9 bästa plugin för datavisualisering för WordPress (Jämfört)

bästa datavisualisationsplugins


Letar du efter ett sätt att visa data på din webbplats på ett mer intressant sätt?

Då kanske du vill kolla in ett datavisualiseringsplugin. Data visualisering plugins hjälper dig att presentera dina data i form av cirkeldiagram, diagram, piktogram, färgglada diagram eller till och med infografik.

Det finns hundratals alternativ tillgängliga på marknaden, men det är inte möjligt att testa var och en för att välja rätt till din webbplats.

Det är därför vi har satt upp en lista över de bästa datavisualisationsplugins som innehåller både premium- och gratisalternativ.

Fördelarna med visuell representation av data

Att presentera dina data i en visuell form kan ha flera fördelar. Här är några av dem.

 • Användare kan förstå infromation snabbare utan att gå för mycket i detalj.
 • Det förenklar komplexa data för enkla förståelser jämfört med röriga kalkylblad och rapporter.
 • Det är lättare att framställa den nya trenden och dess förändring över tid.

1. WPForms

WPForms undersökning och utredningar tillägg

WPForms är ett formulärbyggnadsprogram som låter dig skapa någon form för din webbplats inom några minuter. Du kan använda dess Undersökningar och undersökningar addon för att skapa undersökningar och enkäter och visa resultaten i realtid.

När en användare har skickat en undersökning kan du erbjuda vackra rapporter med de bästa visualiseringsalternativen. Detta kan vara i form av ett cirkeldiagram, stapeldiagram, linjediagram (som antingen kan vara vertikala eller horisontella) och mer.

Det erbjuder också flera fantastiska formmallar som hjälper dig att snabbt börja.

Läs mer om WPForms här.

2. Formidabla formulär

formidabla former

Formidable Forms är ett annat bra form plugin plugin som låter dig skapa alla typer av formulär med bara några klick. Du kan också använda den för att visa dina data i form av diagram, grafer, statistik etc. från dina formulärposter.

Det bästa är att du antingen kan använda de data du samlar in eller importera för att skapa vackra grafer och diagram.

Plugin erbjuder också olika anpassningsbara layoutdesign och formmallar. Varje formulär kan anpassas för att uppfylla dina krav genom att lägga till färg, stoppning, ramar och mer. Du kan också importera eller exportera ett formulär som du har skapat till eller från din webbplats utan några komplikationer.

Här är mer om Formidable Forms.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, plugins för datavisualisering

Visualizer Pro är ett annat fantastiskt WordPress-datavisualiseringsplugin som du kan kolla in. Med detta plugin kan du enkelt skapa fullt responsiva och anpassningsbara tabeller och diagram för att visa dina data på ett organiserat och tilltalande sätt. Dessa diagram och tabeller kan också redigeras med sin excel-liknande redigerare.

Det erbjuder 15 färdiga karttyper. Du kan också synkronisera dina data automatiskt med dina offline-filer eller databaser. Du kan också importera data från din databas. Detta plugin är kompatibelt med webbläsare och ser bra ut över alla skärmstorlekar.

4. Visuell tabellformatering

visuellt tabellformatering plugin

Visual Table Formatting är ett plugin som låter dig skapa tabeller för att visa dina data. När dina data har lagts till kan du enkelt anpassa dem genom att lägga till färger, så att de ser mer fängslande ut.

Dessa tabeller stöder också bilder och länkar. Den har också 15 fördefinierade tabellstilar så det är snabbt och enkelt att komma igång.

5. WP-datatabeller

wpDataTables, datavisualisering plugins

WP DataTables är en av de bästa pluginsna för att skapa tabeller och diagram. När tabellen har skapats kan du enkelt anpassa den från front-end eller back-end, beroende på vad som är lättare för dig.

Om du vill kan du låta dina användare redigera de data de har angett. Det erbjuder även avancerade alternativ som villkorlig formatering, avancerad filtrering, beräkna totaler för kolumner, etc. Du kan använda skapande guider som HighCharts, Chart.js eller Google Charts för att skapa dynamiska diagram och det tillåter gruppering av liknande rader tillsammans.

6. Datatabellsgenerator

Datatabeller Generator av Supsystic, datavisualisering plugins

Generator för datatabeller låter dig skapa responsiva och helt anpassningsbara tabeller och diagram utan någon kodning. Denna plugin fungerar bäst med WooCommerce.

Plugin stöder helt produktattribut och kategorier också. Du kan också lägga till kolumner i tabellen med en sammanfattning av dina produkter, utgångsdatum, pris, recensioner och mer.

7. Inline Google Spreadsheet Viewer

datavisualisering plugins

Med Inline Google Spreadsheet Viewer, du kan enkelt förvandla data lagrade i ditt Google-kalkylblad, CSV-fil, MYSQL-databas etc. till ett vackert diagram eller diagram. Det låter dig skapa olika typer av diagram inklusive cirkeldiagram, områdesdiagram, tidslinjediagram osv.

Du kan också konvertera dina data till en tabell som är sökbar och sorterbar på samma gång. Dessutom kan du lägga till en direkt förhandsvisning av dina PDF-, XLS- eller DOC-filer.

8. Snöboll

Snöboll

Snöboll är ett annat fantastiskt plugin som gör datavisualisering i WordPress enkelt. Med det här insticksprogrammet kan du visa dina data på olika sätt som bilder, videor, interaktiva widgetar, datavisualisering och mer.

Den stöder olika modultyper som stapeldiagram, spridplotter, jämförelse-reglage, innehållsförteckning osv.

Det är allt! Vi hoppas att du hittade vår lista över de bästa WordPress-plugins för datavisualisering användbar. Om du gillade det kanske du också vill kolla in de bästa tabellplugins för din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map