9 bästa WordPress-säkerhetskopierade plugins jämfört (2020)

bästa WordPress backup-plugins jämfört


Är du överväldigad av alla olika WordPress-backup-plugins på marknaden? Undrar vilken som är den bästa lösningen för dina behov?

I den här artikeln hjälper vi dig att välja det bästa WordPress-säkerhetskopian för dina behov genom att jämföra de mest populära WordPress-säkerhetskopian på marknaden.

Välja ett WordPress Backup Plugin

Oavsett storleken på ditt företag är det helt värt det att investera i rätt WordPress-backup-plugin, eftersom den dyraste säkerhetskopian är den du aldrig gjorde!

Eftersom det finns dussintals WordPress-backup-plugins tillgängliga kan det vara svårt att välja rätt som passar dina behov. Nedan följer några saker du behöver leta efter i ett WordPress backup-plugin:

Säkerhetskopieringsmetoder:

 • Databasbackup: Vissa insticksprogram låter dig bara säkerhetskopiera din WordPress-databas.
 • Komplett säkerhetskopiering: Vissa plugins låter dig säkerhetskopiera hela webbplatsen, inklusive din databas och alla WordPress-filer.
 • Schemalagd säkerhetskopiering: Med det här alternativet kan du schemalägga en säkerhetskopia för att köras automatiskt, vilket ger dig sinnesfrid.

Säkerhetskopieringsplats:

Tillbaka till dagen låter de flesta WordPress-säkerhetskopior du lagra dina säkerhetskopior bara på din egen server. För att förbättra säkerheten stöder alla bra WordPress-säkerhetskopior för att skicka dina säkerhetskopior till avlägsna platser som Dropbox, Google Drive eller Amazon S3. På så sätt kan du enkelt återställa dina filer, även om hela webbplatsen hackas.

Nu är det dags att ta en titt på de bästa WordPress-backup-plugins på marknaden!

1. UpdraftPlus

updraft plus

UpdraftPlus är en av de bästa WordPress backup-plugins på marknaden. Det har rankats som den mest populära säkerhetslösningen för WordPress, med över en miljon aktiva installationer.

Även med den kostnadsfria versionen av pluginprogrammet kan du enkelt konfigurera fullständiga, manuella eller schemalagda säkerhetskopior av alla dina webbplatsfiler inklusive din databas, plugins och teman. Återställa dina filer är enkelt och du kan göra det med minimal teknisk kunskap.

Bäst av allt, det stöder flera molnlagringsalternativ inklusive Google Drive, Dropbox och Amazon S3.

Medan gratisversionen är fullpakad med alla väsentliga funktioner kan du enkelt förbättra kärnfunktionerna med deras premiumversion.

Kom igång med UpdraftPlus idag.

2. BackupBuddy

backupbuddy

BackupBuddy har funnits sedan början av 2010 och skyddade en halv miljon WordPress-webbplatser.

Med bara några klick gör det möjligt att säkerhetskopiera hela webbplatsen från din WordPress-instrumentbräda. Du kan schemalägga automatiska säkerhetskopior, skicka dina säkerhetskopior till en fjärrsäker plats och återställa dina filer snabbt.

Möjligheten att reparera och optimera din databas är en av de unika funktionerna som BackupBuddy erbjuder. Med varje plugin-köp får du 1 GB gratis Stash Live-lagring. Stash Live säkerhetskopierar kontinuerligt dina databasändringar, till exempel nya eller modifierade inlägg, vilket gör ditt sinne lugnt. Bäst av allt, Stash Live fungerar perfekt även om din webbplats är värd på billig delad hosting.

Kom igång med BackupBuddy idag.

3. VaultPress (med Jetpack)

Vaultpress

VaultPress är en av de kraftfulla backup- och säkerhetsplugins för WordPress av Automattic, teamet bakom WordPress.com.

Med VaultPress kan du hålla en uppdaterad säkerhetskopia av din webbplats med daglig eller realtidssynkronisering. Dessutom gör den säkerhetsskanningar regelbundet, så du kan enkelt identifiera potentiella hot och fixa dem. Om skadlig kod eller virus upptäcks kan du förvisa dem med bara ett enda klick.

VaultPress är nu en del av Jetpack, så du måste installera Jetpack på din webbplats, ansluta din webbplats till WordPress.com och välja (åtminstone) den personliga planen för att komma igång.

Kom igång med VaultPress av Jetpack idag.

4. BackWPUp

backwpup

BackWPUp är ännu en backup-plugin som säkerhetskopierar din kompletta WordPress-installation och sparar dem till en avlägsen plats som du föredrar, till exempel Dropbox eller Amazon S3.

Premiumversionen låter dig lagra reservfiler på Google Drive och Amazon Glacier.

Några av de unika funktionerna i premiumversionen är:

 • Säkerhetskopiera till flera destinationer per jobb.
 • Synkronisera filer på fjärrkontrollplats som Google Drive, Dropbox.
 • Säkerhetskopiera din specifika filsökväg efter dina behov.

Kom igång med BackWPUp idag.

5. BackUpWordPress

backup wordpress

BackUpWordPress är ett lättanvänd backup-plugin eftersom det inte kräver några konfigureringskonfigurationer i slutändan. Vid aktivering säkerhetskopierar det dina filer direkt ur rutan.

Som standard lagras reservfiler på / wp-content / backups-plats på din webbplats, men du kan enkelt ändra sökvägen om du vill. Eftersom alla filer, inklusive dina icke-WordPress-filer, säkerhetskopieras i din webbplatsrot, rekommenderas det starkt att du ändrar sökvägen så att den är säker.

Plugin kan fungera både på Linux- och Windows-servrar. Det gör att du också kan utesluta de filer du inte vill säkerhetskopiera.

Kom igång med BackUpWordPress idag.

6. Duplicator

dupliceringsapparat

Duplicator gör det enkelt att säkerhetskopiera alla dina WordPress-filer i zip-format, så att du kan ladda ner dem offline, migrera över samma eller olika servrar.

En av de unika fördelarna med att använda Duplicator är dess förmåga att klona dina förkonfigurerade webbplatser. Istället för att manuellt konfigurera dina favorit teman eller plugins, Duplicator låter dig konfigurera en enda webbplats och paketera den. På så sätt kan du migrera dina förkonfigurerade WordPress-webbplatser till olika platser och eliminera behovet av omarbetning.

Som många andra populära WordPress-säkerhetskopieringslösningar låter Duplicator dig att schemalägga säkerhetskopior, skicka dem till molnlagring och skicka dig meddelanden via e-post.

Kom igång med Duplicator idag.

7. WP Time Capsule

wp tidskapsel

WP Time Capsule är en perfekt lösning för dig om du bara vill säkerhetskopiera dina senaste filer och inte hela WordPress-webbplatsen. Med WP Time Capsule kan du säkerhetskopiera din webbplats till dina favoritmolnplatser som Google Drive, Dropbox eller Amazon S3.

Den största fördelen med WP Time Capsule är att den förbrukar betydligt färre serverresurser eftersom den inte komprimerar och zipar dina säkerhetskopieringsfiler.

För att använda WP Time Capsule på din webbplats, registrera dig för ett konto på WP Time Capsule, installera gratis plugin och anslut sedan molnappen till din plugin så att du kan skicka dina WordPress reservfiler till din önskade plats. När du har slutfört en fullständig säkerhetskopia kan du schemalägga en tid för säkerhetskopiering av dina nyligen ändrade filer.

Kom igång med WP Time Capsule idag.

8. WP-DB-säkerhetskopia

wp-db-backup

Med WP-DB-säkerhetskopiering kan du säkerhetskopiera din WordPress-databas och skicka den till den adress du anger. Som namnet anger, säkerhetskopierar det bara din WordPress-databas, vilket innebär att du måste säkerhetskopiera dina mediefiler manuellt.

WP-DB-Backup kan vara rätt lösning för dig om du inte uppdaterar din WordPress-webbplats för ofta eller inte vill säkerhetskopiera dina bilder. Det förväntar sig också att du är tekniskt benägen, så det är inte bäst för nybörjare. Du måste säkerhetskopiera och återställa din WordPress-databas på egen hand.

Om du inte vill riskera att hantera databasfiler själv, är detta inte rätt lösning för dig.

Kom igång med WP-DB-Backup idag.

9. Säkerhetskopiering av WP-databas

wp-databasbackup

WP Database Backup är ännu ett gratis plugin för databasbackup.

Med WP Database Backup kan du skapa och återställa säkerhetskopior med bara ett enda klick. Det erbjuder något fler funktioner än WP-DB-Backup gör, men är totalt sett mycket lika.

Några av de viktigaste funktionerna som du tycker är användbara är:

 • Enkel konfiguration.
 • Lagra din databasbackup på en avlägsen plats.
 • Stöder flera lagringsdestinationer.
 • Sortera och söka säkerhetskopia från en lista.
 • Tillhandahåller omfattande dokumentation som hjälper dig genom processen.

Kom igång med WP Database Backup idag.

Vilket är det bästa WordPress Backup Plugin för dig?

Utan tvekan är UpdraftPlus det bästa WordPress-säkerhetskopian för din webbplats. UpdraftPlus är den kompletta säkerhetskopieringslösningen som har alla väsentliga funktioner, direkt ur lådan. Bäst av allt, även gratisversionen erbjuder ett överflöd av funktioner, även jämfört med andra premium-plugins.

Men om du bestämmer dig för att välja ett premium-backup-plugin som erbjuder live-backup när dina filer ändras, kan du använda BackupBuddy. Det låter dig också skanna och reparera vanliga problem, vilket är ett stort plus. Med sin Stash-funktion sparar plugin mycket av dina serverresurser också.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-säkerhetskopior för dina behov.

För att ytterligare säkra din webbplats kanske du också vill kolla in de bästa WordPress-säkerhetsplugins och den ultimata säkerhetsguiden för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map