8 beste WordPress auksjon plugins for å bygge den neste eBay

beste wordpress auksjon plugins


Leter du etter de beste auksjonene for WordPress-auksjoner? Du har kommet til rett sted. Med riktig plugin kan du gjøre det ydmyke nettstedet ditt til en penger å tjene maskiner. Enten du ønsker å opprette en liten auksjonsside eller du vil gi eBay noen monsterkonkurranse, kan den perfekte plugin hjelpe deg med å gjøre det.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de 9 beste auksjonspluginene for WordPress på markedet.

Slik starter du en auksjonsside

Før du kan laste ned og installere de beste auksjonene for WordPress-auksjoner, trenger du et WordPress-nettsted.

Det er to typer WordPress-nettsteder: WordPress.com, en hostet plattform; og WordPress.org, en plattform som er hostet selv. For dine behov, trenger du sistnevnte. Imidlertid kan du sjekke artikkelen vår om alle forskjellene mellom WordPress.com og WordPress.org hvis du fortsatt har spørsmål.

For å drive et riktig auksjonsnettsted, trenger du et domenenavn, webhotell og et SSL-sertifikat.

Et domenenavn er nettstedets adresse på nettet, for eksempel Google.com eller IsItWP.com; også kjent som nettadressen din. Webhotell er hvordan filene dine lagres på nettet. I utgangspunktet, hvis domenenavnet er husets adresse, er webhotellet huset ditt.

Og et SSL-sertifikat er det som gjør domenenavnet ditt sikkert og lar deg trygt godta online betalinger.

Når du installerer et SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikat på nettstedet ditt, blir nettadressen til nettstedet ditt forhåndsinnstilt med https i stedet for http. I tillegg vises et lite grønt hengelåsikon foran https som lar de besøkende vite at de har en sikker tilkobling. Dette vil gi dem tilliten de trenger for å by på auksjonene dine og sende inn betalinger.

Tror prisen for et domenenavn, webhotell og et SSL-sertifikat kommer til å koste deg en pen krone? Tenk igjen! Vi har jobbet med en avtale med Bluehost som får IsItWP-lesere et GRATIS domenenavn, GRATIS SSL-sertifikat og MASSIV rabatt på webhotell!

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Når du har fått alt du trenger, kan du gjerne lese vår trinnvise guide for hvordan du bygger en auksjonsside på WordPress.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-plugins som du ikke kan gå glipp av å legge til på nettstedet ditt.

Klar? Så er det på tide å sjekke ut de 9 beste auksjonsprogramtilleggene for WordPress!

1. YITH WooCommerce-auksjoner

Yith

Når du tenker auksjoner, er det stor sjanse for at du tenker på den mest kjente auksjonsnettstedet noensinne: eBay. Ville det ikke være fint å bringe kraften fra eBay-auksjoner til ditt personlige nettsted? Vel, nå kan du det!

YITH WooCommerce Auctions er en plugin som du sømløst kan legge til på nettstedet ditt. Dette verktøyet har en rekke flotte funksjoner som gir eBay et løp for pengene. Ikke bare kan du sette opp dine egne auksjoner med produktkatalogen din, men leverandører som er tilknyttet nettstedet ditt, kan legge til produkter til ditt online auksjonshus.

Som et resultat, vil du gjøre et kutt i pengene som leverandørene dine får når et produkt selger. Det er også mulig å legge til en “Kjøp nå” -knapp til ethvert produkt. Bare angi prisen, la auksjonen finne sted, og hvis noen vil ha produktet, kan de kjøpe det direkte.

For WooCommerce-nettsteder, sjekk ut vårt ekspertvalg av de beste WooCommerce-vertsselskapene.

Kom i gang med YITH WooCommerce-auksjoner i dag!

2. WP-auksjoner

WP Auksjoner

WP Auctions er et fullt støttet auksjonsprogram som du enkelt kan legge til ethvert WordPress-nettsted. Skaperne skryter av at denne enkle zip-filen kan legges til siden din på to minutter eller mindre. Når du har lagt til plugin-modulen, kan du finpusse den etter din smak og begynne å legge til produkter.

Hvis du er ute etter fortjeneste, må du ikke se lenger. Du trenger ikke å redusere det vellykkede salget ditt til en tredjepart. Du får beholde 100% av fortjenesten din!

Det er veldig få grenser for hvilke typer produkter du kan auksjonere på WP Auctions. Du kan legge biler eller motorsykler ut for salg, selge land eller eiendom, la folk by på antikviteter eller sjeldne samleobjekter. Himmelen er grensen!

Kom i gang med WP-auksjoner i dag!

3. Ultimate WordPress-auksjon

Ultimate Auction

Ultimate WordPress Auction-plugin er et kjøper- og selgervennlig verktøy tilgjengelig for de som ønsker å sette opp et auksjonshus, men ikke vet mye om koding.

Det tar bare noen minutter å laste ned og installere denne pluginen. Når den er oppe og klar til å gå, kan du begynne å legge ut varer som folk kan by på. Du kan laste opp flere produkter, legge til en detaljert beskrivelse, opptil 4 bilder med gratisversjonen, og la folk begynne å by.

Kjøperens slutt er lett å navigere og forstå. Kunder kan by med kredittkort, debetkort eller PayPal-konto. Når de byr på produkter, kan de slå på e-postvarsler slik at de vet om budet fortsatt er på topp. Varslene gjør det enkelt å starte et morsomt, konkurransedyktig miljø der folk vil ha det gøy å by på produktene dine.

Kom i gang med Ultimate WordPress-auksjon i dag!

4. WooCommerce enkle auksjoner

woocommerce enkle auksjoner

Leter du etter en auksjonsplugin som er en lek å sette opp og kan tilpasses helt? WooCommerce enkle auksjoner kan hjelpe deg å legge til et unikt, brukervennlig auksjonshus på nettstedet ditt, uavhengig av hva slags produkter du har til salgs.

Selskapet skryter stolt av at denne pluginen kan legges til, tilpasses og klar til å gå i løpet av omtrent en halv time. Den har en rekke funksjoner som gjør det til en ekte konkurrent med eBay. Når du er installert, kan du gå inn i malene og lage et tilpasset tema som passer godt med nettstedet ditt.

Du kan også angi prisstigning per bud, starttider, sluttider og til og med kjøpe det nå-knapper. Når kundene kommer til auksjonene dine, kan de registrere seg ved å legge inn betalingsinformasjonen, og de er klare. Hvis de vinner auksjonen, blir betalingen behandlet, og du sender ut produktet. Det er så enkelt.

Kom i gang med WooCommerce enkle auksjoner i dag!

5. WordPress automatisk plugin

Wordpress automatisk plugin

Vi har sett på ganske mange plugins som lar deg lage auksjoner fra grunnen av. Du lurer kanskje på om det er en måte å legge inn auksjoner du allerede har opprettet på eBay på nettstedet ditt. Svaret er JA! Alt du trenger er WordPress Automatic Plugin.

Denne pluginen kan installeres på sekunder. Den lar deg importere en hel rekke ting fra andre nettsteder som YouTube, sosiale medier, bloggen din og (viktigst av alt) eBay. Når du har installert plugin-modulen på nettstedet ditt, kan du logge på med eBay-kontoinformasjonen din.

Du kan deretter koble de aktive eBay-auksjonene dine til den foretrukne siden på nettstedet ditt. Etter at du har koblet til nettstedet ditt, er du god til å gå! Denne pluginen vil oppdateres i sanntid. Hvis du legger til en ny auksjon i eBay-profilen din, vises den automatisk på nettstedet ditt.

Kom i gang med WordPress automatisk plugin i dag!

6. Auksjon Nudge

Auksjon Nudge

Vil du legge til mer enn eBay-varene på nettstedet ditt? I så fall er Auction Nudge den perfekte plugin for deg.
Denne brukervennlige plugin lar deg raskt legge til hele eBay-profilen din til din personlige webside. Du kan synes at denne pluginen er nyttig hvis du allerede har en anerkjent eBay-konto med god tilbakemelding.

Hvis en besøkende kommer til nettstedet ditt, vil de kunne se produktene du selger for øyeblikket, kontoen din på eBay og vurderingene dine som selger. Dette er en flott ressurs hvis du vil være anerkjent mens du bytter auksjonshus på nettet til en egen plugin, men vil at folk skal vite at du ikke er en ny selger.

Kom i gang med Auction Nudge i dag!

7. WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin

wordpress woocommerce auksjon plugin

WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin er et funksjonsrikt verktøy som kan brukes med på praktisk talt ethvert nettsted som ønsker å etablere et virtuelt marked. Administratorer kan legge til folk på listen over enkeltpersoner som legger til produkter på markedet.

Ikke gå glipp av denne artikkelen på de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser.

Denne plugin lar deg lage 4 forskjellige typer auksjoner inkludert; standard, trinnvis, automatisk og reserve. Hver type auksjon lar brukeren tilpasse og finjustere opplastingen for å passe til deres behov.

På kjøperens slutt er det massevis av flotte funksjoner som hjelper deg med å holde kjøperne på siden din i sløyfen. De kan sette det opp slik at de automatisk legger inn et bud hvis noen overgår dem. De kan også be om automatiske e-postmeldinger når noen overgår dem eller en auksjon de følger er avsluttet.

Kom i gang med WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin i dag!

8. WordPress Auctions Plugin

wordpress auksjoner plugin

WordPress Auctions Plugin er designet for folk som ønsker å sette varer eller tjenester ut for salg. Det er et av de beste valgene for de som ønsker å tilby kundene et unikt utvalg av alternativer når du handler.

Du kan opprette en tilpasset økonomi ved å la folk “kjøpe inn” og handle inn penger for “kreditter” som de kan bruke til å by på auksjoner. Hvis du ikke vil bruke kreditter, ikke bekymre deg. De lar deg også bruke PayPal og tradisjonelle kredittkort for å gjøre kjøp umiddelbart.

Utvikleren skryter av at dette verktøyet er testet på forskjellige WordPress-plattformer med mange forskjellige temaer. Du vil kunne designe auksjonssiden slik at den smidig kan blandes med resten av nettstedet. Du kan også installere WordPress Auctions og få det kjørt på bare noen få minutter. De ekstra innstillingene lar deg gå inn og tilpasse auksjonene dine for å gi kundene en unik opplevelse.

Kom i gang med WordPress Auctions Plugin i dag!

Bonus: Ikke gå glipp av å sjekke WordPress-giveaway-plugin-en.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress-auksjons-plugins.

Hvis du likte dette innlegget, vil du kanskje også like vår liste over de 7 beste dra- og slipp-sidebyggerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map