9 bästa WordPress LMS-plugins jämfört (2020)

bästa WordPress LMS-plugins jämfört


Letar du efter ett LMS-plugin för ditt WordPress-webbplats? LMS-plugins hjälper dig enkelt att skapa, hantera och sälja onlinekurser. I den här artikeln har vi jämfört de bästa WordPress LMS-plugins som finns på marknaden.

Vad är LMS?

LMS står för lärningshanteringssystem. LMS är ett program som hjälper dig att skapa, hantera och leverera eLearning-kurser, även kända som onlinekurser. Ett WordPress LMS hjälper dig att enkelt hantera administration, dokumentation, spårning, rapportering och leverans av dina onlinekurser direkt i din WordPress-instrumentpanel..

WordPress LMS är en win-win för dig och dina elever online. Du kan logga in på ditt LMS för att distribuera information, uppdatera innehållet på din onlinekurs och hantera alla aspekter av den. Och dina elever på nätet kan logga in på LMS för att delta i dina onlinekurser.

WordPress LMS vs. Membership Plugin

Om du vill erbjuda onlinekurser på din webbplats måste du installera ett LMS-plugin.

Nu kanske du undrar, varför behöver du en LMS-plugin när du kan skapa och sälja onlinekurser med ett WordPress-medlemskapsplugin?

En WordPress LMS-plattform gör mer än bara en typisk medlemssida. Med ett WordPress LMS-plugin kan du skapa en uppslukande inlärningsupplevelse för dina elever genom olika spelmetoder snarare än att bara övertyga dem att bli medlem och börja lära sig.

Gamification gör lärandet roligt och enkelt. Dessutom lockar det eleverna att ta nya lektioner och i slutändan, ökar engagemanget. Det ökar också sannolikheten för att behålla studenter på plattformen längre.

Några grundläggande funktioner i ett WordPress LMS-plugin är:

 • Omedelbar feedback: En bra plattform ger omedelbar feedback så att eleverna kan identifiera vad de vet.
 • Betygssystem: Ett av de bästa sätten att göra lärandet roligt är genom att implementera ett betygssystem som visar dina elevers framsteg.
 • certifiering: Som belöning kan du också erbjuda certifiering till de som har genomfört sina kurser.
 • Och mycket mer…

Nu när du vet vikten av att använda ett WordPress LMS-plugin på din onlinekurswebbplats, låt oss jämföra några av de bästa WordPress LMS-plugins.

1. LearnDash

learndash

LearnDash är den bästa WordPress LMS-plugin som finns. LearnDash gör det superlätt att skapa och sälja kurser, leverera frågesporter, tilldela certifikat och mer.

Det gör att du kan erbjuda dina medlemmar en robust inlärningsupplevelse och stöder de senaste trenderna för gamification, social learning och micro-content.

Några av de sätt du kan sälja dina onlinekurser från LearnDash är:

 • Medlemsskap: Sälj traditionell medlemskapstillgång till alla dina onlinekurser.
 • Engångspris: Tillåt användare att köpa individuella onlinekurser.
 • Prenumeration: Maximera intäkterna genom återkommande betalningar och prenumerationer för din onlinekurs.
 • Kurslicenser: Låt arrangörerna köpa licensen i bulk och ge åtkomst till sina anställda.

Med LearnDash kan du låta dina elever låsa upp nya kurser baserat på poäng de tjänar när de slutför kurser. Detta ökar användarnas engagemang i dina onlinekurser. Du kan också erbjuda användarprofiler i front-end där medlemmar kan spåra deras lärande.

Prissättningen börjar på $ 199 per år för en enda webbplatslicens.

Kom igång med LearnDash idag.

2. Lärbara

läraktig

Teachable är ett fristående verktyg för skapande av onlinekurser som gör att du enkelt kan bygga vackra onlinekurser. Du kan antingen integrera dina onlinekurser på din befintliga webbplats eller vara värd för dem på ett undervisningsbart underdomän.

Teachable kommer med kraftfulla verktyg som frågesport och diskussionsforum för att hjälpa dig skapa en uppslukande inlärningsupplevelse för dina elever. Prissättningen börjar på 39 dollar per månad, vilket inkluderar alla grundfunktioner som anpassad domänstöd, integrering av droppkurs, kupongkodstöd, integrerad e-post- och affiliate-marknadsföring, etc. Dessutom måste du betala 5% transaktionsavgifter för varje försäljning av betalda kurser.

För att avstå från transaktionsavgifterna måste du registrera dig för Professional eller Business plan, som kostar $ 99 respektive $ 499 per månad.

3. LifterLMS

lifterlms

LifterLMS är en annan kraftfull LMS-plugin för WordPress som gör det enkelt att skapa och sälja onlinekurser på din webbplats.

Du kan enkelt utöka dess kärnfunktioner genom att integrera den med kraftfulla tillägg, inklusive Stripe, PayPal, Authorize.net, MailChimp och mer.

I likhet med LearnDash har LifterLMS också ett starkt fokus på engagemang genom att tillhandahålla kraftfulla funktioner som prestandamärken, certifikat, socialt lärande, 1: 1 privat coaching och mer.

Du kan tjäna pengar på dina LMS-plattformar med olika metoder:

 • Medlemskap: Sälj webbplatsövergripande medlemskap som ger tillgång till varje kurs.
 • Bunt: Sälj kursbuntar för att öka dina intäkter.
 • Priser endast för medlemmar: Låt användarna göra individuella kursköp. Du kan också ställa in endast priser för medlemmar för att göra betalda medlemskap så värdefulla.

Addons kan köpas individuellt för $ 99 vardera, eller spara stort med en buntuppsättning för $ 299.

Kom igång med LifterLMS idag.

4. LearnPress

learnpress

LearnPress är ett gratis LMS-plugin för WordPress som kommer med alla viktiga funktioner du någonsin behöver. Till skillnad från de flesta andra LMS-plugins i den här listan, kommer LearnPress med en installationsguide som gör onboarding enkelt för alla användarnivåer.

Med sitt vackra gränssnitt hittar du det enkelt att skapa kurser och exportera eller importera kurser från olika webbplatser som också använder LearnPress. Kärnpluginet är avsett att vara lätt, men du kan utöka det med kraftfulla förlängningar. Det stöder innehållsdropp, frågesporter, betygsättning och mycket mer.

Denna plugin låter dig smidigt integrera med bbPress-forum, BuddyPress sociala nätverk och lägga till kraftfulla butiksfunktioner med, WooCommerce.

Ett gäng gratis tillägg finns också med LearnPress:

 • önskelista: Studenter kan lägga till kurser i önskelistan.
 • Kursomgång: Lägg till socialt bevis genom att publicera användargenererade recensioner för dina kurser på din webbplats.
 • Förutsatta kurser: Kräva att användare ska gå vissa kurser för att registrera andra kurser.

Kom igång med LearnPress idag.

Vill du ha hela tilläggspaketet? Klicka här för att få det kompletta paketet LearnPress addons.

5. WP Courseware

wp kursutrustning

WP Courseware är en lättanvänd lösning för att skapa och sälja onlinekurser på din WordPress-webbplats. Det kommer med en drag-and-drop-byggare som gör banan skapande problemfri. När dina kursenheter har skapats behöver du bara dra och släppa dem efter dina behov, och din kurs är byggd.

Med sin kraftfulla frågesportfunktion kan du skapa avancerade frågetyper, ställa in tidtagare och ställa in omgränser för omtagning.

WP Courseware ingår också med avancerade automatiseringsverktyg som skickar personliga e-postmeddelanden som utlöses av studentaktiviteter. För att förbättra elevernas kunskaper kan du ställa in anpassade feedbackmeddelanden som kan konfigureras för att skickas baserat på elevernas poäng.

Som alla andra WordPress LMS levereras WP Courseware också med kursinnehålls droppsystem som gör att du kan schemalägga frisläppandet av ditt innehåll med specifika intervall från anmälan.

Kom igång med WP Courseware idag.

6. Sensei

sensei

Sensei är ett kraftfullt premium-plugin som omvandlar din WordPress-webbplats till en avancerad inlärningsplattform. Sensei byggs av samma team bakom WooCommerce, det ledande WordPress-baserade eCommerce-plugin.

Sensei är inte ett fullständigt plugin-medlemskap. Den hanterar skapandet och publiceringen av onlinekurser, men för att sälja åtkomst måste du använda det i samband med medlemskap eller e-handel plugins.

Att skapa kurser med Sensei är enkelt och enkelt. Sensei tillhandahåller enkla rapporteringsfaciliteter som ger dig en översikt över ditt innehåll, betyg och studenter registrerade på webbplatsen.

Sensei är inte lika funktionsrik jämfört med andra LMS-plugins för WordPress. Dessutom finns endast begränsade tillägg tillgängliga för att förbättra kärnfunktionerna.

Kom igång med Sensei idag.

7. Namaste! LMS

namaste lms

Namaste! LMS är ett gratis plugin för lärningshantering för WordPress. Det låter dig skapa olika regler för åtkomst till kurser efter avslutad förutsättningskurser.

Några fördelar med att använda Namaste! LMS är:

 • certifikat: Studenter kan få certifikat efter avslutad kurs
 • Betygssystem: Analysera elevernas prestanda med hjälp av betygssystemet.
 • Emblem: Tilldela märken som kan visas på vilken webbplats som helst.
 • Framstegsfält: Med premiumversionen av plugin kan du aktivera en framstegsfält som visar eleverna hur de gör i varje kurs.

Jämfört med andra WordPress LMS-lösningar för WordPress, tillägg och funktioner för Namaste! är begränsade.

Kom igång med Namaste! LMS idag.

8. MasterStudy LMS

master-studie-LMS

MasterStudy LMS är en av de nyare LMS-insticksprogrammen i denna lista, skapad av StylemixThemes. Med MasterStudy LMS kan du enkelt skapa, anpassa och hantera fantastiska onlinelektioner.

Några av de viktigaste funktionerna MasterStudy LMS-erbjudanden är:

 • Olika lektyper: 3 typer av lektioner (text, video, bildspel).
 • Nedräkning: Realtids nedräkningstimer i frågesport.
 • Frågesportresultat: Quizresultat som visar korrekta / felaktiga svar.
 • Messaging: Meddelandesystem och meddelandesystem.
 • certifikat: Certifikatgenerering.
 • Kurs önskelista: Användare kan lägga till kurser de vill ta i sin önskelista.

Även om MasterStudy LMS är full av funktioner, saknar de spelfunktioner som gör lärandet roligare för dina elever.

MasterStudy LMS-plugin är gratis och kan användas med alla WordPress-teman. MasterStudy LMS erbjuder också MasterStudy Pro, som är ett MasterStudy premium WordPress-tema som tar plugin till nästa nivå. Det erbjuder extra premium-plugins, 24/7 support, extra funktioner och redo att använda demos för $ 69.

Kom igång med MasterStudy LMS idag.

9. Bra LMS

bra-LMS-plugin

Good LMS är ett premium LMS-plugin på CodeCanyon-marknaden. Att skapa onlinekurser är enkelt med Good LMS eftersom det är ungefär som att skapa ett WordPress-blogginlägg, så att du kan skapa frågesporter, kurser och certifikat direkt från WordPress-instrumentpanelen..

Vissa funktioner inkluderar processlinjer, kupongkoder, nedräkningar i realtid, studentens backend där eleverna kan se sina poäng och framsteg, kursmärken, uttagbara frågesporter och mer.

Good LMS kostar $ 32 för en vanlig licens som ger dig framtida uppdateringar och 6 månaders support från GoodLayers. Om du vill förlänga ditt stöd till ett år måste du betala ytterligare 10,13 USD.

Kom igång med Good LMS idag.

Vilket är det bästa WordPress LMS Plugin?

Efter att ha jämfört alla WordPress LMS-plugins, tror vi att LearnDash är det bästa WordPress LMS-plugin för de flesta användare eftersom det erbjuder de mest omfattande LMS-funktionerna. Det kommer med massor av användbara tillägg som förbättrar kärnfunktionerna på din WordPress-webbplats. Och det är också en del av våra bästa WordPress-plugins för 2020.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress LMS-plugins för dina behov.

Vill du skapa en medlemskapssida? Ta en titt på de bästa pluginprogrammen för WordPress-medlemskap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map