9 bästa WordPress-händelsepluginjämförelser (2020)

bästa wordpress-plugins


Söker du efter de bästa WordPress-händelseplugin? Om du äger en WordPress-webbplats och planerar ett kommande evenemang kan en händelseplugin hjälpa till att göra det till en framgång. Från enkla kalendrar till avancerade evenemangsregistreringsformulär kan rätt plugins ta krångel och stress från att organisera ett fantastiskt, fast packat evenemang.

I den här artikeln kommer vi att dela de 9 bästa WordPress-händelseplugin på marknaden. Välj 1 eller kombiner ett par för att förvandla din webbplats till ett händelsekoordinerande mästerverk.

Relaterad: 26 bästa WordPress-teman för evenemang & konferenser.

1. WPForms

WPForms, användarregistrering, plugin, plugin för användarinloggning

Du känner antagligen redan WPForms som det bästa kontaktformuläret som finns, men visste du att det också kan användas som en av de bästa WordPress-händelseplugin?

Genom att använda Formmallar Pack Addon, Du kan använda WPForms för att skapa fantastiska evenemangsregistreringsformulär för dina besökare att köpa biljetter eller registrera dig för ditt evenemang.

Tack vare malltillägget har du flera registreringsformulär för evenemang att välja mellan, specifikt för din nisch. Det här är fantastiskt eftersom du inte behöver skapa ett formulär från början, vilket sparar massor av tid utanför fladdermus. Och med WPForms välkända intuitiva drag-and-drop-byggare är formskapning en absolut bris.

Du kan till och med ansluta ditt formulär till olika webbappar inklusive Google Kalender via Zapier.

Du kommer att behöva Pro-planen (eller bättre) för WPForms för att skapa ett evenemangsregistreringsformulär i WordPress. Men genom att använda vår kupongkod, SAVE10, du kan ta 10% av kostnaden!

Kom igång med WPForms idag!

2. EventON

Eventon

Med över 250 anpassningsalternativ är EventON en av de mest imponerande plugins för kalenderskapning, och verkligen en av de bästa tillgängliga WordPress-händelsepluginsna.

Oavsett om ditt evenemang varar i en dag eller flera veckor kan du visa det i en vacker, minimalistisk kalender. Du kan också ställa in att ditt evenemang ska vara en engångshändelse eller ett återkommande tillfälle.

EventON använder kortkoder för att bädda in händelsekalendrar på dina sidor, så att du enkelt kan lägga till en kalender till alla WordPress-inlägg eller sidor utan att ha några kodningsförmågor. Om du vet hur du kopierar och klistrar in har du redan alla färdigheter du behöver för att snabbt lägga till en anpassad kalender på din webbplats.

Lägg till presenterade bilder, ändra färger, visa en karta, inkludera sociala delningsikoner och mycket mer.

Kom igång med EventON idag!

3. Arrangemangsplan

Händelseplan

Evenemangschema är perfekt för instruktörer som undervisar återkommande klasser som behöver ett snabbt och enkelt sätt att visa sina scheman. Det fungerar också bra för sportevenemang (från Little League-spel till professionella MMA-matcher), konstgallerier och mer. Varje professionell med fastställda arbetstider eller återkommande händelser kommer att hitta detta plugin oerhört användbart.

Med mycket anpassningsbara färger och avancerade filter är händelseschema intuitivt att använda och lätt att bädda in. Bäst av allt: det är också bland de BNP-kompatibla plugins.

Kom igång med händelseplan!

4 Kalenderera det!

Kalendera det

Jam-packad med gratis tillägg och premium tillägg, Calendarize It! är ett måste-ha-händelseplugin. Med anpassningsbara färger och över 600 teckensnitt har denna kalender oändliga alternativ när det gäller stil och matchning av ditt märke.

Med fullt stöd för WPBakery Page Builder är detta översättningsklara kalenderplugin lättanvänd och kommer att blåsa bort dina besökare visuellt. Det tillåter till och med att du accepterar betalningar, ansluter dem till ditt WooCommerce-butik eller Eventbrite-konto eller använder sponsrade annonser med hjälp av sina premiumförlängningar.

Kom igång med Calendarize It! I dag!

5. EventsPlus

HändelserPlus-registrering och bokning

EventsPlus-kalender, registrering och bokning är ett allt-i-ett-plugin som definitivt förtjänar en plats på vår lista över de bästa WordPress-händelseplugin. Det är verkligen imponerande, både som administratör och som webbplatsbesökare.

Absolut inga ytterligare tillägg behövs om du väljer att ladda ner EventsPlus. Det har allt täckt, vilket gör det väl värt kostnaden. När du har betalat för din nedladdning har du tillgång till alla premiumfunktioner som den har tillgängliga, med obegränsade uppdateringar.

Deltagare till ditt evenemang kan registrera sig och betala via PayPal eller Authorize.net. Du kan också ta emot donationer för ditt evenemang, om det behövs. Dessutom har du möjlighet att skicka anpassade, automatiska e-postmeddelanden till deltagarna efter att de har registrerat sig. Du kan också skapa kupongkoder för att ge besökarna en rabatt på entrépriset.

EventsPlus har ett responsivt händelserid, en valfri nedräkningstimer, färgade kategorier, Google Maps-integration och möjligheten att ställa in flera återkommande händelser. Det är översättningsklart för flera språk och kan placeras på valfritt inlägg, sida eller widget-klara område via en enkel kortkod (används för både hela kalendrar eller enstaka händelser).

En av våra favoritfunktioner? EventsPlus låter dig exportera både din evenemangslista och din deltagares lista, vilket gör dem lätta att skriva ut eller helt enkelt ha till hands för enkel referens.

Kom igång med EventsPlus idag!

6. Händelsekalendern

händelsekalendern

Händelsekalendern av Modern Tribe är ett gratis plugin som finns tillgängligt i WordPress plugins-arkivet, som används för att skapa och hantera enkla händelsekalendrar.

Om du är en utvecklare eller tenderar att anställa en utvecklare får du mer ut ur evenemangskalendern än en daglig användare. Det har ett skelettstilsblad och delvis åsidosättande av mallar, liksom malltaggar, krokar och filter. Det tigger om att bli hackat och modifierat för att göra det till något verkligen häpnadsväckande. Om du har tid, tålamod och skicklighet att låsa upp de dolda skatter som denna plugin har att erbjuda, är det ganska otroligt fantastiskt.

För icke-tekniska kunniga användare kanske händelsekalendern känner sig väldigt “grundläggande”. Det är inte lika intuitivt som andra plugins i den här listan som den skapades “av utvecklare, för utvecklare” och att använda plug-in-plugin utan några ytterligare ändringar från din sida kan ta bort din totala upplevelse.

Som sagt, även icke-kodare kan använda detta plugin om allt de behöver är en grundläggande kalender. När du väl har installerat kan du visa en enkel kalender på din webbplats, som du kan använda för att skriva i dina händelser med relativt enkelhet. Men om du är en skicklig kodare kan du höja denna kalender till nya nivåer av fantastiskt.

Kom igång med händelsekalendern idag!

7. Biljetter till evenemang

händelse biljetter plugin

Liksom händelsekalendern skapades eventbiljetter av Modern Tribe. Men detta plugin är lite mer tillgängligt för alla användarnivåer.

Lägg till en RSVP-funktion eller sälj biljetter på alla WordPress-inlägg eller -sidor. Anslut bara ditt PayPal-konto till plugin-programmet Event Tickets så är du redo att rulla!

Webbplatsadministratörer kan enkelt kolla på listan över registrerade deltagare från sin WordPress-instrumentpanel. Det är lätt att använda, även för nybörjare.

Eftersom evenemangsbiljetter skapades av Modern Tribe, bör vi emellertid notera att det, precis som händelsekalendern (# 6 på vår lista), det har otroligt framkallande anpassningsalternativ om du har rätt uppsättning utvecklare. Om du håller på med utmaningen kan Eventbiljetter förvandlas från en fantastisk basic plugin till något helt otroligt.

Kom igång med biljetter till evenemang idag!

8. Event Made Easy

händelser lätt

Om du driver en webbplats för medlemskap är det viktigt att ha möjlighet att göra ett evenemang privat / för medlemmar. Events Made Easy har denna kapacitet och utför den bra.

Hantera medlemskap, platser, offentliga eller privata evenemang och betalningar allt med en enda plugin. Events Made Easy gör det enkelt att acceptera reservationer, samla in betalningar via flera betalningsportar och visa dina händelser som en lista eller en kalender.

Översättningsklara för flera språk, Event Made Easy-funktioner kan användas på inlägg, sidor eller sidofältwidgets.

Kom igång med händelser som är lätta i dag!

9. Allt-i-ett-händelsekalender

allt-i-ett-händelsekalender

Plug-in för allt-i-ett-händelsekalender är unikt på det att det innehåller fullt ics / ical-stöd. Vilket innebär att du enkelt kan importera händelser från andra kalendrar (Google Kalender, Apple iCal, MS Outlook, etc.) och låta webbplatsens besökare prenumerera på din händelsekalender.

Inbäddning av Google Maps, färgkodade kategorier, presenterade bilder, avancerad filtrering, SEO-optimering och automatiska taggar är alla inkluderade funktioner i detta gratis plugin. Det är också översättningsklart, kan användas för att skapa återkommande händelser och är enkelt inbäddat i inlägg och sidor med en enkel kortkod.

Kom igång med allt-i-ett-evenemangskalendern idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa pluginprogrammen för WordPress-händelser.

Om du gillade den här artikeln kanske du också gillar vår lista över de bästa helpdesk-plugins för kundsupport och även vår lista över WordPress-möte-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map