8 beste Google Maps-plugins (sammenlignet og vurdert)

Google Maps-plugins


Leter du etter en rask måte å vise virksomhetsstedet ditt på WordPress-nettstedet ditt? Uten tvil er bruk av en Google Maps-plugin den enkleste måten å vise virksomhetsstedet på nettstedet ditt.

I denne artikkelen skal vi snakke om noen av de beste Google Maps-programtilleggene. Men før det, la oss se hvordan du kan ha nytte av å bruke en Google Maps-plugin på nettstedet ditt.

1. Maps Maker

Maps Marker Pro, google maps plugin

Maps Marker er en fantastisk Google Maps-plugin for WordPress som tilbyr den enkleste måten å legge virksomhetsstedet til nettstedet ditt på. Den strålende geo-innholdshåndteringen for WordPress lar deg legge til ett eller flere kart sammen, avhengig av ditt behov. Med sine smarte nøkkelfrie geokodetjenesteleverandører som Algolia Places, trenger du ikke en gang å bruke en API-nøkkel for kartleggingen.

For å gjøre det enkelt å finne din plassering for de besøkende, kan du bruke GPX-sporingsfunksjonen. Ved å gjøre det, kan du vise rutene dine med valgfrie metadata som avstand fra brukerens nåværende beliggenhet, varighet som kreves for å nå destinasjonen, tempoet eller høyden til stedet ditt, osv..

2. WP Google Maps Pro

WP Google Maps Pro er en annen brukervennlig og omfattende WordPress Google Maps-plugin som kan være en flott kartleggingsløsning for bedriften din. Med denne pluginen kan du lage ubegrensede kart for nettstedet ditt uten å kode en eneste linje. Du trenger ganske enkelt å legge til kortkoden som den genererer og du er ferdig.

Alle kartene som er opprettet med WP Google Maps er super responsive, noe som betyr at de ser bra ut på alle enheter. Du kan også legge til animasjoner på kartene dine hvis du vil gjøre dem mer engasjerende. Programtillegget støtter flere språk, så det er enkelt å lokalisere kartene dine også. Denne pluginen er også kompatibel med mange andre avanserte plugins og tjenester som Cloudflare.

3. Heltekart

google maps plugin

Hero Maps er en annen fantastisk Google Maps-plugin for WordPress som lar deg generere kartet ditt på kort tid. Denne pluginen tilbyr fantastiske tilpasningsalternativer, slik at du enkelt kan få den til å se nøyaktig ut som du vil. Dra-og-slipp-byggherren gjør utformingen av kartet ditt veldig enkelt. Du kan også bytte backend til skjerm i full bredde for brukervennlighet.

Den tilbyr en rekke forskjellige markører og farger å velge mellom. Du kan til og med ha filtrering med flikene på utkartet. Dette gjør det mulig for deg å vise flere kart på en gang. Den tilbyr også flere hudfarger, og du kan velge den du liker mest.

4. Fremdriftskart

google maps plugin

Progress Map gjør det enklere for deg å liste virksomheten din i Google Maps med noen få klikk når du installerer plugin. Uansett hvilken virksomhet du driver, med Progress Map, kan du enkelt liste kartet ditt på ditt WordPress-nettsted. Det tilbyr mer enn 70 forskjellige brukskartstiler som er klare til bruk. Du kan også legge til din egen tilpassede kartstil hvis du har et bedre design.

Du kan aktivere besøkende på nettstedet ditt til automatisk å bestemme geolokaliseringen av virksomheten din. For å gjøre det brukervennlig har du kraften til å kontrollere og tilpasse alle Google Maps UI-elementene som zoomkontroll, karttypekontroll, osv..

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map er en gratis WordPress-plugin som lar deg lage forskjellige Google Maps-snarveier. Med disse snarveiene kan du vise responsive Google Maps på websidene, widgetene og tilpassede maler. Med denne pluginen kan du også vise tilpassede markører på kartene dine og legge til lenker til dem som viser en melding når du klikker.

Du kan også bestemme senterens breddegrad og lengdegrad for hvert av kartene dine separat og redigere eller slette kartfunksjonalitetene med noen få klikk. For å gjøre det mer praktisk for brukerne dine, kan du aktivere alternativet for å vise sanntids trafikkforhold og overlegg ved bruk av lag.

6. Kart Widget for Google Map

google maps plugin

Kart Widget for Google Maps er en super rask og responsiv WordPress-plugin som tilbyr fantastiske alternativer for å vise kartet. Det kan være et veikart, et satellittkart, et terrengkart, et hybridkart, eller til og med velge en tilpasset karttype. For å få det til å se mer fantastisk ut, har du også flere pulserende fargealternativer.

Plugin-en er superfleksibel når det gjelder tilpasning, slik at du kan ha full kontroll over hvordan den ser ut. Du kan velge bildeformat, kartnålikon, plassering av tekster osv., Og få det til å se nøyaktig ut som du vil. Med flere andre avanserte funksjoner er denne plugin-en fantastisk når det gjelder å bruke en Google Maps-plugin på nettstedet ditt.

7. WP Google Maps

WP Google Maps-plugin

Hvis du vil legge til tilpassede google maps på nettstedet ditt, kan ingenting være bedre enn WP Google Maps. Det er en super fleksibel og fullt tilpassbar plugin som automatisk identifiserer posisjonen din på Google Maps. Du kan også enkelt legge til forskjellige zoomnivåer som er rangert fra 1 til 5, slik at brukere enkelt kan oppdage posisjonen din.

Plugin-enheten er kompatibel med flere andre avanserte plugins og ser fantastisk ut over enheter i forskjellige skjermstørrelser. Den lar deg også legge til kortkoden for å legge til kartene hvor du vil. Det kan være på sidene, enkeltsiden, enkelt innlegg, sidefelt, bunntekst osv.

8. Google Maps CP

Google Maps CP

Med Google Maps CP, kan du sette inn Google Maps hvor du vil på nettstedet ditt. Det kan være innenfor innlegget, eller i en WordPress-mal som viser flere innlegg.

Google Maps som er satt inn i en mal med flere innlegg, kan inneholde flere markører fra forskjellige innlegg med tilhørende geolocationinformasjon. Hvis du svever musen over disse markørene, vil den automatisk utheve innlegget det tilhører. Du kan også bruke det brede spekteret av innstillingsalternativer for å gjøre det mer allsidig og tilpasningsdyktig. Denne pluginen er grundig responsiv og kan tilpasses helt, så du vil ha en flott tid å bruke den til å legge til kartene dine.

Så det er det. Dette er noen av de fantastiske Google Maps-programtilleggene du kan velge for å oppgi virksomhetsstedet ditt på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut vår komplette Google Maps Builder-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map