9 beste plugins for sikkerhetsgodkjenning for WordPress (sammenlignet)

beste sikkerhetsgodkjenningsprogrammer for wordpress


Er nettstedet ditt sikkert nok? Tusenvis av blogger og nettsteder blir hacket hver dag.

Du må sørge for at nettstedet ditt er sikkert mot potensielt sårbare trusler ved å innføre sikkerhetsgodkjenning mens du logger på nettstedet ditt.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste WordPress-sikkerhetsgodkjenningsprogrammene.

Hvorfor bruke et WordPress-sikkerhetsgodkjenningsplugin?

Det er mange fantastiske WordPress-sikkerhetsplugins som kan beskytte nettstedet ditt og informere deg om mistenkelige aktiviteter når du oppdager det.

Det er også viktig for deg å aktivere sikkerhetsgodkjenning, slik at du kan være trygg på at bare autoriserte brukere logger seg på nettstedet ditt. En sikkerhetsgodkjenningsplugin kan autorisere brukere automatisk eller la dem gå gjennom tofaktorautentisering.

1. iThemes Security

iThemes Security, plugins for sikkerhet

iThemes Security er et utmerket WordPress-sikkerhetsgodkjenningsplugin som hjelper deg med å holde nettstedet ditt trygt og sikkert med sin tofaktors autentiseringsfunksjon. Når det er aktivert, vil en bruker ikke kunne logge seg på nettstedet ditt med mindre de først oppgir passordet og deretter den sekundære koden som sendes til godkjenningsappen.

Den sjekker også for flere påloggingsforsøk og begrenser antall forsøk per bruker med WordPress brute force-beskyttelse. Plugin-en passer på brukere som prøver å endre hvilken som helst fil på nettstedet. Hvis det oppdages en slik handling, vil plugin-en umiddelbart sende deg et varsel, slik at du kan iverksette passende tiltak. I tilfelle du mistenker sårbarhet, kan du til og med låse brukertilgang til nettstedet i løpet av en spesifikk tid.

2. WP Login Plus

plugins for sikkerhetsgodkjenning

WP Login Plus er en robust plugin som tilbyr fantastisk beskyttelse til nettstedet ditt med sin bruker-ID-godkjenningsprosess. Det lar deg tilpasse påloggingssiden også. Med denne pluginen kan du til og med legge til innloggingsanimasjoner på nettstedet ditt. Hvis du tror du ikke vil ha det lenger, bare deaktiver det, og du er ferdig.

Det lar deg også legge til et automatisk fullstendig alternativ, slik at brukere kan hoppe over å legge inn hver minste detalj for å registrere eller logge inn på nettstedet. Detaljene fylles automatisk ut basert på dataene fra datamaskinens minne.

3. WorldPay XML Direct

Sikkerhetsgodkjenningsplugin

WorldPay XML Direct er en fantastisk WordPress-autentiseringsplugin for WooCommerce-nettstedet. Det passer best for deg hvis du godtar elektroniske betalinger eller donasjoner. Med denne plugin-en kan du først fange alle betalingsdetaljer på serveren din og deretter sende de innhentede dataene til WorldPay. Det blir deretter behandlet ved hjelp av WorldPays vertsbaserte betalingssider.

Du kan også ha full kontroll over hvordan kundene dine ser betalingssidene. Den støtter kortholderautentisering og sørger for at alle betalingene dine blir behandlet med MasterCards SecureCode sikkerhetsprotokoll. Du kan bruke denne programtillegget for å akseptere betalingene dine i flere valutaer også.

4. WP Magic Link Login

WP Magic Link Innlogging

Med WP Magic Link Login plugin kan du gi brukerne dine muligheten til å logge inn på nettstedet ditt uten passord. Alt de trenger å gjøre er å sende inn e-postadressene sine. Plugin vil da automatisk sende en lenke til den gitte e-postadressen. Denne koblingen utløper etter en spesifisert tid.

For å forbedre sikkerheten kan du aktivere et alternativ som bare aksepterer brukere fra samme IP-adresse.

5. Wordfence Security

Wordfence sikkerhetsplugin

Wordfence Security er et gratis sikkerhetsplugin som identifiserer og blokkerer ondsinnet trafikk for å sikre at nettstedet ditt er helt trygt. Plugin-en leveres med en sanntids IP-blokkering som aktivt jobber for å blokkere alle forespørsler fra eventuelle mistenkelige IP-adresser.

Den har også en malware skanner som blokkerer all forespørsel som følger med farlig kode. Den tofaktors autentiseringsformen som følger med pluginen beskytter proaktivt nettstedet ditt mot spammere.

Hvis du har flere administratorer, er det mulig for deg å blokkere noen av dem også ved å bruke det kjente kompromitterte passordet. Du kan bruke programtillegget på et ubegrenset antall nettsteder, og det vil varsle deg om brudd på passordangrep, administratorinnlogginger, mistenkelige handlinger på nettstedet osv..

6. Rublon-tofaktorautentisering

Rublon er enda et WordPress-sikkerhetsgodkjenningsplugin som lar deg opprettholde fullsikker sikkerhet for nettstedet ditt. Ved å bruke denne pluginen kan du sikre nettstedet ditt fra Botnets som har et rykte på å angripe tusenvis av nettsteder hver dag.

Alt du trenger å gjøre er å installere og aktivere denne pluginen på WordPress-nettstedet ditt. Dette vil øyeblikkelig beskytte administrasjonskontoen din med en e-postbasert tofaktorautentisering. Hvis du vil beskytte mer enn en konto, må du bytte til en betalt versjon av plugin-modulen. Du kan benytte deg av dette ved å registrere deg fra deres offisielle nettsted og deretter velge en foretrukket plan.

7. Duo tofaktorautentisering

Duo-tofaktorautentisering

Duo tofaktorautentisering er et fantastisk WordPress-sikkerhetsgodkjenningsplugin som beskytter nettstedets data mot å bli frarøvet av noe rampete element. Med denne pluginen kan du raskt legge til et tofaktors autentiseringspassord på nettstedet ditt og være trygg på at nettstedets sikkerhet er i trygge hender.

Du kan gjøre dette ved hjelp av Duos mobilapp som fungerer selv om telefonen din er utenfor dekningen. Alternativt kan du aktivere autentisering ved hjelp av SMS eller et tilbakeringing til telefonen. Plugin har alternativer for det også. Det fungerer bra med andre plugins som du kanskje har installert på nettstedet ditt.

8. Skjoldsikkerhet

Skjoldsikkerhet

Skjoldsikkerhet er en annen robust plugin for sikkerhetsgodkjenning for WordPress som beskytter nettstedet ditt mot alle sikkerhetstrusler med sin tofaktorautentisering. Plugin støtter Googles autentisering og e-postgodkjenning. Den vil også varsle deg hver gang den oppdager en trussel på nettstedet ditt med den kraftige kjernefileskanneren.

Dessuten fungerer det også på å begrense påloggingsforsøk, blokkering av automatiserte spam-kommentarer og mye mer. Den vil også identifisere og blokkere ondsinnede IP-adresser som kan forårsake skade på nettstedet ditt. Plugin-en er superenkelig å bruke og sette opp.

9. Google Authenticator

Google Autentisering lar deg aktivere tofaktorautentisering (2FA, MFA) på nettstedet ditt. Med autentisering kan du være trygg på at nettstedet ditt er sikkert mot enhver form for uautorisert tilgang.

Den er oversettelsesklar og støtter standard TOTP- og HOTP-protokoller for autentiseringsmetoder. Plugin-enheten er kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress og fungerer fantastisk sammen med forskjellige moderne og avanserte plugins.

Dette er noen av de beste sikkerhetsgodkjenningsprogrammene du kanskje vil bruke på nettstedet ditt. Hvis du vil vite mer om WordPress-sikkerhet, er her en detaljert guide for deg.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me