9 Bästa filöverföringsprogram för WordPress (Jämfört)

Bästa filuppladdningsprogram för WordPress


Letar du efter det bästa filuppladdningsprogrammet för WordPress?

Med rätt WordPress-filuppladdningsplugin kan du låta dina användare ladda upp filer från frontend eller backend.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa filuppladdningsprogrammen för WordPress.

Att välja det bästa filöverföringsprogrammet för WordPress

Eftersom det finns dussintals WordPress-filuppladdningsprogram kan det vara skrämmande att välja det bästa filuppladdningsprogrammet. Du bör leta efter ett plugin som matchar de flesta av dina krav och är lätt att använda.

När du väljer ett filuppladdningsprogram är här några faktorer som du måste tänka på:

  • Användaruppladdningar: Låt användarna ladda upp filer utan att logga in på din webbplats.
  • Bilaga filtyp: Stöd för flera filtyper, inklusive vanliga och avancerade filändelser.
  • Filuppladdningsstorlek: Välj en maximalt tillåten filuppladdningsstorlek och begränsa dina användare från att ladda upp stora filer.
  • Lagring: Välj en lagringsplats, som din webbhotell, appar från tredje part, till exempel Google Drive .

Låt oss titta på några av de bästa filuppladdningsprogrammen för WordPress.

1. WPForms: Bästa filöverföringsformuläret Plugin

WPForms

WPForms är det mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformuläret som låter dig skapa ett filöverföringsformulär i WordPress. Du kan till och med skapa ett uppladdningsformulär för flera filer i WordPress.

Det kommer med en dra-och-släpp-formbyggare som låter dig lägga till och hantera fält, knappar och andra alternativ i din filöverföringsformulär.

Kom igång med WPForms idag!

2. Filöverföringstyper: Stöd för ytterligare filtyper

filuppladdningstyper

Filuppladdningstyper är ett gratis plugin från WPForms som låter dig ladda upp ytterligare filtyper på din WordPress-webbplats. Som standard låter WordPress bara ladda upp ett begränsat antal filändelser på grund av säkerhetsskäl.

Med detta plugin kan du ladda upp alla filändelser till ditt WordPress-mediebibliotek utan några begränsningar. Allt du behöver göra är att vitlista dessa tillägg i plugin-inställningarna som du vill ladda upp på din webbplats.

2. WP User Frontend: Bästa Frontend File Uploader

WP User Frontend

WP User Frontend är ett gratis WordPress-plugin som kommer med en frontend-instrumentbräda, frontend-editor och frontend-filuppladdare för dina användare. Det låter dina användare uppdatera sina profiler och skicka inlägg från frontend.

Plugin tillåter dina användare att bifoga filer och ladda upp bilder i sina inlägg. Det kommer också med en dra-och-släpp-formbyggare och en förhandsvisning i realtid för att enkelt konfigurera filöverföringsformulär.

Kom igång med WP User Frontend idag!

3. Ninja Forms: ännu en filuppladdningsformulär plugin

NinjaForms

Ninja Forms är ytterligare ett WordPress-kontaktformulär-plugin som kommer med ett användarvänligt och flexibelt filöverföringsformulär för dina användare.

Det ger sömlös integration med populära lagringstjänster från tredje part för att lagra de överförda filerna. På det här sättet behöver du inte betala mer för webbhotell.

Kom igång med Ninja Forms idag!

4. Ajax Multi Upload: För smidigare uppladdningsupplevelse

Ajax Multi Upload

Ajax Multi Upload är ett premium-filuppladdningsprogram för WordPress. Det levereras med anpassade filter, bildresizer, enkel eller flera filuppladdningar och mer.

Med Ajax-funktionalitet får användarna en smidig uppladdning av filer utan att ladda eller uppdatera sidan.

Kom igång med Ajax Multi Upload idag!

5. Ladda upp WordPress-fil: Gratis Uploader-plugin

WP-filöverföring

WordPress File Upload är ett gratis och enkelt filuppladdningsprogram. Du kan använda detta plugin för att ta emot filbilagor från dina användare.

Plugin låter dina användare ladda upp filer från valfri sida, inlägg eller sidofält. För att visa filöverföringsknappen behöver du bara använda kortkoden där du vill.

Kom igång med WordPress File Upload idag!

6. WP Extra filtyper: Stöder flera filändelser

WP Extra filtyp

WP Extra filtyper är ett tillägg till standardalternativet för uppladdning av WordPress-fil. Det stöder många olika typer av filändelser så att användare kan ladda upp alla filer till WordPress mediebibliotek.

Det fungerar också med andra filuppladdningsprogram för att utöka funktionaliteten. Du kan installera plugin och börja ladda upp filer direkt.

Kom igång med WP Extra filtyper idag!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Uploader för WooCommerce

WooCommerce Drag and Drop Uploader

WooCommerce Drag & Drop Uploader är ett användbart WordPress-filuppladdningsprogram för e-handelswebbplatser. Det är praktiskt om du vill låta dina användare ladda upp foton av de produkter som har levererats nyligen. På så sätt kan användare rapportera alla problem med leveransen.

Plugin använder Ajax för att ladda upp filer utan att uppdatera sidan. Plugin är enkel att använda och kräver ingen kodning för att konfigurera.

Kom igång med WooCommerce Drag & Släpp Uploader idag!

8. WP Media File Manager: Plugin för bästa mappuppladdare

WP Media File Manager

WP Media File Manager är ett kraftfullt WordPress-uppladdningsplugin som låter dig ladda upp mappar på din webbplats och hanterar dem effektivt. Plugin skapar mappar i ditt WordPress-mediebibliotek.

Med sin inbyggda filändelsefunktion kan du också ladda upp filer med specifika tillägg i WordPress.

Kom igång med WP Media File Manager idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa filuppladdningsprogrammet för WordPress. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du skapar ett filöverföringsformulär i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me