8 beste Oberlo-alternativer for dropshipping i WooCommerce sammenlignet

oberlo alternativ for woocommerce


Trenger du en dropshipping-app for WooCommerce som ligner på Oberlo for Shopify?

Ikke bekymre deg, vi hjelper deg med å finne de beste alternativene som er like bra som Oberlo. I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste Oberlo-alternativene for WooCommerce.

Velge de beste Oberlo-alternativene for WooCommerce

Alle plugins nevnt nedenfor kan integreres sømløst med WooCommerce-plattformen. Uansett bransje, hjelper disse programtilleggene deg med å effektivisere dropshipping-virksomheten. Her er noen av de viktigste funksjonene du ofte finner i disse løsningene.

  1. Importer enkelt utvalgte produkter
  2. Administrer importene dine direkte fra WordPress-oversikten
  3. Stor kompatibilitet med alle temaer og plugins
  4. Enkel integrasjon med WooCommerce og WordPress

Så la oss komme i gang og finne ut hva disse programtilleggene er.

1. Dropship.Me

DropshipMe, oberlo alternativer for WooCommerce

Dropship.Me er et av de mest populære Oberlo-alternativene for dropshipping-gründere som sømløst kan integreres med WordPress og WooCommerce. Det tilbyr mer enn 50 000 produkter fra AliExpress, en kjent kinesisk e-handelsbutikk, som kan importeres til ditt WordPress-nettsted uten problemer. Du kan bruke denne pluginen på nettstedet ditt og begynne å selge de listede produktene med en gang.

Det er en av de mest pålitelige løsningene, og du trenger ingen undersøkelser før du begynner å selge produktene til de besøkende. Alle produktene som er oppført her er håndplukket av eksperter og lagt til listen med profesjonelle titler og bilder. Du kan søke etter produktet du ønsker med søkealternativet ditt og importere dem til nettstedet ditt med bare ett klikk.

2. WooDropship

WooDropship er en annen fantastisk plugin som lar deg selge alle AliExpress-produkter på WordPress-nettstedet ditt enkelt. Alt du trenger å gjøre er å integrere denne pluginen med WooCommerce og deretter gi tillatelse til WooDropship for å få tilgang til butikken din. Du kan deretter begynne å selge produktene sine rett fra din eksisterende butikk.

Denne pluginen fungerer med alle moderne temaer og avanserte plugins. Du kan enten integrere den med din eksisterende butikk eller din splitter nye butikk, alt etter hva som er praktisk for deg. Du kan bruke Chrome-utvidelsen til å importere produktene til butikken din. Dette gjør ting enklere og raskere for deg og sparer mye tid. Den lar deg også redigere produktdetaljene for å samsvare med merkevarekravene dine.

3. Lomme

Spocket er en av de beste løsningene for å skape en pålitelig og vellykket dropshipping-virksomhet. Denne pluginen lar deg prøve ut listede produkter før du faktisk begynner å selge dem til de besøkende. Du kan velge produktene dine fra mer enn 1000 forskjellige dropshipping leverandører fra hele verden. Hvis du vil vite hvordan du legger til et nytt land i WooCommerce-landslisten, er du her en guide.

Å teste produktet selv vil hjelpe deg å forstå hva du selger, og du kan også velge bort produktene du synes ikke er gode nok. Hvis virksomheten din er basert i USA, er den gode nyheten at leveransene dine kan komme raskt. Det er fordi 60% av produktene er basert i USA. Og du kan også registrere deg gratis uten å legge til kredittkort.

4. Droppet

oberlo-alternativer for WooCommerce

Dropified er enda et fantastisk Oberlo-alternativ som kan integreres med WooCommerce. Denne pluginen er en super kraftig en, og den kommer med noen av de mest avanserte funksjonene for å gjøre dropshipping-virksomheten din til en suksess. Her trenger du ikke en gang å se etter produkter separat. Det vil varsle deg hver gang et nytt produkt legges til. Du blir også varslet om prisendringer.

Å legge til produkter til WordPress-nettstedet ditt er bare et klikk unna. For å sikre at du ikke selger produkter som er utsolgt, oppdaterer den automatisk lagernivåene dine. Det lar deg til og med spore forsendelsen din, slik at du vet hvor den er og om den har nådd kunden din i tide.

5. Beeketing

Beeketing, dropshipping-plugin

Beeketing er en WooCommerce-utvidelse som øker salget av butikken din med letthet. Med denne pluginen kan du bruke forskjellige funksjoner for å øke inntektene. Det kommer med et Facebook-chatalternativ, nedtellingskurv, til og med legge til kupongkoder for rabatter for å oppmuntre kjøperne dine til å kjøpe produktene dine.

Denne pluginen integreres med WooCommerce-plugin på mindre enn 30 sekunder. Du kan også spore sanntidsrapporter og optimalisere ytelsen for bedre resultater.

6. Spenning

Ezusy er det beste alternativet for deg hvis du vil importere AliExpress-produkter til din WordPress-drevne WooCommerce-butikk. Med Ezusy er det enkelt å tilpasse produktene dine før du legger dem til i butikken din. Du trenger heller ikke legge inn noen bestillinger på AliExpress manuelt. Det gjør det automatisk for deg.

Den varsler deg om produktoppdateringer og endringer i pris også. Du kan begynne å selge produktene dine i bare tre enkle trinn. Først må du koble butikken din til Ezusy. Du kan deretter importere produktene du vil selge og til slutt skyve produktene til butikken din.

7. WooCommerce Dropshipping

WooCommerce Dropshipping er et fantastisk butikkstyringsverktøy som forenkler alt relatert til dropshipping. Du kan bruke dette verktøyet til å administrere butikken din, varsle leverandører om et kjøp gjennom butikken din, importere varelager og mye mer. Den lar deg også gruppere produktene dine under forskjellige kategorier basert på leverandørene.

Hvis et produkt er kjøpt, vil leverandøren din automatisk bli varslet via e-post. Du kan også generere en PDF-fil for pakkseddel for kjøperne dine. Denne filen kan legges ved varslingsposten når kjøpet gjøres.

8. WooCommerce Dropshippers

WooCommerce Dropshippers er en fullt funksjonell og funksjonsrik løsning for dropshipping-gründere som fungerer perfekt med ditt WooCommerce-aktiverte WordPress-nettsted. Denne plugin lar deg administrere virksomheten din enkelt fra WordPress-dashbordet. Den lar drop-avsendere sende informasjon om eventuell forsendelse til administratoren av butikken.

Plugin støtter også PayPal, slik at administratoren enkelt kan utføre betalingene til sine drop shippers. Du kan også overvåke salget ditt fra adminpanelet. Det lar deg til og med spore forsendelsen av et produkt, og sørger for at avsenderen har levert det i tide.

Så dette er noen av de beste Oberlo-alternativene du kan prøve ut for din nettbutikk. Hvis du trenger hjelp til å sette opp e-handelsbutikken, er du her en guide som kan hjelpe deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me