9 bästa WordPress-plugins för användargenererat innehåll

bästa plugins för användargenererat innehåll


Letar du efter ett plugin för att aktivera användargenererat innehåll på din WordPress-webbplats?

Genom att använda en sådan plugin kan dina besökare och följare skicka innehåll på din webbplats direkt från dess front-end. Det kan vara i form av skriftliga artiklar, bilder, videor, ljudfiler, digitala bilder osv.

Användargenererat innehåll kan vara ett bra sätt att marknadsföra ditt företag eftersom det här innehållet kommer mest från dina kunder och de betalar vanligtvis inte för att göra det. Du kan uppmuntra innehållsinlämningar från dina användare som en del av dina reklamkampanjer, inlägg från gästpost osv.

Ett av de mest framgångsrika exemplen på en sådan kampanj var Starbucks White Cup-tävling Lansering. Starbucks-kunderna uppmanades att delta i tävlingen och skicka in en bild av deras doodled Starbucks-cup som en post. Vinnarens doodle skulle vara med på den begränsade upplagan Starbucks cups. Mer än 4000 kunder skickade in sina poster inom tre veckor.

Tävlingen var en enorm framgång. Det hjälpte dem att få gratis publicitet och kundlojalitet genom att visa användarna hur mycket de uppskattar kundens feedback.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress-plugins för användargenererade innehållssidor.

1. WPForms

wpforms, användargenererade plugins för innehåll

WPForms är ett super kraftfullt drag-and-drop-formulär-builder-plugin som gör att du kan acceptera användarinnehållsinlämningar, som gästposter, vittnesmål, recensioner osv. utan att behöva ge wp-admin åtkomst till användare. Plugin kommer med attraktiva formmallar, vilket gör det lättare för dig att skapa alla typer av formulär. Den är superflexibel när det gäller anpassning också tack vare drag-and-drop-byggaren som den taggar med.

Denna plugin hjälper dig också att integrera betalningsalternativ med ditt formulär för användarinlämning. Detta är praktiskt om du accepterar sponsrade artiklar på din webbplats. Det är kompatibelt med den senaste versionen av WordPress och fungerar underbart i webbläsare.

2. AccessPress Anonymous Post Pro

AccessPress-teman, användargenererat innehållsplugn

AccessPress Anonymous Post Pro är ett annat robust plugin som kan vara ett bra komplement till din användargenererade innehållssida. Med detta plugin kan du acceptera standard WordPress-gästpost från dina användare tillsammans med en bild. Det meddelar dig till och med varje gång det kommer en ny inlämning.

När detta plugin är aktiverat kan vem som helst skicka ett inlägg på din webbplats. Du kan ha etiketter med redigerbar form, verktygstips / suggestiva texter, kategorisera och göra mycket mer. Denna plugin kommer också med ett anpassat fält för att ange författarnamn och URL. Plugin underhålls och stöds konsekvent.

3. NextGen Gallery

NextGen Gallery är ett annat fantastiskt plugin som hjälper dig att acceptera användargenererat innehåll på din webbplats. Med detta plugin kan dina användare skicka mediagallerier direkt från front-enden. Det erbjuder vackra gallerier för att visa dina bilder i olika snygga stilar.

Du kan också ha många premiumförlängningar för att utöka dina funktioner. Några funktionaliteter som du kan aktivera med premiumförlängningarna är bildisolering, integrera sociala delningsknappar, en full-screen pro lightbox, aktivera digitala nedladdningar och mer. På grund av dess responsiva design ser dina bilder fantastiska ut över enheter.

4. WP User Frontend Pro

WP User Front end Pro, användargenererat innehållsplugin

WP User Frontend Pro är en fantastisk plugin för att acceptera alla typer av användargenererat innehåll. Med WP USer Frontend Pro kan du skapa vackra kataloger & medlemssidor, registreringsformulär för evenemang, acceptera gästartiklar och mer. Användare får till och med ladda upp produkter från front-end.

Denna plugin är bäst lämpad för medlemswebbplatser som vill publicera fantastiskt innehållsområde för inloggade användare.
Plugin låter dig till och med erbjuda enskilda instrumentpaneler till dina användare som kan nås från själva frontend. Med sitt lysande anpassade fältstöd kan du skapa valfri form.

5. Frontend Publishing Pro

Frontend Publishing Pro är ett annat plugin som är värt att prova. Det är en helt lyhörd, flexibel och användarvänlig WordPress-plugin som gör det lättare att skapa användarvänliga innehållssidor.

Du kan skapa ett obegränsat antal formulär, anpassade inläggstyper, anpassade fält, aktivera validerare och göra mycket mer. Det har till och med möjlighet att låta dig skicka ett tackmeddelande till användarna varje gång de skickar ett inlägg. Dessutom stöder det också att acceptera mediefiler i olika format.

6. Nyskapare för WordPress

Newsmaker för WrdPress, användargenererade plugins
Newsmaker för WordPress är ett underbart plugin som definitivt förtjänar din uppmärksamhet. Med detta plugin kan du tillåta dina besökare och följare att publicera inlägg, bilder, länkar, videor till och med avfrågningar direkt från framsidan.

Dina användare kan skicka innehåll utan att ens behöva registrera sig på din webbplats. Plugin låter också användare redigera sitt inlämnade inlägg. Både framsidan och baksidan är översättningsklara.

7. Prometheus användaröverfört innehåll

Prometheus, användargenererat innehåll

Prometheus är ett nytt tillägg till WordPress-marknaden. Plugin har laddats med fantastiska funktioner så att det är lätt för dig att skapa en användargenererad innehållssida med minsta ansträngning. Du kan lägga till ett inlämningsformulär var som helst på din webbplats. Det kan vara på din widget, på en specifik sida eller inlägg etc. För att undvika förvirring kan du ställa in regler för inlämning för dina användare och visa den var du vill.

Det ger dig också möjligheten att förbjuda användare som bryter reglerna som du har ställt in. Google ReCaptcha-alternativet säkerställer att din webbplats är säker och är skyddad från skräppost. Plugin skickar också e-postmeddelanden varje gång det finns en ny inlämning på din webbplats. För att hålla din webbplats ren kan du också filtrera förbannelseord och censurera oönskat innehåll.

8. Användarinlämnade inlägg

Användarens inlägg

Användarinlämnade inlägg är ett gratis WordPress-plugin för att acceptera och publicera användarinlämnat innehåll. För närvarande har detta plugin 30K aktiva installationer. Det kommer med ett avancerat formulär för inlämning av inlägg där användare kan skicka in ett formulär direkt från front-enden.

Liksom andra avancerade plugins kan detta plugin också visa ditt formulär var som helst på din webbplats med den kortkod som den erbjuder. Plugin låter dig också översätta dina inlägg till mer än 20 olika språk. Den upptäcker också redan inloggade användare automatiskt, stöder flera e-postmeddelanden med e-postvarningar, låter dig tilldela inlagda inlägg till alla registrerade användare och göra mycket mer.

Relaterad: Hur du växer din e-postlista

9. Front-end Uploader

Frontend Uploader, användargenererat innehållsplugin

Front-end Uploader är ett annat bra WordPress-plugin som du kan använda för att acceptera användargenererat innehåll på din webbplats. Du kan använda plugin-programmet för att skapa mycket anpassningsbara former och lägga till dem i dina inlägg och sidor. Plugin kommer att innehålla det skickade innehållet för moderering och kommer inte att visa det på din webbplats förrän du godkänner det.

Eftersom plugin-programmet inte har en formulärbyggare just nu, måste du använda en kortkod för att visa dina formulär. Du kan aktivera funktionerna Akismet och Recaptcha för att aktivera skräppost-skydd. Plugin meddelar dig också om ny inlämning via e-post som standard.

Kolla in det bästa WordPress-giveaway-plugin.

Det här är några av plugins som kan hjälpa dig att skapa en användargenererad innehållskampanj på din webbplats. Mer information finns i den här guiden på Hur man använder användargenererat innehåll i WordPress för att växa ditt företag att veta mer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me