8 beste WordPress Security Plugins sammenlignet (2020)

Beste WordPress-sikkerhetsplugins


Vil du holde WordPress-nettstedet ditt sikkert? God idé! Siden WordPress er den mest populære nettstedplattformen, er den ofte målrettet mot ondsinnede hackere og spammere.

Dessverre faller mange nettstedseiere i fellen av å tenke at hackere bare er rettet mot store selskaper eller populære blogger, slik at de undervurderer viktigheten av å holde nettstedet deres sikkert. Men i virkeligheten angriper hackere nettsteder ikke bare for å stjele personopplysninger og bygge tilbakekoblinger, men også bare for moro skyld.

Å ha et lite nettsted garanterer med andre ord ikke at nettstedet ditt er trygt mot ondsinnede angrep. Med mindre du iverksetter sikkerhetstiltak for å forhindre angrep, lar du skurkene ødelegge søkerangeringene dine og online virksomhet.

Den beste måten å holde nettstedet ditt sikkert er ved å installere en WordPress-sikkerhetsplugin på nettstedet ditt.

I denne artikkelen sammenligner vi de mest populære WordPress-sikkerhetspluginene for å hjelpe deg med å finne de beste WordPress-sikkerhetspluginene for nettstedet ditt.

Hvorfor bruke et WordPress Security Plugin?

Å sikre sikkerhet for WordPress-nettstedet ditt kan være vanskelig, spesielt hvis du ikke er en WordPress-ekspert. Men med riktig WordPress-sikkerhetsplugin, trenger du ikke å gå inn på tekniske forhold ved å holde nettstedet ditt sikkert.

Et godt WordPress-sikkerhetsplugin skal ha følgende funksjoner:

 • brannmur: Brannmurer overvåker all trafikk på nettstedet ditt og filtrerer ut sårbare roboter før de når nettstedsserveren din.
 • Scan: Det anbefales å skanne nettstedet ditt regelmessig for å finne skadelig programvare eller andre potensielle trusler.
 • Fixes: En god sikkerhetsplugin skal garantere fjerning av skadelig programvare og reparasjoner på nettstedet hvis du blir angrepet.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri er en komplett sikkerhetsløsning for nettsteder og en av de beste WordPress-plugins. Det beskytter nettstedet ditt mot skadelig programvare, brute force-angrep og andre potensielle sårbarheter.

Når du aktiverer Sucuri, går all trafikk på nettstedet gjennom CloudProxy-serverne deres, og hver forespørsel blir skannet for å filtrere ut ondsinnede forespørsler. På grunn av dette kan Sucuri det redusere serverbelastningen og forbedre ytelsen til nettstedet ved ikke å la ondsinnet trafikk nå serveren din.

Den beskytter nettstedet ditt mot SQL Injeksjoner, XSS og alle kjente angrep. I tillegg rapporterer de proaktive potensielle sikkerhetstrusler til WordPress ‘kjerneteam og til tredjeparts plugins.

Bortsett fra å blokkere alle angrepene, er noen andre måter Sucuri beskytter nettstedet ditt:

 • Dens antiviruspakke overvåker nettstedet ditt hver fjerde time for å sikre at nettstedet ditt er fritt for potensielle sårbarheter og skadelig programvare.
 • Den holder oversikt over alt som skjer på nettstedet ditt, inkludert filendringer, siste pålogging, mislykkede påloggingsforsøk og mer …
 • Det lar deg gjennomføre skanning på serversiden for å beskytte nettstedet ditt mot kompromitterte og infeksjoner på servernivå.

Kom i gang med Sucuri i dag.

Merk: vi bruker Sucuri på vår egen webside og anbefaler det på det sterkeste.

2. StackPath

stackpath-sikkerhet

StackPath er hovedsakelig kjent som et CDN (innholdsleveringsnettverk) som lar deg levere nettstedet ditt fra hele verden med lynets hastigheter. Men StackPath tilbyr også full sikkerhet for nettstedet ditt, det er faktisk verdens første sikre kantplattform.

StackPath tilbyr plattform-bred DDoS-beskyttelse. Deres avanserte arkitektur identifiserer og omdirigerer DDoS-angrep til strategiske synkehull, alle StackPath-tilbudene har lag 3 og 4 DDoS-beskyttelse, og beskyttelsen er geografisk distribuert.

StackPaths nettverk er også designet for å forsvare nye trusler når de dukker opp ved å tilby nettverkskryptering, nettverksskanning og forsvar mot skadelig programvare. Men sikkerhet er ikke et nytenkt tilskudd til StackPath, det er en førsteordens prioritering.

StackPath-pluginen vil ikke bare holde nettstedet ditt trygt og sikkert mot angrep, men det vil også øke hastigheten på nettstedet ditt drastisk.

Kom i gang med StackPath i dag.

3. SiteLock

Sitelock

SiteLock er en annen populær sikkerhetsløsning for nettsteder som tilbyr DDoS-beskyttelse, skanninger med skadelig programvare og mer. Den kommer med alle nødvendige funksjoner du trenger for å sikre nettstedet ditt.

Det er en av de raskeste skanningsløsningene på nettstedet som automatisk finner, løser og forhindrer sårbarheter, og gir deg den tryggheten du fortjener.

Daglig skanner SiteLock dine WordPress-temaer, plugins og filer etter potensielle sårbarheter som kan forårsake svartelisting på nettstedet eller en dårlig besøkendeopplevelse..

Hvis malware finner du på nettstedet ditt, fikser SiteLock det automatisk og varsler deg om det. Basert på den detaljerte skanningsrapporten, kan du øyeblikkelig gjøre tiltak for å sikre nettstedet ditt.

Med webapplikasjonsbrannmuren din kan du skille menneskelig trafikk fra bottrafikk og sikre nettstedet ditt fra bots og angrep ved å blokkere dem før de kommer til nettstedet ditt.

Kom i gang med SiteLock i dag.

4. Jetpack Security

jet-pakke-sikkerhet

Jetpack er en populær alt-i-ett-plugin for sikkerhet, ytelse og administrasjon av nettsteder med over 5 millioner aktive installasjoner. Denne velkjente programtillegget fra Automattic inkluderer også design av nettsteder og automatiserte markedsføringsverktøy.

Imidlertid, med fokus på sikkerhet, overvåker Jetpack ditt WordPress-nettsted og varsler deg i det øyeblikket det oppdager at nettstedet ditt er nede og beskytter nettstedet ditt mot påloggingsangrep, søppelpost og skadelige injeksjoner med skadelig programvare.

Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer:

 • Sikker autentisering: Tilbyr sikker autentisering via WordPress-kontoer.
 • Oppdaterte plugins: Holder alle pluginene dine automatisk oppdatert og lar bulkstyring.
 • Nettstedets aktivitet: Se enkelt all nettstedets aktivitet i en organisert, kronologisk liste over hendelser.

Med premiumversjonen av plugin-en får du også sikkerhetskopier av nettsteder, gjenoppretting av 1 klikk, skanning av skadelig programvare, automatisk kommentarfiltrering og pingback spam og mer..

Men fordi Jetpack er så oppsvulmet med funksjoner fra sikkerhet til markedsføring, er det mange som opplever at plugin-en faktisk kan bremse nettstedet ditt.

Kom i gang med Jetpack i dag.

5. Wordfence Security

wordfence

Wordfence er en av de mest omfattende WordPress-sikkerhetspluginene som er tilgjengelige. En gratis lite versjon av plugin-en er tilgjengelig i det offisielle WordPress-plugins-depotet. Den gratis plugin-en har viktige funksjoner som brannmur for webapplikasjoner, malware skanner og beskyttelse mot brute angrep. Med 2+ millioner aktive installasjoner er det den mest populære sikkerhetsplugin for WordPress.

Wordfence overvåker brute force-angrep og låser ut alle forsøk etter for mange påloggingsforsøk. Du kan låse ut alle som bruker et ugyldig brukernavn og til og med aktivere 2-faktorers autentisering for bedre sikkerhet.

Med landets blokkeringsfunksjon kan du stoppe angrep og tyveri av innhold som stammer fra et spesifikt geografisk område. Basert på mønster matching og IP-områder, kan du blokkere hele ondsinnede nettverk og menneskelig aktivitet som ser mistenkelig ut.

Den lar deg sjekke omdømmet til IP-adressen din, slik at du kan sikre at kundemailene dine ikke blir merket som spam.

Ulempen med Wordfence er at den kjører på din egen server i stedet for å være en skybasert leverandør.

Det kan også være lurt å sjekke ut iThemes Security vs. Wordfence.

Kom i gang med Wordfence i dag.

6. BulletProof Security

Skuddsikker sikkerhet

BulletProof Security er et annet populært plugin for WordPress-sikkerhet som lar deg skanne nettstedet ditt for malware, sette opp brannmurer, sikkerhetskopiere databasen og mer..

Den leveres med en 1-klikks automatisk konfigurasjonsveiviser som gjør det enkelt å kjøre plugin uten kjedelig manuell konfigurering eller konfigurasjon. Etter oppsettet oppdager og fikser plugin-en automatisk sikkerhetstrusler i sanntid.

Når det er sagt, anbefales det å skanne nettstedet ditt etter eventuelle eksisterende hakerfiler eller -koder etter installasjonen. Eventuelle plugins eller temaer installert på et fremtidig tidspunkt vil bli sjekket i sanntid.

Med sin IP-baserte brannmur kan du sikre at alle pluginene dine blir åpent og utnyttet.

BulletProof Security kan være det beste valget for deg hvis du har et begrenset budsjett. For en engangsavgift på $ 69,95 kan du installere pluginen på ubegrensede nettsteder. Etter kjøpet får du gratis oppgraderinger og støtte for produktets levetid.

Kom i gang med BulletProof Security Pro i dag.

7. iThemes Security

iThemes sikkerhet

iThemes Security, tidligere kjent som Better WP Security, gir deg flere måter å sikre ditt WordPress-nettsted.

Det beskytter nettstedet ditt mot brute force-angrep ved å begrense antallet mislykkede påloggingsforsøk. Du kan få e-postvarsler for å bli varslet om eventuelle nylige filoppdateringer, slik at du vet om nettstedet ditt har blitt hacket.

Basert på grensene du setter, låser iThemes Security all mistenkelig IP som søker etter sårbarheter på nettstedet ditt. Du kan til og med angi en bortemodus for nettstedet ditt for å gjøre WordPress-dashbordet utilgjengelig basert på innstillingene dine.

I tillegg kan du planlegge sikkerhetskopi av databaser til dine foretrukne lagringssteder utenfor stedet.

Noen andre funksjoner du vil finne nyttige er:

 • 2-faktor autentisering som gir en ekstra lagbeskyttelse til nettstedet ditt.
 • Brukersikkerhetskontroll for å gjennomgå individuell brukeraktivitet.
 • Gi beskjed hvis det er utdaterte temaer eller plugins, og hvis det er kritiske problemer som må løses.

Kom i gang med iThemes Security i dag.

8. Alt i ett WP-sikkerhet & brannmur

alt i en wp-sikkerhet og brannmur

Alt i ett WP-sikkerhet & Firewall er et gratis WordPress-sikkerhetsplugin som tar nettstedets sikkerhet til et helt nytt nivå. Det beste med denne pluginen er at alle funksjonene blir kategorisert som grunnleggende, mellomliggende eller avanserte, noe som gjør det enkelt for alle å aktivere en gruppe funksjoner uten å bryte nettstedet.

Du kan finne en sikkerhetsstyrkemåler rett på WordPress-dashbordet. Den informerer deg om hvor sikker nettstedet ditt er basert på sikkerhetspoengsscore-systemet. Plugin-en leveres også med en annen dashbord-widget som anbefaler at du aktiverer visse funksjoner på nettstedet ditt for å oppnå et minimalt akseptabelt sikkerhetsnivå.

Kom i gang med All In One WP Security & Brannmur i dag.

Hvilket er det beste WordPress Security Plugin?

Etter vår sammenligning av de beste WordPress-sikkerhetspluginene, har vi funnet at Sucuri er den beste WordPress-sikkerhetsløsningen på nettstedet ditt. Det kommer med alle funksjonene du noensinne vil trenge fra en sikkerhetsløsning for nettsteder, inkludert skanning av nettsteder, brannmurer på DNS-nivå og et innholdsleveringsnettverk (CDN). Et verktøy som sikkerhetsskanner for nettsteder vil være ganske nyttig når du skal finne ut din nåværende status på nettstedets sikkerhet.

Du bør lese den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden for mer informasjon.

Bonus: Ta en titt på den beste plugin-modulen for WordPress.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-sikkerhetspluginene for nettstedet ditt.

Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også lese de beste WordPress-sikkerhetskopinene for nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map