9 bästa WordPress-cache-plugins jämfört (2020)

Bästa WordPress-cache-plugins


Vill du öka hastigheten på din WordPress-webbplats? Att använda ett cache-plugin på din webbplats är ett av de bästa sätten att säkerställa att din webbplats laddas snabbare.

Statistiskt sett förväntar sig nästan hälften av din webbplats publik att din webbplats laddas på mindre än 3 sekunder. Så det är ingen överraskning att Google fortsätter att betona webbplatshastigheten i sin sökalgoritm. Ju högre sidhastighet, desto bättre blir din sökrankning och mer organisk trafik kan du locka till dig.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-cache-pluginprogrammen för din webbplats.

Varför behöver du ett WordPress Caching-plugin?

Ett cache-plugin genererar statiska HTML-sidor på din webbplats och sparar det på din server.

Varje gång en användare försöker få åtkomst till din webbplats serverar din cache-plugin den lättare HTML-sidan istället för att bearbeta de relativt tyngre WordPress PHP-skript. Detta gör att cache-plugin kan förbättra sidans inläsningstid enormt.

9 bästa WordPress-cache-plugins

 1. WP-raket: Mest populära Premium-cache-plugin
 2. WP-Optimera: Allt-i-ett-plugin för WordPress-optimering
 3. SG Optimizer: Gratis WordPress-plugin från SiteGround
 4. WP Super Cache: Cache-plugin från WordPress.com
 5. W3 Total Cache: Developer Friendly WordPress Cache Plugin
 6. WP snabbaste cache: WordPress Cache-plugin med minimal konfiguration
 7. Comet Cache: Gratis WordPress Caching-plugin
 8. Cache Enabler: Bästa lätta WordPress-cache-plugin
 9. Hypercache: Ännu en gratis WordPress-cache

Låt oss titta på de bästa WordPress-cache-plugins som finns på marknaden.

1. WP Rocket: Mest populära Premium Cache-plugin

wp raket

WP Rocket är det mest populära premiumcache-pluginet för WordPress. Enkel konfigurationen är vad som skiljer WP Rocket från sin konkurrens. När du aktiverar plugin aktiveras sidcachelagring omedelbart.

Några fler fördelar med att använda WP Rocket är:

 • Indexering av din webbplats på sökmotorer kommer att förbättras.
 • För att förbättra sidans laddningstid minifieras HTML-, JavaScript- och CSS-filer.
 • Lat laddning tillämpas på dina bilder, vilket innebär att dina bilder laddas endast när de är synliga för dina besökare i sin webbläsare.
 • Den levereras med massor av krokar som hjälper utvecklare enkelt att utöka sina funktioner.

Pris: Börjar på $ 49 för en enda webbplatslicens.

Kom igång med WP Rocket idag.

2. WP-Optimize: Allt-i-ett WordPress Optimization Plugin

wp optimera

WP-Optimize är ett freemium-cache-plugin, skapat av samma personer bakom den legendariska backup-plugin, UpdraftPlus. Det har använts på nästan en miljon webbplatser över hela världen.

WP-Optimera snabbar upp din WordPress-webbplats genom att rensa din databas, komprimera dina stora bilder och cache-cache din webbplats.

 • Rengör databasen: Denna plugin rensar all onödig information i din databas, städar upp dina tabeller och gör slutligen din webbplats snabb och effektiv.
 • Bildkomprimering: Dess bildkomprimeringsverktyg reducerar serverresurserna avsevärt genom att konvertera stora bilder till komprimerade filer och förbättrar laddningstiden för sidor.
 • caching: Det kommer med alla väsentliga funktioner i alla andra cache-plugin med minimal konfiguration.

Kom igång med WP-Optimize idag!

3. SG Optimizer: Gratis WordPress Caching-plugin från SiteGround

SG Optimizer

SG Optimizer är ett gratis cache-plugin från SiteGround som kan laddas ner från WordPress.org. Den är byggd för att ansluta din WordPress-webbplats till SiteGround-prestationstjänster. Det är värt att notera att detta plugin bara fungerar om du har värd din webbplats med SiteGround och inte fungerar med några andra värdar.

Plugin hjälper dig att förbättra din webbplats prestanda med olika optimeringstekniker. Här är några av de funktioner som den erbjuder.

 • Det låter dig konfigurera din dynamiska cache och Memcached. Du kan aktivera / inaktivera den automatiska cache-rensningen och utesluta URL: er från cachen. Du har också möjlighet att testa dina sidor om de är korrekt cachade.
 • Det låter dig tvinga HTTPS för din webbplats och växla mellan olika PHP-versioner. Du kan till och med aktivera / inaktivera Gzip-komprimering och webbläsarens cachningsregler för din webbplats.
 • Du har möjlighet att aktivera / inaktivera minifiering av dina HTML-, JS- och CSS-resurser. Det låter dig ta bort Emoji-stödet och frågesträngarna från dina statiska resurser.
 • Du kan också optimera dina bilder individuellt eller i bulk.

Pris: Fri

Kom igång med SG Optimizer idag!

4. WP Super Cache: Cache-plugin från WordPress.com

WP Super Cache

WP Super Cache är ett annat populärt cache-plugin för WordPress, med över en miljon aktiva installationer. Plugin drivs av Automattic, samma team bakom WordPress.com.

WP Super Cache hjälper dig att generera statiska html-filer från din dynamiska WordPress-blogg. Efter att ha bearbetat relativt tyngre WordPress PHP-skript på din webbplats, serverar WP Super Cache den statiska HTML-filen till det stora flertalet av dina webbplatsbesökare.

WP Super Cache serverar cachade filer på tre sätt:

 • Enkel: Detta är den mest rekommenderade metoden för cache-cache eftersom du inte behöver redigera PHP-filer, plus .htaccess-filen behöver inte konfigureras.
 • Expert: Detta är den snabbaste cachemetoden för att servera supercachade HTML-filer till användare, men kräver en ändring av dina .htaccess-filer.
 • WP Super Caching: Den här metoden används för att cache-sidor för kända användare (de som loggar in på din webbplats, lämnar kommentarer etc.). Även om det är den mest flexibla cachemetoden, är den något långsammare jämfört med andra metoder.

Pris: Fri

Kom igång med W3 Super Cache idag.

5. W3 Total Cache: Developer Friendly WordPress Cache Plugin

W3 total cache

Med över en miljon aktiva installationer är W3 Total Cache en av de mest populära cache-pluginsna för WordPress. Det förbättrar din serverprestanda genom att cache-lagra alla aspekter på din webbplats och erbjuder också nätverksintegrationer för innehållsleverans.

Det har använts och rekommenderats av otaliga företag och publikationer som AT&T, MattCutts.com, Mashable.com och många andra. Oavsett om din webbplats är värd i ett delat värdnätverk eller en dedikerad server, hittar du plugin-programmet som hjälper dig att förbättra din webbserverprestanda och minska sidbelastningen. För närvarande är det den enda plugin som är utformad för att optimera alla praktiska värdmiljöer.

Det erbjuder support för Google Accelerated Mobile Pages (AMP) och Secure Socket Layer (SSL).

Utvecklarna hävdar att plugin kan erbjuda upp till 80% bandbreddbesparingar via minifiering, processen att minska storleken på din HTML, CSS, JavaScript och feeds utan att ha någon negativ inverkan.

Pris: Fri

Kom igång med W3 Total Cache idag.

6. WP: s snabbaste cache: WordPress Cache-plugin med minimal konfiguration

WP snabbaste cache

WP Fastest Cache kommer med färre konfigurationsinställningar för WordPress-cache, vilket gör det till en av de enklaste WordPress-cache-plugins som finns tillgängliga i det officiella WordPress-plugins-arkivet.

Precis som alla andra cache-plugin skapar det statiska HTML-filer från din dynamiska WordPress-webbplats.

För att minska filstorleken minskar pluginet HTML- och CSS-filer. Det låter dig också inaktivera emojis på din webbplats. Den implementerar effektivt webbläsarcache för att minska sidbelastningstiden för upprepade besökare och kombinerar många CSS-filer till en för att minska antalet HTTP-tur-retur.

Den premiumversionen av plugin-enheten har många unika funktioner för att öka din sidhastighet, som bildoptimering, databasrensning, mobilcache, och mycket mer.

När du har installerat gratis WP Fastest Cache-plugin kan du köpa premiumversionen direkt från din WordPress-instrumentpanel.

Pris: Både gratis- och premiumversioner är tillgängliga. Priset är dold från webbplatsen och kan ses när du klickar på köpknappen inbäddad i din gratis plugin.

Kom igång med WP: s snabbaste cache idag.

7. Comet Cache: Gratis WordPress Caching-plugin

kometcache

Comet Cache är ett annat populärt cache-plugin med 60 000 aktiva installationer. Till skillnad från andra pluginprogram för cache, kommer Comet Cache med möjligheten att cache-inloggade användare också. Det betyder att om du driver en medlemskapssida, eCommerce-webbplats eller andra webbplatser som kräver att användare registrerar sig, är Comet Cache ett måste-plugin för dig.

Plugin använder webbläsarcache med Apache-servern, vilket innebär att du kan öka sidhastigheten genom att undvika flera rundturer mellan servern och webbläsaren.

Du kan också betjäna alla cachade filer på din webbplats från ditt innehållsleveransnätverk (CDN). Det stöder populära CDN-nätverk som CloudFront, MaxCDN och mer.

För att undvika att generera en ny version av cachen medan servern är upptagen övervakar plugin serverns belastning och inaktiverar temporärt cache-utgången.

Plugin-programmet visar också cachestatistik som hjälper dig att få inblick i statusen för din webbplatscache.

Pris: Både gratis- och premiumversioner är tillgängliga. En enda webbplatslicens kan köpas mot en engångsavgift på 39 dollar.

Kom igång med Comet Cache idag.

8. Cache Enabler: Bästa lätta WordPress-cache-plugin

Cache Enabler-plugin

Cache Enabler är ett lätt cache-plugin som skapar en statisk HTML-fil på din webbplats och serverar dem för de allra flesta av dina besökare på begäran. Den behöver minimal konfiguration och kommer med alla viktiga funktioner du någonsin kommer att behöva från ett cache-plugin.

Till skillnad från de flesta gratis WordPress-cache-plugin-program ger Cache Enabler omfattande dokumentation som hjälper dig att utforska de olika plugin-funktionerna. Med vackra skärmdumpar och videor kommer dokumentationen att leda dig genom de olika aspekterna av WordPress-caching.

Det är i ditt bästa intresse att inte använda några mobilspecifika teman eller plugins som visar olika layouter för mobil- och stationära användare tillsammans med Cache Enabler, för då kommer cachen att förbikopplas, vilket gör det värdelöst.

Pris: Fri

Kom igång med Cache Enabler idag.

9. Hypercache: Ännu en gratis WordPress-cache

hypercache

Hyper Cache är ett cache-plugin som är rent skrivet i PHP som kan användas i både billiga värdmiljöer och avancerade servrar.

Att aktivera Hyper Cache är enkelt eftersom det fungerar med en uppsättning standardvärden.

Plugin har ett alternativ för att byta mobiltema som gör att du kan aktivera cachning även om du använder olika layouter för mobila användare och stationära datorer. Detta är praktiskt om du använder ett lyhört tema på din webbplats eller behöver olika annonsformat för olika enheter.

En annan unik fördel med Hyper Cache är dess förmåga att visa cachade sidor för att kommentera författare. Du kan dock också inaktivera att servera cachade sidor för att kommentera författare om du vill.

Det är också ett bbPress-klart plugin, så du kan aktivera cache för dina bbPress-forumssidor.

Pris: Fri

Kom igång med Hyper Cache idag.

Välja det bästa WordPress-cache-pluginet för dina behov

När det gäller att välja ett WordPress-caching-plugin för din webbplats finns det ingen lösning för ”en storlek passar alla”.

Om du vill välja det bästa gratis WordPress-cache-plugin som gör jobbet väljer du endera W3 Total Cache eller WP Super Cache. Båda uppdateras ständigt och används av över en miljon webbplatser.

Om du behöver en premium-lösning för WordPress-cache som erbjuder enormt stöd och kräver minimal konfiguration i slutändan, välj WP Rocket. Det är också en del av våra bästa WordPress-plugins.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att välja det bästa cache-pluginet för din webbplats. Lycka till med att påskynda din webbplats!

Om du också vill öka din organiska trafik, ta en titt på de bästa WordPress SEO-verktygen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map