8 beste WordPress Klikk for å Tweet-plugins (sammenlignet og vurdert)

beste wordpress klikk for å tweet boksen plugins


Vil du legge til en klikk-for-tweet-knapp til dine WordPress-innlegg og sider? Å legge Twitter til din markedsføringsstrategi for sosiale medier kan være en fantastisk idé å nå ut til en enorm gruppe av et målrettet publikum.

Ved å legge til en klikk-for-tweet-knapp, kan du gjøre det enkelt for leserne å dele innholdet ditt på Twitter.

I dagens artikkel vil vi vise deg noen av de kuleste klikk-for-tweet-programtilleggene. Så la oss sjekke dem ut.

1. Sosial krigføring

sosial krigføring, klikk for å tweet plugins

Social Warfare er en av de mest populære WordPress-pluginsene for sosial deling som lar deg legge til en tweet-knapp på nettstedet ditt. Med Social Warfare får du til og med å lage vakre kvitterbare sitater som kan diskuteres, slik at det er lettere for folk å dele en bestemt del av innlegget eller siden din.

Du kan også legge til et stort bildesammendragskort til tweetsene dine og aktivere alternativet via @ (brukernavn) automatisk. Bortsett fra klikk for å tweet-knappen, kan du også legge til vakre og lette tilpassbare sosiale delingsknapper. Det lar deg også ha full kontroll over innholdet du vil at besøkende skal dele.

Fra å endre farge til å justere størrelsen, kan du gjøre alt for at den skal se tiltalende ut for de besøkende.

2. Monark

Monarch, klikk for å tweet, sosiale deling plugins

Monarch er en strålende plugin for sosial deling som lar deg lage en fantastisk klikk-for-tweet-knapp. Denne pluginen har mer enn 35 forskjellige sosiale nettverksalternativer. Du kan velge den du vil og deretter legge til delingsknappene i innleggene og sidene dine.

Monarch tilbyr 5 forskjellige steder der du kan legge til knappene dine. Det kan være over eller under innholdet ditt, på mediefilene, som en pop-up eller en fly-in. Pop-ups og fly-ins kommer i 6 forskjellige stiler, slik at du kan velge den du liker best.

Du har også muligheten til å tilpasse knappestørrelse og -form. Hvis du vil, kan du til og med legge til sveveeffekter på knappene dine. Bortsett fra det kan du justere knappene, vise nettverksnavn og sosiale teller, plassere knapper i widgetområdet. Monarch er også blant de beste WordPress Pinterest-plugins.

3. Sosial andel & Locker Pro

Sosial andel & skap

Den sosiale andelen & Locker-plugin er en fullt responsiv og alt-i-ett sosial delingsplugin som gjør deling av innholdet ditt enklere. Den kommer med 60 forskjellige alternativer for sosial plattform. Dette betyr at den har nesten alle alternativene du kan tenke på.

Plugin-en har også gode funksjoner for å gjøre konverteringene dine enklere med sosialt skap. Du har flere alternativer for å vise delingsknappene, for eksempel en typisk tweet-knapp, klikk for å tweet-alternativet og mer. Knappene kommer i to forskjellige stiler: vertikal og horisontal.

Visual-komponisten som følger med pluginen gjør det enkelt å bygge en knapp. Dessuten har du CSS3 sveveeffekter, realistiske andeltall, sosial skapkortkodegenerator og mye mer. Totalt sett er denne plugin-en perfekt for å øke sosiale aksjer.

4. Mashshare

Mashshare, klikk for å tweet plugins

MashShare er en annen fantastisk WordPress sosial plugin, spesielt designet for å la deg legge til delingsknapper på nettstedet ditt. Ved å bruke denne plugin kan du dele innholdet på sosiale plattformer som Twitter, Facebook, Pinterest, osv.

Mashshare tilbyr fantastiske tilpasningsalternativer, slik at du kan bruke den til å style knappene dine slik du vil. Fra å endre standardfarger, skrifter, form og størrelse, kan du gjøre mye for at de skal se attraktive ut.

Hvis du vil vise antall aksjer du har mottatt, er det også mulig. For å gjøre det responsivt på tvers av forskjellige skjermstørrelser, kan du bruke separate posisjoner til å plassere knappene.

5. Sosialt mops

Social Pug, klikk for å tweet plugins

Sosialt mops er enda et sosialt delingsprogram. Støtter mer enn 14 sosiale nettverksplattformer, og denne pluginen har alt du trenger for å oppmuntre besøkende til å dele innholdet ditt.

For å legge til knappene dine, kan du bruke 5 forskjellige stiler som pluginen tilbyr. Det kan enten være inline-knapper, flytende delingsknapper, popup-vinduer eller mobil klebrig knapp. Du har også muligheten til å skjule eller vise sosiale teller.

Plugin-enheten lar deg angi et spesifikt nummer, og etter å ha oppnådd det vil det automatisk begynne å vise delingstallene dine. Hvis du noen gang mister tellingen på grunn av en teknisk feil, lar plugin-enheten deg gjenopprette dem uten at du mangler en eneste telling.

6. Enkel sosiale aksjeknapper

Easy Social Share-knapper, Pinterest-plugins

Easy Social Share Buttons er enda en fantastisk sosial deling-plugin som er lastet med fantastiske funksjoner. Med denne plugin-en kan du ikke bare la folk dele innholdet ditt enkelt, men du kan også legge til en sosial aksjeteller og holde oversikt over antall aksjer du har mottatt.

Du kan også velge en av de 55 flotte malene og bruke den personlige malbyggeren til å tilpasse slik de ser ut. Programtillegget tilbyr over 50 alternativer for sosiale nettverk. Så du står fritt til å velge din favorittplattform og legge knappen til nettstedet ditt.

Med den siste oppdateringen har Easy Social Share Buttons blitt kompatible med GDPR og den nye Gutenberg-blokkereditoren. Du kan også bruke den med andre avanserte plugins og de fleste av de populære temaene uten å måtte bekymre deg for kompatibilitetsproblemet.

7. WP sosial deling

WP sosial deling

WP sosial deling er et gratis sosial delingsplugin som lar deg legge til noen fengende delingsknapper på innleggene og sidene dine. Plugin-enheten tilbyr for øyeblikket delingsknapper Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Reddit og Pinterest, og du kan legge dem til innleggene, sidene og eventuelle tilpassede innleggstyper..

Denne pluginen bruker CSS 3 for å lage knapper uten bilder. Alle disse knappene er super responsive, noe som betyr at de ser bra ut på alle enheter.

Etter å ha lagt til knappene på nettstedet ditt, kan du enkelt omgjøre dem hvis du vil. Det beste er at du kan legge til knappene hvor som helst du ønsker på nettstedet. Den har også alternativene for å legge til tekst rett før knappene dine.

8. Bedre Klikk for å Tweet

bedre-klikk-til-tweet

Bedre Klikk for å Tweet er en annen fantastisk gratis WordPress-plugin som gjør det enkelt å dele innholdet ditt på Twitter. Akkurat som navnet antyder, med denne plugin-en kan du tweet innholdet ditt med bare et enkelt klikk.

Du kan lage tweetbart innhold ved hjelp av kortkoden generert av plugin-modulen eller gjennom Gutenberg-redigereren. Du kan bruke knappene for å la besøkende twitre en lenke til et av innholdene dine eller oppmuntre dem til å twitre en del av det.

Bare legg tweet-knappen i delen du synes fortjener en tweet, og innholdet ditt er klart til å deles. Du kan også style knappene dine ved å bruke premium tillegg tilgjengelig for plugin-modulen.

Dette er noen av de beste klikk-for-tweet-pluginsene du kan bruke på nettstedet ditt. Du kan også være interessert i å lære hvordan du legger til klikk for å tweet bokser i ditt WordPress-innlegg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map