8 beste WordPress-viderekoblingsprogrammer sammenlignet (2020)

De beste WordPress-viderekoblingsprogrammene for å administrere viderekoblinger


Leter du etter de beste WordPress-viderekoblingsprogrammene?

Med WordPress-viderekoblingsprogrammene er det enkelt å lage viderekoblinger fra WordPress-oversikten uten å ha kodingskunnskap eller FTP-tilgang.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress-viderekoblingsprogrammene for å administrere nettstedets viderekoblinger.

Velge det beste WordPress-viderekoblingsprogrammet

WordPress repository tilbyr flere plugins for å administrere viderekoblinger på nettstedet ditt. Hver av disse programtilleggene inneholder forskjellige funksjonssett og innstillinger, avhengig av hvilken viderekoblingstype du vil implementere på nettstedet ditt.

Her er en liste over noen av de vanlige funksjonene du ser i et WordPress-viderekoblingsprogram.

 • Enkel 301 omdirigeringer
 • Hold oversikt over 404 feil
 • Angi en tilpasset destinasjonsadresse

For flere plugin-anbefalinger, sjekk ut de beste WordPress-pluginsene du må bruke på nettstedet ditt.

La oss se på ekspertvalget vårt av de beste WordPress-viderekoblingsprogrammene for å administrere nettstedets viderekoblinger.

1. Redirect Manager

Yoast Redirect Manager

Redirect Manager er et populært WordPress-omdirigeringsplugin av Yoast SEO Premium. Det lar deg omdirigere sider på WordPress-nettstedet ditt enkelt. Etter at du har aktivert denne plugin-enheten, vil plugin-en deg be deg omadressere til en annen URL når du sletter en side eller et innlegg fra nettstedet.

Den er fullt integrert med Google Search Console, som lar deg fikse gjennomsøkingsfeil raskt og enkelt. Redirect Manager tilbyr flere typer viderekoblingsmoduler, inkludert 301 permanente, 302 funnet, 307 midlertidige, 410 innhold slettet og 451 innhold utilgjengelig av juridiske årsaker.

Deres omfattende dokumentasjon hjelper deg å forstå hvilken viderekoblingstype du trenger å velge når du sletter en side.

Pris: Det kommer som et tillegg for Yoast SEO Premium WordPress-plugin. Startkostnadene er $ 89 per nettsted med 1 års støtte og oppdateringer.

2. Omdirigering

omdirigering

omdirigering er et populært plugin for omdirigeringsprogram for WordPress. Det hjelper deg å redusere feil på nettstedet ditt med enkle å administrere viderekoblingsalternativer. Den tillater betingede viderekoblinger med dusinvis av muligheter som omdirigering av påloggingsstatus, omdirigering av rollefunksjonalitet, IP-adresseomadressering, viderekobling av server, videresending av sidetype og mer.

Den holder oversikt over alle 404 feil og lar deg oppdatere viderekoblinger etter ditt behov. Du kan håndtere feilene i en gruppe og omdirigere dem i bulk. Omdirigeringsplugin har et kraftig loggingsalternativ som lar deg overvåke alle viderekoblinger, feil og brukerinformasjon. Disse loggene kan eksporteres for en ekstern undersøkelse.

Pris: GRATIS (Ingen premiumversjon)

3. Enkle 301 viderekoblinger

Enkle 301 viderekoblinger

Enkle 301 viderekoblinger er en kraftig WordPress 301-viderekoblingsplugin. Den lar deg legge til permanente viderekoblinger fra de slettede sidene til eksisterende URL.

Du kan enkelt konfigurere 301 viderekoblinger fra de gamle sidene til nye sider, noe som kommer godt med under en migreringsprosess på nettstedet. Selv når den gamle URL-strukturen ikke samsvarer med de nye permalinkene, sørger pluginen for at koblingene dine går sømløst gjennom.

Pris: GRATIS

4. 404 til 301

404 til 301

404 til 301 er et enkelt WordPress-viderekoblingsprogram. Den lar deg omdirigere 404-feilsidene dine til hvilken som helst nettside eller tilpasset lenke. Du kan velge mellom flere viderekoblingstyper (301, 302, 307) som skal brukes på nettstedet ditt.

Det gir deg muligheten til å overvåke og logge alle feil. Du kan også aktivere e-postvarsler for alle 404-feilene.

Pris: GRATIS

5. 301 viderekoblinger

301 viderekoblinger

301 viderekoblinger er et gratis WordPress-viderekoblingsprogram. Det lar deg lage 301 og 302 viderekoblinger på nettstedet ditt. Plugin-enheten er nyttig når du oppdaterer innholdet ditt og går ut på utdaterte sider. 301 viderekoblinger hjelper deg med å omdirigere brukere til sider, innlegg, tilpassede innleggstyper, arkiver og andre sider.

Annet enn det kan du også angi en tilpasset destinasjonsadresse for å omdirigere brukere fra 404 feilsider. Med funksjonen for viderekoblingsstatistikk kan du finne ut hvor mye en viderekobling brukes.

Pris: GRATIS

6. Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager er et WordPress HTTP redirect manager-plugin. Det gir deg enkle omdirigeringsinnstillinger i WordPress-dashbordet. Du kan lage tilpassede viderekoblingsregler og velge en viderekoblingstype selv. Plugin-en er enkel å sette opp og støtte WordPress multisite nettverk.

Pris: GRATIS

7. SEO Redirection Plugin

SEO Redirection Plugin

SEO-omdirigering er et kraftig WordPress-viderekoblingsprogram. Det lar deg legge til og administrere 301 viderekoblinger på WordPress-nettstedet ditt enkelt. Plugin hjelper deg med å finne og fikse 404 og myke 404 feil ved å integrere deg i Google Search Console.

SEO Redirection Plugin legger automatisk til en 301 viderekobling til et innlegg når du endrer URL. Den har et avansert kontrollpanel for å omdirigere mapper, se logger, legge til vanlige uttrykk, velge omdirigeringsmetoder og mer.

Pris: GRATIS

8. Omkoblinger for vedleggssider

Vedleggssider Omdirigering

Vedleggssider Omdirigering er et scenariobasert WordPress-viderekoblingsprogram. Den har ingen innstillingsside og fungerer perfekt med tre forhold.

Når brukerne dine besøker vedleggssiden og,

 • en overordnet side er tilgjengelig, pluginen legger til en 301 viderekobling for å ta brukerne til morsiden automatisk.
 • foreldreinnlegget blir slettet fra papirkurven, så vil plugin-en omdirigere brukere til hjemmesiden med en 302 omdirigering.
 • modersiden er i søpla, så pluginen returnerer en 404-feilkode for å forhindre en endeløs viderekoblingssløyfe.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-viderekoblingsprogrammene for å administrere nettstedets viderekoblinger. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste WordPress-varslingslinjepluginene for å øke engasjementet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map