9 bästa WordPress Accordion Plugins Jämfört (gratis och betalt)

bästa wordpress dragspel plugins


Vill du ha de bästa WordPress-dragspelsplugin? Du kan använda dragspel eller hopfällbara flikar för att visa ditt innehåll på ett professionellt sätt. Med dragspel kan du enkelt lägga till mer innehåll på din webbplats medan du tar mindre plats.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa tillgängliga WordPress-dragspel-plugins.

Vad är en dragspel?

En dragspel är en funktion som kan hjälpa dig att lägga till mycket innehåll på dina sidor lättare. Oftast används dragspel för att visa vanliga frågor (vanliga frågor).

I vanliga frågor kan dina användare klicka på vilken fråga som helst och den kommer att utvidga fliken för svaret. Som standard är svaren dolda. Det sparar tid att bara läsa de frågor som behövs. Det förhindrar också dina användare från onödig rullning på din WordPress-webbplats.

Flikar för dragspel

Förutom vanliga frågor kan du använda dragspel för att visa nästan alla typer av innehåll som du vill kondensera. Dragspelflikarna kan vara vertikala eller horisontella. De finns också i olika stilar, beroende på vilket plugin du väljer.

Du hittar många WordPress dragspelplugins på marknaden som kan göra att välja rätt verkar överväldigande. Det är därför vi har valt ut några av de bästa WordPress dragspelplugin för dig så att du kan välja med förtroende och omedelbart börja lägga till dragspelflikar på din webbplats.

1. Dragspel

Dragspel

Dragspel levereras med flera inbyggda mallar, färger, stilar och bakgrundsbilder. Med dragspel kan du visa en rubrik i flera färger. Den har ett alternativ för att dra och släppa för att enkelt hantera ditt innehåll inom dragspel.

Det är översättningsklart och stöder helt kortkoder för att visa dragspel på dina sidor, inlägg, sidofält och andra innehållsområden. De avancerade dragspelinställningarna låter dig öppna dragspelflikar som externa länkar.

2. ShortCodes Ultimate

Kortkoder Ultimate

Shortcodes Ultimate är ett utmärkt WordPress-plugin med massor av kortkoder för att enkelt lägga till funktioner på din webbplats. Det låter dig infoga kortkoderna för dragspelflikar var som helst på dina WordPress-sidor och inlägg. Du kan också lägga till dragspelflikar i områden som är redo för widget med hjälp av kortkoder.

Shortcodes Ultimate kommer med en anpassad widget som gör det lättare att visa dragspel i sidofältet eller andra widgetområden. Det är ett gratis plugin och fungerar bra med alla de populäraste WordPress-plugins.

3. Dragspelstabeller

Dragspelstabeller

Accordion Tables är ett premium WordPress-dragspelstillägg. Den levereras med 30 snygga förinställningar för att enkelt skapa dragspel för din profil, listor, produkter, evenemang, anteckningar, vanliga frågor, vittnesmål och mer.

Den har färgalternativ, tangentbordsnavigering, flera teman och en 1-klick-demoinstallatör. Den har en front-end live-redigerare för att snabbt ställa in dragspelflikarna och se hur de ser ut för dina användare.

4. Dragspel för dragspel

Dragspelreglaget

Accordion Slider är ett lyhört WordPress-dragspelstillägg. Den levereras med en kraftfull bildreglagefunktion som kombineras med dragspel för att fungera smidigt och skapar en engagerande användarupplevelse.

Det integreras enkelt med plugin-till-bildgallerier och Flickr för att ladda bilder från externa källor. Pluginet är nybörjarvänligt och enkelt att installera utan att skriva en enda kodrader.

5. Ultimate Block

ultimata block

Ultimate Blocks är en viktig plugin för Gutenberg editor som har mer än 15 anpassade block. Ett av blocken är Content Toggle (Accordion). Det låter dig lägga till en dragspel med lätthet i alla inlägg eller sidor.

Det kan användas på nästan alla WordPress-teman, och det ger dig möjligheten att välja det ursprungliga tillståndet om det är kollapsat eller inte. Du kan också ändra färg på behållaren och färgen på titelrutan.

6. Enkel dragspel

Enkel dragspel

Som namnet antyder är Easy Accordion ett WordPress-dragspelplugin med enkla inställningar som låter dig visa obegränsade dragspel på din webbplats. Du kan enkelt infoga dragspelflikarna i dina WordPress-inlägg, sidor och widget-klara områden.

Easy Accordion har en betald version som erbjuder fler alternativ som färgtema, kortkoder och mer. Det låter dig också skapa dragspelflikar från dina kategorier och andra anpassade taxonomier.

7. Tab – Accordion, FAQ

Fliken - dragspel, vanliga frågor

Tab – Accordion and FAQ är ett gratis WordPress-dragspelstillägg. Den har horisontella och vertikala dragspelflikar med en responsiv layout. Det kommer med animerade dragspel för att locka användare och engagera dem på din webbplats.

Plugin är nybörjarvänligt och låter dig lägga till dragspelflikar på dina sidor, inlägg, sidofält, mallfiler och mer. Det har flera layouter, dra och släpp dragspelssortering, övergångseffekter och vackert animerade mallar.

8. Vanliga frågor om dragspel

Vanliga frågor om dragspel

Vanliga frågor om ackord är en av de gratis WordPress-dragspels-pluginsna baserade på kortkoder. Det kommer med en enkel inställning och gör att du kan dra dragspel upp eller ner för att ändra deras arrangemang. Den har en dra och släpp-byggare för att visa dragspelflikar på dina WordPress-sidor och inlägg.

Vanliga frågor om dragspel stöder färgval, ramar för bootstrap, inbyggda dragspellayouter, Font Awesome-ikoner och mer. Det är fullt optimerat för SEO och dina dragspel visas vackert på alla enheter.

9. Arconix kortkoder

Arconix kortkoder

Arconix Shortcodes är ett WordPress-dragspelplugin med fantastiska funktioner och funktioner. Den använder kortkoder för att visa dragspelflikar. Det är ett helt responsivt och nybörjarvänligt plugin.

Det låter dig infoga obegränsade dragspelflikar på dina WordPress-inlägg och sidor. Dragspelflikarna ser bra ut på alla skärmstorlekar och enheter. Med hjälp av kompatibilitetsläget kan du undvika konflikter med kortkodnamn och skapa unika kortkoder för alla dina dragspel.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-dragspelsplugin.

Du kanske också vill kolla in vår handplockade lista över de bästa WordPress poll-plugins för att växa engagemang på plats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map