8 beste tilpassede WordPress 404 feiltillegg (2020)

Beste tilpassede WordPress 404-feiltillegg


Ønsker å lage en tilpasset WordPress 404-feilside?

En 404-feilside oppstår når du prøver å besøke en webside, som ikke er tilgjengelig.

En standard 404-feilside ser kjedelig ut, så du har det bedre å tilpasse denne siden for å forbedre brukeropplevelsen. Bortsett fra det, må du også sørge for at du konfigurerer riktig sideveiledning for alle slettede sider, bare slik at du kan redusere antall 404 feil på nettstedet ditt.

Beste tilpassede WordPress 404 feiltillegg

Enten du vil opprette en tilpasset 404-side eller sette opp en riktig viderekobling, trenger du en tilpasset 404-feilside-plugin. La oss se på noen av de beste 404 feilside-pluginene for WordPress

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder er den mest populære WordPress-pluginen for dra og slipp. Den leveres med en innebygd 404 feilside mal som du kan tilpasse ved hjelp av sidebyggeren.

Som standard inkluderer 404-sidesidemalen hovedoverskrift, underoverskrift, tekst og oppfordring til handling-knappen. Du kan tilpasse informasjonen på siden slik du vil.

Beaver Builder 404 Error

Beaver Builder gjør det enkelt å tilpasse feilsidemalen fra frontenden. Du kan bruke pek- og klikkverktøyene for å legge til nyttige detaljer på feilsiden din.

2. Divi

Divi Theme

Divi Builder har en fullstendig tilpassbar 404 feilsidemal som du kan bruke til å engasjere brukere og redusere avvisningsfrekvensen.

Det er en plugin som fungerer sømløst med alle temaer.

Divi 404-sidemal

Du kan bruke Divi-sidebyggeren for å gjøre endringer i 404-sidemalen. Du kan enkelt tilpasse sidens skrift, farge, bakgrunn, avstand, rammer og mer.

Du kan enkelt tilpasse innholdet på 404-feilsiden din og til og med legge til et abonnementsskjema for nyhetsbrev og oppfordringsknapper.

3. Astra

Astra 404 Side

Astra er et raskt og lett WordPress flerbruks-tema. Den tilbyr en premium 404 feilside mal som erstatter standardinnholdet på 404 feil side automatisk.

Du må installere og aktivere Astra Pro Addon-plugin på WordPress-nettstedet ditt for å bruke 404-sidemalen. Innstillingene for denne malen vil være tilgjengelige i ditt WordPress admin-område under tilpassede oppsett.

Astra 404 Error Page

Astra fungerer også sømløst med enhver WordPress-sidebygger. Den lar deg deaktivere den primære nettstedets topptekst og bunntekst for å vise nyttig innhold for brukere.

4. Redirection Manager

Yoast Redirect Manager

Redirection Manager er en nyttig WordPress-plugin som lar deg enkelt legge til sideveiledninger til nettstedet ditt. Den er utgitt av de samme menneskene bak den populære WordPress SEO-pluginen, Yoast.

Hver gang du sletter en webside, vil plugin-en deg be deg om å konfigurere en viderekobling.

Plugin fungerer bra med Google Search Console og lar deg raskt fikse feil på nettstedet.

5. Omdirigering

omdirigering

omdirigering er et gratis WordPress-plugin for å håndtere og fikse feil på nettstedet ditt. Den holder oversikt over 404-feilene dine og ber deg om å sette opp riktig viderekobling.

Du kan se feilloggen for å overvåke alle viderekoblinger i WordPress. Du eksporterer feilloggene og rapportene for videre analyse.

6. 404 til 301

404 til 301

404 til 301 er en smart WordPress 404 feiloptimaliseringsplugin. Den lar deg omdirigere brukerne dine fra 404-feilside til andre nettsider og tilpassede lenker.

Det beste er at du med denne plugin-en kan konfigurere e-postvarsler hver gang brukerne dine havner på en 404-feilside. På denne måten kan du iverksette rettidig tiltak for å fikse feilsiden.

7. 301 viderekoblinger

301 viderekoblinger

301 viderekoblinger er et WordPress-viderekoblingsplugin for å legge til 301 og 302 viderekoblinger på 404-feilsidene dine. Du kan omdirigere brukere til sider, innlegg, tilpassede lenker og arkivsider.

Plugin-en viser full innsikt om viderekoblinger og lar deg raskt overvåke feilsider. Ved hjelp av denne plugin-en kan du engasjere brukere, selv om de lander på en kjedelig 404-feilside.

8. SEO Redirection Plugin

SEO Redirection Plugin

SEO Redirection Plugin hjelper deg med å fikse 404 feilsider fra Google Search Console enkelt. Den lar deg legge til 301 viderekoblinger på sidene som ikke er tilgjengelige, slik at brukerne dine kan se annet innhold på nettstedet ditt.

På toppen av det fikser det gjennomsøkingsfeil (404 & soft 404) i Google Search Console, slik at du kan være trygg på at du ikke blir straffet for slettede sider.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste Feilsidene for WordPress 404. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du fikser feilen ved å opprette en databaseforbindelse i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map