9 Bästa WordPress-säkerhetsautentiseringsplugins (jämfört)

bästa säkerhetsautentiseringsplugins för wordpress


Är din webbplats säker nog? Tusentals bloggar och webbplatser hackas varje dag.

Du måste se till att din webbplats är säker mot potentiellt sårbara hot genom att införa säkerhetsautentisering medan du loggar in på din webbplats.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress-säkerhetsautentiseringsprogrammen.

Varför använda ett WordPress-säkerhetsgodkännande-plugin?

Det finns massor av fantastiska WordPress-säkerhetsplugins som kan skydda din webbplats och informera dig om misstänkta aktiviteter när det upptäcks.

Det är också viktigt för dig att aktivera säkerhetsverifiering, så att du kan vara säker på att endast godkända användare loggar in på din webbplats. Ett plugin för säkerhetsverifiering kan auktorisera användare automatiskt eller låta dem gå igenom tvåfaktorautentisering.

1. iThemes Security

iThemes Security, plugins för säkerhet

iThemes Security är ett utmärkt plugin-program för säkerhetsverifiering för WordPress som hjälper dig att hålla din webbplats säker och säker med dess tvåfaktorautentiseringsfunktion. När det är aktiverat kan en användare inte logga in på din webbplats om de först anger lösenordet och sedan den sekundära koden som skickas till sin autentiseringsapp.

Det kontrollerar också för flera inloggningsförsök och begränsar antalet försök per användare med WordPress brute force-skydd. Plugin ser upp för användare som försöker ändra någon fil på webbplatsen. Om någon sådan åtgärd upptäcks kommer plugin direkt att skicka ett meddelande så att du kan vidta lämpliga åtgärder. Om du misstänker sårbarhet kan du till och med låsa användaråtkomst till webbplatsen under en viss tid.

2. WP Login Plus

plugins för säkerhetsautentisering

WP Login Plus är ett robust plugin som erbjuder fantastiskt skydd för din webbplats med dess användar-ID-autentiseringsprocess. Det låter dig också anpassa inloggningssidan. Med detta plugin kan du till och med lägga till inloggningsanimationer på din webbplats. Om du tror att du inte vill ha det längre ska du bara inaktivera det och du är klar.

Det låter dig också lägga till ett auto-komplett alternativ, så att användare kan hoppa över att ange varje liten detalj för att registrera eller logga in på webbplatsen. Detaljerna fylls automatiskt ut baserat på data från datorminnet.

3. WorldPay XML Direct

Säkerhetsautentiseringsplugin

WorldPay XML Direct är en fantastisk WordPress-autentiseringsplugin för WooCommerce-webbplats. Det passar bäst för dig om du accepterar onlinebetalningar eller donationer. Med detta plugin kan du först fånga alla betalningsuppgifter på din server och sedan skicka den infångade informationen till WorldPay. Den behandlas sedan med hjälp av WorldPays värdbetalningssidor.

Du kan också ha full kontroll över hur dina kunder ser betalningssidorna. Det stöder korthållarverifiering och ser till att alla dina betalningar behandlas med MasterCards säkerhetsprotokoll. Du kan också använda detta plugin för att acceptera dina betalningar i flera valutor.

4. WP Magic Link-inloggning

WP Magic Link-inloggning

Med WP Magic Link Login-plugin kan du ge dina användare möjlighet att logga in på din webbplats utan lösenord. Allt de behöver göra är att skicka in sina e-postadresser. Plugin skickar sedan automatiskt en länk till den angivna e-postadressen. Den här länken går ut efter en viss tid.

För att förbättra säkerheten kan du aktivera ett alternativ som endast accepterar användare från samma IP-adress.

5. Wordfence Security

Wordfence-säkerhetsplugin

Wordfence Security är ett gratis säkerhetsplugin som identifierar och blockerar skadlig trafik för att säkerställa att din webbplats är helt säker. Plugin kommer med en IP-blockerare i realtid som aktivt arbetar för att blockera alla förfrågningar från alla misstänkta IP-adresser.

Den har också en skannare för skadlig kod som blockerar alla begäranden som kommer med farlig kod. Den tvåfaktors autentiseringsformulär som medföljer plugin-programmet skyddar din webbplats från spammare.

Om du har flera administratörer är det möjligt för dig att blockera några av dem också med det kända komprometterade lösenordet. Du kan använda plugin på ett obegränsat antal webbplatser och det kommer att meddela dig om eventuella kränkta lösenordsattacker, administratörsinloggningar, misstänkta åtgärder på webbplatsen osv..

6. Rublon tvåfaktorautentisering

Rublon är ännu en WordPress-säkerhetsverifieringsplugin som låter dig upprätthålla fullsäker säkerhet för din webbplats. Genom att använda detta plugin kan du säkra din webbplats från Botnets som har ett rykte att attackera tusentals webbplatser varje dag.

Allt du behöver göra är att installera och aktivera detta plugin på din WordPress-webbplats. Detta skyddar omedelbart ditt administrationskonto med en e-postbaserad tvåfaktorautentisering. Om du vill skydda mer än ett konto måste du byta till en betald version av plugin-programmet. Du kan använda det genom att registrera dig från deras officiella webbplats och sedan välja en föredragen plan.

7. Duo-tvåfaktorautentisering

Duo tvåfaktorsautentisering

Duo tvåfaktorautentisering är en fantastisk WordPress-säkerhetsgodkännande-plugin som skyddar din webbplatsinformation från att bli rånad av något elakartat element. Med det här insticksprogrammet kan du snabbt lägga till ett tvåfaktors autentiseringslösenord på din webbplats och vara säker på att webbplatsens säkerhet är i säkra händer.

Du kan göra detta med hjälp av Duos mobilapp som fungerar även om din telefon är täckt. Alternativt kan du aktivera autentisering med SMS eller ett samtal tillbaka till din telefon. Plugin har alternativ för det också. Det fungerar bra med andra plugins som du kanske har installerat på din webbplats.

8. Shield Security

Shield Security

Shield Security är en annan robust plugin för säkerhetsverifiering för WordPress som skyddar din webbplats från alla säkerhetshot med dess tvåfaktorautentisering. Plugin stöder Googles autentisering och autentisering via e-post. Det kommer också att meddela dig varje gång den upptäcker ett hot på din webbplats med sin kraftfulla kärnfilscanner.

Dessutom fungerar det också för att begränsa inloggningsförsök, blockera automatiserade skräppostkommentarer och mycket mer. Det kommer också att identifiera och blockera skadliga IP-adresser som kan skada din webbplats. Plugin är superlätt att använda och konfigurera.

9. Google Authenticator

Google Authenticator låter dig aktivera tvåfaktorautentisering (2FA, MFA) på din webbplats. Med dess autentisering kan du vara säker på att din webbplats är säker från alla typer av obehörig åtkomst.

Den är översättningsklar och stöder standard TOTP- och HOTP-protokoll för autentiseringsmetoder. Plugin är kompatibel med den senaste versionen av WordPress och fungerar underbart tillsammans med olika moderna och avancerade plugins.

Det här är några av de bästa säkerhetsautentiseringsplugins som du kanske vill använda på din webbplats. Om du vill veta mer om WordPress-säkerhet är här en detaljerad guide till dig.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map