9 beste filopplastingsprogramtillegg for WordPress (sammenlignet)

Beste filopplasting-plugins for WordPress


Leter du etter det beste filopplastingsprogrammet for WordPress?

Med riktig WordPress-filopplasting-plugin, kan du la brukerne laste opp filer fra frontend eller backend.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste filopplasting-programtilleggene for WordPress.

Velge det beste filopplastingsprogrammet for WordPress

Ettersom det finnes dusinvis av plugins for opplasting av WordPress-filer, kan det være skremmende å velge den beste filopplastingsprogrammet. Du bør se etter en plugin som samsvarer med de fleste av dine krav og er enkel å bruke.

Når du velger en filopplasting-programtillegg, er her noen få faktorer du må vurdere:

 • Brukeropplastinger: Tillat brukere å laste opp filer uten å logge seg på nettstedet ditt.
 • Vedleggsfiltype: Støtt flere filtyper, inkludert de vanlige og avanserte filtypene.
 • Størrelse på filopplasting: Velg en maksimal tillatt størrelse for filopplasting, og begrens brukerne dine fra å laste opp store filer.
 • Oppbevaring: Velg et lagringssted, som hosting, tredjepartsapper, for eksempel Google Drive .

La oss se på noen av de beste filopplasting-programtilleggene for WordPress.

1. WPForms: Beste filopplastingsskjema-plugin

WPForms

WPForms er den mest nybegynner WordPress-kontaktskjema-plugin som lar deg lage et skjema for opplasting av filer i WordPress. Du kan til og med opprette et skjema for opplasting av flere filer i WordPress.

Det kommer med en dra og slipp skjermbygger som lar deg legge til og administrere felt, knapper og andre alternativer på skjemaet for opplasting av fil.

Kom i gang med WPForms i dag!

2. Filopplastingstyper: Støtte tilleggsfiltyper

filopplastingstyper

Filopplastingstyper er et gratis programtillegg fra WPForms som lar deg laste opp flere filtyper på ditt WordPress-nettsted. Som standard lar WordPress deg bare laste opp et begrenset antall filendelser på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.

Med denne pluginen kan du laste opp alle filtypene til WordPress-mediebiblioteket ditt uten noen begrensninger. Alt du trenger å gjøre er å hvitliste disse utvidelsene i plugin-innstillingene du vil laste opp på nettstedet ditt.

2. WP User Frontend: Beste Frontend File Uploader

WP User Frontend

WP User Frontend er et gratis WordPress-plugin som leveres med frontend-dashbord, frontend-editor og frontend-filopplasting for brukerne dine. Den lar brukerne oppdatere profilene sine og sende inn innlegg fra frontend.

Plugin-en lar brukerne dine legge ved filer og laste opp bilder i innleggene sine. Det kommer også med en dra-og-slipp-skjermbygger og en forhåndsvisning av sanntid for enkelt å sette opp filopplastingskjemaer.

Kom i gang med WP User Frontend i dag!

3. Ninja Forms: Enda en filopplasting av skjema-plugin

NinjaForms

Ninja Forms er nok et WordPress-kontaktskjema-plugin som kommer med et brukervennlig og fleksibelt skjema for filopplasting for brukerne dine.

Det gir sømløs integrasjon med populære tredjeparts lagringstjenester for å lagre opplastede filer. På denne måten trenger du ikke betale mer for webhotellplass.

Kom i gang med Ninja Forms i dag!

4. Ajax Multi Upload: For en smidigere opplasting

Ajax Multi Upload

Ajax Multi Upload er et premium-filopplastingsprogram for WordPress. Den leveres med tilpassede filtre, bildebehandler, enkeltopplastede eller flere filopplastinger og mer.

Med Ajax-funksjonalitet vil brukerne få en jevn opplasting av filer uten lasting eller oppdatering av siden.

Kom i gang med Ajax Multi Upload i dag!

5. WordPress File Upload: Gratis opplastingsplugin

WP-filopplasting

WordPress File Upload er et gratis og enkelt filopplastingsprogram. Du kan bruke denne pluginen til å motta filvedlegg fra brukerne dine.

Plugin-en lar brukerne dine laste opp filer fra hvilken som helst side, innlegg eller sidefelt. For å vise filopplastingsknappen, er alt du trenger å gjøre å bruke kortkoden hvor du vil.

Kom i gang med WordPress File Upload i dag!

6. WP Extra filtyper: Støtter flere filendelser

WP Extra File Type

WP Ekstra filtyper er en utvidelse til standardopplastingsalternativet for WordPress-fil. Den støtter mange forskjellige typer filutvidelser slik at brukere kan laste opp hvilken som helst fil til WordPress mediebibliotek.

Det fungerer også med andre filopplastingsprogramtillegg for å utvide funksjonaliteten. Du kan installere plugin-modulen og begynne å laste opp filer med en gang.

Kom i gang med WP Extra filtyper i dag!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Uploader for WooCommerce

WooCommerce Drag and Drop Uploader

WooCommerce Drag & Drop Uploader er en nyttig plugin-fil for opplasting av WordPress-filer for e-handelssteder. Det kommer godt med hvis du vil la brukerne dine laste opp bilder av produktene som er levert nylig. På den måten kan brukere rapportere ethvert problem med leveransen.

Programtillegget bruker Ajax for å laste opp filer uten å oppdatere siden. Plugin-en er enkel å bruke og krever ingen koding for å konfigurere.

Kom i gang med WooCommerce Drag & Drop Uploader i dag!

8. WP Media File Manager: Plugin for beste mapperopplaster

WP Media File Manager

WP Media File Manager er et kraftig WordPress-opplastingsplugin som lar deg laste opp mapper på nettstedet ditt og administrere dem effektivt. Plugin-en oppretter mapper i WordPress-mediebiblioteket.

Med den innebygde filutvidelsesfunksjonen kan du også laste opp filer med spesifikke utvidelser i WordPress.

Kom i gang med WP Media File Manager i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste filopplastingsprogrammet for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du oppretter et skjema for filopplasting i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map