9 bästa pluginprogram för WordPress-annonshantering för att öka intäkterna (jämfört)

bästa wordpress-pluginprogram för annonshantering


Tjäna pengar på din blogg med annonser? Är du inte säker på vilket plugin för annonshantering du vill använda? Genom att använda ett plugin för annonshantering får du mer kontroll över dina annonser och hjälper dig att öka dina intäkter.

I den här artikeln visar vi dig de bästa pluginprogram för WordPress-annonshantering för att öka intäkterna.

Använda ett WordPress-annonshanteringsplugin

Att tjäna pengar på din webbplats med annonser är ett av de bästa sätten att tjäna pengar online. Att visa annonser på din webbplats kan tyckas vara en ingen uppgift. Men om du inte har kontroll över dina annonser lämnar du förmodligen pengar på bordet.

Varje plugin för annonshantering är unik vad gäller funktioner. Låt oss titta på några fördelar med att använda ett annonshanteringsplugin på din webbplats:

 • Visa annonser på de mest optimala platserna för att öka intäkterna
 • Sälj enkelt såväl direktannonser som nätverksannonser
 • Spara tid genom att rotera och schemalägga annonser automatiskt baserat på ditt val
 • Ha mer kontroll över dina annonser

1. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

AdSanity är ett lättanvänt plugin för annonshantering för WordPress. AdSanity gör det enkelt att sälja direktannonser och nätverksannonser som Google AdSense. Plugin är designad för att vara lätt och snabb. Core plugin kommer med alla väsentliga funktioner du behöver för att lyckas. Du kan lägga till förbättrade funktioner genom att installera tillägg.

AdSanity-pluginet kommer med grafisk statistik som ger dig insikt i hur bra dina annonser fungerar. Plugin tillåter dig också att ställa in start- och slutdatum för enskilda annonser, så att du kan ställa in och glömma dina annonser utan att behöva oroa dig för att byta ut dina annonser i tid.

Läs vår kompletta AdSanity-recension!

2. AdRotate

adrotate

AdRotate är ett av de bästa sätten att planera dina annonskampanjer månader i förväg. Det låter dig skapa avancerade tidtabeller för när dina annonser dyker upp.

Med den kostnadsfria versionen av plugin kan du skapa dina egna annonser och spåra dina annonsvisningar.

Nedan finns några avancerade funktioner som proversionen har att erbjuda:

 • Geoinriktning: Du kan visa annonser på din webbplats baserat på användarnas geografiska plats.
 • Mobilannonser: Du kan visa dina annonser baserat på dina användares enhet.
 • Annonsörskampanjer: Du kan spara tid genom att låta dina sponsorer skapa sina egna annonser. Allt du behöver göra är att granska annonserna innan de går live.
 • Premium support: AdRotate erbjuder support via biljettbaserad e-post.

3. OIO Publisher

oio förläggare

OIO Publisher är ännu en plugin för annonshantering som är särskilt bra för att sälja direktannonser utan mellanhand. OIO Publisher tillåter annonsörer att köpa en annonsplats och visa sina annonser utan utgivarnas medverkan. Plugin skickar också annonsörer varje vecka rapporter om intryck och klick på deras banner.

Du kan också använda OIO-utgivare för att köra tredjepartsnätverksannonser, till exempel Google AdSense tillsammans med dina egna annonser.

Pluginet kostar $ 47. Du behöver bara en enda licens för att använda OIO Publisher på obegränsade webbplatser.

4. Sätt in postannonser

sätt in postannonser

Insert Post Ads är ett WordPress-annonshanteringsplugin som låter dig placera dina annonser i dina blogginlägg. Genom att placera dina annonser på de mest optimala platserna på din WordPress-blogg kan du öka CTR: erna och generera mer intäkter.

Med Infoga postannonser kan du visa dina nätverksannonser före innehåll, efter postinnehåll eller efter ett angivet antal stycken.

När plugin-programmet har konfigurerats visas dina annonser automatiskt baserat på din önskade annonsplats i dina blogginlägg. Om du vill kan pluginprogrammet inaktivera visning av dina annonser på vissa blogginlägg.

5. Ad Inserter

annonsinförare

Ad Inserter är ett populärt plugin för annonshantering som gör det enkelt att placera nätverksannonser på de mest optimala platserna på din WordPress-blogg.

Förutom innehållsområdet låter plugin-programmet visa annonser ovanför sidhuvudet, i sidfoten, mellan inlägg osv.

Kolla också: Hur man visar inline-annonser

Med Ad Inserter kan du följa Google AdSense användarvillkor genom att inte infoga annonser nära bilder eller rubriker.

Det stöder också AMP (Accelerated Mobile Pages) annonsintegration, så att du enkelt kan visa annonser på AMP-sidor.

6. Snabb AdSense

snabb adsense

Quick AdSense är ett annat Google AdSense-infogningsplugin som låter dig slumpvis publicera dina annonser i dina artiklar. Plugin gör det enkelt att inaktivera visning av annonser på vissa sidor genom att manuellt infoga en liten tagg i din artikel.

Med Quick AdSense kan du visa annonser specifikt eller slumpmässigt var som helst inom ett inlägg. Du kan också visa annonser direkt efter ditt första inlägg.

Plugin har minimala konfigurationsalternativ, så att du enkelt kan hantera dina annonser och öka dina annonsintäkter.

7. Avancerade annonser

avancerade annonser

Avancerade annonser är ett annat plugin som gör att du kan skapa och visa obegränsade annonsenheter på din WordPress-webbplats. Plugin låter dig rotera annonser baserat på anpassningsbar annonsvikt vilket möjliggör flera annonsörer per annonsutrymme.

Eftersom plugin baseras på WordPress-standarder kan du hantera annonser som du hanterar dina artiklar i din WordPress-instrumentpanel.

Genom att installera Tracking-tillägget kan du spåra annonsvisningar och klick, jämföra statistik för olika perioder med mera.

Du kan också visa annonser baserade på många olika faktorer inklusive webbläsare, enheter, kakor, medlemsnivåer osv.

8. Ytterligare ett WordPress Classifieds-plugin

awpcp

Ett annat WordPress Classifieds-plugin är det bästa pluginet för att köra en funktionsrik onlineannonssida på din webbplats. Plugin tillåter användare att söka i annonser efter stad, stat, land osv.

Ett annat WordPress Classifieds-plugin skickar ett e-postmeddelande till affischer om utgång, förnyelser och godkännanden för deras annonser.

Dessutom stöder plugin-programmet Google AdSense-annonser.

9. Avancerat annonseringssystem

avancerat reklamsystem

Vill du sälja direktannonser baserat på olika prissättningsmodeller (CPC, CPM, CPP)? Då är Advanced Advertising System det perfekta plugin för annonshantering för dig.

Plugin är relativt ny i WordPress-pluginlagret men den kommer med massor av önskvärda funktioner för annonshantering.

Så här visar du annonser med Advanced Advertising System:

Steg 1: Skapa en zon där du vill visa annonser på din WordPress-webbplats.

Steg 2: Skapa en annonskampanj och bifoga kampanjen till zonen.

Steg 3: Använd en kortkod för att visa din annons på din webbplats.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta de bästa annonshanteringsplugins för WordPress. Du kanske också vill läsa vår artikel om de bästa sätten att tjäna pengar online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map