9 bästa insticksprogram för din WordPress-webbplats (Jämfört)

bästa iscensättningsprogram


Letar du efter ett bra iscenesättningsprogram för att testa dina experiment innan det går live?

En iscenesättningswebbplats är en kopia av din webbplats där du kan experimentera med nya funktioner, plugins och uppdateringar innan du skjuter dem till din live-webbplats. På så sätt kan du hitta och fixa buggar utan att behöva oroa dig för att bryta din live-webbplats och förlora trafiken.

Men innan du dyker in och börjar använda ett WordPress-staging-plugin, dubbelkontrollera med din webbhotell och se om de erbjuder en staging site-funktion.

Det beror på att ett iscenesättningsplugin bara har begränsad kontroll över din webbhotell, så chansen är stor att det inte ger dig bästa möjliga resultat. Dessutom är det vissa plugins som värdar din iscenesättningssida på sin egen server. Om du är orolig för din integritet och dataskydd, bör du bättre hålla dig till din webbhotellleverantörs iscensättningsfunktion.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress-staging-plugins som gör det enkelt att installera en iscensättningssida. Innan det ska vi ta en titt på några webbhotelltjänster som erbjuder ett 1-klick-sceneringsalternativ.

Webbhotelltjänster med 1-klickarsceneringsalternativ

Vissa webbhotelltjänster erbjuder gratis 1-klickarsceneringsalternativ för sina användare. Här är några av dem som du kanske vill kolla in.

1. Bluehost

Bluehost rabattkod, bluehost webbhotell

Bluehost är en av de mest populära leverantörerna av webbhotell som erbjuder fantastiska funktioner för sina användare, inklusive ett 1-klick-sceneringsalternativ. Med Bluehost får du också allt du behöver för att få din webbplats igång, till exempel gratis domännamn, gratis SSL och mycket mer.

Läs mer om Bluehost här.

2. SiteGround

gratis migrering, SiteGround webbhotell, gratis ssl, gratis scen med ett klick

Siteground är en annan fantastisk webbhotellleverantör som erbjuder ett 1-klick-sceneringsalternativ till sina användare. SiteGround är ett officiellt rekommenderat värdföretag av WordPress.org och erbjuder fantastiska funktioner som inbyggd WP-caching, dagliga automatisk säkerhetskopiering, gratis SSL och mer.

Läs vår fullständiga recension på SiteGround.

3. Dreamhost

Dream

Dreamhost är en annan tjänsteleverantör för webbhotell som ger dig ett 1-klick-sceneringsalternativ till sina användare. Du får också en gratis domän, webbplatsbyggare, ett klick på WordPress, obegränsat diskutrymme och mycket mer.

Kolla in vår recension på Dreamhost här.

Låt oss nu gå vidare för att kolla in de bästa iscensättningsprogrammen för WordPress.

Att välja ett WordPress Staging Plugin

Om du inte är värd hos en värdleverantör som stöder en 1-cick staging-alternativ och inte är intresserad av att flytta din webbplats till en av dem, kanske du vill överväga ett WordPress-staging-plugin.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

UpdraftClone är en populär staging-plugin som erbjuds av den populära backup-plugin, Updraftlus. Det fungerar på ett token-system där det kostar tokens att skapa en klon och hålla klonen levande.

Med detta plugin kan du skapa en sandlåda direkt och direkt från ditt UpdraftPlus-plugin.

2. BlogVault

BlogVault

BlogVault är främst ett backup-plugin som också ger dig alternativ för iscensättning. Denna plugin fungerar på alla värdar och är tillräckligt snabb för att identifiera de ändringar du gör genom dess växlar.

Sceneringen körs på sina egna molnservrar och erbjuder ett klickalternativ för att slå samman dina ändringar med live-webbplatsen. Att placera din webbplats kostar inga extra kostnader. Snarare kan du också använda dess andra funktioner som migrering av webbplatser, WooCommerce-säkerhetskopior, återställningar osv.

3. WP Staging Pro

WP staging pro, iscensättning av plugins

WP Staging Pro är ett kraftfullt klonings- och migreringsplugin för WordPress som låter dig skapa din iscenesättningssida med bara ett enkelt klick. När du är klar med att experimentera med dina förändringar kan du skicka alla dina ändringar till livewebbplatsen utan problem.

Det låter dig också autentisera dina användare som kan arbeta på iscenesättningssidan. Detta är ett utmärkt alternativ för att hålla din live-webbplats säker och se till att ingen skjuter dina tester till din live-webbplats utan ditt samtycke.

4. WP Stage Coach

WP Stagecoach

WP Stage Coach låter dig skapa en iscensättningssida med bara ett enda klick. Det skriver inte över din databas under importen. Plugin fungerar på alla webbhotell så att du kan vara säker på att din webbplats är i säkra händer.

Det låter dig också lösenordsskydda dina iscensättningskopior, slå ihop ändringar med din live-webbplats med ett enda klick och mycket mer.

5. Duplicator Pro

duplicator, iscensättningsprogram

Duplicator Pro är ett annat utmärkt alternativ som gör att du enkelt kan klona din webbplats.

Förutom att skapa scener, erbjuder det också flera andra funktioner som automatisk databasskapande, begränsa dina säkerhetskopior, e-postmeddelanden för att informera dig om alla dupliceringsproblem osv..

6. CodeGuard

Codeguard, iscensättning av plugins

CodeGuard är en säkerhetslösning med ett stopp för din webbplats. Du kan inte bara skapa en iscenesättningssida med det här insticksprogrammet utan också använda den för att skydda din webbplats mot skadlig programvara och potentiellt sårbara hot.

Du kan också vitställa ditt webbplatsgränssnitt, så om du är en byrå som hanterar flera klientwebbplatser kanske du vill överväga Codeguard.

7. All-in-One WP-migrering

All_in_One_WP_Migration_

Allt-i-ett-WP-migration är ett utmärkt iscenesättningsplugin som låter dig exportera dina WordPress-filer inklusive din databas utan att anställa en devloper. Plugin är kompatibel med nästan alla webbhotellleverantörer.

Det kräver inte heller några PHP-tillägg och fungerar med alla versioner av PHP från och med v5.2.

8. WP Synchro

WP_Synchro, iscensättning av plugins

WP Synchro är ett annat gratis staging-plugin som låter dig hålla din live-webbplats och staging-webbplats synkroniserad. Du kan ställa in isceneningsplatsen en gång och sedan aktivera att köra migreringsprocessen automatiskt.

Du kan också dra eller skjuta din databas från en webbplats till en annan utan någon kodning. Du kan till och med synkronisera dina filer inklusive mediefiler, teman, plugins osv. Och hålla dem synkroniserade med din sekundära scenplats.

9. Säkerhetskopiering & Iscensättning av WP Time Capsule

Backup_and_Staging, stagibg plugins

Säkerhetskopiering och iscensättning av WP Time Capsule är ett utmärkt alternativ med vilken du kan få din iscenesättningssida igång med ett enda klick. Denna plugin har två huvudfunktioner: säkerhetskopiering och iscensättning.

Du kan enkelt klona din duplicerade webbplats eller migrera din webbplats till en ny plats. Plugin är supersnabb och fungerar sömlöst med andra plugins också.

Det är allt!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa iscenesättningen plugins på marknaden. Om du gillade den här artikeln kanske du också vill lära dig mer om webbhotelltjänsterna som erbjuder gratis migrationstjänster.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map