandvägg

Allt i ett WP-säkerhet & Firewall är ett gratis WordPress-säkerhetsplugin som tar din webbplats säkerhet till en helt ny nivå. Det bästa med detta plugin är att alla dess funktioner kategoriseras som grundläggande, mellanliggande eller avancerade, vilket gör det enkelt för alla att aktivera en grupp funktioner utan att bryta webbplatsen.

Du kan hitta en säkerhetsstyrkemätare direkt på din WordPress-instrumentpanel. Den informerar dig om hur säker din webbplats är baserad på säkerhetspoängpoängsystemet. Plugin levereras också med en annan instrumentpanelwidget som rekommenderar att du aktiverar vissa funktioner på din webbplats för att uppnå en minimalt acceptabel säkerhetsnivå.

Kom igång med All In One WP Security & Brandvägg idag.

Vilket är det bästa WordPress-säkerhetspluginet?

Efter vår jämförelse av de bästa WordPress-säkerhetspluginsna har vi funnit att Sucuri är den bästa WordPress-säkerhetslösningen för din webbplats. Det kommer med alla funktioner som du någonsin skulle behöva från en webbplats säkerhetslösning, inklusive webbplatsskanning, DNS-brandväggar och ett innehållsleveransnätverk (CDN). Ett verktyg som webbplatssäkerhetsskanner skulle vara praktiskt när det gäller att ta reda på din aktuella status för din webbplats säkerhet.

Du bör läsa den ultimata säkerhetsguiden för WordPress för mer information.

Bonus: Kolla in det bästa WordPress-giveaway-plugin.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-säkerhetsplugins för din webbplats.

Om du gillade den här artikeln kanske du också vill läsa de bästa WordPress-säkerhetskopian för din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map