9 bästa WordPress-tävlingar och Giveaway-plugins i jämförelse (2020)

bästa wordpress-tävlingen och giveaway-plugins


Vill du ha en snabb lösning för att organisera en tävling eller en giveaway på din webbplats? Då måste du använda en kraftfull WordPress-giveaway-plugin på din webbplats. Genom att organisera tävlingar och giveaways på din webbplats kan du växa din webbplatstrafik, e-postlista och följare av sociala medier.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa WordPress-tävlingsprogrammen.

Varför använda ett WordPress Giveaway-plugin på din webbplats?

Att köra en tävling eller en giveaway är en win-win för både dig och din publik. Genom att delta i tävlingar och giveaways kan din publik vinna en chans att få några freebies. För dig är det en möjlighet att marknadsföra ditt företag och informera människor om dina produkter och tjänster. Du kan uppmuntra fler att besöka din webbplats och till och med komma in på din lista.

Eftersom tävlingar varar under en begränsad tid kan du skapa en känsla av brådska för att locka fler människor att delta i tävlingen. Det här är bara några fördelar med att organisera tävlingar och giveaways på din webbplats.

För att hjälpa dig organisera tävlingar på din WordPress-webbplats har vi kommit med en lista över plugins som är enkla och funktionsrika. Så låt oss kolla in dem.

1. RafflePress

rafflepress-review

RafflePress är ett helt nytt tillägg till WordPress-marknaden. Denna fantastiska WordPress-giveaway-plugin är utformad för att hjälpa dig att förenkla processen att köra giveaways och tävlingar på din webbplats. Det kommer med en användarvänlig drag-and-drop-sidbyggare, med vilken du kan skapa dina kampanjer inom några minuter. Du får också använda dess vackra förbyggda mallar som hjälper dig att spara tid, så att du inte behöver bygga en fantastisk giveaway-kampanj från början.

Plugin-enheten har ett fullständigt skydd mot alla typer av bedrägeriposter. För att marknadsföra din tävling kan du uppmuntra människor att dela den på sociala medier genom att integrera din favorit sociala plattform i din tävling. Med hjälp av spårning och ommålning är det lättare för dig att maximera din konvertering.

2. Responsive Poll

Responsive Poll är en superkraftig och robust WordPress-poll-plugin som låter dig skapa omröstningar och tävlingar på din WordPress-webbplats. Det levereras med flera animerade diagramalternativ så att du kan visa dina undersökningsresultat. Det låter dig också anpassa diagrammet och få det att visas exakt som du vill.

Du kan använda diagrammet i olika former, till exempel ett stapeldiagram, cirkeldiagram, rad, radarkarta och mer. Du har också olika alternativ att välja mellan när det gäller att visa dina resultat. Plugin är kompatibel med den senaste versionen av WordPress och är superenkel att använda. Du kan också använda den tillsammans med andra moderna plugins som du har installerat på din webbplats utan kompatibilitetsproblem.

3. Videokonkurrens WordPress Plugin

Video tävling wp plugin, giveaway plugins, tävling plugins

Videokonkurrens WordPress Plugin är ett annat lysande WordPress-giveaway-plugin som du kanske vill kolla in. Med detta plugin kan du enkelt komma på videotävlingar på nolltid. Plugin ger dig full kontroll över tävlingen. Från att kontrollera dina kommentarer, röster, videokällor, ny inlämning och mer låter det här plugin dig göra mycket mer.

Plugin stöder också full integration med BuddyPress, så om du vill skapa en community-webbplats eller ett forum kan du göra det också. För att bekämpa inlämning av skräppost erbjuder det 9 lager av bedrägeriskydd. Plugin är översättningsklar och stöder 9 globala språk.

Relaterat: Hur man skapar en flerspråkig webbplats.

4. Fototävling

Fototävling WP Plugin, tävlings plugins, giveaway plugins

Precis som namnet antyder låter Photo Contest dig skapa en fotografitävling utan att koda en enda rad. Denna plugin är supersnabb, lyhörd och flexibel, så oavsett vilken enhet din besökare använder kommer din tävlingskampanj att se bra ut.

Plugin har testats framgångsrikt i den senaste versionen av WordPress och ett antal gratis och premiumtema. Liksom plugin för videokonkurrens stöder även den här BuddyPress. Plugin är BNR-klar och till och med kan du skicka e-postmeddelanden till tävlande.

Relaterat: Bästa WordPress GDPR-plugins.

5. Wishpond

Wishpond, tävlingsplugin

WishPond är mer än bara en tävlingsgenerator. Det är en komplett marknadsföringslösning designad med snabb tillväxt i åtanke. Med WishPond kan du växa dina följare genom att skapa fototävlingar, Instagram-kampanjer etc. Bortsett från det kan du också använda det för att skapa några fantastiska målsidor som dina besökare kommer att bli förälskade i.

Funktionen för automatisering av marknadsföring av plugin hjälper dig att förvandla dina leads till försäljning baserat på realtidsaktivitet. Wishpond integreras också sömlöst med dina favoritmarknadsappar. Plugin är kompatibel med de flesta populära WordPress-teman och plugins.

6. Image / Video Contest Generator WordPress

Generator för bild- och videotävling

Med bild / video-tävlingsgenerator kan du skapa olika tävlingar och roliga spel för att locka besökare till din webbplats. Med detta plugin är det enkelt för dig att engagera din publik längre genom att få dem att delta i tävlingarna eller låta dem spela de spel du skapar.

För att göra dina tävlingar och spel mer tilltalande erbjuder plugin vackra redigerbara redo att använda mallar. Du kan ändra mallens färg, teckensnitt och till och med lägga till knappar i mallarna.

För att låta folk veta om din tävling och spel kan du lägga till sociala delningsknappar på din webbplats. Plugin ger dig också detaljerad statistik, så att du kan få insikt i hur bra din tävlings resultat fungerar.

7. Tävlingar med belöningsbränsle

Tävling plugins

Tävling av belöningar är ett annat fantastiskt plugin som hjälper dig att köra WordPress-giveaway direkt från din WordPress-instrumentbräda. Med detta giveaway-plugin för WordPress kan du driva mer trafik, sociala medier följa, öka kommentarer och göra mycket mer på din webbplats.

Du kan belöna dina vinnare med digitala priser och om du vill kan du till och med svartlista specifika länder från att delta i tävlingen. Plugin låter dig också kopiera den befintliga tävlingen, vilket gör det enkelt för dig att köra en liknande tävling med små ändringar. Använd statistiken för att kolla hur din tävling presterar. Det bästa av allt är att detta plugin är helt gratis att använda.

8. Visa ner

Show Down-tävlingsplugin

Show Down är ett Woocommerce-vänligt WordPress-plugin som låter dig skapa bild- och tävlingsstrider, Yay- eller Nay-tävlingar, obegränsade tävlingar och mycket mer. Plugin är lyhörd och översättningsklar, vilket innebär att dina tävlingar ser bra ut på alla plattformar.

Du kan bädda in tävlingarna på dina inlägg eller sidor med en kortkod.

9. Pollundersökning, formulär & Quiz Maker

Åsiktningssteg

Åsiktningssteg är ett annat utmärkt WordPress-plugin som låter dig skapa enkäter, enkäter, formulär, frågesporter etc. på din webbplats, direkt från din WordPress-instrumentpanel. Plugin kommer med många förbyggda anpassningsbara mallar. Plugin ger dig full flexibilitet för att göra ändringar i tävlingarna.

Den grundläggande versionen av plugin är gratis, vilket är begränsat till 100 svar per månad och 10 svar per artikel.

Det här är några plugins som du kan använda för att skapa en snabb tävling eller poll eller giveaway på din WordPress-webbplats.

Om du gillade den här artikeln kanske du vill läsa hur du skapar en framgångsrik giveaway eller tävling i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me