8 beste WordPress Gallery Plugins sammenlignet (2020)

beste wordpress gallery plugins sammenlignet


Vil du lage et fotogalleri på nettstedet ditt? Leter du etter den perfekte WordPress gallery plugin som passer dine behov?

I så fall er du på rett sted.

I denne artikkelen skal vi sammenligne de beste WordPress gallery plugins på markedet, slik at du kan velge den rette for nettstedet ditt og behov.

Velge et WordPress Gallery Plugin

WordPress leveres med en innebygd gallerifunksjon, men standardgalleriet mangler funksjonalitet de fleste brukerne ønsker. Når du velger et WordPress gallery-plugin, er det noen få ting du må huske på.

Funksjoner:

Det er klart at du må velge et galleriplugin som kommer med alle nødvendige funksjoner du trenger. Noen plugins kommer med mange funksjoner utenfor boksen, mens andre lar deg utvide kjernefunksjonalitetene ved å legge til nødvendige tillegg.

I utgangspunktet er det verdt å ta et øyeblikk å undersøke funksjonene det gir før du investerer i et galleriplugin, og spør deg selv om det kan dekke dine behov.

Brukervennlighet:

Det er flott å ha en funksjonsrik plugin, men du må finne riktig WordPress gallery plugin som tilpasser seg arbeidsflyten din og er enkel å bruke. En oppblåst plugin kan gjøre brukergrensesnittet rotete, mens en brukervennlig plugin sparer deg for tid når du administrerer galleriene dine.

Hastighet:

Bilder står for det meste av nedlastede byte på et hvilket som helst nettsted. Enten du er en fotograf, en artist eller en utgiver som vil vise et bildegalleri, har du ikke råd til å gå på akkord med hastigheten.

Hastighet er enda mer kritisk ettersom Google fortsetter å understreke det på søkealgoritmen i hver oppdatering. Når du velger en plugin, må du forsikre deg om at den ikke bremser nettstedet ditt.

Gallery Plugin NamePage Load TimeRequestsSides størrelse
Envira Gallery655ms23988KB
Modula696ms28948KB
FooGallery91727591KB
Neste generasjon867ms351.0MB

For å forstå hvordan hver plugin bidrar til nettstedets lastetid, setter vi ytelsen til hvert plugin på prøve. Som du ser hadde galleriene opprettet av Envira Gallery minst innvirkning på lastetiden.

Modula ligger på andreplass når det gjelder lastetid for sider. Årsaken til at disse programtilleggene er så raske, er at begge av dem er koden godt og optimalisert for hastighet.

Les mer: Slik fremskynder du WordPress

oppdateringer:

Oppdateres ditt valgte galleri-plugin regelmessig?

Galleri-plugin-en din kan ha problemer med kompatibilitet med nye utgivelser av WordPress hvis den ikke oppdateres regelmessig. Når du velger et WordPress gallery-plugin, må du sørge for at det blir vedlikeholdt og støttet av et team du kan stole på.

Når det er sagt, la oss se på de beste WordPress gallery plugins som er tilgjengelige på markedet. For å hjelpe deg med å få en bedre idé, her er en tabell med noen raske detaljer om plugins.

1. Envira Gallery

envira gallery

Envira Gallery er den beste WordPress gallery plugin som både er enkel å bruke og kraftig. Det kommer med et sett med forhåndsbygde maler som lar deg enkelt tilpasse utseendet og følelsen av galleriet.

I motsetning til andre populære WordPress gallery plugins, er Envira lett og ikke oppblåst. Den kommer med alle viktige funksjoner utenfor boksen. Du kan enkelt forbedre kjernefunksjonalitetene ved å installere et av de to dusin tilleggene.

Noen av hovedfunksjonene i Envira Gallery er:

 • Dra og slipp byggherre: Lag vakre gallerier i løpet av sekunder med bare noen få klikk.
 • Responsiv og mobilvennlig: Alle gallerier du bygger med Envira er 100% responsive, noe som betyr at de vil fungere bra på mobile, nettbrett og stasjonære enheter.
 • Frittstående gallerier: Lag uavhengige gallerier som ikke er knyttet til innleggene og sidene dine.
 • Tonnevis med tillegg: Du kan finne en omfattende samling av tillegg, som sosial deling, videoer, WooCommerce og vannmerke – bare for å nevne noen.

Bruker Envira Gallery

Envira Gallery er superenkelt å bruke. Når plugin-modulen er aktiv på nettstedet ditt, vil du se et lite ikon vises på toppen av redaktøren din Legg til galleri.

envira gallery, brukervennlighet

Du kan bruke denne knappen til å sette inn galleriene i innleggene og sidene dine. For å lage et galleri, må du klikke på Envira Gallery »Legg til nytt på venstre side av oversikten. Du vil da se et nytt grensesnitt på skjermen din. Her bruker du de oppgitte fanene for å laste opp bildene dine, avhengig av kilden du vil legge til bildene fra. Bildene vises rett under disse knappene.

Du kan deretter gå videre og tilpasse det ved å bruke alternativene på venstre side av bildene. Når du er ferdig, trykker du bare på knappen Publicer på høyre side. Du kan deretter kopiere kortkoden som er generert av pluginen og lime den inn i innleggene og sidene.

Envira Gallery

Envira Galleripriser

En lite versjon av Envira er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress-depotet, som tilbyr begrensede funksjoner.

Her er prisplanene for premiumversjonen.

 • Grunnleggende: 29 dollar per år for en enkelt lisens
 • Pluss: $ 69 / år for 3 nettsteder og flere funksjoner
 • Pro: $ 99 / år for 25 nettsteder og komplette funksjoner
 • Byrå: $ 299 / år for ubegrensede nettsteder og komplette funksjoner

Kom i gang med Envira Gallery i dag.

2. Modula

Modula

Modula gjør det superenkelt å endre størrelse på bilder i galleriet ditt, slik at du kan velge hvilke bilder som skiller seg ut. Denne pluginen lar deg øyeblikkelig forhåndsvise endringer du gjør i galleriet ditt, slik at du ikke trenger å bytte frem og tilbake mellom WordPress-oversikten og forhåndsvisningen.

Gratisversjonen av Modula er tilgjengelig for nedlasting fra den offisielle WordPress.org-katalogen, som har begrensede funksjoner. Prisen for pro-versjonen av pluginen starter på $ 29 for en side og $ 99 for ubegrensede nettsteder.

Bruker Modula

Når du har installert Modula-plugin-modulen, ser du Modula-ikonet på venstre side av instrumentbordet. Klikk på dette ikonet og velg Legg til ny.

Du vil nå se et nytt grensesnitt på skjermen din. Du kan nå legge til bildene dine ved å bruke Last opp bildefiler -knappen eller velg bildene fra biblioteket ditt ved å klikke på Velg fra biblioteket knapp.

Modula-priser

Modula tilbyr 3 forskjellige prisplaner.

 • Starter: $ 29 / år for en enkelt lisens med grunnleggende funksjoner
 • Trio: $ 59 / år for 3 nettsteder med flere funksjoner
 • Virksomhet: 89 dollar per år for 25 nettsteder med komplette funksjoner
 • Byrå: $ 119 / år for ubegrenset antall nettsteder med komplett funksjon

Hver av disse planene tilbyr støtte for ett år, gallerifiltre, gallerisortering, og lar deg også lage ubegrenset antall gallerier.

Kom i gang med Modula i dag!

3. FooGallery

foogallery

FooGallery er en av de beste pluginene for bildegallerier for WordPress. Akkurat som Envira Gallery, har Foo også en lite versjon av plugin som kan lastes ned fra det offisielle WordPress plugin depot.

Med FooGallery kan du ordne bildene dine slik du vil ved å bruke dets dra-og-slipp-ombestillingsevne. Det lar deg også velge en gallerimal som du trenger, slik at du ikke alltid trenger å lage et galleri fra grunnen av.

Hvis du for øyeblikket bruker NextGEN gallery-plugin på nettstedet ditt, kan du enkelt importere og konvertere NextGEN-galleriene til FooGallery med bare noen få klikk.

Det er en utviklervennlig plugin og kommer med dusinvis av kroker og filtre, slik at du enkelt kan tilpasse plugin etter dine kunders behov.

Bruker FooGallery

Når FooGallery er aktivert, gå til FooGallery »Legg til galleri.

Nå bruker du Legg til fra mediebiblioteket for å legge til bildene. Innstillingsalternativet vises nedenfor. Når du er ferdig med å legge til bildene, kan du kopiere koden under publisere knappen og lim den der du vil at galleriet skal vises.

FooGallery-priser

FooGallery tilbyr tre forskjellige prisplaner.

 • Personlig: $ 59 / år på 1 nettsted
 • Profesjonell: $ 109 / år på 5 nettsteder
 • Virksomhet: $ 199 / år på 25 nettsteder

I motsetning til andre plugins får du komplette funksjoner med alle planer. En livstidslisens er også tilgjengelig med hver plan for en tilleggspris.

Kom i gang med FooGallery i dag.

4. NextGEN Gallery

nextgen galleri

NextGEN Gallery er det mest populære WordPress gallery plugin med over 1 million aktive installasjoner. Den leveres sammen med alle funksjonene du noen gang vil trenge rett ut av boksen. Imidlertid, hvis du leter etter en lett plugin med minimale funksjoner, kan det hende du synes den er oppblåst.

Den gratis versjonen av plugin-programmet tilbyr to visningsstiler i galleriet og to albumstiler. Med premium plugin får du premium galleridisplay, pro lightbox-skjerm med bildekommentarer og sosial deling.

NextGEN Gallery gir noen få måter å organisere bildene på:

 • batch opplasting av bilder
 • importerer metadata fra bildene dine
 • gruppere gallerier i album

Etter å ha lastet opp bildene dine til WordPress-nettstedet ditt, kan du gruppere dem for å lage en lysbildefremvisning eller et miniatyrgalleri.

NextGen-galleriet tilbyr e-handelsfunksjoner og mange andre kraftige funksjoner som en profesjonell fotograf trenger.

Bruke NextGen Gallery

NextGen Gallery-plugin-grensesnittet ser litt annerledes ut enn de andre. Men det betyr ikke at det er vanskelig å bruke. Gå til for å legge til bildene dine Galleri »Legg til gallerier / bilder.

Nå bruker du Legg til filer -knappen for å begynne å legge til bildene dine. NextGen har ikke innstillingsalternativet på samme side som pluginene ovenfor. Du har en egen fane for det som heter Galleriinnstillinger. Du finner dette alternativet på venstre side av dashbordet. Selv om det ikke har stor forskjell, føler vi at det å gjøre innstillingsalternativet på samme side kan gjøre ting enklere og mer praktisk for nybegynnerne.

NextGen Galleripriser

Avhengig av ditt behov kan du kjøpe en av de 3 prisplanene til NextGen.

 • Pluss: $ 79 / år
 • Pro: $ 139 / år
 • Levetid: $ 399 / år

Pro- og livstidsplanene gir deg også tilgang til alle Imagely-temaer gratis.

Kom i gang med NextGEN Gallery i dag.

5. WP Photo Album Plus

wp fotoalbum pluss

WP Photo Album Plus er et kraftig fotoalbum-plugin som lar besøkende vurdere eller kommentere bilder.

Plugin-oppsettet er ikke like greit sammenlignet med andre WordPress-galleri-plugins. Imidlertid kommer det med flere tilpasningsalternativer enn de fleste andre gratis WordPress gallery plugins.

Med WP Photo Album Plus får du full kontroll over metadataene som EXIF ​​(utskiftbart bildefilformat) og skjermstørrelser. Den lar deg også laste opp bilder fra fronten av nettstedet ditt og har mange innebygde funksjoner som lightbox overlay-system, Google Maps og søkefunksjoner.

Det unike med denne plugin-en er at den kommer med 20 forskjellige widgeter du kan legge til på nettstedet ditt, inkludert Foto av dagen, Fotorangering, Utvalgte bilder og mer.

Bruker WP Photo Album Plus

Dette galleripluginet er ikke brukervennlig. Hvis du vil legge til bildene dine med denne pluginen, må du gå til Fotoalbum »Last opp bilder.

Nå bruker du Velg filer for å legge til bildene. Ikke glem å sjekke Etter opplasting: Gå til Rediger albumside alternativ. Dette tar deg til en ny side der du kan jobbe med albuminnstillingene.

Kom i gang med WP Photo Album Plus i dag.

6. Grand Flagallery

storslagne galleri

Grand Flagallery er et grunnleggende medie- og bildegalleri-plugin utviklet av CodeEasily, et britisk-basert team som spesialiserer seg på utvikling av WordPress gallery plugins. Grand Flagallery lar deg enkelt laste opp bilder, og lage musikk- og videospillelister på ditt WordPress-nettsted.

Plugin-enheten lar deg laste opp bilder, og den kommer også med muligheten til å batchopplaste og organisere bildene dine. Alle galleriene dine kan administreres på et sentralisert sted hvor du kan opprette og tilpasse samlinger av gallerier.

Det er 3 prisfastsettelsesplaner, som starter på $ 14.99 for livstidsadgang for en enkelt lisens. For flere nettsteder må du kjøpe lisensnøkler hver for seg.

Bruker Grand Flagallery

Grand Flagallery er et nybegynnervennlig galleriplugin som tilbyr den enkleste måten å legge til bildegalleriene. Etter aktivering av plugin, klikk på FlAGallery på venstre side av oversikten. Følgende vil du se på skjermen din. Ved å bruke kategoriene øverst kan du laste opp bildene dine, importere dem fra en annen destinasjon og også lage ditt galleri.

FlAG Administrer galleri, bildegalleri-plugins
Kom i gang med Grand Flagallery i dag.

7. Fotogalleri av WD

fotogalleri av wd

Photo Gallery er et fullt responsivt WordPress gallery plugin som lar deg vise frem interaktive multimedia gallerier. I et enkelt galleri kan du legge til både bilder og videoer. Photo Gallery-pluginen leveres med 4 brukervennlige widgeter som smidig blandes inn i ethvert WordPress-tema.

Noen flere funksjoner i Photo Gallery-pluginen er:

 • 10 visningsalternativer: Plugin-enheten lar deg vise galleriet i 10 forskjellige visninger, for eksempel miniatyrbilder, mur, mosaikk, lysbildefremvisning, osv..
 • vannmerke: Beskytt bildene dine med vannmerke. Du kan legge til et vannmerke for tekst eller bilde og angi posisjon og vise størrelsen.
 • E-handel: Selg enkelt bildene dine fra WordPress-nettstedet ditt med eCommerce-tillegget.

Prisene for Photo Gallery starter på $ 30 for et enkelt nettsted.

Bruke Photo Gallery Plugin

Det er enkelt å finne ut hvordan du laster opp bildene dine med denne plugin-modulen. Ved hjelp av dra og slipp-byggherren kan du enkelt legge til bilder i galleriet ditt i løpet av få minutter. Bare gå til oversikten og klikk på Fotogalleri »Legg til gallerier / bilder og begynn å laste opp bildene dine.

Du har også gode muligheter for å tilpasse galleriet.

Fotogalleri av WD Pricing

Grunnleggende: $ 40 / år
Standard: $ 60 / år
Forskudd: $ 80 / år
Plugins Bundle: $ 100 / år

Plugin-pakken tilbyr 57 premium plugins og 2 premium fotogalleriutvidelser.

Kom i gang med Fotogalleri i dag.

8. Gmedia Gallery

gmedia gallery

Gmedia Gallery er et annet grunnleggende bildegalleri-plugin utviklet av CodeEasily. Den lar deg lage et responsivt bilde- og videoalbum som perfekt tilpasser seg skjermbildene til de besøkende, uavhengig av deres oppløsning.

Noen av de viktigste funksjonene i Gmedia Gallery er:

 • Exif info: Vis EXIF-data (utskiftbart bildefilformat), inkludert kameramodell, blenderåpning osv.
 • Støtter video og lyd: Med Gmedia-galleriet kan du enkelt legge inn video- og lydfiler fra YouTube, Vimeo og tilpassede videoer.
 • iOS-applikasjon: Ved hjelp av Gmedia iOS-app kan du enkelt laste opp bilder, videoer og andre filer direkte til WordPress-administratoren din uten problemer.
 • WordPress kommenterer integrasjon: Tillat brukerne dine å kommentere videogallerier.

I motsetning til andre plugins, er prisingen basert på antall nettsteder du vil at plugin-en skal brukes på. Enkeltstedslisensen kan kjøpes for $ 29.99.

Bruker GMedia Gallery

GMedia er en av de enkleste plugins å bruke. Når pluginen er aktivert, kan du begynne å laste opp mediefilene ved å gå til GMedia-biblioteket. Og bruk deretter alternativene til venstre for å legge til koder, kategorier osv.

GMedia Galleripriser

GMedias premiumalternativ har forskjellige priser, avhengig av hvor mange nettsteder du vil bruke det på. Hvis du vil ha det for et enkelt nettsted, er prisen $ 29.99 / år. Hvis det er mer enn 20 nettsteder, vil prisen være $ 8,5. For flere nettsteder kan du be om et tilpasset tilbud.

Kom i gang med Gmedia Gallery i dag.

Hvilket WordPress Gallery-plugin som er best for dine behov?

Gjennom vår sammenligning har vi funnet at Envira Gallery er den beste WordPress gallery plugin du kan ha for nettstedet ditt. Den er fullpakket med alle nødvendige funksjoner du kan forvente av et galleriplugin, men likevel er brukergrensesnittet enkelt å bruke og ser ikke oppblåst ut.

Det kommer med over to dusin forskjellige tilleggsprogrammer som strekker seg fra e-handel, korrektur, integrasjon av lette rom, sosial deling og mer.

Bonus: Ta en titt på den beste plugin-modulen WordPress som gir vellykkede gaver.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress gallery plugin som passer til nettstedets behov.

Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også lese de beste WordPress-sikkerhetspluginene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map