8 beste WordPress Pinterest-plugins fra 2020 (gratis og premium)

beste pinter-plugins for wordpress


Vil du bruke Pinterest som en del av strategien for sosiale medier? Å være en av de mest populære visuelle søkemotorene, Pinterest kan hjelpe deg med å trekke mange besøkende til nettstedet ditt og til slutt konvertere dem til potensielle kunder.

WordPress tilbyr en rekke fantastiske plugins som lar deg integrere Pinterest-kontoen din på WordPress-nettstedet ditt uten å kode en eneste linje. I denne artikkelen har vi avrundet 8 beste WordPress Pinterest-plugins som vil hjelpe deg med det enkelt.

På den måten har vi bare lagt til de vi synes er de beste med tanke på funksjonalitet, brukervennlighet og ytelse.

Så la oss sjekke dem ut.

1. Sosial krigføring

sosial krigføring, klikk for å tweet plugins

Social Warfare er et av de ledende WordPress-plugins som lar deg integrere sosiale delingsknapper på nettstedet ditt. Når du installerer denne plugin, vil du innse at det aldri har vært så enkelt å laste opp Pinterest-spesifikke bilder. Og ikke bare Pinterest, med denne plugin kan du koble nettstedet ditt til over 15 forskjellige nettverk på sosiale nettverk.

Plugin-en er superlett og viser superrask ytelse. Det lar deg også ta full kontroll over måten du deler innholdet ditt på sosiale plattformer. Du kan optimalisere titlene, bildene og beskrivelsene.

Du kan til og med tilpasse knappene dine til å passe til nettstedstilen din. Plugin-en har over 5000 forskjellige stilkombinasjoner.

Du kan også vise sosiale aksjer for å oppmuntre til flere andeler. Hvis du mener at tellingen din er for lav til å dele med besøkende, kan du skjule den til den når et forhåndsinnstilt nummer. Med mange andre avanserte funksjoner, kan denne pluginen være et fantastisk alternativ for din virksomhet.

2. Enkle sosiale aksjeknapper

Easy Social Share-knapper, Pinterest-plugins

Easy Social Share-knappene er en annen genial plugin for å maksimere nettstedets sosiale eksponering. Enten det er Pinterest, Facebook, Twitter, Instagram eller noen annen plattform, denne plugin-en tilbyr den enkleste måten å legge til en delingsknapp på nettstedet ditt.

Du kan enkelt legge til pinner i innholdet ditt, og også legge til optimaliserte bilder for pinnene og galleriene. Disse kan deretter legges til med vakre lysbokser og Pin-knapper. Den har til og med vakre pin-gallerier, optimaliserte pin-sitater og automatiske pin-knapper.

Det kommer også med et robust analyseverktøy som lar deg overvåke nettstedets ytelse på forskjellige sosiale nettsteder. Easy Social Share Buttons er en lett plugin og lar deg optimalisere bildene dine for bedre resultater. Plugin-enheten er responsiv, så knappene ser bra ut på alle enheter uavhengig av størrelse.

3. Pinterest til WordPress – WordPress Pinterest Gallery Plugin

Pinterest til WordPress, Pinterest Plugins

Pinterest til WordPress er en fantastisk løsning for å integrere Pinterest-kontoen din på WordPress-siden din. Den lar deg vise frem Pinterest-tavlene og -pinnene på nettstedet ditt. Du kan også bruke dens tilpasningsalternativer for å justere høyden, bredden og polstringen av Pinterest-galleriene dine.

Du har også full kontroll over hva du vil vise på nettstedet ditt. Programtillegget tilbyr et alternativ for å fjerne merket for bildene du vil skjule fra nettstedet. Du har også to måter å koble sammen pinnene dine. Du kan enten vise det på popups eller koble dem direkte til Pinterest-kontoen din.

Annet enn det kan du opprette og vise et ubegrenset antall gallerier, velge mellom 30 forskjellige bakgrunnsfarger, bruke fargevalgeren for å matche gallerifargen din med nettstedet ditt og mer.

4. GS Pinterest-profil

GS Pinterest-portefølje

GS Pinterest-profil er en responsiv plugin for å vise Pinterest-pins på WordPress-nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du bruke kortkoder for å vise pinnene dine hvor som helst, også på de widgetiserte områdene dine.

Dette plugg inn er kompatibel med de nyeste versjonene av WordPress og med Gutenberg-blokkene også. Med GS Pinterest-profil kan du trekke pinner fra alle brukere på Pinterest og vise pinner fra hvilket som helst brett du ønsker. Du har til og med muligheten til å legge til eller slette antall rader og kolonner i området 1 til 6.

Pro-versjonen av pluginen kommer med 5 forskjellige temaer, hver med sin egen stil. Hvis du vil bruke din egen tilpassede stil, kan du gjøre det også ved å bruke tilpasset CSS. Plugin-en er brukervennlig og er enkel å installere. Den mottar også automatiske oppdateringer og er veldig godt dokumentert.

5. TastyPins Pinterest Plugin

TastyPins, Pinterest Plugins

Tasty Pins er enda en fantastisk Pinterest-vennlig WordPress-plugin som lar deg optimalisere bildene dine for Pinterest. Ved hjelp av denne pluginen kan du angi din egen beskrivelse og gjøre bildene optimalisert for søk med hashtags, nøkkelord osv.

Det er enkelt å skjule bestemte bilder fra nettstedet ditt med et enkelt museklikk. Det lar deg til og med deaktivere festing av bestemte bilder, og holde dem trygge på nettstedet ditt. Du kan også tvinge brukerne dine til å feste skjulte bilder.

Plugin-en er super responsiv og er kompatibel med flerbruks-temaer og plugins. Det tilbyr ubegrenset støtte, slik at du aldri trenger å bekymre deg for noe. Hvis du noen gang har et problem med å bruke plugin-modulen, kan du ganske enkelt kontakte kontakten med supportteamet, så hjelper de deg med å løse problemet.

6. Monarch Social Share Plugin

Monarch, klikk for å tweet, sosiale deling plugins

Monarch er nok en populær plugin for sosial deling som er lastet med fantastiske funksjoner. Denne pluginen tilbyr mer enn 35 forskjellige sosiale nettverk å velge mellom. Det tilbyr gode tilpasningsalternativer også, slik at du kan matche dine deleknapper med utseendet til nettstedet ditt.

Du kan legge til delingsknappene dine på 5 forskjellige steder. Det kan være på en flytende stolpe, over eller under innholdet, på bildene og videoen din, popups og automatiske fly-ins. Pop-ups og fly-ins kommer i 6 forskjellige stiler.

Monarch-dashbordet er super brukervennlig og kan brukes av både nybegynnere og avanserte brukere. Du kan også sjekke antall delinger, følgere og likes på analysedashboardet. Dette hjelper deg med å følge med på hvordan nettstedet ditt presterer. Det er også blant de beste klikk for å tweet plugins for WordPress.

7. Delt tellinger – Deleknapper for sosiale medier

Delt teller, plugin for sosiale delingsknapper

Delt teller er et gratis WordPress-plugin som lar deg legge til vakre sosiale aksjeplugins på nettstedet ditt. Programtillegget tilbyr så mange som 8 forskjellige plattformer for sosiale nettverk å velge mellom. Du kan velge de du ønsker og legge dem til på nettstedet ditt for å oppmuntre de besøkende til å dele innholdet ditt.

Plugin-enheten tilbyr en rekke stylingsalternativer for knappene dine. Du kan velge den som passer best for å komplementere webdesignen din.

Programtillegget er allerede lastet ned av mer enn 4000 brukere. Med delte tellinger trenger du aldri å gå på akkord med ytelsen til nettstedet ditt fordi det er vakkert optimalisert for hastighet.

8. Pinterest Pin It Button On Image Hover And Post

Pinterest Pin It Plugin

Prøv ut Pinterest Pin It plugin for å feste blogginnlegg, bilder, sider osv. til Pinterest-tavla. Du kan vise eller skjule pinnene dine via plugin-innstillingene. Plugin-enheten lar deg også aktivere eller deaktivere Pin IT-knappen som vises når du holder musepekeren over bildene dine.

Pin It-knappen kan også tilpasses for å øke eller redusere størrelsen. Du kan til og med endre fargen slik at den passer til nettstedets generelle utseende. For å nå ut til flere, lar plugin-en deg oversette den til forskjellige språk. Plugin-enheten er også kompatibel med alle moderne temaer og plugins.

Denne pluginen er gratis tilgjengelig. Dessuten er den super responsiv og ser bra ut på enheter i alle størrelser. Så prøv det nå, og la oss få vite hvordan du liker denne pluginen.

Dette er noen av Pinterest-plugins som lar deg integrere nettstedet ditt med Pinterest-kontoen din. Vi håper du synes dette innlegget var nyttig. Hvis du bruker et annet plugin som du mener fortjener en omtale i denne listen, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

I mellomtiden, les den komplette guiden vår om hvordan du bruker Pinterest for Business: The Ultimate Resource

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me