beste wordpress faq plugins


Har du mottatt e-post fra besøkende som stiller deg det samme spørsmålet om produktene dine, som du allerede har svart før? Vel, det er morsomt å svare på kundens spørsmål og fjerne tvil. Men det kan være skremmende når du blir stilt de samme spørsmålene gjentatte ganger.

En smart løsning for å takle dette problemet er å ha en FAQ-seksjon på nettstedet ditt. På den måten kan du liste opp de mest stilte spørsmålene, svare på dem alle sammen og vise det på nettstedet for besøkende.

De besøkende kan henvise til FAQ-seksjonen hvis de noen gang er i tvil. Dessuten trenger du ikke lenger å svare på de samme spørsmålene om og om igjen.

Og hva kan være bedre enn å bruke en FAQ-plugin til det? I denne artikkelen vil vi fortelle deg om 8 Beste vanlige plugins som lar deg opprette en FAQ-seksjon for virksomheten din.

1. Heroic WordPress FAQs Plugin

HeroThemes, FAQ-plugins

Heroic WordPress FAQs Plugin er en av de mest brukervennlige plugins med et vakkert design og en nydelig back-end. Du kan bruke denne plugin-en til å opprette vanlige spørsmål akkurat slik du vil ha den. Det krever ingen koding i det hele tatt.

Med denne plugin-en er det enkelt å tilpasse vanlige spørsmål, takket være dra-og-slipp-byggherren. Det beste er at den støtter bilder, videoer og animasjoner også. Det visuelle kan gjøre ting tydeligere for de besøkende. Plugin inneholder 5 forhåndsdefinerte FAQ-stiler, forskjellige ikonvalg og en visuell redigerer som gir en behagelig redigeringsopplevelse.

FAQ-konfiguratoren åpner muligheten for å legge til vanlige spørsmål hvor som helst du ønsker på nettstedet. For å matche utseendet på nettstedet ditt, kan du bruke de fantastiske tilpasningsmulighetene.

2. Fancy FAQ – WordPress FAQ Plugin

Fancy FAQs, FAQ plugins

Fancy FAQ er et strålende plugin som forenkler prosessen med å legge til en FAQ-seksjon til WordPress-nettstedet ditt. Programtillegget er en komplett løsning for å svare de besøkende på alle sannsynlige spørsmål de måtte ha om produktene og tjenestene dine.

Den tilpassede innleggstypen med kategoritaksonomi gjør det lettere for deg å integrere vanlige spørsmål. Når du har lagt til vanlige spørsmål, kan du vise dem hvor som helst du ønsker på nettstedet ditt. Det kan være på en bestemt side, et innlegg eller en widget for den saks skyld. Dette kan gjøres med kortkoden som plugin-modulen gir deg.

Denne pluginen støtter også en rekke populære plugins, inkludert WooCommerce. Så hvis nettstedet ditt er en e-handel, vil du fortsatt kunne fortsette å tilby produktene og tjenestene dine uten problemer.

3. Tribulant WordPress FAQ Plugin

FAQ plugins, Tribulant FAQs plugin

Tribulant WordPress FAQ er en robust WordPress-løsning som er bygget med et fullt utstyrt administrativt dashbord der du kan administrere vanlige spørsmål. Det er superfleksibelt med tanke på at du lar finpusse plugin-innstillingene og justere det etter ditt behov.

Brukerne dine kan ha en ren frontend der de enkelt kan bla gjennom spørsmålene. Søkeformen som er integrert med plugin-modulen, lar brukerne gjøre et mer spesifikt søk uten å kaste bort tiden sin.

For å gjøre FAQene dine mer nyttige for brukerne, kan du godta spørsmål via et webskjema. De kan gjøre dette enten ved å registrere og logge på nettstedet eller direkte fra selve fronten. Du har myndighet til å velge alternativet for hvordan du vil at besøkende skal sende spørsmålet.

4. WooCommerce Product FAQ Manager

WooCommerce FAQ Manager, FAQ plugins

WooCommerce Product FAQ Manager er en komplett løsning for å legge til vanlige spørsmål på eCommerce-nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du legge til vanlige spørsmål til hvert produkt på nettstedet ditt separat. Det beste er at det ikke er noen begrensning for antall vanlige spørsmål du kan legge til.

Du kan også sortere vanlige spørsmål i alle rekkefølge du ønsker med dra og slipp. Du kan også bruke 7 vakre forhåndsbygde temaer med en tilpasset temabyggerseksjon for hver. Så hvis du ikke liker en bestemt farge eller skrift osv., Bare fortsett og endre den.

5. FAQ WD av Web-Dorado

Web Dorado, FAQ plugins

FAQ WD av Web-Dorado er enda et fantastisk FAQ-plugin som du kanskje vil sjekke ut. Det er en funksjonsrik og SEO-vennlig FAQ-plugin som lar deg legge til vanlige spørsmål på nettstedet ditt enkelt. Du kan til og med kategorisere spørsmålene dine, slik at det er lettere for de besøkende å finne dem raskt.

Når de besøkende skriver inn et spørsmål, blir svarene presentert i en pen trekkspillvisning, og brukere kan klikke på dem for å lese svarene. Plugin støtter et ubegrenset antall kategorier. Ved hjelp av Bestill-delen kan du også endre rekkefølgen på spørsmålene dine. Bestillingsdelen kommer med dra og slipp-funksjonalitet, så det er superenkelt å bestille og ombestille dem.

Du kan også legge til sosiale delingsknapper i vanlige spørsmål, la folk legge til en kommentar og gjøre mye mer. Plugin-en gir god støtte også. De vakre temaene som følger med pluginen, kan virkelig få de vanlige spørsmålene dine til å se bra ut.

6. Akkordeon FAQ WordPress Plugin

Vanlige spørsmål om Accordion, FAQ plugins

Akkordeon FAQ WordPress Plugin er den perfekte løsningen for å legge til vanlige spørsmål til nettstedet ditt med stil. Enten du vil ha dem i trekkspill, liste eller blokkeringsstil, har denne pluginen alle alternativene for deg. Alt du trenger å gjøre er å installere, aktivere og ganske enkelt begynne å bruke pluginen på nettstedet ditt.

Det er superfleksibelt, slik at du kan legge til en tilpasset stil i vanlige spørsmål. Fra å endre farge, font, ikoner, border-radius og mer vil du ha mange alternativer for å få det til å se annerledes ut. Du kan også aktivere oversettelsesalternativet.

Plugin-en tilbyr full støtte i løpet av ukedagene og dekker installasjon og konfigurering, produktfunksjoner og fikseringsfeil.

7. Arconix FAQ av Tyche Softwares

plugg inn

Vanlige spørsmål om Arconix er et gratis FAQ-plugin som lar deg legge til en stilig FAQ-seksjon på nettstedet ditt. Du kan bruke kortkoden til å vise dem hvor som helst på nettstedet. Du kan også skjule eller vise dem ved hjelp av en animert JQuery-veksle- eller trekkspillboks.

Det lar deg også vise spørsmålene og svarene dine i grupper ved å merke dem når du oppretter dem. Du kan også aktivere avkrysningsruten som lar deg legge til vanlige spørsmål til toppen med en kobling inkludert.

Plugin-en er enkel å bruke og tilpasse, og den har allerede mer enn 10.000 aktive nedlastinger. Så sjekk ut denne pluginen nå og legg til en vakker FAQ-seksjon på nettstedet ditt.

8. Ultimate FAQ

Ultimate FAQs

De Ultimate FAQ plugin er et fantastisk WordPress-plugin som forenkler prosessen med å legge til vanlige spørsmål på nettstedet ditt. Fra å legge til ubegrensede kategorier til å lage ubegrensede koder, lar denne plugin-en lage en flott FAQ-seksjon for nettstedet ditt.

For å gjøre ting enklere for brukerne dine, kan du bruke AJAX FAQ-skjema og aktivere et mer spesifikt søk på nettstedet ditt. Trekkspilloppsettet som følger med denne pluginen, lar deg presentere spørsmål og svar med stil. Du kan også lage en bruksanvisning og til og med tillate folk å laste ned spørsmål og svar i et PDF-format.

Plugin-enheten lar deg også style vanlige spørsmål. Du kan bruke CSS for å få seksjonen til å se mer stilig og tiltalende ut.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste WordPress FAQ plugins. Hvis du vil, kan du sjekke ut denne guiden på Slik legger du til vanlige spørsmål – Vanlige spørsmål i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me