9 BÄSTA underhållsläge & Kommer snart Plugins för WordPress (2020)

bästa wordpress kommer snart plugins


Letar du efter de bästa kommande sidans plugins? När din blogg eller webbplats är i utvecklingsprocessen, måste du visa en professionell som snart kommer till dina besökare. På så sätt kommer de att veta att komma tillbaka och besöka din webbplats när den är klar.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa underhållsläget och snart kommer sidplugins.

Innan vi dyker in är det värt att ta ett ögonblick för att undersöka vilket underhållsläge och vilka sidor som kommer snart.

Kommer snart Plugin för WordPress – Vad är det och varför du behöver det?

Ett kommande plugin som kommer snart gör det enkelt för dig att bygga en sida som kommer snart utan att behöva röra vid en enda kodrad. Det här pluginet är praktiskt för att sätta upp en snart kommande sida för att få användare upphetsade över lanseringen, vare sig det är en webbplats, en blogg eller en produkt.

Fördelen är att det hjälper dig att börja samla in e-postadresser till potentiella kunder och få ett hoppstart på SEO från första dagen.

Vad är WordPress-underhållsläge?

WordPress-underhållsläge är ett läge som du kan aktivera på din webbplats när du lägger ner det för underhåll. Det här läget är praktiskt när du behöver ta hand om några administrativa uppgifter på din webbplats, till exempel att distribuera en ny funktion, aktivera en plugin, uppdatera WordPress-kärnan. etc. som skulle påverka webbplatsens resultat.

aktivera wordpress-underhållsläge

Genom att sätta WordPress i underhållsläge kan du berätta för din publik att din webbplats inte är trasig utan tillfälligt nere för schemalagt underhåll. På så sätt kan du hålla ditt rykte flytande och till och med meddela sökmotorer att din webbplats för närvarande är nere för schemalagt underhåll, så det påverkar inte din SEO negativt.

Hur sätter jag WordPress i underhållsläge?

WordPress levereras med en inbyggd underhållslägesfunktion som aktiveras automatiskt när du utför administrativa uppgifter, som att uppdatera WordPress-kärnan.

wordpress underhållsläge meddelande

Standardmeddelandet för underhållsläge ser tråkigt ut, där det står ”Kortfattat inte tillgängligt för schemalagt underhåll. Kom tillbaka om en minut. ”

Om du vill sätta WordPress i underhållsläge i några timmar eller bara behöver byta ut meddelandet om standardunderhållsläge med en anpassad sida, rekommenderas det starkt att använda ett WordPress-underhållsläge-plugin.

9 bästa snart kommande plugins för WordPress

 1. SeedProd
 2. EZP kommer snart
 3. Under konstruktionssida
 4. Kommer snart WP
 5. IgniteUp
 6. WP-underhållsläge
 7. Lätt kommer snart
 8. Kommer snart
 9. underhållsläge

Låt oss titta på några av de bästa som kommer snart och plugins för underhållsläge för WordPress.

1. SeedProd

SeedProd

SeedProd är det absolut bästa WordPress-programmet som snart kommer på sidan och underhållsläget. Det låter dig skapa professionella kommande sidor i WordPress direkt tack vare dess otroligt enkla gränssnitt och realtidsbyggare.

Du kan också anpassa de inbyggda mönstren för att anpassa din kommande sida. Det kommer med nästan en halv miljon gratis bakgrundsbilder, över 750 Google-teckensnitt och massor av kommande sidteman. Du kan till och med skapa en sida med fullskärmsvideobakgrund.

Denna plugin integreras med de mest populära e-posttjänsterna, inklusive Constant Contact, MailChimp, AWeber, Drip, ActiveCampaign, etc. för att samla in e-postadresser från dina besökare och automatiskt svara på dem för att börja bygga ett förhållande innan webbplatsens officiella lansering. Det integreras också med Google Analytics så att du kan spåra dina besökares beteende.

Det har också ett lösenordsskyddsalternativ så att du kan begränsa åtkomsten till dina klienter, så att de bara kan se vad du vill att de ska göra.

seedprod kommer snart sida för wordpress

SeedProd har en enkel social delningsfunktion som gör att dina besökare kan dela din webbplats på Facebook, Twitter, Pinterest, etc. Den har flerspråkig support och GDPR-överensstämmelse så att du enkelt kan skapa din egen integritetspolicy.

Pris: Det finns en gratis version med grundläggande funktioner och en premiumversion med mer avancerade funktioner som börjar på $ 29,60 per år.

2. EZP kommer snart

EZP kommer snart

EZP Coming Soon är ett enkelt WordPress-kommande sidplugin. Den samlar e-postmeddelanden från dina webbplatsbesökare via integration med MailChimp, Constant Contact, etc. Den stöder fullskärmsvideor, Google-teckensnitt, professionell bakgrund och mer.

Liksom andra snart kommande sidplugins hjälper det dig att begränsa åtkomsten till klienter för dina beta-lanseringar. Dessutom har den en nedräkningstimer för att låta dina användare vet exakt när din webbplats kommer att finnas tillgänglig. Dina användare kan också dela din webbplats på sociala medieplattformar.

Pris: $ 14,95 per år.

3. Under konstruktionssida

Under konstruktionssida

Som namnet antyder är Under Construction Page en WordPress som snart kommer, landningssidor och plugin under konstruktion. Det låter dig starta din kommande snart sida eller målsidor snabbt med det enkla gränssnittet. Den har över 150 sidmallar för att designa din kommande sida.

Under Construction Page kommer en nybörjarvänlig dra-och-släpp-byggare för att skapa sidor. Dessutom innehåller den en filial- och trafikspårningsfunktion för att övervaka källan till din trafik.

Pris: 69 dollar för livet.

4. Kommer snart WP

Kommer snart WP

Coming Soon WP är ett utmärkt underhållsläge för WordPress och kommer snart sidplugin. Det har vackra teman för att komma snart sidor för att spara tid när det gäller den övergripande designen. Du kan anpassa dessa teman så att de matchar ditt företags varumärke så att besökarna inte känner sig förvirrade efter att din webbplats har lanserats. Det kommer med massor av gratisbilder, professionella teman, intuitiva designelement och mer.

Det gör att du endast kan begränsa din webbplats till klienter. Coming Soon WP stöder autosvar, CRM-programvara, webbseminarier och annan marknadsföringsprogramvara. Det är lätt att använda och optimeras för att ladda snabbare på din webbplats.

Pris: 29 $ per år.

5. IgniteUp

Tända upp

IgniteUp är ett gratis WordPress som kommer snart och plugin för underhållsläge. Den har obegränsad design och fungerar med externa mallar för att ta din kommande sida snart till nästa nivå. Du kan ställa in din kommande sida på bara några klick tack vare det enkla gränssnittet och de inbyggda teman.

Det integreras med populära e-postmarknadsföringstjänster för att samla in e-postadresser från dina besökare. Det låter dig också lägga till ett anpassat välkomstmeddelande med en nedräkningstimer så att användarna vet när din webbplats kommer att lanseras.

Pris: FRI!

6. WP-underhållsläge

WP-underhållsläge

WP Underhållsläge är ett kraftfullt, gratis WordPress-underhållsläge sidplugin. Det kommer med snart kommande sidmallar så att du enkelt kan informera användare om din nya produkt- eller webbplatslansering. Den innehåller också målsidor för att omdirigera dina användare till specifika sidor.

Andra funktioner inkluderar en nedräkningstimer, kontaktformulär, prenumerationsformulär, multisitstöd och ikoner för sociala medier. Den är optimerad för SEO, fungerar med alla WordPress-teman och är helt anpassningsbar så att du kan ändra färger, teckensnitt, bakgrunder, etc..

Pris: FRI!

7. Lätt kommer snart

Lätt kommer snart

Easy Coming Soon är ett gratis WordPress-kommande plugin som snart kommer. Det kan användas för att snabbt lägga till en kommande sida på din webbplats med titel och nedräkningstimer. Det spelar ingen roll vilket WordPress-tema du väljer att använda, Easy Coming Soon-plugin kommer att fungera med det.

Den visar din snart kommande sida till vanliga besökare, medan inloggade användare kan komma åt webbplatsen i bakgrunden. Den har en inbyggd redigerare för att dra och släppa element. Du behöver inte någon professionell kodningskompetens för att skapa din kommande sida om du använder detta plugin.

Pris: FRI!

8. Kommer snart

Kommer snart

Coming Soon är ett professionellt WordPress-plugin för kommande sidor. Det lägger till en snart kommande sida på din webbplats, samlar e-postadresser från besökare, får sociala likes och delar och visar en nedräkningstimer för att uppdatera besökare om din webbplats lansering.

Det har förbyggda mallar för kommande sidor. Du kan använda dra och släpp-byggaren för att lägga till element och designa din sida. Det är helt lyhört och stöder omdirigeringsläge för användare att se den kommande snart sidan från andra webbadresser.

Pris: 39 dollar per år.

9. Underhållsläge

underhållsläge

Underhållsläge är ett premium WordPress-plugin för att lägga till underhållslägesidor på din webbplats. Det låter dig arbeta på din webbplats privat på backend medan du visar vackra kommande sidor snart för besökarna i förväg. Du kan också lägga till en nedräkningstimer för att låta dina besökare veta när din webbplats kommer att vara klar.

Den har 6 responsiva mallar för kommande sidor. Den har snygg typografi och Google-teckensnitt-integration för att locka dina användare. Den integreras också med flera sociala nätverk så att de kan dela din webbplats.

Pris: 23 dollar per år för premiumversionen.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-underhållsläget och snart kommer sidplugins. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa WordPress helpdesk plugins för kundsupport.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map