9 beste iscenesettelsestillegg for ditt WordPress-nettsted (sammenlignet)

beste iscenesettelse plugins


Leter du etter en god iscenesettingsplugin for å teste eksperimentene dine før den går live?

Et iscenesettingssted er en kopi av nettstedet ditt der du kan eksperimentere med nye funksjoner, plugins og oppdateringer før du skyver dem til ditt live nettsted. På den måten kan du finne og fikse feil uten å måtte bekymre deg for å ødelegge nettstedet ditt og miste trafikken.

Men før du dykker inn og begynner å bruke en WordPress-staging-plugin, kan du dobbeltsjekke med hostingleverandøren din og se om de tilbyr en staging site-funksjon.

Det er fordi en iscenesettingsplugin bare vil ha begrenset kontroll over hosting-serveren din, så sjansen er stor for at den ikke gir deg best mulig resultater. På toppen av det vert noen plugins staging-nettstedet ditt på sin egen server. Hvis du er bekymret for personvernet ditt og databeskyttelsen, er det bedre å holde seg til hostingleverandørens iscenesettingsfunksjon.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste iscenesettingsprogrammene for WordPress som gjør det enkelt å sette opp et iscenesettingssted. Før det kan vi se på noen få webhotell-tjenester som tilbyr et 1-klikk-staging-alternativ.

Webhotell-tjenester med 1-klikks staging-alternativ

Noen webhotelltjenester tilbyr gratis 1-klikk stagingalternativer for brukerne. Her er noen av dem du kanskje vil sjekke ut.

1. Bluehost

Bluehost Rabattkode, bluehost webhotell

Bluehost er en av de mest populære webhotellleverandørene som tilbyr gode funksjoner for brukerne, inkludert et 1-klikk-staging-alternativ. Med Bluehost får du også alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang, for eksempel gratis domenenavn, gratis SSL og mye mer.

Vet mer om Bluehost her.

2. SiteGround

gratis migrasjon, SiteGround Web Hosting, gratis ssl, gratis iscenesettelse med ett klikk

Siteground er en annen fantastisk webhotellleverandør som tilbyr et 1-klikk staging-alternativ til sine brukere. SiteGround er et offisielt anbefalt vertsfirma av WordPress.org og tilbyr gode funksjoner som innebygd WP-hurtigbufring, daglige auto-sikkerhetskopieringer, gratis SSL og mer.

Les hele anmeldelsen vår på SiteGround.

3. Dreamhost

Dreamhost

Dreamhost er en annen leverandør av webhotellleverandører som gir deg et stasealternativ med 1 klikk til brukerne. Du får også et gratis domene, nettstedsbygger, 1-klikk WordPress installasjonsprogram, ubegrenset diskplass og mye mer.

Sjekk ut vår anmeldelse på Dreamhost her.

La oss nå gå videre for å sjekke de beste iscenesettelsestilleggene som er tilgjengelige for WordPress.

Velge et WordPress Staging Plugin

Hvis du ikke er vertskap hos en hostingleverandør som støtter et stedsalternativ med 1 bikkje og ikke er interessert i å flytte nettstedet ditt til et av dem, kan det være lurt å vurdere et WordPress-staging-plugin.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

UpdraftClone er et populært iscenesettingsplugin som tilbys av den populære backup-plugin, Updraftlus. Det fungerer på et token-system der det koster symboler for å lage en klone og holde klonen levende.

Med denne pluginen kan du opprette en sandkasse umiddelbart og direkte fra UpdraftPlus-pluginen.

2. BlogVault

BlogVault

BlogVault er hovedsakelig en backup-plugin som også gir deg staging-alternativet. Denne pluginen fungerer på enhver vert og er rask nok til å identifisere endringene du gjør gjennom endringene.

Iscenesettelsen kjøres på sine egne skyservere og tilbyr et alternativ med ett klikk for å slå sammen endringene dine med live-nettstedet. Å iscenesette nettstedet ditt koster ingen ekstra kostnader. I stedet kan du også bruke andre funksjoner som migrering av nettsteder, WooCommerce-sikkerhetskopieringer, gjenoppretter osv.

3. WP Staging Pro

WP staging pro, iscenesettelse av plugins

WP Staging Pro er et kraftig klonings- og migreringsplugin for WordPress som lar deg lage et iscenesettingssted med bare et enkelt klikk. Når du er ferdig med å eksperimentere med endringene dine, lar den deg skyve alle endringene til live-nettstedet uten problemer.

Det lar deg også autentisere brukerne dine som kan jobbe på iscenesettingssiden. Dette er et flott alternativ for å holde ditt live nettsted trygt og sikre at ingen skyver testene dine til ditt live nettsted uten ditt samtykke.

4. WP Stage Coach

WP Stagecoach

WP Stage Coach lar deg opprette et iscenesettingssted med bare et enkelt klikk. Den overskriver ikke databasen din under importen. Plugin-en fungerer på alle webhotell slik at du kan være trygg på at nettstedet ditt er i trygge hender.

Det lar deg også passordbeskytte iscenesettelseskopier, slå sammen endringer med ditt live nettsted med et enkelt klikk og mye mer.

5. Duplicator Pro

duplikator, iscenesettelse plugin

Duplicator Pro er et annet utmerket alternativ som lar deg klone nettstedet ditt enkelt.

Bortsett fra å opprette iscenesettingssteder, tilbyr den også flere andre funksjoner som oppretting av autodatabaser, begrensning av sikkerhetskopier, e-postvarsler for å informere deg om dupliseringsproblemer, osv..

6. CodeGuard

Codeguard, iscenesettelse av plugins

CodeGuard er en one-stop sikkerhetsløsning for nettstedet ditt. Ikke bare kan du opprette et iscenesettingsnettsted med denne pluginen, men også bruke det for å beskytte nettstedet ditt mot skadelig programvare og potensielt sårbare trusler.

Du kan også hvitmerke nettstedgrensesnittet ditt, så hvis du er et byrå som håndterer flere klientnettsteder, kan det være lurt å vurdere Codeguard.

7. Alt-i-ett WP-migrasjon

All_in_One_WP_Migration_

Alt-i-ett WP-migrasjon er et utmerket iscenesettingsplugin som lar deg eksportere WordPress-filer inkludert databasen din uten å ansette en devloper. Plugin-enheten er kompatibel med nesten alle webhotellleverandører.

Det krever heller ingen PHP-utvidelser og fungerer med alle versjoner av PHP fra v5.2 og utover.

8. WP Synchro

WP_Synchro, iscenesettelse av plugins

WP Synchro er et annet gratis staging-plugin som lar deg holde ditt live nettsted og iscenesettingsområdet synkronisert. Du kan sette opp stasjonsområdet en gang og deretter aktivere å kjøre migreringsprosessen automatisk.

Du kan også dra eller skyve databasen fra et nettsted til et annet uten koding. Du kan til og med synkronisere filene, inkludert mediefiler, temaer, plugins osv. Og holde dem synkronisert med det sekundære iscenesettingsstedet.

9. Sikkerhetskopiering & Staging av WP Time Capsule

Backup_and_Staging, stagibg plugins

Sikkerhetskopiering og iscenesettelse av WP Time Capsule er et flott alternativ der du kan få iscenesatt nettstedet ditt i gang med et enkelt klikk. Denne pluginen har to hovedfunksjoner: sikkerhetskopiering og iscenesettelse.

Du kan enkelt klone ditt dupliserte nettsted eller migrere nettstedet til et nytt sted. Plugin-en er superrask og fungerer sømløst med andre plugins også.

Det er det!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste iscenesettelsespluginene på markedet. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lære om webhotelltjenestene som tilbyr gratis migrasjonstjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me