9 beste plugin-programmer for WordPress-sammenligning (2020)

beste wordpress-plugins


Leter du etter de beste pluginene for WordPress-hendelser? Hvis du eier et WordPress-nettsted og planlegger et kommende arrangement, kan en plugin for events bidra til at det blir en suksess. Fra enkle kalendere til avanserte skjemaer for registrering av arrangementer, de riktige pluginene kan ta bryet og stresset med å organisere et fantastisk, fastpakket arrangement.

I denne artikkelen vil vi dele de 9 beste pluginene for WordPress-hendelser på markedet. Velg 1 eller kombiner et par for å gjøre nettstedet ditt til et mesterverk for en koordinering av arrangementer.

I slekt: 26 beste WordPress-temaer for arrangementer & konferanser.

1. WPForms

WPForms, brukerregistrering, plugin, plugin for brukerpålogging

Du kjenner sannsynligvis allerede WPForms som den beste kontaktskjema-plugin som eksisterer, men visste du at den også kan brukes som en av de beste pluginene for WordPress-hendelser?

Ved å bruke Formmaler Pack Addon, kan du bruke WPForms til å lage fantastiske hendelsesregistreringsskjemaer for besøkende på nettstedet ditt til å kjøpe billetter eller registrere seg for ditt arrangement.

Takket være malen tillegget, vil du ha flere registreringsskjemaer for hendelser å velge mellom, spesifikke for din nisje. Dette er flott fordi du ikke trenger å lage en form fra bunnen av, noe som sparer deg massevis av tiden rett utenfor flaggermusen. Og med WPForms ‘velkjente intuitive dra og slipp-byggherre er formoppretting en absolutt bris.

Du kan til og med koble skjemaet ditt til forskjellige webapper, inkludert Google Kalender, via Zapier.

Du trenger Pro-planen (eller bedre) for WPForms for å kunne lage et skjema for registrering av arrangementer i WordPress. Ved å bruke kupongkoden vår, SAVE10, du kan ta 10% av kostnadene!

Kom i gang med WPForms i dag!

2. EventON

Eventon

Med over 250 tilpasningsalternativer, er EventON en av de mest imponerende plugins for kalenderoppretting, og absolutt en av de beste tilgjengelige pluginene for WordPress-hendelser.

Enten arrangementet ditt varer i en dag eller flere uker, vil du kunne vise det i en vakker, minimalistisk kalender. Du kan også angi at arrangementet skal være en gang eller en gjentakende anledning.

EventON bruker kortkoder for å legge inn hendelseskalendere på sidene dine, slik at du enkelt kan legge til en kalender til ethvert WordPress-innlegg eller -side uten å ha noen kodingsevner. Hvis du vet hvordan du kopierer og limer inn, har du allerede alle ferdighetene du trenger for å raskt legge til en tilpasset kalender på nettstedet ditt.

Legg til funksjoner, endre fargene, vis et kart, inkluder sosiale delingsikoner og mye mer.

Kom i gang med EventON i dag!

3. Arrangementsplan

Arrangementsplan

Arrangementsplan er perfekt for instruktører som underviser tilbakevendende klasser som trenger en rask og enkel måte å vise timeplanene sine på. Det fungerer også bra for sportsbegivenheter (fra Little League-spill til profesjonelle MMA-kamper), kunstgallerihow og mer. Enhver profesjonell med angitt arbeidstid eller tilbakevendende hendelser vil synes denne pluginen er utrolig nyttig.

Med svært tilpassbare farger og avanserte filtre er hendelsesplanen intuitiv å bruke og enkel å legge inn. Det beste av alt: det er også blant GDPR-kompatible plugins.

Kom i gang med hendelsesplanen!

4 Kalender det!

Kalender det

Jam-pakket med gratis og premium tillegg, Kalender det! er et must-have events plugin. Med tilpassbare farger og over 600 skrifter har denne kalenderen uendelige alternativer når det kommer til stil og matchende merkevare.

Med full støtte for WPBakery Page Builder, er denne oversettelsesklare kalenderplugin lett å bruke og vil blåse besøkende på stedet visuelt. Det tillater deg til og med å godta betalinger, koble den til din WooCommerce-butikk eller Eventbrite-konto, eller bruke sponsede annonser ved hjelp av premiumutvidelser.

Kom i gang med Calendarize It! I dag!

5. ArrangementerPlus

EventsPlus Registrering og booking

EventsPlus-kalender, registrering og booking er en alt-i-ett-plugin som absolutt fortjener et sted på listen vår over de beste WordPress-hendelses-plugins. Det er virkelig imponerende, både som administrator og besøkende.

Absolutt ingen tilleggsprogrammer er nødvendig hvis du velger å laste ned EventsPlus. Det har alt dekket, noe som gjør det vel verdt kostnadene. Når du har betalt for nedlastingen, har du tilgang til alle premiumfunksjoner den har tilgjengelig, med ubegrensede oppdateringer.

Deltakere på arrangementet ditt kan registrere seg og betale via PayPal eller Authorize.net. Du kan også ta imot donasjoner til arrangementet ditt, om nødvendig. I tillegg har du muligheten til å sende tilpassede, automatiske e-postmeldinger til deltakere etter at de har registrert seg. Du kan også opprette kupongkoder for å gi besøkende rabatt på inngangsprisen.

EventsPlus har et responsivt hendelsesnett, en valgfri nedtellingstimer, fargede kategorier, Google Maps-integrasjon og muligheten til å angi flere tilbakevendende hendelser. Det er oversettelsesklart for flere språk, og kan plasseres på et hvilket som helst innlegg, side eller widget-klart område via en enkel kortkode (brukes til både fulle kalendere eller enkeltarrangementer).

En av favorittfunksjonene våre? EventsPlus lar deg eksportere både hendelseslisten og deltakerlisten, noe som gjør dem enkle å skrive ut eller bare ha tilgjengelig for enkel referanse.

Kom i gang med EventsPlus i dag!

6. Arrangementskalenderen

hendelseskalenderen

Arrangementskalenderen av Modern Tribe er en gratis plugin som er tilgjengelig i WordPress-plugins-depotet, som brukes til å lage og administrere enkle hendelseskalendere.

Hvis du er en utvikler, eller har en tendens til å ansette en utvikler, vil du få mer ut av arrangementskalenderen enn en daglig bruker. Den har et skjelettstilsark og delvis overstyring av malen, i tillegg til malkoder, kroker og filtre. Det tigger om å bli hacket og modifisert for å gjøre det til noe virkelig forbløffende. Hvis du har tid, tålmodighet og dyktighet til å låse opp de skjulte skattene denne pluginen har å tilby, er det ganske darn utrolig.

For ikke-teknisk kyndige brukere kan hendelseskalenderen føles veldig “grunnleggende.” Det er ikke så intuitivt som andre plugins på denne listen som det ble opprettet “av utviklere, for utviklere”, og bruk av bare bein-plugin uten ytterligere endringer fra din side kan fjerne deg fra den generelle opplevelsen din.

Når det er sagt, selv ikke-kodere kan bruke denne pluginen hvis alt de trenger er en grunnleggende kalender. Når den er installert, lar den deg vise en enkel kalender på nettstedet ditt, som du kan bruke til å skrive på hendelsene dine med relativt enkelhet. Imidlertid, hvis du er en dyktig koder, kan du heve denne kalenderen til nye nivåer av kjempebra.

Kom i gang med hendelseskalenderen i dag!

7. Billetter til arrangementer

arrangementet billetter plugin

I likhet med kalenderen for arrangementer, ble arrangementskort laget av Modern Tribe. Imidlertid er denne plugin-en litt mer tilgjengelig for alle nivåer av brukere.

Legg til en RSVP-funksjon eller selg billetter på ethvert WordPress-innlegg eller -side. Bare koble PayPal-kontoen din til Event Tickets-pluginen, så er du klar til å rulle!

Nettstedsadministratorer kan enkelt sjekke listen over registrerte deltakere fra WordPress-dashbordet. Det er enkelt å bruke, også for nybegynnere.

Siden begivenhetsbilletter ble opprettet av Modern Tribe, bør vi imidlertid være oppmerksom på at, i likhet med The Events Calender (nr. 6 på listen vår), den har imponerende tilpasningsalternativer hvis du har det rette settet med utviklerferdigheter. Hvis du holder på med utfordringen, kan Event Tickets bli forvandlet fra en flott basic plugin til noe helt utrolig.

Kom i gang med billetter til begivenheter i dag!

8. Events Made Easy

hendelser gjort enkelt

Hvis du driver et medlemsnettsted, er det viktig å ha muligheten til å gjøre et arrangement privat / for medlemmer. Events Made Easy har denne muligheten, og utfører den godt.

Administrer medlemskap, lokasjoner, offentlige eller private arrangementer og betalinger med en enkelt plugin. Events Made Easy gjør det enkelt å godta reservasjoner, samle innbetalinger via flere betalingsportaler og vise hendelsene dine som en liste eller en kalender.

Oversettelsesklar for flere språk, Funksjoner av hendelser som er enkle, kan brukes på innlegg, sider eller sidefelt-widgeter.

Kom i gang med hendelser som er gjort i dag!

9. Alt-i-ett-arrangementskalender

alt-i-ett-arrangementskalender

Alt-i-ett-hendelses kalender-plugin-en er unik ved at den inkluderer full ics / ical-støtte. Dette betyr at du enkelt kan importere hendelser fra andre kalendere (Google Kalender, Apple iCal, MS Outlook, etc.), og la besøkende på nettstedet abonnere på arrangementskalenderen..

Innbygging av Google Maps, fargekodede kategorier, kjennetegnet bilder, avansert filtrering, SEO-optimalisering og automatiske tagger er alle funksjoner med denne gratis plugin-modulen. Det er også oversettelsesklart, kan brukes til å lage tilbakevendende hendelser, og kan enkelt integreres i innlegg og sider ved hjelp av en enkel kortkode.

Kom i gang med Alt-i-ett-arrangementskalenderen i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste pluginene for WordPress-hendelser.

Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også like vår liste over de beste helpdesk-programtilleggene for kundestøtte, og også vår liste over WordPress-avtaler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map