9 BESTE vedlikeholdsmodus og snart kommer plugins for WordPress (2020)

beste wordpress kommer snart plugins


Leter du etter de beste sidestilleggsprogrammene som kommer snart? Når bloggen eller nettstedet ditt er i utviklingsprosessen, må du vise en profesjonell side som kommer snart til de besøkende. På den måten vil de vite å komme tilbake og besøke nettstedet ditt når det er klart.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste vedlikeholdsmodusene og snart kommer sideplugins.

Før vi dykker inn, er det verdt å ta et øyeblikk å undersøke hva vedlikeholdsmodus og sider som kommer snart.

Kommer snart Plugin for WordPress – Hva er det og hvorfor du trenger det?

En kommende plugin-plugin gjør det enkelt for deg å bygge en kommende side-side uten å måtte berøre en eneste kodelinje. Denne pluginen er nyttig for å sette opp en kommende side for å få brukere spente på lanseringen, enten det er et nettsted, en blogg eller et produkt.

Fordelen er at det hjelper deg å begynne å samle e-postadresser til potensielle kunder og få en hoppstart på SEO fra første dag.

Hva er vedlikeholdsmodus for WordPress?

WordPress-vedlikeholdsmodus er en modus som du kan aktivere på nettstedet ditt når du legger det ned for vedlikehold. Denne modusen er nyttig når du trenger å ta vare på noen få administrative oppgaver på nettstedet ditt, for eksempel å distribuere en ny funksjon, aktivere en plugin, oppdatere WordPress-kjerne. osv. som vil påvirke nettstedets ytelse.

aktivere vedlikeholdsmodus for wordpress

Ved å sette WordPress i vedlikeholdsmodus, kan du fortelle publikum at nettstedet ditt ikke er ødelagt, men midlertidig nede for planlagt vedlikehold. På den måten kan du holde omdømmet flytende og til og med varsle søkemotorer om at nettstedet ditt for øyeblikket er nede for planlagt vedlikehold, så det påvirker ikke din SEO.

Hvordan setter jeg WordPress i vedlikeholdsmodus?

WordPress kommer med en innebygd vedlikeholdsmodusfunksjon som aktiveres automatisk når du utfører administrative oppgaver, for eksempel å oppdatere WordPress-kjernen.

Wordpress vedlikeholdsmodusmelding

Meldingen om standardvedlikeholdsmodus ser kjedelig ut, som sier “Kort utilgjengelig for planlagt vedlikehold. Kom tilbake om et øyeblikk. ”

Hvis du vil sette WordPress i vedlikeholdsmodus i noen timer eller bare trenger å erstatte standardmeldingen om vedlikeholdsmodus med en tilpasset side, anbefales det sterkt å bruke et WordPress-vedlikeholdsmodus-plugin.

9 beste kommer snart plugins for WordPress

 1. SeedProd
 2. EZP kommer snart
 3. Under konstruksjonsside
 4. Kommer snart WP
 5. IgniteUp
 6. WP-vedlikeholdsmodus
 7. Lett kommer snart
 8. Kommer snart
 9. vedlikeholdsmodus

La oss se på noen av de beste som kommer snart og plugins for vedlikeholdsmodus for WordPress.

1. SeedProd

SeedProd

SeedProd er det absolutt beste WordPress-programmet som kommer snart og vedlikeholdsmodus. Det lar deg lage profesjonelle kommende sider i WordPress øyeblikkelig takket være det utrolig enkle grensesnittet og sanntidsbyggeren.

Du kan også tilpasse de innebygde designene for å tilpasse den kommende siden. Den kommer med nesten en halv million gratis bakgrunnsbilder, over 750 Google-skrifter, og mange kommende temaer på siden. Du kan til og med lage en side med fullskjermvideobakgrunn.

Denne pluginen integreres med de mest populære e-posttjenestene, inkludert Constant Contact, MailChimp, AWeber, Drip, ActiveCampaign, etc. for å samle e-postadresser fra de besøkende og automatisk svare dem for å begynne å bygge et forhold før nettstedets offisielle lansering. Den integreres også med Google Analytics slik at du kan spore de besøkende oppførsel.

Den har også et passordbeskyttelsesalternativ, slik at du kan begrense tilgangen til kundene dine, slik at de bare kan se hva du vil ha dem til.

seedprod kommer snart side for wordpress

SeedProd har en enkel sosial delingsfunksjon som gjør at besøkende kan dele nettstedet ditt på Facebook, Twitter, Pinterest osv. Det har flerspråklig støtte og GDPR-samsvar, slik at du enkelt kan opprette din egen personvernpolicy.

Pris: Det er en gratis versjon med grunnleggende funksjoner, og en premiumversjon med mer avanserte funksjoner som starter på $ 29,60 per år.

2. EZP kommer snart

EZP kommer snart

EZP Coming Soon er et enkelt WordPress-program som kommer snart. Den samler e-poster fra besøkende på nettstedet ditt via integrasjon med MailChimp, Constant Contact, etc. Den støtter fullskjermvideoer, Google-skrifter, profesjonell bakgrunn og mer..

I likhet med andre plugins-plugins som snart kommer, hjelper det deg å begrense tilgangen til klienter for beta-lanseringene dine. I tillegg har den en nedtellingstimer for å fortelle brukerne dine nøyaktig når nettstedet ditt vil være tilgjengelig. Brukerne dine kan også dele nettstedet ditt på sosiale medieplattformer.

Pris: $ 14,95 per år.

3. Under konstruksjonsside

Under konstruksjonsside

Som navnet antyder er Under Construction Page en WordPress som snart kommer, destinasjonssider og plugin for underbygging. Det lar deg starte den snart kommende siden eller destinasjonssidene raskt ved å bruke det enkle grensesnittet. Den har over 150 sidemaler for å designe den kommende siden din.

Under Construction Page kommer en nybegynner-vennlig dra og slipp-byggherre for å lage sider. I tillegg inkluderer den en tilknyttet og trafikksporingsfunksjon for å overvåke kilden til trafikken din.

Pris: 69 dollar for livet.

4. Kommer snart WP

Kommer snart WP

Coming Soon WP er en utmerket vedlikeholdsmodus for WordPress og kommer snart side plugin. Den har vakre temaer som snart kommer sider for å spare deg for tid når det gjelder det generelle designet. Du kan tilpasse disse temaene slik at de samsvarer med virksomhetens merkevare, slik at besøkende ikke blir forvirrede etter at nettstedet ditt ble lansert. Den kommer med mange gratis bilder, profesjonelle temaer, intuitive designelementer og mer.

Det lar deg begrense tilgangen til nettstedet ditt bare til klienter. Coming Soon WP støtter auto-responders, CRM-programvare, webinarer og annen markedsføringsprogramvare. Det er enkelt å bruke og optimalisert for å laste raskere på nettstedet ditt.

Pris: $ 29 per år.

5. IgniteUp

Tenn opp

IgniteUp er en gratis WordPress som snart kommer og plugin for vedlikeholdsmodus. Den har ubegrenset design og fungerer med eksterne maler for å ta den kommende siden til neste nivå. Du kan sette opp den kommende siden med bare noen få klikk takket være det enkle grensesnittet og de innebygde temaene.

Det integreres med populære e-postmarkedsføringstjenester for å samle e-postadresser fra de besøkende. Det lar deg også legge til en tilpasset velkomstmelding med en nedtellingstimer, slik at brukerne vet når nettstedet ditt blir lansert.

Pris: GRATIS!

6. Vedlikeholdsmodus for WP

WP-vedlikeholdsmodus

WP Vedlikeholdsmodus er en kraftig, gratis WordPress vedlikeholdsmodus sideplugin. Det kommer med snart sidemaler, slik at du enkelt kan informere brukere om det nye produkt- eller nettstedslanseringen. Det inkluderer også destinasjonssider for å omdirigere brukerne dine til bestemte sider.

Andre funksjoner inkluderer en nedtellingstimer, kontaktskjema, abonnementsskjema, multisitestøtte og ikoner for sosiale medier. Den er optimalisert for SEO, fungerer med alle WordPress-temaer, og kan tilpasses helt, slik at du kan endre farger, skrifter, bakgrunner osv..

Pris: GRATIS!

7. Lett kommer snart

Lett kommer snart

Easy Coming Soon er et gratis WordPress-program som kommer snart. Den kan brukes til å raskt legge til en kommende side på nettstedet ditt med tittel og nedtellingstimer. Det har ikke noe å si hvilket WordPress-tema du bestemmer deg for å bruke, Easy Coming Soon plugin vil fungere med det.

Den viser den snart kommende siden til standard besøkende, mens påloggede brukere kan få tilgang til nettstedet i bakgrunnen. Den har en innebygd editor for å dra og slippe elementer. Du trenger ikke noen profesjonelle kodingsevner for å opprette siden som kommer snart hvis du bruker denne pluginen.

Pris: GRATIS!

8. Kommer snart

Kommer snart

Coming Soon er en profesjonell WordPress-plugin for kommende sider. Den legger til en kommende side på nettstedet ditt, samler e-postadresser fra besøkende, får sosiale likes og deler, og viser en nedtellingstimer for å oppdatere besøkende om lanseringen av nettstedet ditt.

Den har forhåndsbygde maler for snart kommer sider. Du kan bruke dra og slipp-byggherren til å legge til elementer og designe siden din. Det er fullt responsivt og støtter omdirigeringsmodus for brukere å se den kommende siden fra andre nettadresser.

Pris: 39 dollar per år.

9. Vedlikeholdsmodus

vedlikeholdsmodus

Vedlikeholdsmodus er et premium WordPress-plugin for å legge til vedlikeholdsmodussider på nettstedet ditt. Det lar deg jobbe på nettstedet ditt privat på baksiden mens du viser flotte kommende sider til besøkende på forhånd. Du kan også legge til en nedtellingstimer for å gi besøkende beskjed når nettstedet ditt vil være klart.

Den har 6 responsive maler for kommende sider. Den har stilig typografi og Google Fonts-integrasjon for å tiltrekke brukerne dine. Den integreres også med flere sosiale nettverk slik at de kan dele nettstedet ditt.

Pris: 23 dollar per år for premiumversjonen.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste vedlikeholdsmodus for WordPress og snart kommer sideplugins. Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over de beste WordPress helpdesk plugins for kundesupport.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map