9 beste plugin-moduler for WordPress-annonseadministrasjon for å øke inntektene (sammenlignet)

beste wordpress plugins for annonseadministrasjon


Tjener du penger på bloggen din med annonser? Er du ikke sikker på hvilken plugin for annonseadministrasjon du skal bruke? Ved å bruke en annonseadministrasjonsplugin gir du mer kontroll over annonsene dine og hjelper deg med å øke inntektene.

I denne artikkelen viser vi deg de beste pluginene for WordPress-annonseadministrasjon for å øke inntektene.

Bruke et WordPress Ad Management Plugin

Å tjene penger på nettstedet ditt med annonser er en av de beste måtene å tjene penger på nettet. Å vise annonser på nettstedet ditt kan virke som en oppgave uten hjerner. Imidlertid, hvis du ikke har kontroll over annonsene dine, vil du sannsynligvis legge igjen penger på bordet.

Hver annonseadministrasjonsplugin er unik med tanke på funksjoner. La oss se på noen få fordeler ved å bruke en plugin for annonseadministrasjon på nettstedet ditt:

 • Vis annonser på de mest optimale stedene for å øke inntektene
 • Selg direkte annonser så vel som nettverksannonser enkelt
 • Spar tid ved å rotere og planlegge annonser automatisk basert på valget
 • Ha mer kontroll over annonsene dine

1. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

AdSanity er en brukervennlig plugin for annonseadministrasjon for WordPress. AdSanity gjør det enkelt å selge direkteannonser og nettverksannonser som Google AdSense. Plugin-en ble designet for å være lett og rask. Kjerneplugin kommer med alle viktige funksjoner du trenger for å lykkes. Du kan legge til forbedrede funksjoner ved å installere tillegg.

AdSanity-plugin-en har grafisk statistikk som gir deg innsikt i hvor bra annonsene dine presterer. Plugin-enheten lar deg også angi start- og sluttdatoer for individuelle annonser, slik at du kan angi og glemme annonsene dine uten å måtte bekymre deg for å bytte ut annonsene i tide.

Les vår komplette AdSanity-gjennomgang!

2. AdRotate

adrotate

AdRotate er en av de beste måtene å planlegge annonsekampanjer måneder på forhånd. Den lar deg lage avanserte tidstabeller for når annonsene dine vises.

Med gratisversjonen av plugin-modulen kan du lage dine egne annonser og spore annonseinntrykkene dine.

Nedenfor er noen avanserte funksjoner pro-versjonen har å tilby:

 • Geografisk målretting: Du kan vise annonser på nettstedet ditt basert på brukernes geografiske beliggenhet.
 • Mobilannonser: Du kan vise annonsene dine basert på brukernes enhet.
 • Annonsørkampanjer: Du kan spare tid ved å la sponsorene lage egne annonser. Alt du trenger å gjøre er å se gjennom annonsene før de går live.
 • Premium support: AdRotate tilbyr support via billettbasert e-post.

3. OIO Publisher

oio forlegger

OIO Publisher er enda en plugin for annonseadministrasjon som er spesielt bra for å selge direkte annonser uten mellommann. OIO Publisher gjør det mulig for annonsører å kjøpe et annonsepot og vise annonsene sine uten forlaget. Plugin-en sender også annonsører ukentlige rapporter om visningene og klikker banneret deres har mottatt.

Du kan også bruke OIO-utgivere til å publisere tredjeparts nettverksannonser, for eksempel Google AdSense sammen med dine egne annonser.

Plugin koster 47 dollar. Du trenger bare en enkelt lisens for å bruke OIO Publisher på ubegrensede nettsteder.

4. Sett inn innlegg

sett inn innleggsannonser

Insert Post Ads er en WordPress-annonseadministrasjonsplugin som lar deg plassere annonsene dine i blogginnleggene dine. Ved å plassere annonsene dine på de mest optimale stedene på WordPress-bloggen din, kan du øke CTR-ene og generere mer inntekter.

Med Sett inn innlegg-annonser kan du vise nettverksannonsene dine før innhold, etter innlegg eller etter et spesifisert antall avsnitt.

Når plugin-en er konfigurert, vises annonsene dine automatisk basert på din foretrukne annonseplassering i blogginnleggene dine. Hvis du vil, kan pluginprogrammet deaktivere å vise annonsene dine på visse blogginnlegg.

5. Annonser

annonseinnsetter

Ad Inserter er et populært programtillegg for annonseadministrasjon som gjør det enkelt å plassere nettverksannonser på de mest optimale stedene på WordPress-bloggen din.

I tillegg til innholdsområdet, lar plugin-en deg vise annonser over overskriften, i bunnteksten, mellom innlegg osv.

Sjekk også: Slik viser du inline-annonser

Med Ad Inserter kan du overholde vilkårene for Google AdSense ved å ikke sette inn annonser i nærheten av bilder eller overskrifter.

Den støtter også AMP (Accelerated Mobile Pages) annonseintegrasjon, slik at du enkelt kan vise annonser på AMP-sider.

6. Rask AdSense

rask adsense

Quick AdSense er en annen Google AdSense-plugin som lar deg legge inn annonsene dine tilfeldig i artiklene dine. Programtillegget gjør det enkelt å deaktivere visning av annonser på visse sider ved å sette inn en liten tagg manuelt i artikkelen.

Quick AdSense lar deg vise annonser spesifikt eller tilfeldig hvor som helst i et innlegg. Du kan også vise annonser rett etter det første innlegget ditt.

Plugin-enheten har minimale konfigurasjonsalternativer, slik at du enkelt kan administrere annonsene og øke annonseinntektene.

7. Avanserte annonser

avanserte annonser

Avanserte annonser er en annen plugin som lar deg opprette og vise ubegrensede annonseenheter på ditt WordPress-nettsted. Plugin-enheten lar deg rotere annonser basert på tilpassbar annonsevekt, slik at flere annonsører per annonseområde.

Siden plugin-en er basert på WordPress-standarder, kan du administrere annonser som du administrerer artiklene dine i WordPress-dashbordet.

Ved å installere sporingsvedlegget kan du spore annonseinntrykk og klikk, sammenligne statistikk for forskjellige perioder og mer.

Du kan også vise annonser basert på mange forskjellige faktorer, inkludert nettlesere, enheter, informasjonskapsler, medlemsnivåer osv.

8. En annen WordPress Classifieds Plugin

awpcp

En annen WordPress Classifieds Plugin er den beste plugin for å kjøre en funksjonsrik online rubrikkannonse på nettstedet ditt. Plugin-en lar brukerne søke i rubrikkannonser etter by, stat, land osv.

Et annet WordPress Classifieds Plugin sender en e-postvarsling til plakatene om utløp, fornyelser og godkjenninger for annonsene deres.

I tillegg støtter plugin-modulen Google AdSense-annonser.

9. Avansert annonseringssystem

avansert annonsesystem

Ønsker du å selge direkte annonser basert på forskjellige prismodeller (CPC, CPM, CPP)? Da er Advanced Advertising System det perfekte annonseadministrasjonsprogrammet for deg.

Plugin-en er relativt ny i WordPress-plugin-repository, men den kommer med mange ønskelige funksjoner for annonseadministrasjon.

Slik viser du annonser med Advanced Advertising System:

Trinn 1: Lag en sone der du vil vise annonser på WordPress-nettstedet.

Trinn 2: Opprett en annonsekampanje og fest kampanjen til sonen.

Trinn 3: Bruk en kortkode for å vise annonsen på nettstedet ditt.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å finne de beste programtilleggene for annonseadministrasjon for WordPress. Det kan også være lurt å lese artikkelen vår om de beste måtene å tjene penger på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map