9 bästa WordPress News Plugins för 2020 [De flesta är gratis!]

Bästa WordPress News Plugins


Har du en nyhetswebbplats? Då behöver du ett nyhetsplugin som gör det enkelt att läsa nya relevanta nyheter på din webbplats.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress-nyhetsplugin som låter dig lägga till livenyheter på din webbplats.

Välja de bästa WordPress News Plugins

Inte varje nyhetstillägg skapas lika. Här är dock några av de vanliga funktionerna som du kan hitta från en WordPress-nyhetsplugin.

 • Live nyheter ticker: En ticker för direktnyheter som visar de senaste nyheterna på din webbplats.
 • Nyhetswidget: En nyhetswidget som belyser de senaste rubrikerna i ditt widgetiserade område, inklusive sidhuvud, sidfält, sidfot osv.
 • Nyhetsimportör: Importera nyheter från andra källor och visa dem på din webbplats.
 • scrollers: En vertikal och horisontell nyhetsrulle- och rotationsfunktion för att visa nyhetsuppdateringar professionellt.

1. Live News

Live News

Live News är ett premium WordPress-nyhetsplugin som låter dig visa nyhetsuppdateringar i realtid för att sända de senaste nyheterna, finansiella nyheter, vädervarningar, sportresultat, valmätningar och mer.

Plugin erbjuder fyra metoder för att publicera nyheter, manuell publicering, samla rubriker från ditt blogginlägg eller från en tweet och importera nyheter från ett RSS-flöde.

Det kommer med 70+ anpassningsalternativ, flera inställningar för nyhetsdisplay och stöder WordPress multisite-nätverk. Det är också översättning redo att visa upp rubrikerna på lokala språk.

Hämta plugin för Live News idag!

2. WP Senaste inlägg

WP Senaste nyheterna

WP Senaste inlägget är ett WordPress senaste nyhetsplugin. Det låter dig filtrera innehållet från dina inlägg och sidor för att visa nyheter på din webbplats. Plugin har 6 inbyggda teman för att visa nyheter stilfullt.

Med automatisk animering väljer den nyheterna från ditt innehåll och visar dem i en reglage. Det låter dig visa eller dölja nyhetselement. Du kan också optimera bilderna för att minska sidans laddningstid.

Det fungerar sömlöst med Gutenberg-blockredigeraren och erbjuder ett anpassat nyhetsblock för att lägga till nyheter i dina inlägg.

Skaffa WP Lastest Posts-plugin idag!

3. Enkla nyheter

Enkla nyheter

Enkla nyheter är ett gratis WordPress-nyhetsplugin. Den visar bilden, titel, datum, utdrag och länk till nyheterna på din första sida. Nyheterna sorteras automatiskt efter publiceringsdatum.

Det låter dig ställa in bildstorlek och anpassa andra alternativ. Det har anpassat en widget och kortkoder stöd för att visa nyheterna på sidor, inlägg, sidofält, sidfot, etc..

Få plugin Simple News idag!

4. WP-nyheter och rullande widgetar

WP News Scrolling Widget

WP-nyheter och rullande widgetar är ett dynamiskt WordPress-nyhetsplugin. Det bygger ett nyhetsarkiv för att öka användarnas engagemang. Pluginet erbjuder rullande nyhetswidgets och miniatyrer för att visa de senaste nyheterna på din webbplats.

Den levereras med anpassade kortkoder för att visa eller dölja nyheterna. Det är också kompatibelt med Gutenbergs kortkodblock som gör att du enkelt kan anpassa berättelseavsnittet på din webbplats.

Skaffa WP News Scrolling Widgets-plugin idag!

5. Ditty News Ticker

Ditty News Ticker

Ditty News Ticker är ett multifunktionellt WordPress-nyhetsplugin. Det gör att du kan skapa anpassade nyheter tickers och visa dem på din webbplats med kortkoder eller en widget.

Det levereras med tre standardmarkeringslägen: Rullningsläge, rotationsläge och listläge. Plugin erbjuder också premiumförlängningar för att importera nyheter från Facebook, Twitter, RSS Feed, Instagram och andra källor.

Få Ditty News Ticker-plugin idag!

6. XML-webbplatskarta och Google Nyheter

XML Sitemap Plugin

XML-webbplatskarta och Google Nyheter är ett avancerat nyhetsplugin för WordPress. Det skapar anpassade flöden som fungerar med XML-webbplatskartan och Google News-webbplatskartan dynamiskt.

Det fungerar sömlöst med nästan varje WordPress-plugin. Det är också kompatibelt med WordPress-cache-pluginprogram för att påskynda din webbplats.

Skaffa XML-webbplatskartan och Google News-plugin idag!

7. Scroll för nyhetsmeddelande

Nyhetsmeddelande Scroll

Nyhetsmeddelande Scroll är ett enkelt WordPress-nyhetsuppdateringsplugin. Det låter dig skapa en nyhetsgrupp och anpassa titel, teckensnitt, färger osv. För att visa nyheterna kan du använda deras anpassade widget, kortkod eller malltagg.

Det låter dig också anpassa utgångsdatum för nyheter, vertikal rullning, antal nyheter, lokalisering och mer. Plugin är lätt att konfigurera och konfigurera på valfri webbplats.

Få Scroll-plugin för nyhetsmeddelande idag!

8. Vertikal nyhetsrulle

Vertikal nyhetsrulle

Vertikal nyhetsrulle är ett gratis WordPress-nyhetsplugin som gör det möjligt för administratören att lägga till, redigera eller ta bort nyheterna från webbplatsen. Plugin låter dig hantera det totala antalet nyheter, nyhetsrullningshastighet, höjd och bredd, teckensnitt och färger.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar kategorifilter, nyhetsordning, miniatyrbilder, utdrag och mer. Det erbjuder också en betald version med extra funktionalitet och premiumstöd från plugin-utvecklarna.

Hämta pluginprogrammet Vertical News Scroller idag!

9. Yandex.News Feed

Yandex News Feed

Yandex.News Feed är ett WordPress Yandex nyhetsplugin. Det låter dig konvertera innehållet från dina WordPress-inlägg och sidor direkt till Yandex nyhetsformat.

Det stöder Yandex turbo-sidor, anpassade inläggstyper, taxonomivillkor, kategorier och mer. Plugin är lätt att installera och förenkla integrationen av alla WordPress nyhetswebbplatser med Yandex.News.

Skaffa Yandex.News Feed-pluginet idag!

Det är allt!

Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig att hitta de bästa WordPress-nyheterna. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du skapar en webbplats som Reddit med WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map